Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

100630 - Efter regn kommer solsken!

Tid: 17:24
Temperatur ute: 24+ sol med växlande molnighet!

Hej!

Nu har ännu en arbetsdag passerat. Gud vad mycket det har vart idag. Men det har väl med att många har semester sen så är det ju värdspremiär på Twiglight - Eclipse så många vill ju se den. Jag får själv se om jag kommer se den nån gång är inte så intresserad av varmpyrfilmer. så vi får se! ska ni se den?  Föresten så var det ju regn imorse men det sprack upp och det är ju aldrig fel. Eftersom man är ledig imorgon och då ska det ju bli sol igen HÄRLIGT!

Nej nu ska jag lägga mig och sega lite i soffan och kolla på något gammal film på SF.
Puss!



100630 - Det regnar!

Tid: 07:52
Temperatur ute; 17+ molnigt+regn!

Godmorgon!
Har precis ätit frukost nu ska jag väcka min pojkvän som sover så sött. Idag behöver man inte gå omkring och svettas för idag regnar det och det är ju faktiskt skönt. Det ska ju bli fint väder imorgon igen så man ska inte klaga. Idag så får man se vad som händer efter jobbet. Ska fråga Kim om vi kan ses på stan och kanske gå runt och kolla i affärerna lite. Idag är det ju perfekt väder för att göra det i men vi får se.

Nu måste jag fixa mig om jag skall hinna!
pösspöss



100629 - En härlig dag ute på landet!

Tid: 19:52
Temperatur ute: 24+


Hej!
Har nyss kommit ut ur en kall dusch. Det behövdes kan jag lova. Det är sjukt varmt vilket är underbart.
Jag har faktikst inte vart hemma så länge. Har nämligen vart ute på landet med mamma, pappa, älskling & min syster. Och så var även min faster o hennes kille där också. FUNNY! man kan ju inte sitta inne när det är så fint väder. Det har vart så skönt ute så att min pojkvän har badat! 

på tal om pojkvän så ska jag gå till honom nu, pics kommer!

 




100629 - VARMT REDAN!

Tid: 07:52
Temperatur ute: 23+ sooooooooooooooooooooool!!!


Godmorgon!
Sitter här i köket med laptopen och har nyss kollat att det redan är 23 grader. Hur underbart är det inte? och det verkar som högtrycket stannar även till helgen. Hoppas det är så här hela jäkla sommaren. Idag blir det att jobba sen vid 16.00 efter mitt jobb så kommer min farsa och hämtar upp mig vid jobbet för att sedan åka till en landet en stund där mamma, min syster och min pojkvän redan är. Man ska ju passa på när det är så bra väder! nej nu måste jag forsätta att äta min frukost - jordgubbskräm, mjölk och flingor!


Puss!


100628 - TRÖTTER!

Tid: 18:20
Temperatur ute: 25+

Hej!
Har ni haft en good day? själv så är man trött efter en hel dag på jobbet. Nu har jag precis slängt in en tvätt och hoppas på att tvättmaskinen skall gå som den ska eftersom förra gången jag tvättade och skulle kolla om tvätten var färdig så kom jag in och det hade blivit översvämning för att det hade kommit in massor med ludd från kläder och handukar så det hade blivit stopp i avloppet, inte mysigt. Så nu hoppas man att den vill funka!





100628 - Sol idag igen!!!

Tid: 08:08
Temperatur ute: 20+

Godmorgon!
Det är sol idag igen vilket är så himla underbart. Men dock så jobbar jag men idag slutar jag faktiskt 16.00 vilket är skönare, brukar ju oftast sluta runt 17.00-18.00. Så det är väldigt skönt. Igår så gick jag och min pojkvän till folkparken för att äta glass sen så gick vi till himpabadet för att jag ville visa karn vart man kan bada. Sen så drog vi vidare till himpagolfen för att invänta brorsan för att spela golf, haha jag gick 69, bror 44, och älskling 47, haha jag är sämst :P

pics ifrån igår!










100627 - Sool, lovely!

Tid: 15:59
Temperatur ute: 25+


Hej!
Nu har man precis kommit ut ur den sköna duschen. Behövdes efter en näsan en hel dag ute i solen med min pojkvän. Vi låg kanske på altanen fårn 11.00 till 14.00. Så lite färg borde man ha fått tycker man. Äntligen sol på en ledig dag.Imorgon är det bara 2 veckor kvar att jobba sedan får man tre veckor semester då börjar min "sommar" på riktigt!! oh hoppas det blir fint då också. Vi ska ju till sthlm och kanske gbg :) så lite planer har man!

Nu ska jag springa upp till köket och ta något att dricka!
Vi hörs later!






100626 - Sitter på altanen

Tid: 20:45
Temperatur ute: 20+

Hej!
Sitter ute på altanen nu med mamma, Lena och Kim. Vi sitter och dricker vin och har precis grillat korv. Dock så vart det ingen korv för mig eftersom jag inte är så förtjust i korv. Men jag sitter här ändo och njuter av den underbara kvällen vi har! SOMMAR; SOMMAR; SOMMAR!!



100626 - Midsommardagen!

Tid: 16:37
Temperatur ute; 21+ soool

Hej!!
Nu har man kommit hem ifrån landet då. Vilken trevlig midsommar det vart till slut. Jag hade ju jobbat från halv elva till 5 sen så kom mamma ochmin kusin och hämtade upp mig vid jobbet för att sedan åka till landet där midsommar firandet hade satts igång för fullt. Var jätte skönt att få komma ut och få känna naturen. Nästan direkt så fixade vi käk eftersom dom andra som var där hade redan käkat. Sen så hade min bror gjort femkamp dvs vollyboll, tipspromendad, pillkastning & pingis. Dock så är jag ingen sportfan. Men tipspromenaden var jag iallfall på, trevligt! men de som vann var ju min bror och min pojkvän, haha suck!

nu ska jag lägga mig och vila  lite, det tar på krafterna ;)

Pics ifrån igår:











100624 - Detta är underbart!

Tid: 08:31
Temperatur ute: 20+ soooooooool!

Hej!
Visst är det inte underbart att vakna upp ännu en gång med siolsken? jag blir så glad!  och det ska vara sånt här veckert väder fram till ihelgen, wihu! vi kanske får en midsommar med sol? det verkar så, första gången på många år känns det som,... jag blir inte långvarig i detta inlägg eftersom ajg måste sätta på mig kläder, sminka mig lite sen gå till spårvangnen idag börjar halv elva till fem då blir det att möta upp älsklingen vid resecentrum :) ska bli massa mÿs!




100623 - Bad uppdate

Tid: 21:29
Temperatur ute: 19+ sool

Hej!
Ledsen att det inte har blivit så bra uppdatering här. Men jag slutade så sent idag på jobbet. Jag kom hem ifrån jobbet kvart över sju och slutade halv sju. Och direkt när jag kom hem så åt jag mat sen lite annat. Så har inte kunnat skriva något. Men nu är jag, och det är ju huvudsaken eller?

Nu jobbar man bara idag och på självaste midsommar och få tjäna in en betald ledig dag. Det är ju inte fel!
På midsommar efter att jag har slutat så ska jag till landet med min pojkvän och massa andra. Sist jag var på landet och firade landet så var det året 2005 så nu är dags för landet på midsommar! För förra året så var jag ju här med min systers pojkväns kompisar, trevligt!

tänkte lägga upp bilder på midsommar år för år, för skojs skull :)

: o9





: o8





: 07 ( åkte utomlands på midsommar)





: 06





- 05





- SÅDÄRJA, det var några bilder det. Vad roligt man har haft det i sina tonårsår.
Alltid roligt att ha gamla bilder det uppskattas senare i livet, tacka gud för att kamerar finns och funkar!

Nu ska jag sova, godnatt!



100622 - Landet!

Tid: 20:42
Temperatur ute:  20+ sol!


Hejsvej!
Har nyss kommit innaför dörren har vart ute på landet med mamma & pappa. Dem kom och hämtade upp mig efter jobbet. Så när vi var där så var min faster där, min kusin, hennes barn och fastern kille. Man ska ju passa på när det är så "snällt" väder, haha! vi grillde hamburgare och så fixade pappa den nya "rabetten" som han gjorde utav sten och sement, gud så fint det vart :) nu är det fint tills midsommar!








100622 - SOOOLSKEN!

Tid: 08::55
Temperatur ute: 19+ sooooooooooool!


Godmorgon!
Sitter här med laptopen på köksbordet och samtidigt pratar med Toppis som ligger bakom laptopen så söt så. Typiskt att det ska bli sol så fort man jobbar, suck! men får trösta mig med att det kommer bli rätt så fint på midsommar helgen då jag är ledig. Nej nu måste jag fortsätta att äta upp min frukost sen väcka min pojkvän som ligger och sover.


Ha en bra dag :)



100621 - Beck "levande begravd"



Tjolla hopp!
Har ni haft en bra dag? det har jag och älsklingen haft iallafall. Han har färgat håret på mig och sen så har vi dragit till stan och käkat på gu vad gott och sen så shoppade jag lite, 2 jätte fina toppar, är gymt nöjd! sen så uttnytjade jag även mitt "pris" från mc på åhlens, köpte lite smink och så. Sen vid sex så gick vi och såg Beck. Persbrant är så skön! :)
Den var jätte bra, för er som vill ha lite spänning så rekomederar jag den! :)







100621 - Rasmus på luffen

Tid: 10:18
Temp ute: 14+ molnigt!



Hej!
Sitter med den lilla laptopen i knät i vardagsrummet och kollar på Rasmus på Luffen, haha! just nu så sjöng dem "Att jag drömde inatt att jag hade en katt" alla Astrid lindgrens filmer är så charmiga. Man kan se dem hur många gånger som helst utan att tröttna på dem. Men jag tycker nog mest om pippi långstrump, Ronja Rövardotter och barnen i bullerbyn, har ni någon astrid lindgren favorit? berätta gärna.

Annars så händer det inte så mycket ska väl gå ner till sovrummet och väcka min karl som ligger och sover. Så vi kan äta en gemensam frukost för nu får han inte sova mera! haha. Synd dock att solen inte skiner något idag, mest molnigt, suck! jag som är ledig o allt. Men får trösta mig med att solen kommer imorgon och som det ser ut så ska det vara så  hela veckan och bästa vädret kommer på midsommar helgen med 24 grader och sol!! tur som fan att man är ledig då!

nej nu ska man dra, written more later!
kisskiss!



100620 - Gårdagens bilder!



Hej!
jag har tyvärr inget roligt och säga idag så jag slänger in gårdagens bilder på landet istället!
Kommer med ett bättre inlägg imorgon istället! :)














100619 - Nu är de gifta!



Hej!
Nu har man kommit hem ifrån en trevlig kväll på landet med far, mamma och kim plus johan och Anna som stannade kvar ikväll, mysigt! vi grillade korv/hamburgare. Vi hade en trevligt med andra ord. Tog en del bilder men de lägger jag upp imorgon, nu blir det att lägga sig! godnatt!

Föresten så fick Vicktoria sin Daniel idag, såg ni bröllopet på tv:n?




lånade bilder ifrån expressen o aftonbladet!



100618 - maxi


Hej!
Nu är man hemma efter att ha vart på maxi med mamma och kim. De kom och hämtade upp mig när jag hade slutat vid halv halv sex. Vi käkade kebab och så klart så vart det också lite shopping. Jag hittade en jätte söt top på Vero moda. Sen så hitade jag en hårfärg, rött nagellack, ögonskugga, och 2 ansiktsmasker på lindex. Fintfint!

Nu får man se vad man skall hitta på, kanske glo på någon bra film innan sängen. Jobb imorgon igen!


100618 -

Tid: 08:43
Temperatur ute:  12+ molnigt!


Hej!
Sitter här och lyssnar på Eric Saade - Break of dawn. Förvånatsvärt bra låt! ska snart fixa något och äta och sätta på mig kläder för just nu sitter jag bara i morgonrock. Sen blir det att dra sig till jobbet, vilken tur att det är molningt då så slipper man har den där dumma ångesten för att vara inne när man jobbar.

Nej men om man ska röra på fläsket.

Tänkte lägga upp bilderna ifrån igår :)








100617 - Vilken härlig kväll!

Tid: 18:38
Temperatur ute: 22+ soooooooooool!


Hellu Guys!
Sitter här i altanen och hör hur fåglarna kvittrar och känner hur solen värmer. Men dock så har man ju inte kunnat njuta utav den eftersom man har jobbat och slitit. Började 11 och slutade halv sex. Då kom mamma, älsklingen och min syster och hämtade upp mig sen så åkte vi och handlade lite. Igår så var man ledig och då drog jag och kim till lindö. Vi hade tänkt att dra till Abboreberg men bussen hade slutat gå dit, suck! så vi stannade vid hamnen där och spelade mini golf, och jag förlorade o kim vann, fuskigt! men jag hade förvånatsvärt många 3:or så det är ju ett plus.

_ slänga in lite bilder från igår senare om jag får tillfälle annars får det bli imorgon!
nu ska jag gå, hoppas ni också har fått njuta av sooolen!






100614 - Ett roligt minne!

Tid: 21:16
Temperatur ute: 14+


(en bild ifrån NT.se) ifrån den sista kvällen!

Tjollahopp agian!
Sitter just nu och dricker varm mjölk med oboy i och lyssnar på Mariah Ceary med Westlife, bra låt! det jag menar med min rubrik är att Palace i Norrköping ska gå i konkurs. Det ska bli kontor istället för nattklubben. Sista kvällen där var i lördags, jag tycker det är så tråkigt att en av Norrköpings bästa nattklubbar ska läggas ned. Hur kan en populär nattklubb gå i konkurs? det var ju så populärt förr. Jag tycker det är sorligt eftersom jag har haft så roligt där, mer moget folk än folket på otten och hugos bara massor med 18-åringar där och på palace var det 20-28! Vart ska man dra nu? Harrys är jag för ung för än så länge haha!

Tänkte visa er hur kul man hade på palace!















"rip" palace! alla minnen kommer alltid finnas kvar!


100614 - I am back!

Tid: 19:29
Temperatur ute: 17+

'Hej!
Nu har jag faktiskt tid för att blogga. Om ni undrar jag inte har uppdaterat något så är det för att jag har vart hos min pojkvän hela helgen så har inte känt något sug av att blogga då. Men nu är jag hemma och kan blogga. Idag så har jag jobbat från halv tio tilll 4. Har väl funkat förutom att jag har gått och blivit förskyld så har ont i huvudet och ont i bihållerna och snorig som fan. NOT FUNNY! hoppas det släpper snart. och att jag inte blir sämre för då kommer jag förlora massor med pengar, inte bra! nej nu blir det att springa upp till köket för att ta ett glas proviva! man ska ju äta mycket c-vitaminer när man är sjuk.

Skriver mera senare
Bjuder på några bilder från helgens händelser"!
kisskiss


'







100611 - Hem till baby!

Tid: 08:48
Temperatur ute: 12 plus regnet öser ner!

Hej!
Har precis lagt in gårdagens bilder. Vart en liten utgång igår iallafall men dock inte så länge eftersom jag jobbar idag. Först drog jag hem till Vicky där studentfirandet höll igång sen så drog v kanske till otten vid 10 eller något och drog vid halv tolv. Så jag är ganska trött idag känner jag men jag lär väl bli piggare framåt dagen får man hoppas. Som tur är det helg och efter jobbet idag så drar jag hem till mjölby till Kim som jag inte har träffat på en vecka :( ska bli så skönt att avsluta veckan hos honom!

Nej om man ska packa det sista här krm det lite bilder ifrån igår!







100610 - ETT ÅR SEN IDAG!!

Tid: 09:13
Temperatur ute:  12 + molnigt!

Hej!
Nu sitter jag här och tänkte skriva ett inlägg åt er och framför allt mig själv, haha! sitter och lyssnar på skivan som jag brände igår kväll, NAJS! idag är det en stor dag för många det är ju sjutton studetenternas utspring idag!!! jag kan förstå hur många känner sig inför den kommande dagen. PIRRIGT OCH FÖRVÄNTANSFULA! jag var det iallafall. Tänk att jag vart fri från gymnasiet för ett år sedan, tiden går sjukt fort! underbart! tråkigt att man inte kan se någons utspring idag bara, jag ville gå på vickys men jag jobbar, suck! men nästa år tar syster år då blir det fira henne! Föresten så får jag se om jag hänger med anna och vicky ut idag!!

nu ska jag göra iordning mig bjuder på lite bilder från min student! 11 juni 2009









jag känner känslan som jag kände just då!


100609 REGNAR

Tid: 19:10
Temperatur ute: 14 grader REGN!

Hej!
Det regnar här hemma i Norrköping just nu och vet ni? jag tycker det bara är så himla mysigt. Kanske kan bero på att man har en filt runt om sig, mysigt! bättre att det regnar idag, än imorgon. För då är det ju studernas stora dag och då ska det inte vara regn! för en som jobbar så spelar det ingen roll om det regnar, skillnad om det är 30 grader och molnfritt då får man ångest och bara vill ut och steka, ialalfall jag! på tal om jobbet så vart jag månadens medarbete så jag fick ett present kort på åhlens och en liten brosh och ett diplom :) roligt!

Nej nu ska jag nog bränna en skiva :) hörs!






100608 - Citygross

Hej!
Nu har jag precis kommit hem och tar det något lungt. Direkt när jag kom hem ifrån jobbet så drog jag och mamma till City gross för att handla. Vart en hel del 1800 kr köpte vi för. DYRT! men men, nu vet vi iallafall att vi kommer överleva några dagar ;) hehe. Nu blir det iallafall sitta här i vardagsrummet och kolla lite smått på Äntligen hemma, intresant och inspererande!



100207 - Dear John

Tid: 13:58
Temperatur ute: 16+ fortfarande molnigt

Hej igen!
Nu har man vart hemma ett tag. Var skönt att få röra på sig lite i det gråa, jag gick inte som jag skrev i inlägget tidigare. Jag gick först i himpa spåret för att få fota lite. Så grönt och fint. Inte ofta man går där så det var fint. Sen gick jag även halva sidan av strömmen, den jag nästan aldrig går på. Sen så var jag lite lat så jag tog spårvangen vid gottoteket i stan, men lite kalorier har jag nog bränt. I HOPE! nu ska jag sätta på filmen "DEAR JOHN" med sockersöta Amanda, har hört att den skall vara bra!

Här är pics från det gröna





100607 - I know what love is!

Tid: 10:52
Temperatur ute: 19+ molnigt


Hej!
Sitter här och lyssnar på Mariah Carey – I Want To Know What Love Is, den är så himla fin. Hon sjunger underbart också, eller hur? nu funderar jag på att gå runt strömmen, känner att behöver röra på mig. Hoppas det inte blir regn bara. Nej om man ska gå nu då, hörs senare!




100606 - Sveriges nationaldag!

Tid: 18:40
Temperatur ute: 22+


Hejsvej!
Nu har jag äntligen kommit hem ifrån 6 timmars pass på jobbet. Var segt som fan dom två timmarna innan man fick sluta. Annars på förmiddagen så vart det folk som kom o gick och det var ju för att vi firar nationaldagen idag. Dom började redan fira någon vid elva. När jag gick förbi hörsalsparken så hade dom tagit ut bänkar och gav ut ballonger & sverige flaggor, och såklart jag fick en ;P hehe nu blir det nog att bara ta det lungt och vänta på att min pojkvän ska komma hem så jag kan prata med honom lite.

kanske upptaderar mera senare
'


En dålig pics på mig, men va fan ;P


100204 - Time to sleep!

Tid: 22:16
Temperatur ute: 14 +

Hej igen!
Här blir ett litet inlägg innan det är dags för sängen ifos så måste jag vänta tills tvätt maskinen är färdig eftersom jag måste hänga upp den. Var tvungen att slänga mina arbetskläder i tvätt eftersom dom var så skitiga. Vem vill gå i skitiga kläder? not me! aja för en liten stund sedan eller för en timme sedan så glodde jag på säsong avslutningen av talang 2010 och årets talang var Jill Jonsson 14 år, kul för henne! inte för att jag gillade hennes röst så mycket men ändo!

nae om man ska slänga in lite bilder från ikväll!
Godnatt!






Jag är en riktig blom älskare! ;)


100604 - Bakning!

Tid: 19:19
Temperatur : +19 sooooooool!


Hejsvej!
Hur har ni det i sommarvärmen? själv så sitter man  och väntar på att min far ska komma hem med kebabrulle som jag och mamma skall dela på, sen väntar jag även på att han skall komma hem med margarin så jag kan göra klart min smulpaj med rabarber i, jag vart så sugen på att göra en paj när Anna T berättade att hon hade bakat. Dumma dig! ;( nevars! annars ikväll så blir det lugna puckar. Är ganska trött efter att ha jobbat. Slutade halv sex idag också, känns så himla tråkigt och jobba när det är så underbart väder, man vill ju bara slänga av dig kläderna och lägga sig i solen.



Saknar dig!


100203

Tid: 20:14
Temperatur ute: 22+

Hejsvej!
Har ni haft en bra dag? själv så har man haft det, man blir ju bra humör när det är så fint väder. Men tyvärr så har man vart tvungen och vara inomhus hela dagen idag eftersom man har jobbat och slitit. Hoppas att det är sånt här väder slutet av juli för då har jag SEMESTER!!! blir inte så långt inlägg idag för är något trött. Först så jobbade jag från elva till halv sex, sen så kom vi inte hem förens vid kvart över 2 inatt. Jag och Kim var ju på otten igår med några av hans kompisar. Vi skulle ju glo på Björn Rosenström, vad bra musik karln gör! det var massor med folk ute igår eftersom studentveckan började igår så det var ös!

Här krm det lite bilder ifrån igår kväll!








100602 - Rosenström




Hej!
Har precis kommit ut ur en snabb dusch och snart ska jag börja göra iordning mig lite. Jag och Kim ska snart dra ner till otten för att sedan glo på Rosenström. Kommer säkert vara långa köer dit idag, både till hugo och otten så då kan man försöka vara lite smart och komma dit lite tidigare än alla andra. Annars idag så har vi solat först på altanen hemma hos mig, sen så gick vi runt strömme och fotade lite, gud så fint det var. Sen så besökte vi även halvars och tog en varsin glass, mums!

Här krm det lite bilder ifrån idag!













100206 - LEDIG + SOOOL!!!

Tid: 09:16
Temperatur ute: 19+

Godmorgon mina kära vänner!

Hur är vädret hos er? här är det klarblå himmel och soligt. Vilken jävla fullträff jag som är ledig idag och allt, gilla läget! yepp!
Funderar på att snart gå ut på altanen och ta med mig en bit smörgåstårta och sätta mig i solen. Sen så ska jag väl försöka få liv i karln som ligger och sover. Får se vad vi hittar på idag, kanske skulle gå runt strömmen o fota lite. Det är ju jätte fint där nu, sen ikväll så blir att dra till otten, en av norrköpings bästa nattklubbar, där Björn Rosenstörm spelar ikväll. Kommer säkert vara rätt så mycket folk ute eftersom STUDENTVECKAN BÖRJAR IDAG!!!! vilken underbar känsla!

men nu ska jag dra, blir nog att ta en del bilder idag så det kommer jag lägga upp här sen :)
puss!


100601 - Pappas födelsedag!!



God morgon

jag sitter här med handduk runt om mig och hör hur min kisse ligger och kurrar precis intill min vänstra arm. Ska snart gå ner och sätta på mig kläder och sen väcka kim för att äta en gemensam frukost innan man beger sig till jobbet. Idag kör vi igen, börjar halv elva till fem. Sen blir det att åka hem och äta smörgåstårta och fira min pappa som blir 57 år idag, grattis pappi! nej om mna ska röra på fläsket, hörs sen!