Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

.H.Ö.S.T.L.O.V.

18.10

Sitter och lyssnar på Jordins skiva som jag brände igår lr i förrgår, hon är så bra!annars så vart jag precis färdig med min smikning, nu vänter jag bara på Emma skall bli färdig så vi kan gå till lokalen sen. Annars idag så har jag vart på stan med Emma och syster, först så gick vi förbi partaj, kollade lite där. Sen så tog vi spårvangen vid karlshow för att dra till staden, skönt med spårvagn nu! :) kollade lite vad vi skulle ha ikväll. Emma hittade en häxhatt, och jag ingenting lr jo vart sugen på den där vid partaj men orkade inte gå dit. Sen så käkade jag & emma vid istanbul, o anna satt med sitt gröna äpple ;) hehe! sen så gick vi in på HM jag skulle köpa ansiskt mask och Emma nagellack. Annars idag så har jag inte gjort så mkt


hoppas att denna kväll slutar bra (:
men det får vi se!


jag på pataj, såklart Emma tog kort ;) haha
jag som batman lr nått?


Så här krm jag se ut ikväll, inte så läskig va? men det får duga! ;) haha!

¨
Ha en bra halloween!
skriver mera tommorow och förhoppnings skriver om denna kväll. & kanske lägger in bilder!



.H.Ö.S.T.L.O.V.

22.49

Godväll alla läsare!


Gör inte så mkt just nu, kollade precis på vädret på tv4, bajs för skyla & snö :/ det är lixom näst sista dagen på oktober och de snöar redan? :| kom lite snö flinogor förut när jag var hemma hos Emma&Björna, vill inte!!! vill ha sommar eller dra till baka tiden till Thailand, fatta vilken känsla det var att veta att det var snö kaos här hemma i Sverige och 32 grader varmt på kvällen? snacka om att man åkte vid rättt fillfälle! OH! finaste hotellet jag har vart på! så mysigt. BAJS, vnter/höst borde inte finnas här i Sverige, lr vad säger jag nu? klart höst o vinter ska finnas, höst är ju så fint, spec innan löven landar på marken, och snö är ju så fint  på ett sätt, mys speciellt på Lucia, Julafton & nyår! men det är mörkret och kylan som är värst, men men, hoppas 2008 slutar med massor med snö iallafall (:

aja whatever idag så har jag vart hemma hos Emma&Björna jag och Emma skulle egentligen ha gått till partaj idag
men Emma hade inga pengar, och hon får pengar imorgon så då ska vi dra först till partaj sen till stan, vi ska ju på Sannas&Sandra halloween fest imorgon och då måste man klä ut sig till något läskigt, jag & Emma ska vara häxor så måste köpa en häxthatt :D kanske svartläppstift också? får se!

Hoppas att det blir en rolig kväll imorgon, för det var länge sen jag hade det återstår att se (: festen ska ju hållas där
förra maskeraden var nån gång i April, alltså vid öb (: hihi nära & bra, det gillar vi!

nu ska jag avslutta detta kapitel skriver mera imorgon!

¨
Emma sminkade mig & fixade mitt hår.
fint (:


.H.Ö.S.T.L.O.V.

22.50


Sitter här med tandborsten i munnen ska snart spotte ut salivet ur käften, sen ska jag lägga mig i sängen är något trött.
Annars så satt jag precis och läste lite bloggar, läste de som har barn som inte ens är myndiga, hur kan de har råd med allt? hur blir det med skolgången? Aja idag så har jag vart hemma hos Emma, vi kollade på High School musical 2. sen så gjorde vi inte så mkt, tog det lungt. Inna jag träffade Ems så var jag ute och gick med Anna, den här gången så gick vi runt skroten, gud så duktiga vi är!

men nu tror jag sätter punkt, egentligen så orkar jag inte skriva något här idag, är inte på det humöret men skriver ändo..
godnatt!


.H.Ö.S.T.L.O.V.

21:43

Denna dag började med att jag vakande av Anna gick upp för att ta in topps där uppe och då var klockan 08.00 ungefär Skit tidigt, försökte somna om men halvsov. Sen när klockan var 09.00 så gick jag upp. Sen så åt jag lite mat, duschade.Sen runt kvart i ett så gick jag o Anna till Henkes lägenhet för att Anna skulle hämta sina promenadskor. Eftesom vi skulle gå runt strömmen, vid vissa tillfällen så var det jobbigt men gick ändo. Kom hem ca kvart över 2. Då bytte jag kläder och sminkade mig och åt tacos, sen så kom Matilda och hämtade upp mig (hennes mormor) för att vi skulle in till stan och fika, trevligt! (: fikade på Coffiehouse, vart en te och en chockladboll sen så gick vi till BR för att kolla om de hade något bra till Halloween skulle kolla vad man kan vara för något på fredag vart bjuden av Sanna idag att komma till deras Halloweenfest på fredag, ska nog vara en häxa! (y)  tänkte att Matilda & Jossan kunde komma dit också, men det gick inte tyvärr :/  aja sen så gick vi till HM jag skulle köpa en födelsedagspresent till Anna eftersom hon fyller nästa helg 17 år vart en mascara och en ansiktmask :) hiihh!  sen så drog vi hem till matilda, satt vid datorn o lyssnade på musik och målade naglarna, trevliiigt. kom väl hem vid halv åtta ungefär, då satte jag mig vid tv:n och täknkte kolla på "Rosabandet -galan" som är fortfarande undrar hur mycket de får in :D bra att det har såna här program!

ska väl gå och lägga mig efter detta tror jag, är skapligt trött! och imorgon så ska mna träffa Ems! :)
Vi ska till Partaj och kolla om de finns halloween grejer där, sen lite senare på kvällen så ska jag hem till henne o B.
dricka vin & hon ska sminka mig (:great!

men nu säter jag punkt, skriver mer tommorrow!
kiss, godnatt!


.H.Ö.S.T.L.O.V!


22.34

Godkväll!

Nu är jag hemma igen, kom hem för ca 1 o halv timman sen, har ju vart på ullared hela dagen idag, kul! men ändo jobbigt, var dö mycket folk! men hittade massor med prylar ändo, från underkläder till ljus, skit kul! allt mitt gick på 1140 kr, rätt så skapligt ändo. Blir inte så långt inlägg idag, är så trött gick upp halv sju idag, eftersom vi skulle åka runt 08.00.
Men det var bra dag, en bra start på höstlovet!


men nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!











på väg hem, gick snabbt med bra musik & mkt sång ;)


Sen efter halva biten, så stannade vi vid brehud, snacka om att det var kallt :O :/
rena rama hösten, man ser att syster fryser? :P hehe <3





U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G


22.37


Godkväll

gör inte så mycket just nu, såg precis klart på Sherdil, köpte den utav Anna idag så tänkte att jag skulle sätta på den och glo på den eftersom det var så länge sen sist, köpte två andra filmer också utav henne "House of Wax och Bring it on" en blir förhoppningsvis fler filmer att köpa eftersom du har två påsar till med filmer, ska bli intressant och se vad hon har att erbjudna.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, damsugat & tvättat golvet, duktig jag känner mig! ^^  Vakade ju halv tio idag, tidigt för min del. Men egentligen så var klockan halv elva, vi ändrade ju om till vintertid inatt.

men nu ska jag nog borsta tänderna och sedan krypa ner i en nybäddat säng, måste ju lägga mig tidigt så man inte är så trätt imorgon bitti, jag, mamma & anna ska ju till Ullred imorgon :) ska bli kul! hoppas jag hittar det jag behöver bara :)

godnatt!
Puss


H.E.L.G

02.02

Tjena Tjena

Kom precis innaför dörren har vart med Emma & Björna,  vi käkade på mc, vilka svullon vi är! not goood! skulleegentligen ha dragit ut på krogen ja, Emma, AnnaB & Natha, men det var för sent tyckte jag & Emma, eftersom som de var sagt ifrånbörjan att vi skulle förfesta hos B, sen dra ut. Istället så vart det att dra hem till Kenny för att Natha behövde alkohål ikroppen innan och då vart det något försent, när vi väl var där så hade vi värsta diskotionen om man ändra vintertid,framåt eller bakåt och de var bakåt en timma, så jag ringde min far och frågade vilket det var utav de o det var bakåt. Så de var lika bra att dra hem istället klockan var halv ett, plus det var värsta långa kön på hugos eftersom B var där, får ta nya tag på ons istället för det är club aqua på otten, funny!

Annars idag så har jag bara vart hemma, efter det inlägget som jag skrev förut så hjälpte jag med mama och grattade löv på baksidan är man inte lite duktig eller? (:

men nu ska jag sova, godnatt!
Puss!


  
          


H.E.L.G

14.30

Hejsan hejsan!
Sitter uppe i mitt gamla rum nu, har precis kopplat in mammas dator här uppe nu, känner mig väldigt duktigt.Andledinngen att jag skriver nu, är jag vill testa så allt funkar. Allt funkar bra förutom att datamusen är väldigtseg,tror det var min gamla som jag hade, ska gå ner till pannrummet och riva och försöka hitta en annan mus till datorn.Annars så är jag ensam hemma förtillfället, mor och far hjälper kusin att flytta, de ska ju flytta till Skärblacka idag, kul! vet inte när de kommer hem men de kommer väl när de kommer :P hihi! annars ser min dag ut att stanna hemma idag också, om inget annat händer ifos, men nu ska jag springa ner :)

maybe i written here later,
have good day (:
KissKiss!


DAg 49, Skoldags!


22.57
Hej fredag kväll!

Sitter och gör absoult ingenting, sitter och snackar med ngn kille ifrån Uppsala, han undrade precis vad jag hade på mig (han ser mig i cam) annars så såg jag precis på idol - idag var det det Loluo att åka ut, trist. Men vart förvånad över att Anna hängde löst, skumt! aja hade tänkt att jag skulle kollla på eftersnacket med, men precis när det idol var slut så vart tv:n grå, är väl någon kabel som har åkt ur kan jag täna mig, men orkar faktiskt inte bry mig om det just nu, får väl se det via datorn istället, det går ju också men den Katrin fick ju behålla jobbet, fy fan.

Annars idag så har jag bara vart hemma, skulle ha betalat resan idag, men Emelie kunde inte, så jag, Emma & Becka ska åka förhoppnignsvis på onsdag ändo utan Emelie. Ska försöka boka på måndag, men då är jag ju inte hemma. Så kommer ge pengarna till Emma på söndag lr något. Men helt ärligt så tror jag inte det kommer bli något, tråkigt men sant. Skulle ha passat så bra bara med höstlovet och allt, på tal om det fan vad skönt.

men nu täntkte jag sätta punkt, kiss!

Lika tråkigt varje gång, men så är det i en tävling, hon ska vara glad & stolt över att komma så här långt.
Men visst är det surt, inte för att jag tyckte hon var så bra ikväll. Men trodde att mer Sepideh skulle åka ut.
men men, hoppas hon åker nästa vecka :D


Dag 48, Skoldags!



19.36
Sitter i källaren nu, o lyssnar på Ironik - stay with me, så hima bra. Håller på att lägga in mina sista kläder i garderoben nu, känns skönt att veta att man snart ha tagit ner allting som äger mig ^^ Annars så gör jag inte så mycket, väntar på att Emma ska ringa mig och berätta hur vi gör imorgon med kryssningen, tror det lutar sig åt att vi åker. Om vi ska åka så måste vi boka imorgon, nere i stan. Hoppas verkligen att det blir att kryssa! så man har något roligt att se framemot på lovet :D iofs så ska jag, mamma & anna åka till Ullared på måndag, alltid något ^^ annars idag så har jag vart på min praktik idag så fick jag packa upp hushålls grejer igen, vilket kan vara lite småtråkigt imellan åt, men gick ganska snabbt på slutet, (efter lunch) känns skömt att veta att man itne behöver gå dit nästa vecka för då är det lov.

& imorgon är det fredag, det betyder skola, sen förhoppningvis träffa Emelie, Emma & Becka och boka/betala resan.
Annars så ska jag väl hem direkt, återstår att se! inget festande iallafall.


men nu ska jag gå, skriver mera imorgon!
Puss!


Dag 47, Skoldags!

18.07

Hellu Hellu.
Åt precis kassler med sås & ris, är inte så förtjust i kassler men det gick ner. Eftersom jag var hungrig och har ont i huvudet, kanske går över snart, me hope! annars idag så har jag  vart på min praktik, dagen gick sisodär fort idag.Fick ta packa upp hushållsgrejer, inte det roligaste att packa upp kanske, roligare med att packa upp hygien produkter.men undrar vad jag kommer få göra imorgon då, skönt att det är sista dagen innan höst lovet, så jävla skönt!

Aja igår så hjälpte Anna mig med källaren, egentligen var det meningen att hon skulle hjälpa mig med att montera ner databordet, men så vart det ike. Hon hjälpte mig med att ta ner min dator, flytta på bruna bokhyllorna och ta fram sängen :D raring!! så inatt har jag sovit här nere! :) nu är det bara lite små saker kvar att göra, ta ner alla mina kläder och ta upp grejer till vind (: yes! tack bästa syrra! <3


Dag 46, skoldags!



12.30

Kom precis från matsalen var köttfärsås och spagetti, mums! nu sitter jag i data salen och lyssnar på Basshunter - "angel in the dark" Diia satt på den nyss, ganska bra låt faktiskt. Men 10 över ett så har vi handel - Linda, undrar vad vi får göra för "kul" idag då, återstår att se. Slutar vid 3, då ska jag gå till eber och ta trean där. Jag gick inte till skolan idag, så måste gå sen efter skolan.. skönt! hoppas att det inte blir regn bara, rena höstvädret ute. Sen när jag kommer hem så ska jag fixa lite nere källaren.


men nu ska jag sätta punkt Skriver mera senare idag.
PusS!



Dag 45, Skoldags!

21.14


Hellu igen.

Satt precis och kollade på "färjan" på kanal 5,  rätt roligt program. Man blir bara så sugen på att  åka på kryssning.På tal om det föresten,  jag, Emma, Emelie, & Becka kanske ska på kryssning nästan ons, men inget är bestämt ännu.Det kom så oväntat, så måste fundera över om jag ska lr inte, om vi åker så kommer vi betala biljettterna på fredag och kommer åka på onsdag nästa vecka, men återstår att se. Annars idag så har jag vart i skolan, hände väl inget ovanligt. Gjorde raggmunk i dag på boende och halloween pumpa på individuella valet :D haha skoj! innan vi drog dit så käkade jag, Jenny & Sofie på ströget, vart istanbul kebab - kyckling, onyttigt jag vet! men gud så gott . Men kommer gå till skolan imorgon bitti, så lite utav det jag har ätit idag kommer förhoppningsvis gå bort, börjar ju ändo 10 i tio. Iallafall sen efter skolan så träffade jag ems, Becka & Pernu. De stog med henne innan jag kom, så var kul att träffa dom. Sen så gick jag o Emma till stadium för att Emma skulle kolla på några mjukisar och de gjorde hon (: fintfint! ^^ man ska ju passa på att köpa när man har presentkort, sen så gick vi hem till Emelie  hon har ju flyttat in i en egen lägenhet :D i ljura, mys! villmed :/ stannade väl där i 45 min tror jag, sen så tog vi spårvangen till eneby och Emma stack hem till björna..

& nu sitter jag här och snackar med någon kille som kallade mig "kåtis" nyss. haha! ^^ Känner mig ganska glad idag, vet inte varför kanske för att det är lov nästa vecka? eller att jag snart ska flytta ner till källaren? lr att jag har bestömt mig för att gå ut och nu? alltså inte just nu, utan frramåt i tiden :D haha, knas jag är!

men nu ska jag sätta punkt, är en dag imorgon också.
Kiss!


.H.E.L,G

19.51

Hellu.

Sitter och kollar på sining bee just nu, undrar hur mycket pengar hon vinner, Sen så blir det nog och se på andra avenyn, funnY! har inte vart hemma så länge faktiskt har gått powewalk med Anna runt strömmen, gud så skönt det var att kolla ut men gud så trött jag är nu. Jag och Anna har bestämt att vi ska försöka gå ut och gå varje dag, ska bli intressant om vi kommer hålla det. Annars idag så har jag vart hemma, flyttat upp de sista böckerna och tagit ner lite av mina saker nere i källaren. Det kommer någon vart iallafall.

Nu ska jag avsluta detta inlägg eftersom Andra avenyn börjar nu.
skriver mera imorgon!!

Puss!


.H.E.L.G.

- 22.42



Hellu.
Såg precis färdigt på "Stjärnorna på is" första gången jag kollade på det. Ganska så likt "Lets dance" eller det var precis som det fast dom dansar på is och att det är ny jury/promgramledare - Carina Berg & Carolina gynning. Inget program för mig faktiskt, om jag ska vara helt ärlig. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt eller jo jag började ta ner lite grejer ner till källaren, och tagit upp massor med böcker till mitt rum, så nu är hyllorna fylda med böcker! Det växer förändringar, ska nog fortsätta mer imorgon, tömma den sista vita bokhyllan och ta upp de sista hundratals böckerna, hööh!

Annars så har det vart en lugn dag för mig idag, Jackie frågade mig förut om jag ville hänga med henne till Wasa ikväll. men jag var så tråkig så jag sa nej, kände inte för att festa + att de var ganska så sent tänkt, hade ju knappt någon dricka.
eller jag har vin, men det är mindre än hälften, plus att jag ska försöka dra ner på drickandet pga att jag jag vill/jagska gå ner i vikt! men man kan gå på fester utan och dricka också iofs, sån är jag iallafall. Så kanske nästa helg blir utgång
(Utan alkohål) förstås.

Men nu ska jag  avslutta detta inlägg

//Malin

Hejaheja!


Dag 44, Skoldags!



Godkväll.

Kollade precis på idol - eftersnack, var Yasmine som åkte ut idag, vilket bra på ett sätt. Men det värsta är att se hur ledsna & besvikna dom blir efteråt. Jag skulle ha gjort det samma om jag var med i en dröm och sen krossas den.
Det stog mellan henne och Robin. Men det dåliga är att den som åker ut ska sjunga en sista sång. Tror dom själv eller att man kan sjunga när man precis har "förlorat" idol? när man gråter och inte kan stoppa tårarna? FYFAN!

aja nog om annat idag har vart hemma mest i princp, har  börjat plocka undan lite böcker, filmer ifrån källaren.Ska juf lytta ner dit snart, höstlovet förhoppningsvis. Nu är ena bokhyllan tömd iallafall, är bara de andra tre kvar.Men det är ju ett steg på vägen. Annars idag så gick jag & anna en höst promenad runt skroten, var dö skönt.Förutom att i början när jag promenerar så blir så spänd i bena, så jag inte kan gå "power walk" vet inte vad det kan bero på, kanske inte stretchar?^^ det går ju över sen iallafall, det är ju bra. Så idag har jag iallafall rört på mig vilket är bra!

Annars så har jag inte gjort så mycket, drog aldrig till skolan idag ^^ kände för att vara lite fräck och ta lite ledigt! men en dag är ju inte hela världen :)


Annars så har denna dag vart slapp & skön, vart ingen utgång ikväll som jag trodde förbörjan.
Men men, finns en dag imorgon också :)

Nu sätter jag nog punkt för denna afton
Godnatt
//Malin


Hon har en fin sång röst iallafall.
en av de bästa i Sverige (: hon borde vara stolt!!
de var ju lixom mer en 1 personer som sökte!

:):)


.U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G.



Kom på att jag har glömt lagt ut bilderna ifrån Emmas fest som var förra fredagen. Hur kan jag vara så glömsk? :D


Här är bilderna iallafall:



 











.U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G.

Hellu.

Har precis kommit ut ur en jätte skön dusch, älskar doften av nytvättat (: plus ansikt spa. Ska väl snart börja smörja in mig med Dove "Beauty Body lotion - cucumber & green tea fragrance" Den luktar så härlig (: men skall väl skriva ett par rader här först tänkte jag.

Egentligen har jag ingenting och berätta, praktiken gick skit fort idag, kanske för att jag fick stå vid det jag tycker om som är hygien atriklarna, har ingen aning varför jag tycker om att vara där av alla ställen på öb. Kanske för att jag är en skönhet kanske? ;) haha nevars. Men är glad för att denna dag gick fort.

När jag kom hem som var ungeför tio över 4 så slog jag på tv:n för att se på Top model, ganska roligt program. Vet inte varför jagh ar börjat följt det nu.

& annars så har jag ätit, suttit här, tagit det lungt... o imorgon är det fredag gud så skönt, är glad över att veckorna går så fort ibland. Undrar vad som sker imorgon, om det blir en lugn hemma kväll lr om det blir att festa med tjejerna.
Återstår att se...

Have a good nigt!

Malin/



Dag 43, Skoldags!



Godmorgon!

Sitter här med tandborsten i mun, och ska snart ta cykeln upp till öb :/ vill hellre vara hemma och sova.
undrar vad jag får göra idag, hoppas dagen går fort!. Börjar halv tio till 4 :| plus en timmas lunch.
Men skönt att det är fredag imorgon (: funderar på att vara lite fräck och stanna hemma ifrån skolan (a) en dag spelar väl ingen roll eller? :) är ju ändo så duktig enligt "lärarna"

men nu ska ja spotta ut salivet ur mun.
skriver mera sen.

Hej


Dag 42, Skoldags!



Shuu!

Har inte mycket och säga egentligen, men försöker ändo komma på något att skriva.
Spelade precis "The Sims", ganska roligt. Men vill bellre spela tvåan. Jag har det men det är på min mor dator.
Vi måste bränna in dom på en skiva innan vi kan andvända än men det har vi inte gjort ännu. Annars idag så har jag bara vart hemma & vart på min praktik, idag fick jag packa upp te och sånt..

nej gud så trött jag är!! orkar inte skriva ngt.

Skriver mera imorgon om jag är piggare..
Godnatt!



U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G

Shu!

yes nu är jag här igen, lekte precis lite med Toppis, värsta söt han är! Han sprang efter mig när jag höl i leksaksmusen, så kul! han har fått spatt  så här på kvällen. Annars så är Anna och bror på besök, var ett tag sedan dom var det.
Annars idag så har jag inte gjort så mkt, suttit här, plockat ordning lite i rummet och jag skrev ju på förra inlägget tidigare idag att jag skulle gå till eber och ta trean där, men vart att jag gick hem hela vägen. Då tog jag vägen där vid strömmen.
Då tog jag lite höstbilder, så skönt o få röra på sig...

men blir inte så långvarigt inlägg idag.,,har inget o skriva..
så lägger in lite bilder som jag tog förut..


pöss!










Dag 41, Skoldags


Shu!

Sitter i skolan just nu, kom precishit. Vi har vart nere i stan och käkat rulltårta eftersom NT fyller 250 år idag. JIPPI, lr inte. Sen så drog vi till stadsmussét för att se på någon jävla drake, PISSTRÅKIGT. Så nu sitter jag här. Ska snart ha handel med Linda, kanske något kul ändo eller? slutar kvart över tre idag, då funderar jag på att gå ner till ebergymnasiet och ta spårvangnen där, behöver få lite motion efter de två  rullbitarna. Det är ju faktiskt rätt så fint väder också, så man ska ju passa på.

Sen när jag kommer hem så funderar jag på att städa rummet mitt damma & damsuga, skulle ha gjort det i söndags.Men träffade Matilda istället och igår så träffade jag Emma, så idag får det bli (y). Men nu tror jag avslutar detta inlägg.De andra klasskamraterna verkar rulla in nu (komma). Så skriver väl mera senare när jag är hemma.

Puss så länge!

/ Malin


Gillade den här dekrationen faktiskt.
^.^


Dag 40, Skoldags!



Shulu!

Redan gått i skolan i 40 dagar, helt otroligt vad tiden går fort alltså. Det är ju bara bra, för om två veckor är det höstlov.
Ska bli så skönt, aja sitter vid min dator och sitter och snackar med ngn snubbe ifrån Norrköping, kul alltid kul att hitta någon som bor i Norrköping som man inte har träffatt förut. Ska väl snart gå ne till badrummet och borsta gaddarna och makeupen, sen lägga mig och sova.

Annars idag så har jag vart i skolan, har väl inte hänt något lustigt direkt, allt flött på som vanligt.
Individuella valet lika så, gjorde en dörrkrans, första gången jag inte vart nöjd med dekrationen
men det var väl för att jag var stressad antar jag men men.

Sen när vi slutade så drog jag hem och mc dondlas sen gick och träffade Ems, vi gjorde inte så mkt.
Var hemma hos Björna, gick till statil och köpte glass. mums! sen så satt vi o lyssnade på musik & sen kollade på youtoube & sen snackade vi om att kanske dra ut ihelgen, inte bara vi utan de andra brudarna också...

men nu ska jag nog avsluta detta kapitel
Godnatt!

// M
Hihih en vimmel bild ifrån otten i fredags,
jag, Sanna, Anna & Lollo och någon mer? (:
trevligt!


H.E.L.G


Shu!
Sitter och lyssnar på Vendela - här är jag, en väldigt bra låt.
Ska snart gå ner och klä på mig ytterkläderna för att ta bussen in till stan.
Ska träffa Matilda och eventuellt Emma. Ska ta en fika och glo lite i affärerna.
Trevligt. Sen så får vi se som som sker.


Igår så var jag hemma hela dagen, sen på kvällen så träffade jag Emma.
Vi hade bestämt oss för att dra ut på krogen, Wasa med de andra flickorna.
Men vart inte så. Emma orkade inte, den latmasken ^.^ nevars. Är man seg så är man.
måste erkänna att jag också var det, så det var ju lungt.


I fredag så var det ju fest i hos Emma. För så spelade vi lite öl spel sen så käkade vi Emmas goda smörgåstårta.
Sen innan vi skulle ta bussen in till stan så körde vi Charader. Stina var nog bäst på det. Sen när vi kom in till stan så drog jag, Emma, Alle & Anna in till Deli och forsätte dricka lite. De andra drog till Otten/Hugos. Sen så gick vi till hugo för att ta stämpel. Sen så drog vi till Otten, träffade massor med roligt folk. Roligt hade jag tills alla kom ifrån varandra.
så jag gick in på hugos och satt med Alle, Natha ett tag. Sen så vart jag seg och drog hem...

krm lägga in bilderna lite senare.
Puss!


Dag 38, skoldags!



Hellu.
sitter vid min fars data just nu. Sitter och snackar med Emma över msn.
Ska komma till henne lite tidigare imorgon, hjälpa henne och så.
Annars så såg jag precis på andra avenyn, en rikigt bra serie!
Innan det så var jag, sofie, mamma & Anna ute vid maxi,
skulle köpa en present till Emma och så skulle Anna köpa skor som hon ska andvända imorgon. Fynade även 3 nagelack för 148 kr.

Annars idag så har jag vart hemma, damsugit, tvättat golv & sen bakat äppelkaka. Bränd skivor tills imorgon. Har haft studiedag idag!.

men nu ska avslutta detta kapitell.
skriver mera imorgon (om jag hinner)
PÖÖSS!


Dag 37, Skoldags!


22.08
Sitter här och snackar med lite folk på msn, inte det roligaste precis. Ska väl snart gå ner och tvätta bort sminket och sedan borsta tänderna, känner mig jätte trött. Så ska väl skönt att få lägga sig lite i sin varma säng. Kollade precis på Efterlyst också. Kul att det har kommit igång igen. Men synd att vi har ett skit samhälle. Kidnappning, mördare, rånare, stölder m.m. Hoppas att vi får stop på att skit någon gång! Ska man vara orolig varje gång man går ensam sent på kvällarna? att det ska komma någon äcklig gubbe som ber än ta av sig sina trosor? något i den stilen är det och det är sjukt.


Aja nog om annat har inte gjort så mycket idag efter att jag hade kommit hem ifrån praktiken, Skulle ha träffat Becka men hon orkade inte, hon var så trött efter någon mässa, vet inte riktigt vad det var för mässa men ändo. Det gjorde ju inget för min del var ändo trött redan då. Aja på min praktik idag fick vi göra ett jultorg, kanske lite tidigt att packa upp jultomtar, julpapper, pepparkakor, kulor, porslin, ljus m.m, kul är det ju då längtar man mer till julen. Men det är ju itne så långt kvar 2 månader kvar, men tiden går ju så fort.

Annars idag så har väl allt varit som det ska, förutom att det var en stor dag för Emma.
nämligen 18år! hoppas du har haft en bra dag gumman med massor av fina presenter!
Du är värd det bästa!
<3

Och tommorow we will meet!
Ska föröska hitta någon snygg party topp till fredag!Har studiedag imorgon också, behövs! tänk om det kunde vara så bra varje dag att man var ledig en gång i veckan plus helgen, skulle ha vart perfekt.

men nu ska jag avsluta dett akapitel.
Kiss and gooodbyee!


U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G


GODKVÄLL
Nu är jag här igen. Blir väl inte så många rader nu men ska väl skriva lite iallafall.
Ska snart krypa ner mig i bädden, ska bli något skönt. Känner mig trött!
Funderar lite vad man kan ge Emma i 18årspresent, hon fyller ju år imorgon! kul för dig gumman <3 men det svåra är vad man kan ge till ungen!  men funderar skarpt på en blombukett. Men ska på stan med Becka imorgon så hoppas jag får någora förslag då.

Annars idag så har jag ju vart på stan med Matilda & Natha. Vi fikade på skaferiiet? är inte säker på vad det hette.
Men låg precis vid hospitalsgatan, trevligt! sen så gick vi upp till gina skulle köpa svarta leggins. Sen så gick vi till banken bl:a, sen hm m.m. Köpte ansisktvatten och läppglans på Cubus. Träffade Tarro där, min lilla allibabba!! saknar dig!!!!


men nu ska jag nog avslutta dett kapitel.
skriver mera imorgon!!

Puss!


Dag 36, Skoldags!



Tju!

Sitter i skolan just nu, har pecis käkat mat. Idag var det pasta sås och någon sås.
Var ganska gott. Nu ska vi snart ha handel och kommer ha det hela eftermiddagen. Slutar kvart över tre, då ska jag gå ner till stan för att möta upp Matilda, ska väl fika på Coffiehouse och
sen så ska jag kolla efter några leggins sen så blir det väl att kolla på en fin partytröja också som jag tänkte ha på fredag, hoppas att det fint någon billig, men återstår att se..

men nu ska jag sätta punkt...
skirver mera sen.

Kiss!


T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead and Gone,
en väldigt bra låt!
kan sitta och lyssna på den om och om igen!


Dag 35, Skoldags!


Shulu!

Satt precis och rensade i mottagnafiler, hade jätte många låtar där så tänkte att jag skulle sortera dem.
Så nu ser det mycket bättre ut. Ska väl inte göra så mycket mer skulle jag tro, klockan är ju lixom 21:19.  Ska väl skriva ett par rader här sen surfa lite på bilddagboken och kanske logga in på msn också. Innan jag ska gå och lägga mig. Idag har det inte hänt så mycket för min del i skolan har väl mest vart lungt.


På boendet idag så gjorde vi pasta sås och kanelbullar svin gott. Sen på individuella valet så gjorde vi rosbukett. som vi sedan fick ta hem, vi var så snabba så vi fick sluta 30 minunter tidagre alltså 15.00, så skönt! Sen när jag kom  hem så kollade jag på Titanic med Anna & Sofie. men så inte slutet. Var inte så länge sedan jag såg den.

Jaja, finns väl inte så mycket mer och berätta. Imorgon börjar vi 10 i 10 vilket är skönt. Funderar på om jag ska gå till skolan imorgon, eftersom vi börjar så pass "sent". Eller om jag ska göra det efter skolan?
hmm, får se!

men nu tänkte jag lägga ut bilderna på dagens dekration (blom)
Skriver mera imorgon!
kissKiss!


Vart nöjd!


H.E.L.G

Hej söndag!



mm känner att det är en sen uppdatering nu men får duga. Håller på att skicka över bilderna till Emma.
Var med henne och Björna igår och festade lite, skapligt kul men kunde ha vart roligare, bättre än att sitta hemma.
Som jag hade tänkt ifrån början, kolla på Eva & Adam o sedan kolla på melodifestivalen 2008 men de var ju repris idag.
Så det gjorde ju inte så mycket. 

Idag då har jag inte gjort så mycket , kollat på melodifestivalen och repriset av idol ifrån i fredags ,bra att Jenny åkte ut.
Annars idag så har jag inte gjort så mycket suttit bland annat här, känner att det inte blir så långt inlägg idag, finns inte så mycket att skriva om.

Måndag imorgon och de betyder det en ny vecka med skola, praktik och studiedag och sist men inte minst Emmas 18årsfest :D hon fyller ju år på ons (: <3

men nu tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån igårkväll.
gonatt









Dag 34, Skoldags!



Hej fredagkväll!


yes det är fredag och jag sitter här vid datorn, inte det roligaste kanske? när man vet alla andra är ute och roar sig så här dags , men har faktiskt vart hemma mer än en timme. Har vart och träffat Matte en stund, vilket bra ett misstag. Vi träffades vid ljura sen så skulle vi gå em till matte men hans morsa var hemma så jag ville inte vara hemma hos honom då kanske låter lite knäppt men men. Så då gick vi till mc o käkade. Sen så gick vi in på Ica och köpte chips.
(jätte dåligt samvete för det) men ska väl förhoppninsvis gå ut och promenera med Anna imorgon.


Annars idag så har jag vart i skolan var på ett jävla studiebesök på NT fick kolla på 2 filmer och sedan göra en tidining.
Var väl inget och hurra för direkt. Sen så gick vi tillbaka till skolan och då var klockan ungefär 11.00 då gick vi och käkade.
Sen när jag hade käkat ett tag så fick jag en sån jävla magknip :/ så det kändes som jag var tvungen att gå hem. Men ville vänta och se om det gick över till idrotten började, och de gjordet det som tur var kändes lite men gick över sen när jag & några tjejer gick ner och gymade men hade ingen ork för att gymma, men försökte göra lite iallafall. Har ingen träningsverk iallafall, vilket är synd för då vet man att man inte har ansträngt sig lika mycket aja men men.. sen när vi slutade så drog jag hem till Björna där Emma var. Vi skulle ha promenerat till rusta och maxi men ingen utav oss hade ork.

men nu ska jag sätta punkt skriver mera imorgon!
Skönt med helg iallafall :):) får se vad som väntar!

Kiss!!


Dag 33, skoldags!



Shu.

Sitter och lyssnar igenom låtarna som jag och Emma valde ut förut som vi ska bränna ut till nästa fredag :D
Emma ska ju ha sin födelsedagsfest då. Hoppas det blir kul! annars så så såg vi precis på idol och käkade godis
till det med (: hoppas inte Johan åker ut ikväll, han är duktig!

Annars så när jag mötte upp Emma så svängde vi förbi eneby pizzerian Emma var hunrig så.
Hon beställde en Calzone men orkade inte ens äta upp halva, sötisgumman!
Annars idag så har jag vart på min praktik idag var det mycket roligare att jobba kanske var för att jag fick vara vid
hygien artiklarna (: hiih! dagen gick ganska fort ändo.

och imorgon är det fredag ska träffa Emma direkt efter skolan.
 Vi ska till rusta och kolla lite sen hem till mig och leta ut fler låtar som man ha på fredagen.
Sen så kanske jag ska till Blomgren, kul får se vad vi hittar på för något skoj!

men nu ska jag gå.
Kiss and goodnight!


Dag 32, Skoldags!



Hej Hej!

Sitter och smsar med Emma ska förhoppnigsvis träffa henne imorgon efter min praktik.
Kanske ska hem till Björna eftersom Emma har typ flyttat dit nu (: kul! hoppas man får se
den nya färgen på tapeten också, ska bli kul och få träffa henne iallafall.

Annars så kom jag just ut ifrån badet lr jag stog upp i badkaret.  Eftersom det har blivit fukt i väggen här uppe så måste vi gå ner till källaren för att duscha.Träligt, men hellre att jag går ner där en att lukta svätt,
men mamma o pappa ska ta tag i det där ihelgen förhoppningsvis.

Annars idag så har jag vart på min praktikplats var väl sisodär, hade en sån jävla huvudvärk :/
men släppte lite när jag fick en huvudstablett. Men tycker det är tråkigt på öb. skulle nog ha mycket roligare
om jag jobbade på ett café. .. Men det ska det bli efter jul sen eftersom jag ska praktisera framtill jullovet :|
hoppas jag krm hålla ut, om inte får jag snacka med mentorn lr Marie- Louise.

men nu tror jag att jag ska sätta punkt.
Skriver väl mer imorgon!

Puss!