Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

100131 - Människor idioter!!!

Tid: 19:07
Temperatur ute: - 16 minus

Hej!
Vad dåligt jag mår nu, jag fick nyss än länk av min brors tjej, säger bara vi människor är dumma i huvudet och stora egoister!!!

http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085
Hur kan man göra så? :´(


100131 - Dusch!

Kl: 17:11
Temperatur ute: - 15 minus

Hej på er alla glada!
Nu är man hemma igen efter denna lugna arbetsdag. Som jag sa på mitt tidigare inlägg så brukar det alltid vara lungaste dagen på söndagar. Om det inte är något speciellt förstås som jul eller någon film som är premiär på. Men annars är det lugnt. Nu funderar jag på att ta mig en dusch och sen kanske sätta på en film, mamma mia funderar jag på att se faktiskt, den är hur bra som helst, eller ska man se 2012? vilken tycker ni ? :D

Tom Pulse – Cuando - Sunshine Radio Mix


Har ni haft en bra söndag? :)



100131 - Jobb!

kl: 09:24
Temperatur ute: -16 minus

Hej på er alla glada!
Har nyligen fått i mig lite frukost så man står sig ett tag på jobbet. Idag är det den lugnaste dagen på hela veckan. Vilket brukar vara skönt. Nu jobbar jag idag och imorgon sen är man ledig igen och det är ju aldrig fel. Men nu ska jag sätta på mig min arbetströja. Så hoppas ni får en bra söndag så hörs vi ikväll någon gång!

kramar!



100130 -Godnatt världen!

Kl: 23:53
Temperatur ute: - 18 minus

Hej!
Nu har jag precis tvättat bort sminket och smort in mig i ansiktet för nu ska jag lägga mig o sova. Så man orakr med dagen imorgon. Hoppas ni har haft en underbar lördag! föresten ni som såg robinsson, vann rätt person?

puss på er!



100130 - Jag kom inte sist :P

Kl: 22:29
Tempratur ute: -16 minus

Hej!
Nu är man hemkommen igen efter en trevlig kväll. Vi körde ju som sagt bowling jag, Matilda, Emma & Jakob & Björna. Först så käkade vi mat och tog ett glas i baren. Men vi fick vänta kanske 2 timmar på att vi skulle få köra. Men det gjorde inget vi satt och snackade och spelade lite biljard. Sen så berätta Matilda att hon och Jakob hade förlovat sig idag, i am happy for them! :) sen vart det äntligen våran tur att spela bowling jag spelade mot Matilda & Jakob. Jakob vann sen jag & sist men inte mins Matilda :p en riktig kul kväll! vad har ni gjort ikväll?



100130 - Bowling!

kl: 18:21
Temperatur ute: -18 minus

Hej!
Sitter här ensam hemma med Topps och väntar på att Emma & Björna skall hämta mig för vi ska spela bowling med Matilda & Jakob :) kan nog bli riktigt trevligt! :D jag kommer säkert inte vinna men inte sist heller. Jag är ju ganska bra i bowling. Kul att hitta på såna roliga saker när man ine ses så ofta nu förtiden.

Men nu måste jag fixa mig lite innan dom kommer!
Vi hörs senare!

kramar



100130 - Godmorgom världen!

Kl: 08:58
Temperatur ute:  -22 minus

Godmorgon!
gick upp för en kvart sedan, ska snart fixa ngt att käka och sedan väcka min far som ska skjutsa mig till jobbet. Om bilden startar dvs. Fick en chock när jag vaknade och såg att termometern visade på -22 minus!! :/ jag vill ha sommar nu! jag läste också att februari kommer bli den kallaste månaden också, suck!!! aja huvudsaken man har varma kläder, annars så skulle jag säkert ha vart död!

aja ha en bra dag, så hörs vi är jag kommer hem!
Puss!



100129 - Dags!

Kl: 23:01
Temperatur ute: -17 minus

Hej!
Nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta bort smiket för att sedan gå och lägga mig. Vill sova ut så man är skapligt pigg när man skall jobba imorgon. Hoppas ni har det roligt nu vad ni än gör. Vi hörs imorgon!

kramar!


100129 - Rihanna

Kl: 22:04
Temperatur ute: - 17 minus


Hej!
Har precis kommit ut ur duschen. GÖTT det. Sitter och väntar på att Lets dance skall börja igen och för att tiden skall gå fortare så sitter jag lyssnar på Rihanna, hennes nya album på spotify. Hon är så himla bra! speciellt, hard, stupid in love, wait a turn och last song! vad tycker ni om Rihanna? :)



100129 - lets dance

Kl: 20:04
Temperatur ute: - 17 minus

Hej igen
Nu sitter jag här ivardagsrumet och kollar på lets dance som börade precis nu. Ska bli intressant och se vem åker ikväll. Jag tror det blir Rabih som jag redan sa förra fredagen. Men saker kan hända så vi får se vem som åker ikväll. Och min huvudvärk har dock inte släppt ännu men jag hoppas det går över snart. Vad gör ni ikväll? festa järnet eller en mysig hemma kväll?



100129 - hemma

Kl: 17:24
Temperatur ute: -16 minus

Hej!
Nu sitter jag här i vardagsrummet och väntar på att maten skall bli klart så man kan äta lite. Börjar få en elak huvudvärk så det kanske hjälper med lite mat, eller hur? vet ni vad jag tänkte på när jag slutadde jobba idag? jo nämligen att det har blivit ljusare! det brukar oftast vara kol svart ute när jag slutar. Men nu var det inte så mörkt ute, det vart jag glad över, det betyder att vi går mot ljusare tider, fast det är svin kallt och massa med snö! snart är vi där, våren!


100129 - Det verkar funka nu

Kl: 08:24
Temperatur ute: -10 minus

Godmorgon!
Ska alldeles strax fixa något att käka. Hoppas ni har sovit gott inatt för det har jag gjort minsann. Synd bara att man inte är ledig ihelgen, suck. Aja nu verkar statistiken funka men dock så ser jag inte hur många besökare jag hade igår och i förrgår. Hoppas det fixar sig snart. Nej nu ska jag äta. Vi hörs sen ikväll! have a great day!!



100128 - Jag vill med!

Kl: 22:11
Temperatur ute: - 10 minus

- Hejsvej!
Nu sitter jag här och ska snart tvätta bort sminket och sedan gå och lägga mig och sova. Nu är jobb som gäller i fyra dagar i sträck för jag jobbar nämligen i helgen, suck! men det är bara att bita ihop. Tiden går ju fort vilket är både bra och skönt. Men denna helg känns lite surt. För nämligen min syester och hennes kompisar ska åka på en partykryssning till Riga och det vill jag med!!!!! usch! jag är avis! som jag sa till min mor häromdagen " känns som man inte har någon fritid alls när man jobbar" det ligger ju något i det. "Välkommen till vuxen livet malin"

Nej nu ska jag tvätta bort make up. Vi hörs imorgon!
Godnatt!


- jag på ålands kryssningen år 2007!


100128 - Kallt

kl: 18:49
Temperatur ute:

Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv4 med en filt kring mig. Är sjukt frusen :s kanske börjar bli sjuk och det vill jag inte bli. Föresten kan ni se eran statistik? det kan inte jag. Kan inte blogg.se fixa det snart eller?


100128 - Stan

Kl: 13:19
Temperatur ute: -4 minus

Hejsvej!
Det blir en snart att gå till spårvangen för att sedan möta upp en vän (: blir väl att fika och snacka. Sen får vi se vad som sker. Hoppas på att de blir trevligt iallafall. Så jag tror det kommer dröja ett tag tills jag kan uppdatera igen. Blir väl ikväll någon gång. Men ni får ha det så tills dess :)


(jag just nu, inte den bästa bilden men den får väl duga)


100128 - Vad fan?

Kl: 11:31
Temperatur ute:-4 minus

Hej på er alla :)
Nu har man precis målat naglarna röda. Nu tänkte faktiskt gå upp till köket för att fixa något att käka. Jag börjar bli lite hungrig. Skönt att man har fått sova ut det behövde jag verkligen. Föresten så har de fixat något nytt inne på bloggen, och det har gjort så inte min statistik funkar och inte ens kan kommentera till er. Skulle inte förvåna mig om det inte går att spara detta inlägg heller, men men. Hoppas det funkar snart!

Nej nu blir det köket, hörs senare!


100127 - TRÖTTIS!

Kl: 22.57
Temperatur ute: -4 minus

Hej på er!
Nu sitter jag och funderar på att gå till badrummet och fixa mig innan jag lägger mig i sängen. För jag är sjukt trött ikväll. Förstår inte hur jag kan vara så trött. Är glad över att man är ledig imorgon för det behövs verkligen. Kan sova hur länge jag vill, om jag nu skulle vilja det. Men jag tänker faktiskt ställa klockan ändo. Man vill ju inte sova bort sin lediga dag eller hur? Föresten jag undrar ja hur mycket mer snö det ska bli och hur mycket mer jag behöver skota. Syftade på bilden här ovanför. Förra tisdagen så skotade jag nämligen bort all snö och nu är det ny snö! suck! men men ska nog fixa det imorgon! man kan knappt öppna dörren här i källaren.

Men ja nu är det sängen som står på schemat, vi hörs imorgon! kramar!


100127 - Ljus och halvåtta hos mig!

Kl: 19:47
Teperatur ute; -4 minus

Hej!
Sitter här nere i källaren och kollar på halv åtta hos mig och har gjort det lite extra mysigt med tända ljus. Ska väl sitta fortsätta att titta på tv4. Eftersom det är final veckan av robinsson....Undra vem som vinner robinsson. kollar ni på det?


100127 - Räcker det inte med snö?

kl: 17:44
Temperatur ute:  - 4 minus

Hej!
Nu har man nyligen kommit hem ifrån jobbet då. Gick ifrån hagaskolan idag igen i snöandet. Räcker det inte med snö nu? det bara snöar och snöar! kände mig som en snögubbe när jag klev ytterdörren för en stund sedan. Det värsta med snön är när det snöar som satan är att man blir så vått i hår, jackan och skorna. Annars är snän hur mysig som helst, speciellt när det snöar! men snälla nu vill jag har vår och sommar!









100127 - En fråga bara

kl: 08.22
Temperatur ute: -7 minus

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit som en stock. Men skulle inte tacka nej att få sova lite till. Just de, jag har en fråga till er, vad skulle ni vilja se mer i bloggen? skulle bli jätte glad om ni kom med förslag! nu måste jag fortsätta att göra iording mig, kramar!


100126 -

Kl:22:47
Temperatur ute
: - 8 minus

Hej!
Nej nu är det dags för mig att tvätta bort sminket och senda borsta tänderna för att sedan lägga mig i sängen för att sova. Så vi hörs väl imorgon, och då ska jag var lite bättre på att uppdatera! får lite ångest över att jag inte har uppdaterat faktiskt.

Godnatt!



100126 -

kl: 19:39
Temperatur ute: - 8 minus

- Hej Hej!
Har faktiskt inget och roligt att prata om tyvärr. Dagen har iallafall varit super bra och jag mår bra. Hur har eran dag varit? gjort något kul? nej nu ska jag nog gå och ta en varm dusch. Hejsvej!



100126 - Good morning!

Kl: 08:17
Temperatur ute: - 10 minus

Godmorgon!
Har ni sovit gott? själv så har man sovit gott så jag kunde ligga kvar längre i sängen. Men det går ju inte tyvärr. JOBB och ännu mer jobb. Men på torsdag är jag ledig vilket uppskattas. Aja nu sitter jag iallafall här i köket och äter frukost och myser lite med Toppis. Hoppas denna dag går fort som den gjorde igår. Men nu skall jag fortästta äta. Vi hörs när vi hörs! have a great day! Kiss!


längtar tills jag kan gå ut och fota dom små vackra blommorna!


100125 - NattNatt

kl;22:58
Temperatur ute nu: -9 minus

Hej!
Nu har denna dag passerat. Nu är det dags för mig att tvätta bort sminket och sedan lägga mig för att sedan ladda inför morgon dagen. Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Vi hörs imorgon, Godnatt!




100125 - Give me summer now!

kl:21:42
Temperatur ute: -10 minus

Hej, andledningv varför jag skrev så där som min rubrik var att jag satt nyss och kollade igenom massa med sommarbilder från förra året. Jag vill ha sommar nu, jag vill ha sandaler på mig, ha kjol,linne, söta små klänningar, känna värmen av solen, bada i morängen i skärblacka, äta jordgubbar GRILLA!, slippa att ha massor av tjocka kläder, oh ge mig sommar nu, iallafall vår!!!!!! vad glad jag skulle vara om jag vaknar imorgn att all snö är borta och solen skiner och det är 32 grader ute. oh!! drömma kan man ju alltid göra :)




S............O..............M...................M...................A...................R!!!!


100125 - Familjen annurlunda

Kl: 20:20
Temperatur ute: -7 minus

Hej igen!
Nu sitter jag och kollar på familljen annurlunda. Alltså hur kan man orka med att ha 8-9 ungar? barn skriker hit och dit. Jag skulle aldrig kunna ha så många barn. Kanske tre men inte fler. Hur får dom råd med mat, klädder, leksaker? ocj hur gör dom när dom åker på semester? det blir ju problem.



100125 - Tv!

kl: 19:03
Temperatur ute: -7 minus

Hej!
Nu sitter jag och kollar på tv4 nyheterna. Väntar på lite smått på att halv åtta hos mig ska börja. Det är ju bara för mysigt program. Annars idag så har det vart jobb för min del och det gick bra, var skön dag. Dagen gick jätte snabbt. När jag slutade så gick jag av spårvangnen vid haga, tänkte att jag behövde få röra på mig lite även om det var 7 minus. Som en del säger, det finns inget dåligt väder, bara vi som har fel kläder! det stämmer ju!  oh vad jag längtar efter våren och sommaren, då blir det många promenader kan jag lova, jag är ju en gå människa.


100125 - Godmorgon!

Kl: 08.30
Temperatur ute: -8 minus

Godmorgon på er!

Hoppas ni har sovit/sover gott. För det har jag gjort. Sitter och har precis käkat frukost nu blir det att borsta tänderna, sätta på sig strumpor och packa väskan.  Nej nu kan jag inte sitta här längre. Vi hörs ikväll! ha det bra! kramar!


100124 - Youtoube

Kl:22:33
Temperatur ute: -10 minus

Hej på er!
Nu har precis borstat tänderna och tänkte nu släcka alla lampor och datorn för ikväll. Men först måste jag visa er detta youtoubs klipp som jag hittade på min kusins blogg. Ska man garva? ^^ haha! hur gammal är han egentligen?

Aja godnatt på er! så hörs vi imorgon!



100124 - Snart läggdags!

K: 21:41
Temperatur ute: -10 minus!

Hejsaaaan på er!
Nu sitter man här i morgonrock och har precis kommit ur duschen. Alltid lika skönt att duscha. Nu blir det väl att kolla lite goa bloggar, sen göra sig iordning för läggdags. ´Det är ju en ny start på veckan imorgon, den sista veckan på janurai till och med. Vad tiden går fort! eller vad säger ni? nej nu ska jag sätta på mig lite kläder.

PösS!


- jag precis nu!


100124 - jag lyckades! (y)

kl: 19:55
Temperatur ute: -7 minus

Hej på er!
Ville bara säga att jag lyckades med pajen, haha. Den var jätte god och med vaniljvisp gjorde det ännu godare!
Jag ska nog satsa på att starta ett eget kondoteri ;) haha, nevars! men den var jätte god! nu väntar jag på att en annan del av köping ska börja, så man garva lite :D så sköna allihopa!

Ke$ha  - Take it off! - jag fastnade direkt för den här låten!


Gott



100124 - So stupid in love

Kl:18:17
Temperatur ute: -7 minus

Hej på er!
Nu sitter jag och lyssnar på Rihanna - So stupid in love. Den är grymt bra! annars så har man nyligen ätit mat med mammasen. Idag vart det dillkött och potatis, jätte gott! annars så händer det inte så mycket förtillfället. Min bror kommer hit ett tag. Då blir det väl att umgås och äta min blåbärspaj som jag gjorde förut (: hoppas bara att den är god!

Vad gör ni ikväll?




100124 - Sommaren med Göran!

kl: 15:28
Temperatur ute: -8 minus


'Hej igen!
Nu har är änligen pajen färdig. Både jag och mamma tyckte att pajen vart konstig. Så himla kladdig. Jag kanske tog lite mjöl? aja ska bli intressant och smaka på pajen senare. Men eftersom jag är så bra att baka så blir den säkert god.
Nu funderar jag på att kolla på sommaren med Göran, sjukt kul! har ni sett den?











100124 - Blåbärspaj!

kl: 13:04
Temperatur ute: -8 minus

Hej!
Nu sitter jag just och lyssnar på Kikki Danilesson - Papaya Coconut. Så himla bra :P ^^ hoppas ni har haft en bra söndagsdag så här långt. Själv så ska man bädda rent sängen och sedan göra en blåbärspaj :) gött! så vi hörsl ite senre!



Här är bilderna ifrån igår (lördag)



 jag inne på gina tricot, jag hade beslut ångest vilket utav dom här jag skulle ta. Men jag köpte den blommiga.
Vilken tycka ni jag skulle ha köpt? :)






100124 - En trevlig kväll :)

kl:02:07
Temperatur ute: -5 minus

Godnatt på er!
Nu har man kommit hem ifrån EmmaPemma då. Vi har haft det riktigt trevligt faktiskt. Vi har kollat på två filmer, glott på robinsson, ätit både glass och paj. Sen vart på eruobowl också för att träffa hennes pojkvän som var där. Fast vi var dock inte där så länge. Det var lite bilder ifrån kvällen & dagen, men det får ni se senare idag (paserat 00.00) hoppas ni har/haft en bra kväll :)

puss så länge så hörs vi när jag vaknar!


100123 - Träffa Emma :)

kl: 17.40
tempratur ute: -5 minus

Hej!
Nu kom jag & mamma precis hem ifrån maxi, vi har handlat lite mat, ätit mat och så shoppade vi kläder på gina. Jag hittade en jätte fin tunika och svarta jeans som jag sa på det tidigare inlägget. Nu väntar jag på att Emma ska ringa, hon ska nämligen hämta upp mig snart :) min gravidatjeja! Ska bli så kul att se hur stor magen är nu :D
vad har ni gjort idag?

Vi hörs senare, då får ni lite bilder ifrån dagen.
massa kramar!


- Emma o jag, i juli förra året :) <3


100123 - Maxi

Kl: 13:29
Tempratur ute: -5 minus

Hejsvej!
Nu har man gjort iordning sig lite. För jag och mamma ska till maxi och kolla lite. Ska försöka hitta ett par svarta jeans på gina. Behövs nya svarta för dom som jag ha nu har gått sönder, stora hål. Så jag det behövs. Får se om man hittar några snygga toppar också :)

Här är några bilder på hur jag ser ut idag! :) dock inte dom bästa men ja, det får duga! är happy för att jag hittade min hoood tröja som jag har letat efter!




Dagens smink!


100123 - Frukost time!

Kl: 11:23
Temperatur ute: -3

Godmorgon alla gullvivor!
Hoppas ni har sovit gott inatt för det harjag gjort minsann förutom att man vaknade med en rejäl spänningshuvudvärk, bra start på dagen eller hur? aja det går väl över så småningom. Man kan ju hoppas på det iallafall. Nu ska nog gå upp till köket för att fixa något att äta.

Hörs later



100123 - TRÖTT!

Kl: 00.51
Tempratr ute: -4 minus

Hej och godnatt!
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, är så jävla trött. Men är ju inte så konstigt eftersom man har jobbat hela dagen. Aja som sagt nu längtar jag efter att få gå och lägga mig och det bästa av allt är att man kan sov hur länge som helst eftersom det är HELG, wihuuu! så vi hörs senare!

kramar!




- Jag ifrån förra året!


100122 - Peter eller Rabih

Kl: 23:03
Temperatur -3 minus

Hej igen!
Det var visst Peter Whalbäck som fick lämna programmet. Det stog mellan han och Rabih. Jag trodde att Rabih skulle åka helt ärligt. Men men han kanske får åka nästa fredag, sånt som märks helt enkelt Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kolla lite runt på internet sen lägga mig faktiskt. Har ni haft det bra?




100122 - Vem åker ut ikväll?

Kl: 21:58
Temperatur ute: -3 minus

Hej!
Nu är det paus i lets dance, vad bra det var ikväll. Men jag står fortfarande fast vid att Claudia var bäst. Men Men vi får se om dom får vara kvar. Men jag tror det. Däremot så tror jag att Rabih åker ut. Eftersom de hade gjort en undersökning på expressen att de tror att han åker ikväll, trist. Men han passar inte på dansgolvet. Utan på i musikstudion, eller vad tycker ni? nu ska jag gå ner och kolla vad syster och Amadeus gör. Hörs sen!


100122 - Lets Dance

kl: 20:29
Tempratur ute: -3 minus

- Hej!

ligger i vardagsrummet och kollar på  lets dance än så länge så tycker jag att Claudia ät den bästa så här långt. Vad gör ni ikväll? festar? :D



100122 - helg!!!!

Kl: 17:57
Tempratur ute: -3

Hej!
Sitter i vardagsrummet med min syster nu. Vi väntar på att pappa skall komma med mat till oss. MUMS! skulle egentligen ha vart med Matilda direkt efter jobbet men hon hann tyvärr inte pga att hon skulle åka med ett tåg halv sex som var lite tråkigt. Så ikväll så får det väl bli en hemma kväll, och det är ju bara mys. Fredags mys!

Vad ska ni göra ikväll då?


100122 - Fredag

Kl: 08:23
Tempratur ute: -3

Godmorgon alla solstrålar!
Hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort. Nu sitter jag och äter frukost och känner mig lite stressad. Jag har precis duschat så jag måste sätta på mig kläder, sminka mig och föna håret, och jag ska gå 10 över, hinner jag?
aja sånt som märks, vi hörs ikväll, ha en jätte bra dag!


100121 - Sängen

Kl:22:28
Tempratur ute: -3

Hej igen!
Nu ska jag nog stänga av datorn för ikväll. Jag känner mig jätte trött och känner att min dumma huvudvärk börja komma tillbaka, it sucks!!! tur att man ska sova iallafall. Men först så ska jag tvätta bort dagens makeup och sen smörja in mig med Facial Scrub... Så jag hoppas ni har haft en bra dag och att ni kommer sova så bra! och imorgon är det fredag, YESSS!!!!!!!!!!!!!


Jag i somras



100121 - Betala för två flygstolar?!!!

Kl:22:10
Tempratur ute: -3

Hej!
Har precis kollat lite på nyheterna och där pratade de om en sjuk sak, att de feta ska betala för två stolar bara för att dom är feta, det är fan diskriminering! vad fan är det för skitsnack? de kan ju inte rå för att det är feta! jag blir så irriterad! håller ni med mig?



100121 - Naturgodis


Kl: 20:19
Tempratur ute: -3 minus

Hej!
sitter och lyssnar på Barracuda - Where is the love, sjukt bra låt. Man blir nästan på lite partyhumör, YES!.
Annars så sitter jag och äter naturgodis som jag och pappa köpte förut på enebycentrum. Vi köpte inte bara det, köpte lite mat, behövdes! hade knappt mjölk. Så ja det behövdes. Nu sitter jag och väntar på "made in sweden" ska börja. Det börjar ju kl 21:00. följer ni det? nej nu ska jag kolla om tvätten är klar!

Föresten så kommer lite bilder som jag tog förut när jag var på väg hem ifrån jobbet.
Platsen där jag har tagit på, har jag många minnen ifrån, min första fylla var där(när jag var 16), snöbllskrig, parken där alla hängde för att umgås :) ja det var tider det, var ju för 5-6 år sen det.




Har ni nått minne på en plats ni hängde mycket på när ni var yngre?
Berätta gärna


100121 - Trött & huvudvärk

kl: 18:12
Tempratur - 3 minus

Hej!
Sitter i vardagsrummet och kollar lite på förkväll. Idag så var Play på besök. De sjöng och pratde om deras framtid och så, intressant. Blir väl att ta det lugnt resten av kvällen, jag är trött och har en huvudvärk, suck!

Vad har ni gjort idag? gjort nått kul?


100121 - Godmorgon!

Kl: 08:37
Tempratur ute: -3 minus

Godmorgon alla söta!
Hoppas ni har sovit gott eller ni kanske fortfaranade sover några av er. Här sitter man iallafall i köket och äter frukost och svarar på era kommentarer. Så fort jag har ätit upp så blir det att borsta tänderna, packa väskan för att sedan pallra mig bort till hållplatsen.

Så här ser det ut just nu:


Flingor med filmjölk och banner, mammas laptop och så lilla Toppis som sällskap.
Bra start på dagen! :)


100120 - Underbara låtar. underbara minnen!

Kl: 22:06
Tempratur ute: -2 minus

Hej igen!
Sitter och lyssnar dom här två underbara låtarna som får mig tänka tillbaka till våren och framför allt sommaren. Speicelllt i början av somamren, studenten. Oh vilken underbar känsla det var!!! dra tillbaka tiden! studenten var det nog det bästa på hela förra året. Sjukt skön känsla! Ni som tar studenten i år kommer få känna på känslan! här längre ner så kommer ni få se bilder på vad som påminner mig om dessa låtar!


<3 underbara låtar som sagt!


Låtarna som påmminer: Sommar och sol!












Som sagt, i miss it!  Nu ska jag sova! puss o hejs!


100120 - Andra Avenyn

Kl: 20:21
Tempratur ute: -2 minus

Hej igen vänner!
Nu har jag precis duschat nu tänkte jag sätta på dagens avsnitt av Andra Avenyn på datorn. Det är ju säsong star idag igen :D äntligen, en av de bästa serierna jag vet! kollar ni på det? för er som vill se det på tv:n så börjar det klockan nio på ettan :)



100120 - jönssonligan

Kl: 19:03
temperatur ute: -3 minus

Hej igen!
ligger och kollar på jönssonligan - guldfeber på sf kanalen. Rätt så bra film, eller rättare sagt rolig. Nu blir det väl attt ligga här och kolla färdigt på filmen. Och hoppas på att Toppis ska vakna för han ligger nämligen på mina ben nu, mysigt som fasen :}


- toppis och min syster <3


100120 - snö!

Kl: 17:51
Tempratur ute: -3 minus

Hej på er!
Kom hem för en liten stund sedan. Jag tog en liten extra promenad idag hem ifrån jobbet. Jag kände för det för att det var så mysigt speciellt när det snöar. Så jag tog lite bilder också som ni ska få se snart. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan äta lasagne ihop. Pappa har redan käkat och nu är han ute och springer! Skönt!







100120 - Vilken tur!

Kl: 08:45
Tempratur ute: -2


Hej!
Hoppas ni har sovit/sover gott. Själv så sov man jätte gott. Förutom att jag nästan försov mig. Jag hade tydligen stält klockan på kvart i 9 istället för åtta. Så jag tackar gud för jag vaknade för en halv timme sedan! har egentligen inte tid att skriva så mycket mer för jag ska gå 10 över och jag har inte ens packat väskan. Men vi hörs senare! ha en bra dag!


Flor Rida - Bad boys!



100119 - Godnatt!


kl: 21:41
Hej!
Nej nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre så nu blir det sängen för mig, ganska tidigt. Men va fan är man tröt så är man. Godnatt och sov gott när vi går och lägger er! hörs imorgon! kramar!


- Bjuder på en bild från -07, jag och matilda!


100119 - Facial Scrub

Kl: 20:52
Tempratur ute: -2

Hej igen!
Har precis försökt göra mig lite piggare genom att andvända Facial Scrub. Det är ansiktskräm. Väldigt bra och väldigt billig. Jag är grymt trött, tröttare än vanligt faktiskt. Så ikväll blir det att lägga sig tidigare än vanligt. Jag tycker det är konstigt att jag är så trött, jag som inte har gjort så mycket idag. Jag som har vart ledig och allt. Aja hoppas på att man är piggare imorgon iallafall.

För er som vart nyfikan på vad jag andvände så kommer det lite information om produkten här:


- Luktar mango och papaya
- Gör huden fräsch, len & mjukgörande
- Anväda varje dag genom att massera på huden och skölj av det med vatten
FINNS PÅ ÖB!


100119 - Halv åtta hos mig

19:39
Hej på er!
Nu sitter jag med lapttoppen i knät och kollar på halv åtta hos mig, det är så intressant :) ska bl intressant och se hur maten kommer se ut sen. Vad gör ni ikväll?


100119 - Astrid Lindgren

18:03
Hej på er!
Nu sitter jag med mammas laptop i mitt knä och har precis kollat på ett avsnitt på Ronja Rövardotter. Hur gammal man än blir så kan man inte tröttna på hennes filmer, dom är så himla mysiga och roliga. Vilken är eran favorit film som astrid lindgren har gjort? berätta gärna. Nu sitter jag och kollar på tv4 förkväll och ikväll gästas Tommy körberg, han har precis blivit pappa igen till sin dotter, och han är över 60. Det är väl jävligt för sent att bli pappa eller har jag fel?


100119 - Resultatet


16:20
Hej!
Nu har sockerkakan blivit klar så här kommer det lite bilder när jag gjorde smeten, se och lär!  ;)


Ta först fram alla ingredienserna som ska vara i sjävla smeten, sen ta 3 ägg och 3 dl socker och andvänd en elvisp tills smeten blir poröst och det ska se ut så här!


Sen efter det så ska man ta 3 dl mjöl och 2 tsk bakbulver och 2 vaniljsocker andvänd gärna en tallrik för att blanda torrvarorna så att bakpulvret finns i hela "smenten" det gör så att sockerkakan blir en fin kaka.


Sen när så hör man ner det i ägget och sockret, sen efter det så tar man 75 gram margarin och smälter det i en kastrull efter det har smält så heller man i 1 dl vatten och låt det koka upp. Sen så är det bara att hälla i allting i smeten. Sen så heller man det i formen :) sen direkt in i ungnen som ska vara på 175 grader och den ska vara i ungnen i 45 minuter, sen så är det bara och ta ut den och förhoppningsvis se ut som min gör precis nu!


GÖTT! om man vill så kan man ha grädde till kakan om man vill!




100119 - Bakning


15:30
Hej!
Sitter i köket nu har precis lagt in en sockerkaka i ungnen. Hade ändo inget och göra så jag vart sugen på att baka lite. Nu ska den stå i ungnen i ca 45 minuter, då ska ni få se hur den såg ut innan och efterår och så ska ni få receptet också, bra va? :) annars så är jag förttillfället ensam hemma, pappa kommer väl snart så jag ska väl diska undan mina redskap så vi hörs om 45 mniuter igen! :)

Puss på er!


100119 - vinterviken och tacos



12:38
Hej igen!
Sitter och kollar på Vinterviken nu på sf och äter tacos, mums :) har ni sett filmen? det är en romantikfilm med lite våld, och våld gillar vi ju inte. Jag tror att vi har så mycket våld i världen för att vi gör actiotnfilmer och folk som skräckfilmer, plus data spel, förstår ni vad jag menar? nej nu ska jag kolla på filmen och mysa lite med Toppis

Hörs senare!
kramar


100119 - Ledig dag!

10:44
Hej mina goingar!
Hoppas ni har det bra på jobbet/skolan eller var ni nu befinner er. Själv så är man hemma i vardagsrummet med en varm filt runt om mig och lyssnar på Lady Gaga - bad romance som visas på mtv. Riktigt bra!!! gillar henne' annars så ropar min mage på mat så det blir väl att fixa käk. Sen måste jag iväg och posta. Gjorde nämligen ett salmonella prov när jag vaknade. Jag gjorde det för att man måste göra det om man ska hålla på med mat på resturngar. Hoppas provet blir godkänt så man kan få göra burgare :)

men nu mat ja, hörs senare!


100118 - bra musik enligt, mig!


22:44
Hej!
Sitter och lyssanar på lite Rihanna och lite annat bra musik. Tänkte göra en lista på bra låtar som jag lyssnar på dagligen. Nu ska jag göra mig iordning för sängen, börjar dra i ögonlocken. Godnatt :) hörs imorgon!

David Guetta - Sexy bitch/Memoires
Rihanna -Hard
Lady Gaga - Bad Romance
Barracuda - Wheire is the love?
Keri Hilson - I like
Leona Lewis - I see you
Calle Henriksson - Bad day
Erik - Higher
Emelia De Poret - Onefire/ Now or never
Kent - Töntarna
Ja det är några av de låtar som jag lyssnar på :)


på en fest år 2007


100118 - Spårlöst

21:23
Hej igen alla goa läsare : )
Hoppas ni har haft en bra kväll så här långt. Själv så har man haft en lugn kväll så här långt. Nu sitter jag och kollar på spårlöst. Hoppas flickan hittar sin mamma i rumänien och vilken spänning det borde vara. Om jag var adopterad så skulle jag ha hundra frågor att ställa som texemopel varför de lämnade mig o varför de inte gjorde abort om de visste attdet inte ville ha mig, vad skulle ni känna?



100118 - Halv åtta hos mig



19:44
Hej!
Nu sitter man här i vardagsrummet och kollar på halv åtta hos mig. Riktigt bra program faktiskt. Han som pratsr hela tiden kan vara rolig ibland med sina kommentarer, hehe! annars så blir det väl att stanna kvar vid tv´:n och kolla på "familjen annurnunda" och "spårlöst" det är bra. Annars så har min huvudvärk gått över nu :) tack vare imbumetinen som jag tog förut :) men nu ska jag fortsätta att glo på programmet, hörs senare! kramar



100118 - Vi föds och vi dör!


18:40
Hej!
Japp rukriken stämmer ju bra. Andledningen till att jag valade att skriva så där var att min morfar ringde nyss och sa att min mormors bror dog idag klockan elva. Han skulle bli 70 år i år. RIP! jag fick aldrig träffa dig iallfall inte i vuxen ålder. Men när när jag var liten och det minns jag inte. Aja innan han ringde så kollade vi på en bok som mamma har gjort till morfar i 70års present. Hon har lagt in massor av bilder och skrivit som en saga, jätte kul :) från ungkarl till en morfar :) hihi roligt!!! sån skulle jag vilja ha faktiskt :) min syster fick ju en liknande av Vicky som 18års present :) hihi. Roligt minne!

Men nu ska jag gå,  ska kolla på tv4 nyehterna!




100118 - Hemma med en jobbig huvudvärk

17:32
Hej på er!
Sitter och kollar på förkväll nu, ikväll gästades Anna shalene från barnen i bullebyn. Kul att se henne i rutan. Annars så kom jag precis hem och jag har svin ont i huvudet :( som igår. Så det blir väl att lägga mig i soffan o vila mig en stund. Har ni haft en bra dag?



100118 - Vaken


08:21
Hej och godmorgon!
sitter här i köket och äter frukost och lyssnar på Keri Hilson - I like. En väldigt bra låt. Har ni hört den? den är grymt bra.
Nu måste jag sätta gång att käka sen måste jag klä på mig jag sitter bara i morgonrock :P men vi hörs som alltid vid 6 tiden ikväll. Ha det super! :)

kramar


100117 - Godnatt världen!


22:34
Hej!
Nu har man läst lite bloggar då, interssanta bloggar om man säger så. Men nu är det dags för mig att lägga mig i sängen så man orkar med dagen imorgon också. Hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en bra start på den nya veckan imorgon.

Puss!


- Jag i somras hemma hos Emma, vilken rolig kväll det var! :)


100117 - Tobbe en rolig prick det!


21:50
Hej!
någon mer än jag som såg på en annan del av köping för en timma sedan? och som garvade åt Tobbe? :D haha. Vilken rolig grabb det "har du ont i munnen?" nej jagh ar ont i käften" hahaha! ni som inte vet vem det är, så kan ajg visa ett klipp på honoim från förra säsongen när de var på kolmården.



100117 - En annn del av köping

20:28
Hej!
japp om 6 minuter så blir det att kolla på en annan del av köping :) det är så himla bra och roliga. De är för goa :) ska ni kolla på det? :D egentligen har jag inget mer att säga, inget roligt iallafall. Skriver väl mest för att jag vill skriva av mig lite och så gillar ni säkert när man uppdaterar? har jag rätt? nej nu ska sätta punkt. Skriver mera senare, kramar på er vänner!


100117 - vad blir det för mat?1?

19:42
Hejsvej!
Har fortfarande ont i huvudet så jag är fortfarande kvar i vardagsrummet och kollar lite smått på "vad blir det för mat?" är rätt så roligt matprogram, kocken är riktigt rolig i mellan åt. Ska bli kul att se vad dom ska göra för något i dagens program. Brukar ni se på  matprogrammet? :)


100117 - East fm

18:33
Hej igen!
Nu ligger jag i vardags rummet i soffan med mammas lilla laptop. Och så lyssnar jag på East fm. Och i bakgrunden så visas sällskaps resan på sf kanalen och så hör man lite svagt Toppis snarkar ;D haha. Blir väl och ligga här en stund till och hoppas på att min huvudvärk skall gå över ;/




100117 - hemma efter en lång arbetsdag!


17:39
Hej på er alla glada :)
Hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra dag så här lång. Själv så har man slitit hela dagen. Jobbigt. Men skönt att ha dagen avklarad. Idag så kom polisen till arbetsplatsen för en gäst hade hotat en arbetskamrat. Hade hotat henne och grejer. Varför ska man behöva hota? han var till och med otrevlig mot de andra gästerna, aja han är inte välkommen till oss längre! aja nog om det funderar faktiskt på att lägga mig framför tv;n en liten stund :)

Puss :)



100117 - Låt mig vara kvar!

08:56
Hej och godmorgon!'
Nu har man sminkat sig lite och ska snart äta lite frukost innan man drar tíll jobbet, suck! jag vil så gärna vara kvar i sängen o sova. Men nej här är man tvingad och jobba. Men men, jobbar bara imorgon sen är jag ledig på tisdag, vilket uppskattas så häääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket.

Nej nu ska jag fixa käk, ha en bra söndag! vi hörs sen när jag kommer hem ungefär vid 18,00 :)


100116 - Sovdags!


23:45
Hej!
Nu har syster och Vicky dragit så nu blir det att lägga sig och surfa lite från sängen innan man går och lägger sig. Men först så tänkte jag lägga upp dagens bilder som jag skrev för en liten stund sedan eftersom jag inte har bilderna på mammas lilla laptop.

So here they are :)

dfgsdfsd


100116 - Vill med!


23:24
Hej!
Sitter och lyssnar på lite E-type nu med syster och Vicky. De ska snart ut till hugo och jag kan tyvärr inte hänga med. Så är det när man jobbar varanan helg men så är det. Känns som man inte kan göra något kul när man jobbar så här mycket som jag gör.  Men det är bara att gilla läget. Jobbar ju inte nästa helg iallafall, skönt!

 mer bilder från kvällen kommer senmare :)
Puss!




100116 - Robinsson

20:29
Hej igen!
Sitter här fortfarande i vardagsrummet med pappa, mamma och min syster som kom hem ifrån Jönköping idag.
Hon har nämligen vart och hälsat på en bardoms vän som pluggar där tsm med sin syster och hennes pojkvän :). Kul att ha henne hemma igen. Vi tittar på robinsson :) trevligt. Jag tror vicky kommer hit snart också. Trevligt :)


100116 - Haha


18:55
Hej!
Sitter i vardagsrummet nu och kollar på mig själv när jag var runt 10 års åldern. HAHA så man såg ut alltså.  Fi fan! kul att ha man garvar ju bara åt sig själv :D. Har ni filmer på er när ni var små? :)



100116 - I am home :)



17.23
Hej!
Nu har man ätit tacos som var dukat på bordet när man kom hem :) min bror hämtade mig på jobbet förut :) snällt. Passar ju bra när man har noll kronor kvar på resekortet. Måste ladda på imorgon efter jobbet. Annars ikväll så blir det en lugn kväll. Som sagt johan och Anna är här så det blir ju att vara med dom ett tag.

vad har ni gjort idag? :)



100116 - Godmorgon!


09:20
Hej!
Hoppas ni sover gott för det har jag gjort. Ska snart föna håret och sedan väcka min far för han ska skjutsa mig till jobbet idag, skönt att få lite sovmorgon nu när man jobbar på helgerna. Nu måste jag sätta fart, vi hörs när jag kommer hem :)

Ha det så bra tills dess!
kramar!




100115 - Nyheterna

22:05
Hej
Nu har Lets Dance tagit en paus för nu är det nyheterna. Mycket snack om Haiti nu, stackars folket :(. USCH man mår ju bara dåligt. Tur att de får hjälp nu med mat och vatten till dom som behöver det som mest. Aja tillbaka till lets dance nu, vem tror ni åker? jag tror Rabih tyvärr, lilla charmtrollet :) men vi får se vem som åker helt enkelt. Efter lets dance så blir det att göra sig klar för sängen för en jobbdag imorgon, suck! men sånt är livet.

Godnatt säger jag för jag tror det här är det sista inlägget för idag.
Hörs imorgon




100115 - popcorn och cola cola!

21:04
Hej!
Nu ligger jag fortfarande här i soffan och nu äter jag popcorn och dricker cola cola och fortsätter och kolla på Lets dance.
Än så länge så tycker jag att Claudia har vart bäst. Men det ju ändra sig. Nu dansar ju fotbolls tjejen, heter hon viktoria? aja hon var inte direkt bra ikväll eller vad tycker ni?



100115 - Lets dánce

20:09
Hej!
Sitter i vardagsrummet och kollar på lets dance nu. Sitter vid mammas nya bärbara data som  hon ska köpa av min bror. Han är nämligen här nu :) trevligt! så nu kan man sitta vart man vill i huset :D perfekt. Men nu ska jag gå. Skriver mera  senare. Vem ska ut ut ur lets dance ikväll då? föresten va fin Rabih är idag :)'


100115 - Bilderna


16:13
Hej!
Nu har jag precis lagt in alla bilder som jag tog. Vart 168 bilder, hehe! ^^ jag kan lägga upp de bästa av dom jag tog. Annars så gör jag inte så mycket. Blir nog bara att vara hemma ikväll. Orkar inte med något annat. Blir nog att glo på Lets Dance typ för tidens skull. Undra hur deltagarna mår eftersom vissa ligger och har magsjukan, ajaj!







¨












100115 - Upfriskande!


13:33
Hej igen!
Nu är man hemma igen efter 2 timmars promenad plus fotning. Skönt att få ha varit ute lite. Så man inte slappar bort hela sin ledighet. Om man är rätt klädd så är det faktikst jätte skönt ute. Jag gick iallafall runt strömmen. Bilder kommer sen för nu ska jag äta rostad macka med appelsin marmelad och oboy :)

puss!



100115 - Godmorgon!


11:05
Hej!
Nu är man vaken igen då. Vakande vid halv elva ungefär. Skönt att sova ut lite. Nu ska jag snart fixa något att äta sen så ska jag ut och fota lite :) man ska ju passa på när man är ledig och när det inte är så kallt :) skönt att det är fredag!!!





100114 - Nu säger jag godnatt!


22:04
Hej!
Nu ska jag allt tvätta bort sminket och sedan borsta tänderna för att sedan krypa ner i sängen. Ska bli så skönt att få sova, och jag som är ledig imorgon kan sova hur länge som helst om jag vill och kan dvs :) så jag hoppas ni sover gott sen när vi ska sova, så hörs vi imorgon, hoppas jag! :)

Kramar


Förestem så har jag glömt att säga om precis en månad så är det min 21 års dag! :D
Bilden är tagen när jag fyllde 20 år :)


100114 - Haiti

21:33
Hej!
Nu har man sätt klart på Made in Sweden, vad bra det var. Ska bli intressant att följa tjejerna :) sen direkt efter programet så slog mamma på tvåan där en man pratade om katastrofen i Haiti. Ni som har missat det så har det vart en jordbävning där, den inträffades i tisdags och över 100 000 är döda och jätte många skadade :( stackars folk! tur att de får hälp av olika människor från olika länder. Hur kan de hända egentligen? usch tänk er själva att förlora hela din familj, vänner & släkt! jag skulle må så jävla dåligt.


:(


100114 - Minns ni play?

19:48
Hej!
Gör faktikst inget speciellt just nu. Ska snart kolla på Made in Sweden, det är ju premiär idag. För er som inte vet vad det är så är det Laila, Anderas & Anders som har gjort ett till program om att hitta musikstjärnor. Förre programmet så gjorde dom ju Janet och en kille som jag inte vet namnet på. Men i dom är fyra avsnitten som ska gå nu är att det ska återskapa tjejerna i play. För er som inte vet vilka det är så kommer det några musik videos för att väcka upp minnet :) skall bli kul att se dom återförenas, och åteupplevas :)





100114 - Mat


18:13
Hej ladies!
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft det. Förutom att jag är lite små trött. Jag kom nyss hem, hängde med far min och handlat. Behövs fyllas på lite. Annars idag så fick jag sluta tidigare idag på jobbet för jag började halv tio idag för jag skulle ha möte med chefen och arbetsgivaren. Jag kommer räknas som ansällt från och med 1 mars :) gött! moneymoney!



100113 - Godnatt


22:50
Hej!
tänkte bara säga godnat, hoppas ni kommer sova gott :)
kramar!



100113 -

21:06
Hej igen!
Nu har jag hängt upp tvätten och satt på ännu en  tvätt. Blir säkert färdigt lagom till man går och lägger sig.
Annars ikväll så fastnade jag vid en fiilm som både min pappa och mamma kollar på. Så med andra ord kanske det inte är något direkt "ungdomsfilm". Den är kanske från 80 talet eller något sånt är inte riktigt hundra men men. Vad ska man skriva mer? har faktiskt inget mer att komma med tyvär. Har ni något förslag? :P



100113 - Det ser bra ut



19:41
Hej!
Sitter och lyssnar på  Lykke Li - Possibility från en låt ifrån New moon skivan. Den är så himla fin. Nästan lite sorlig, eller vad tycker ni? man kan ju inte säga att man blir peppad av denna låt eller? annars så kollade jag precis på www.väderkanalen.se. och såg att det kommer bli "varmare" här i Norrköping äntligen kanske man inte ska behöva frysa. Hur kallt har ni det?

Lykke Li - Possibility



100113 - Mätt och belåten!



19:07
Hejsi!
Nu har man fått i sig kassler med brunpepparsås med ris, gott! ska när som helst slänga in en tvätt. Så man får redan arbetskläder tills imorgon. Annars så gör jag faktikst inte så mycket. Tänkte svara på era kommentarer också :)

haha


100113 - Borta bra men hemma bäst!



17.37
Hej!
Nu har jag äntligen kommit hem ifrån jobbet, idag har vart en väldigt skön dag. Det märks verkligen att "julruschen" och "mellandagsrean" inte är längre. Det är iallafall inte lika mycket folk längre. Vilket är skönt! Nu ska jag bara vara hemma och slappa resten av kvällen det behövs. Vad har ni gjort idag?

Här några bilder jag tog på vägen till spårvangnen i morse :)






100113 - Godmorgon ladies!

08:29
Hej! nu har  man vaknat till lite då.Ska väl snart börja sätta på mig kläder och sen sminka mig lite. Ja, de gamla vanliga rutinerna ;P . Jag hoppas ni har sovit gått och hoppas ni får en bra onsdag :) hörs sen när jagkommer hem!



100112 - Sweet dreams ladies!

2:30
Hej!
Nu har man precis borstat tänderna och tagit bort sminket. Nu blir sovdags ska bli så skönt ni får med sova så gott!
Hörs imorgon, sweet dreams!



100112 - Dusch


21:25
Hej!
Sitter och små tittar lite på "So you think you can dance" på femma. Rätt så kul program. Vissa är ju jätte duktiga, vissa inte. Annars så gör jag inte så mycket. Funderar på att ta en dusch innan man går och lägger sig. Hoppas jag blir lite piggare i duschen för jag är jätte trött. Längtar till sängen. Vad har ni gjort ikväll?



100112 - Toppis


20:17
Hej!
Vad gör ni då? själv så ska jag snart gå och kolla på unga mödrar som visas för fullt på femman. Det kan vara rätt så intressant att kolla på. Speciellt hur unga det är och hur de kan klara sig utan ett jobb. Men innan det så måste jag berätta en rolig sak. Min syster frågade mig vart Toppis var och sa jag att jag trodde att han var i tvättrumme och vet ni? där ligger han och kollar nyfiket på tvättmaskinen som var på för fullt. Hehe snacka om gulligt. Han såg ut och vara jätte nyfiken vad som var där inne.

Jag kunde inte låta bli att ta kort på lilla älsklingen, hehe! katter kan vara allt för söta ibland.



Nyfiken i en strut, nu ska jag gå och glo på tv. Hörs sen!


100112 - Trött!


17:41
Hej!
Hoppas ni har haft en bra dag än så länge. Själv så har man haft det bra förutom att man är lite små trött. Funderar på att vila mig ett tag efter maten som pappa tillagar nu. Blir färdiga köttbullar med makaroner. Det är rättts så gott, eller vad säger ni? föresten jag vill verkligen ha vår och sommar nu. Jag fryser!







100112

08:33
Godmorgon ladies!
Har ni sovit gott? det har jag gjort minsann, drömt lite konstiga drömmar annars har natten vart rätt så okej :P.
Snart ska jag sminka mig lite o sen borsta tännderna för att sedan dra till spårvangen för ännu en arbetsdag. Vill hellre stanna kvar i sängen. Men jag får vänta tills på fredag då jag är ledig. Men nu är det dags att sätta fart.

Ha en bra dag!
puss!



100111 - Paradise hotel


22:09
Hej!
Ja undrar hur många är det som verkligen följer den dåliga dokusåpan? den ger ju inte ett jävla dugg. Bara massa bimbos med stora tuttar och har sex i tv. Varför gör man så? Vill de bli kända eller? aja nog om det sorliga programmet. Den här kvällen har vart trevlig med mycket gott, tårta & kakor. Mums! nu ska jag snart lägga mig tror jag, men först ville jag bara skriva några rader här. Skriver mera imorgon. Kanske innan jobbet vi får hur pigg jag är.

Men ha en fortsatt trevlig måndagskväll!
Godnatt! :)


100111 - Familjen annurlunda



ja hur kan man ha så många barn? :O


100111 - Hemljuva hem.


klockan är: 18:10
Temratur ute: -16
Hej!
Nu har man äntligen kommit hem ifrån jobbet. Vi har precis ätit lite köttfärsås som papp i har lagat. Denna dag har än så länge var lugn och skön. Tandläkarbesöket gick bra. Nu har man äntligen fått lagat tanden. Nu ska dit nästa månad för att fixa en gammal tand. Sen så hoppas jag att jag slipper tandläkaren för i år. Snart så kommer Johan & Anna hit vi ska äta lite gott eftersom mamma fyller år idag som jag skrev i det tidigare inlägget. Så det kommer säkert bli lungt.

Här kommer det ett kort jag och min syster gjorde igår innan vi skulle gå och lägga oss, riktigt gulligt tycker jag!
Vad tycker ni?

(bilderna är ifrån igår söndag 10/01)





^sött va?
Nu ska jag gå hörs senare ladies!


100111 - Godmorgon!


08:54
Hej!
Hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort. Idag så gick man upp lite tidigare än vanligt. För jag och min syster skulle göra frukost åt min mamma som fyller 48 år idag. Så idag så blir det att äta lite tårta och ge henne presenter. Hiihi! <3 en annan tråkig sak är att jag skall tillbaka till tandläkaren idag, de skulle laga ett hål. Hoppas det inte är så stort. Så idag måste jag gå iväg ifrån jobbet, suck! önska mig lycka till.....

nu måste jag tyvärr rusa, vi hörs ikväll! ha en jättte bra dag!


jag och mammi


100110 - En annan del av köping säsongstart!


21:16
Hej!
japp jag och min syster har precis kollat klart på säsongstarten av en annan del av köping som var på tv4.
Hehe det är så mysiga och roliga. Såg ni på det ikväll? annars ikväll så har kvällen bestått av slapphet. Johan & Anna kom hit på midddag förut, och det bjöds på klyft potatis och löffbiff, beairnessås, och sallad. GöTTT! men jag saknade Tzatazikin! Blir mycket godare då. Annars ikväll så blir det väl inget speciellt. Blir väl att vara uppe högst två timmar till sen är det dags för sängen eftersom det är måndag imorgon, usch! helgerna går så himla fort!

Vad har ni gjort ikväll?





100110 - Fråga till er!

17:41
Hej igen!
Jag har en fråga til er!l, vad skulle ni vilja ha mer i bloggen? :) glad för era förslag!



100110 - I love you man

16:25
Hej igen!
Nu har jag kollat färdigt på filmen. Det var svårt att välja vilken film det skulle bli men hittade en till slut "i love you man" har ni sett den? jag tyckte den var helt okej film. Den var lite små rolig i mellen åt. Vad har ni sysslat med än så länge? :)

Här kommer det lite ljusbilder som jag tog innan filmen, små mysiga bilder :)





nu ska jag försöka hitta ett usb minne så jag kan lägga in lite bilder från  nyår till syster så hon kan lägga in dom på hennes laptop, ha det så bra, så uppdaterar jag senare!:D


100110 - UpPdAtE

13:05
Hejsvej igen!
Nu har man fått i sig lite mat. Vart 3 rostade mackor med appelsin marmelad och till det ett glas oboy. Nu funderar jag på att plocka undan lite här. Det är lite kläder slängt hit och dit. Sen så funderar jag på att kolla på en film från datorn tänkte jag, dock vet jag inte vilken, men det är bara och kolla på mappen på datorn :P

Skriver senare, puss!



100110 - Frukost dags!

12:01
Hej!
Nu har man vaknat, vaknade för en kanske en timme sedan. Kanske lite sent kanske? nu ska jag iallafall gå upp och äta frukost, eller ska man kalla det för lunch? hih'! vad ska ni göra denna söndag?

Nej nu ska jag äta, magen kurrar! vi ses snart igen!



100110


00:56
Hej!
Vad gör ni? jag sitter och sjunger med Calles - Bad day. Han gör den så himla klokren. Sök på youtoube om ni vill sjunga med ;). Annars så gör jag faktiskt inte så mycket. Sitter och pratar med några på msn. Inga roliga men ändo. Funderar på att logga ut. Men innan jag gör det så skall jag skriva klart här. Snart så funderar jag på att ta bort dagens make up och sedan borsta tänderna, det låter väl som en bra idé? klockan är ju lixom 1o i ett.


men nu ska jag gå, vi hörs senare idag (klockan har ju för tusan passerat efter tolv)
Här kommer det blir diverse bilder bara för att lixom:





100109 - Leona Lewis


22:31
Hej!
Sitter och lyssnar på Leona Lewis - I can see you. Ni som har sätt Avatar borde verkligen känna igen denna låt.
Den är så fin, Leona hon sjunger så himla fint, och hon är dessutom vacker!!! jag ryser verkligen! vad tycker ni om filmen? svara ni som har sett filmen och berätta vad ni tyckte :)





100109 - Bodies


21:39
Hej igen!
Nu sitter jag och lyssnar på Robbie Williams bodies jag tycker den är så bra. Annars så har jag precis kollat klart på robinsson. För rätt så länge sedan jag såg på det, så idag vart det att glo på det lite. När man ändo inte har något för sig så kan man ju glo på det. Vad har ni gjort ikväll?







100109 - 4 timmars shopping!


18:26
Hellu Hellu!
Nu är man äntligen hemma efter 4 timmars shopping. Jag har köpt ganska mycket kan jag direkt säga.
Först så hittade jag tre par plagg i New yourker. Sen gick vi till Gina tricot och där hittade jag jätte fina jeans och ett jätte fint halsband och sen ett plagg på Carlings och en tröja på Bikbok, jag kan visa plaggen här nedan såja, nu blir det ingen shopping för mig på ett tag :) hihi! kanske till sommaren maybe.


oj priset synd inte så bra, tyvärr :/


100109 - Färdig fixad




12:46
Hellu igen!
Nu har jag precis sminkat klart mig, jag, min syster och min mamma ska nämligen ner på stan snart. Måste utnyttja mitt presentkort på newyourker på 500 kronor. Jag fick nämligen det i julklapp av min bror. Vi åker väl snart hoppas jag. Jag tänker visa er om hittar något så får ni säga vad ni tycker om plaggen.

Tog lite ego pics på mig förut och så här ser jag ut idag



man kan inte vara snygg på alla bilder ;P nu ska jag borsta tänderna! vi hörs när jag kommer hem.
Puss!



100109 - Godmorgon!


11:08
Hej mina goingar!
Har faktiskt precis vaknat bra att man vaknar lite skapligt nu när man är ledig. För man vill ju inte sova bort en ledig dag. Snart blir det frukost mamma håller på att värmer fullkornbaguetter och ägg, bra start på denna 21 kalla lördag, usch 21 GRADER. inte riktigt klokt! för kallt. Vad gör ni i denna kyla?

nu ska jag nog sätta på mig lite, vi hörs later.!




100108 - Gaby - My show

00.27
Godväll!
Nu är jag här igen för dagens sista inlägg tror jag. Just nu sitter jag och lyssnar på Gaby - My show. Jag har fastnat för denna låt. Denna låt finns med i skivan Absoulte music winter 2010 - cd1" så bra låt, och bra skiva dessutom man blir så taggad på att dra ut på krogen när man har dessa låtar.

Annars så har det inte händer det inte så mycket förtillfället systyer och Vicky åkte för ett tag sedan än så länge känner man ingen ångest för att man inte hände med dom ut till palace. Men får väl försöka hänga med dom nästa gång de drar ut. Då har man förhoppningsvis pengar. Men jag hoppas de inte fryser eftersom det är svin kallt ute.



Men här är lite bilder ifrån palace från förra året dårå vi har grymt kul, kolla själva! :D.
Bilderna är tagna på olika gånger vi var där, så ni vet :)
(bilderna som jag egentligen skulle lägga upp kommer under dessa bilder)







Aja finns mycket mera bilder, men det får räcka nu med såna bilder.
Jag har iallafall haft jätte kul med dessa folk.


Och ni innan jag går och lägger mig så blir det dagens bilder :) en jävla massa bilder på en och samma gång.








Rolig kväll med andra ord!



100108 - Typiskt fredagkväll!


22:16
Hej!
Sitter just nu och dricker lite smultron med min min syster och Vicky. Som vanligt är alltid de taggade för en utgång på palace som vanligt. Men jag tvekar faktikst på dra ut ikväll tyvärr. Dels för jag är trött, att det är för kallt ute 23 grader ute (minus) sen så måste jag spara pengar tills på måndag då jag skall till tandläkaren på måndag, så nästa gång så ska jag ut!!! :D föresten så har dom ju krymt palace de har stängt av övervåningen, suck!

Nu ska jag dra, skriver mera senare kanske och då lägger jag upp bilder på denna dag/kväll!
Hoppas ni har haft en kanon fredag i denna kyla!



100108 - Ajaj AJ!


18:40
Hej!
Ja, det är synd om mig nu tycker jag, har en rejäl huvudvärk som började värka redan på jobbet. Om den bara ville släppa. Ska nog skriva klart detta inlägg och lägga mig i soffan och kolla på tv och hoppas att det går över. På tal om tv så är det säsongstart för Lets Dance ikväll om tja en och en halv timme. Ska ni se på det? isånnafall har ni redan någon favorit?

nej nu blir det soffan, vi hörs senare! :)
Puss!



100108


08:46
God morning sunshine!
Hoppas ni sover gott, och till er som redan är uppe hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort. Nu blir det snart att pacla väskan för att sedan dra tll jobbet som vanligt med andra ord. Men man ska vara glad för att det är fredag, och jag som är ledig i helgen också! :) gött. Vad ska ni hitta på idag? :)

Hörs senare ikväll


Här bjuder jag på en sommarbild, bilden är tagen i juli år 2008.
dom som är på bilden är Jossan, jag & Sofie vi var nämligen på klippan i Västervik - Lysningsbadet! mysigt!


100107 - Emilia De Poret


21:26
Hej igen!
Fan jag skrev nyss ett inlägg men det bara försvann så jag får väl skriva om det jag skrev, suck! Det jag skrev var iallafall att jag sitter och lyssnar på Emilia De Poret - One fire, så himla bra. Fast hon har gjort en ännu bättre som heter Now or never. Om ni är nyfikna på att veta vem det är, sök på youtoub så får ni se vem det är :). Suck vad trött jag är mend et är väl många så här dags kan jag tro :P det är ju nu man skall vara trött iallafall om mn har jobbat. Så fort tvätten är klart och upphängd så ska jag nog dejta kudden. Men innan det ska jag lägga upp dagens bilder, som egentligen inte är så märkvärdiga men det är ju både roligt för mina läsare om jag bjuder på lite bilder också så ja här kommer de:


Kom ni ihåg när jag skrev att jag pantade flaskor? (på jobbet) eller jag kanske inte har nämt det men så här många är det kvar och de var ännu mer förut. Kanske var 10 säckar till innana vi började panta.








100107 - Dagens man


20:20
Hej igen! :)
Har precis sett klart på Carolinas gynnings program, "DAGENSMAN" vet inte vad man ska tycka om det. Löjligt program faktiskt tycker jag iallafall, vet inte vad ni tycker om ni ens har sett på det överhuvudtaget? jag tycker det allafall onödigt att försöka hitta en tjej via tv:n när man kan hitta vart man än är. Aja smaken är som baken. Var iallafall skönt att lägga sig och vila sig i soffan en stund under den varma filten! nu funderar jag på att sätta på en tvätt.

Hörs snart igen!



100107 - Hemma igen


17:52
Hej!
Nu är jag hemma igen gullungar, jag har precis fått i mig lite käk som min mor har lagat. Nu sitter jag vid pappas dator och  andledningen till det var att jag skulle kolla om det stog något om en olycka vid haga. När jag satt på spårvangen så sa chauffören att han inte skulle åka till ändhållplatsen utan att han skulle stanna där han släppte av oss både 2:an och 3:n fick ställas in, ajaj, men det kom bussar istället. Men jag bestämde mig för att gå hem istället, haha men jag kunde inte ens gå, var svin kallt!!!! så jag bad pappa komma hämta mig,! jag blir less på denna kyla, någon mer än jag som är det?





100107


08:36
Godmorgon!
Här sitter jag och ska snart sätta på mig mina arbetskläder. En del ligger säkert och sussar gott i sängen nu. Hoppas ni sover sött. Blir ett kort inlägg nu, upddaterar bara för att ni ska ha något att läsa tills jag komma hem ikväll. Nåja hoppas ni får en bra dag, så hörs vi snart igen!

Puss!



100106 - Vilket väljer ni?



20:00
Hej igen!
för ett tag sedan så mixtrade jag lite med lite bilder. Jag tog först två sommarbilder ifrån landet och sen så la jag in två vinterbilder på ungefär samma plats, och jag undrar vilket väljer ni? Sommar bilderna är tagna nån gång i juli och vinterbilderna i december.



Vilket fördrar ni? =)


100106 - I am home!



17:40
Hejsan!
nu har precis ätit, maten stog på bordet så fort jag kom hem, idag var det mammas köttbullar med brunsås och potatis, mums! annars idag så har det vart jätte lungt på resturangen idag skönt. Behövs efter julrushen och mellandags rean. Men imorgon är det ju ingen röd dag så då blir det säkert full fart igen, hehe!

Vad har ni gjort denna röda dag? på tal om färger här snöar det för fullt, mysigt!

:Dagens bilder:







jag städade i handikapp toan och förstås de andra tre som vi har.


100106


09;25
Godmorgon!
Nu ligger en del säkert och sover eftersom det är en röd dag idag. Många som är lediga. Men inte jag inte. Här måste man gå upp och jobba. Men jag tror faktikst det kommer bli en lugn dag idag eftersom stan är stängd idag. Så den här dan kanske kan bli rätt så skön dag ändo. Blir inte så värst lång inlägg just nu eftersom jag ska väcka min pappa om 10 minuter.  Han ska nämligen skjutsa mig ner till stan. Om bilen vill gå igång vill säga. Det är ju svin kallt ute, 18 minus!!! usch, den kallaste vintern någonsin!! men nu skall jag gå och packa väskan min.


Hörs när jag kommer hem :)
Puss!



100105 - Om mig



Hej igen!
Gick in på en sida och så hittade jag det här och jag tänkte att ni kanske ville veta lite mera om mig så här kommer det frågor:


Kallas för: Malin, Mallan Malinsky

Stjärntecken: Vattumannen

Höger eller vänsterhänt: höger

Piercingar: 3 i örat och en i näsan

Tatueringar: nepp

Längd: 157 (kort)

Skostorlek: 38-38

Hårfärg: Brunt/rött

Fräknar: ja lite granna men syns mest på sommaen, suck!

Motto: Va glad eller håll käften

Kär? nope

Tycker du att du är attraktiv?
Ja oftast iallafall

Önskar du att du bodde någon annanstans?
Ja!

Dricker du? japp

Röker du? Nej slöseri på pengar och fungernade lungor

Vilket schampo använder du? ett speciellt schampoo namnet vet jag inte

Vilken parfym använder du? Lacoste

Vad är du rädd för? Att förlora dem som betyder något

Gillar du att tvätta? Ja för då luktar mina kläder gott

Gillar du berg- och dalbanor? nja såder, jag tänker alltid på Final Destination och den är läskig.

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Hyr aldrig filmer

Filmen du köpte? Mamma mia

Låten du hörde: westlife - what about now

Låten du laddade ner? laddade ner hela Calles album förut och Eriks

Personen du ringde? Gaz

Personen du tänkte på?
nobody

Personen som ringde dig? Matilda

TV-program du såg? ---

Favorit…

Låt:

Sak att göra: Sova, träna och äta

Sport: ingen aing

Dryck: Oboy

Bil: ---

Kläder: allt jag är snygg i

Film: Har ingen

Serie: Andra Avenyn

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? japp

Gråtit över en flicka? Nej

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? nej

Blivit arresterad? nej

Träffat någon från internet IRL? ja

 

Antal…

Gånger du varit kär? hmm har svårt för för att bli kär men 2 gånger har jag väl kär, om det nu var kärlek.

Gånger ditt hjärta brustit? På grund av killar 1, andra saker fler gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Inte en jävla aning o bryr mig inte

Tjejer du kysst? HAha inga...

Gånger ditt namn varit med i tidningen?  vet ej

Personer från grundskolan du har kontakt med? nja inte så många

 

Senaste…

Boken du läste? Läser inte böcker

Personen du fick e-mail av? Hr inte kollat

Personen du fick brev av? Får folk fortfarande brev?

Personen du fick sms av? Matilda

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton

Vad har du gjort idag? kollat på Mammuth med syster och sen shoppat på maxi med syster och mamaa

Saken du köpte: underkläder, en orange tröja, dusch tvål, strumpor & benvärmare

Brukar du svära mycket? Som fan hela tiden

När stiger du upp på morgonen? när det är jobb dags vid halv 8 - halv nio och när jag är ledig vid elva

Vad har du på dig? jeans och en t-shirt

Vad ska du göra ikväll? Sova

Vad är du allergisk mot? inget

Använder du hårspray? ibland

Var har du ont? lårerna

Kan du stå på händerna? haha nej

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Beroende

Är du glad nu? Sådär

Var du glad igår? Japp

Vad dansar du till? Bra musik

Stockholm är… ? Rörigt, spännade, och roligt

Göteborg är… ? skit bra, dom har liseberg

Kan du sjunga? Nej men de gör jag ändå

Spaghetti eller makaroner? samma smak ju för fan
Land du vill besöka? Thailand igen, usa, flera länderi  Eurpopa. m-m

 



100105 - Calle Hennriksson



Hej!
Satt just och lyssnade på Calles skiva. Han är så himla bra. Han borde vunnit idol 2009. Men jag är glad att han har fått en skiva. Är det inte första gången tvåan har släpps sin skiva samtidigt som vinnaren? för det gjorde ju reklam av deras skivor samtidigt på reklamen på tv:n. Aja Calle är riktigt bra, speciellt när han sjunger - Hungy heart och jumping Jack Flash :D lallala! han är dessutom söt!!!! är ni nöjda med idolvinnaren?


BRABRA!! fast det låter bättre i studio version!


100105 - Shopping

19:19
Hejsan!
Nu är jag hemma igen, har kanske bara vart hemma högst 45 minuter. Har vart iväg med syster och mamma som jag skrev i det tidigare inlägget som jag skrev idag. Vi drog ner till maxi. Gick och kollade i både sport affärer, mataffärer och klädafferär. Jag kom hem med en orange tjock tröja på vero moda den var rea så jag köpte den utan tvekan. Var lätt eftersom jag hade beslut ångest om denna när jag prövade den med Matilda innan jul. Så ja idag vart den min. 149 kostade den, najs pris va? sen så gick vi in på hm då köpte jag min favorit duschtvål, sen strumpor och benvärmare, sen så gick vi in på lindex då det vart underklädsel. Sen gick vi in på självaste mataffären och handlade lite smått och gått. Så nu överlever man ett tag.

Här är lte bilder på det jag köpte ikväll:






100105



14:23
Hej!
Blir ett hastigt inlägg för nu skall jag och min syster kolla på Mammuth. Annars idag så har jag och pappa kollat å Thailand för jag längtar som en galning dit nu när det är så himla kallt ute. Idag är det 16 minus! usch! jag tog lite bilder ifrån filmen. Efter när jag och min syster har kollat färdigt på fimen så skall jag, mama och syster åka ner till maxi och kolla lite i affärerna! hörs senare ikväll!

Here they are dålig kvalitie men ändo:






100104 - Time to sleep!


23:10
yesyes nu blir det nog att tvätta bort sminket för att sedan lägga sig i en varm säng. Ska bli så skönt och det blir ännu skönare när man vet att man kan sova hur länge som helst, sova bort hela dagen tom med den gör jag inte. För jag är ju ledig imorgon skönt. För jag har ju jobbat sedan i lördags, behlvös lite vila också. Hur skall man annars orka med yrkeslivet? hehe nåja blir nog mycket uppdateringar imorgon kan jag tro eftersom jag är ledig som sagt. Men nu ska jag lyfta på röven och gå till badrummet.

Sussa gott, puss!

Föresten här kommer det lite gamla ego pics  när jag var 16-17 år gammal



Ibland är det kul att ha kvar gamla bilder på sig själv för att se sin utveckling utseendemässigt, ja menar vilka kläder man hade, hur man sminkade sig och så vidare!

GODNATT! :)


100104 - En klump i halsen



22:06
Stackars dessa vargar som skjiuts jag som är en djurälskare mår sjukt dåligt av detta. Varför måste man skjuta dessa fina djur? visst kan de vara farliga mott oss männsikor och en del djur. Men måste man döda för det? det sägs att det skjuter för att det finns så många av dem, men vi människor då? ska vi få vara hur många som helst? jag kanske tänker hur knäppt som helst men jag vill bara få ut av min åsikt och mina känslor. Jag ska nog gå och bli vegeterian!!!! jag blir både besviken och irriterad. vad tycker ni om att vi människor har makten över allt?


100104 - Att räkna pengar

Kl: 20:42

kan vara rätt så jobbigt ibland. Hej igen föresten!

Just nu har jag räknat klart mina mynt och det var rätt så mycket. Men har haft mer faktiskt upp till 2000. Inte för att skryta nu. Men iallafall jag hade idag 1066 i femmor så hade jag 225, enkronor 201, och i tior 540 kronor. Men jag skall nog vänta tills jag har lyckats fulla hela båda rörerna jag samlar dem i. Jag skriver upp hur mycket mynt jag har för att ha en påminellse för mig själv för att veta ungefär hur mycket jag har. Så ni inte tror att jag försöker visa upp hur "mycket"  pengar jag har :)!  det är ju lite små kul också. Föresten samlar ni på mynt elle ni kanske smalar på något annat? jag kom ihåg när jag var liten så samlade jag på kapsyler. haha!



När jag ser mynt påmnner det om låten med Abba - Money money :) på tal om ABBA så dissar dom att uppträda på Victoria och Daniels bröllop, haha!

201 kr i en kronor
540 i tior
225 i femmor
= 1066

Vi hörs senare!


100104 - Hemma igen!


18:01
Hej!
Yes nu är man hemma igen efter en snabb dag på jobbet. Fadern min kom och hämtade mig, han ville så gärna hämta mig när han ändo skulle hämta min mamma i Navestad där hon jobbar. Men jag ville hellre ta mig hem själv så man kunde gå lite. Jag behöver motion känner jag. Får väl bli någon annan dag helt enkelt. Annars på jobbet idag så har dom satt upp ett stort plakat inne i  matsalen på den stog det "Sugna på att jobba hos oss? kom till arbetsförmedlningen 7 jan mellan 10-16" är väl bra för då är ju chans att jag blir anställd där. Det skulle vara konstigt om jag inte skulle bli det elelr hur? jag har lixom var där i 3 månader nu.

Men nu ska jag äta, hörs snart igen!
puss
!

- En midsomamr bild ifrån förra året! längtar till sommaren!!!


100104


08:48
Hej och godmorgon!
Nu ligger ni säkert och sover som är så himla fubbigt, vill med! men nej det går inte för här ska man gå upp och jobba. Men egentligen ska jag inte klaga för jag är ledig imorgon, Wihuu! blir inget långvarigt inlägg eftersom jag skall gå om ca 5 minuter för att packa väskan. Sen blir det att gå ut till kylan fast idag är det faktiskt inte så himla kallt bara 2 minus.

Nej nu ska jag gå, hörs senare ikväll! :)
Have a nice day!


haha, bjuder på denna, tagen i somras - Augusti.


100103 - UpPdAtE



Hej!
Just nu sitter jag och kollar lite på nelly.com och bubbelroom, ge mig dessa!


Fina grejer, vilket plagg tycker ni är finast? :)


100103

Hej!
Sitter här och är lite små trött. Har jobbat hela dagen. Sitter förtillfället och lyssnar på Michael Jacksson - I cant stop loving you. Den ä så himla fin. Annars idag så har Johan & Anna varit här på mddag igen. Den här gången var det kalops vi käkade. GÖTT! så det blir även att äta det imorgon på jobbet ^^ på tal om jobb idag så var inte så mycket folk, vilket var skönt. Så idag fick jag panta burkar. Blir väl att panta mera imorgon eftersom det är är cirka kanske 7 -10 säckar med burkar. Såå aa, det finns mycket kvar! idag så pantade jag 433 burkar.  Jobbigt! men till och med sånt måste man göra.

Men nu tror jag att jag avrunda detta inlägg, ska nog hoppa in i duschen snart. Eftersom jag inte orkade göra det i morse. haha! i was very very tierd! men vi hörs senare, hoppas vi på iallafall!



100102 - Musik



Hej igen!
Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag tänkte göra mig iordning för sängen.  Sitter just nu och lyssnar på en låt som verkligen är svin bra i mina öron  Toni Braxton - Yesterday. Den går och om igen ur mina högtalare just nu.
Jag måste ha den låten på datorn. Underbar!

lyssna på länken så får ni själv höra hur bra den är! nu skall jag sova så man kan orka dagen imorgon också. Godnatt!
Olika verasioner!


100102


Hej på er alla goingar!
Sitter här och lyssnar på Europe - Carrie, en gammal goding ifrån 80-talet. Annars så har har jag nyss kollat klart på Harry potter som visades på femman. Jag fastnade vin den. Inte för att jag tycker harry potter är så himla bra men jag var trött så det var skönt att slappa och svulla i sig chips i soffan efter en lång dag på jobbet idag. På tal om filmer så var jag ju och såg Avatar med min syster, sofie, Martina och hennes kompis. Den var väl ganska bra. Grymt bra gjort. Men jag tycker fortfarande at 2012 äger!!! längtar tills den kommer ut på dvd.

Jaja, har ni haft en bra lördag? :)
Puss!



100101 - Gott med gårddagens nyårsmat!


18:00
Hej!
ja, har nyss ätit upp resterna med syster & henke från igår som bestog av, kött, potatisgratäng, sallad & zatsiki.
Vilket var underbart gott. Snart tänkte jag ta en varm dusch sen fixa mig lite ska nämligen på bio med systrami, Sofie, Martina och hennes vän. Vi ska gå och se på Avatar. Jag tror faktiskt inte det kommer vara så mycket tittare som ska se den ikväll eftersom det är nyårsdagen. Många är säkert för sega och bakis för att orka med sånt. Själv så känner jag en huvudvärk. Men den lär väl släppa snart. Huvudsaken är att man inte mår illa som jag har gjort många gånger dagens efter man har druckigt.

Men nu ska jag sätta punkgt för detta inlägg. Får se om jag hinner uppdatera senare.
Ha en fin fredag! puss!





Föresten den här låten är så himla bra den som spelas på Lets Dance trailern :D
Linda Sundblad - Lets dance


100101 - UpDaTeRiNg


14:42
Hej och god fortsättning!
Måste först säga att det är så himla ovant att skriva 10 nu istället för 09 Men det lär ju bli en vana. Idag har jag bara kollat på tv, Idol - Magiska ögonblicken, trevligt!! jag hoppas Jhide, och idoljuryn komma vara det samma i höst. För vilka är bättre än dom? nobody. Usch så trött jag är. Blir nog att lägga sig o soffan snart och kolla på "smekmånaden" som visas på tv4. RIP BRITTANY! gillar den filmen, den är så rolig.  Föresten så blir min blogg 2 år idag! :) haha


Hade ni det roligt igår/inatt? berätta gärna vad ni gjorde! :)
nu skall jag gå, uppdatera mera sen!



100101


Hej och gott nytt år!!!!!!! :D

Första 2010 inlägget, sitter och lyssnar på musik och äter lite chips som har blivit kvar av kvällen. alla gick kanske för en timma sedan, gänget som var här drog på hugo eller palace. Jag hade ingen lust att hänga med. Skulle säkert vara fullt med folk som juldagen så jag skippar det och tar det någon annan helg :D vissa skulle dra hem också och det är ju förståligt. Jag har iallafall haft en rolig kväll. Kvällen och året slutade hos min farbror. Firade sista minutrarna där. Första gången på några år känns det som. Skit kul att träffa sin älskade släkt!! så himla kul! kändes som man var yngre iegn, och det gillar vi!! annars så har vi vart här hemma och ätit, spelat kort spel, och bara haft dedt trevligt. Hur har ni haft det? :D

här är bilderna från nya året :) loveit!








































Haha skönaste bilden, pappa, Tobban, Totte och syster! :d