Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- 080228, Torsdag

Hej min kära!
gör inte alls så mkt just nu, sitter och små pratat med Tess & Björna på msn =) ska väl snart dra mig till bädden lr nått kanse, börjar dra i ögonlocken. Hmm har väl inte så jätte mkt att berätta faktiskt. Anna kom ju henm ett tag idag :) hon behövde typs om vad hon ska klä ut sig på lördag, hon ska ju på maskerad fest på lördag, någon i hennes klass har fyllt år. Så då var man tvungen att klä ut sig, hon hade svårt att komma på nåogt antingen skulle hon vara en indian lr lilla My, ska bli kul och se vad hon krm o va :D haha! annars idag så har jag gått ifrån min praktik, skulle ha gått till men palade inte, så jag gick hem ist. Var ju så fint väder idag, solen sken idag :) wiee! annars så har dt väl inte hänt så mycket, skönt med fredag imorgon iallafall :) hoppas dt blir någon skojig fest som det vart förra hlegen :D haha!


men nu ska ja dra mig!
pussokel/M


image22 
Siss and mee :D <33


- 080227, Onsdag

Hej!


- Har precis kommit ifrån tv:n ,satt o glodde på "rent hus" förstår inte hur vi svenskar kan bo alltså. Skit äckligt med maaassooooooor, med småkryp på lakanen, o kläder :s ursch! så vill jag inte ha när jag flyttar :D men var väl rätt så intressant ändo, o se vad det krm o ändra på. Aja annars så har det väl inte hänt så mycket, har mest tagit det lungt idag, har ju iofs vart på min praktik efter tvååå veeeckor. Kul & vara tillbaka igen ^.^ .  men ibland så kan de bli rätt så långt tråkigt när man inte har något o göra, jag menar hur kul äre & bara stå där och stirra? :S haha, lite pinsamt, för de som är kunder. Men men, får väl ta egna instativ i sånnafall :) men men.

Men imorgon är det torsdag, ska försöka o gå till praktiken, om det upphåll. Har ju vart regn både idag & igår, inte så kul o promenera då precis, så jag hoppas, hoppas att solen ska kika in =). & snart så är dt fredag igen, hopaps på att festa med tjejorna då :). Men det blir väl säkert :)

image21

men nu ska jag dra, är rätt så trött.
Puss&kram// Malin


- 080226, TISDAG

Hej på dig min läsare ^.^

Gör inte alls så mycket nu, snackade precis med Matilda mobilen :`) hon har ju kommit hem ifrån Barcelona  nu =) kul & få höra dig efter en vecka typ. Skönt & höra att du har haft det bra =) vi får se ifall vi kan ses på fredag och parta lite med de andra tjejerna, men får se =) om jag inte ska festa med EmmaDavidsson o dom :) men får väl se. vad jag är sugnats på :) aja annars idag så har jag väl inte hänt så ovanligt, började dagen med vi skulle på någon skolbio, på konsmuset " ett öga rött " var väl inte den bästa av de bästaste precis, men den dög. Sen så när vi kom tillbaka till skolan så var det lektioner som vanligt, slutade med förjuptning, sen så hängde jag med Diia & Karro på stan köpte ett läpglans på Åhlens, sen så gick vi till "newyorker" fastnar alltid vid något när man är där. Hittade 2 bh för 49 spänn :O förstår inte hur de kan vara så billigt där, finns ju till och med jenas för 99 kr, och toppar för 50 kr :D Helt sjukt så bra :) värdsta fyndet!! men men, finns väl inget mer o tala om, kom hem rätts så sent, 10 i sju, så då gick jag till tv:n och snackade med mor o far :) och nu sitter jag här.



FÖRSTA BILDEN PÅ OSS GUMMAN :)
Första bilden på dig o mig gumman <3 vi har många minnen tsm :)



Och imorgon är det praktik, har ju inte vart där på 2 veckor, eftersom det har vart looov och allt, hoppas att de blir glada av att se mig, och att jag gör något till nytta =) men nu ska jag kila, pusshej!   


- 080225, Måndag

Hej hej!


Gör inte så mycket just nu, snackade nyss lite med EmmaDavidsson på msn =) skickade bilderna till henne som vi tog ihelgen. Hoppas vi kan göra så ihelgen med var ju såååå kuuul :D aja annars så kollade jag precis på American Idol på tv4, folk kan ju verkligen inte sjunga! :P haha, aja annars så har jag väl inget som är skrivvärt, legat och slöat framför tv:n hela kvällen typ, man orkar ju typ inte göra någonting.

Natha, Emma & jag :D
Natha, Emma & jag,



412565-18
Haha, gooo girls and boys


Men men, lovet är ju slut så det var ju betyder ju att dra till skolan, var väl ganska ok, var som alla andra daaaaar. Men idag var det väl lite tråk, AndreasKarlsson ska ju sluta, och byta till någon media skola i bålsta. Han ska ju bostätta sig där. Lite tråk, krm sakna honom och sjuka skämt! haha ^^ men men sen så såg väl dagen ut som vanligt. Slutde med IV, var själv idag, eftersom Julia har praktik i tre veckor nu, och Emma skulle till skol läkaren. tråkigt och gå själv, men det gick ändo :) fick mkt gjort. Sen efter det så gick jag från eber till haga, tänkte gå ända hem men har så jävla stora blåsor under fötterna :/ hoppas det är bättre tommorw så jag kan gå förhoppningvis :) hoppas det inte rängar bara..


men nu ska jag sova!!
Natti Natti (K)

412565-13


Sportlovets sista dag.

....japp sista dagen på sportlovet då, kan väl säga att jag inte har gjort ett piss. Det enda jag har gjort är att ha cyklat på tränings cykeln och vart på stan en dag med mammi. Sen nu ihelgen så har jag festat med Tarro, Jossan, Anna, Emma & Natha, först så var vi och förfestade hemma hos henke, för henke skulle lana med sina polare, så lägenheten var dom så vi var där :d trevligt obara vara tjejer. Sen så drog vi ner till Björna, hos hans kompis, kul som fan =) kanske kom hem ungefär halv 4. så snakca om att jag mådde :S igår :P hehe

skola imorgon då, skit trist, men blir väl kul när man väl träffar alla :)


19 år sen....

.... Jag föddes på bb i Norrköping. Förstår inte hur tiden har gått så snabbt. Tycker min barndom har gått förskräckligt fort så jag blir knäpp. Men hade en riktigt bra barndom om man säger så =) hittat på så många saker, roliga saker som är minnen för livet :)  när man kollar på  filmer så tänker jag, jag kunde nästan inte få en bättre barndom :)

412565-15




Om man snackar om nutid då. min dag då var väl som alla vanliga dagar, gick till praktiken inget  märkväridigt med det egentligen,  Vart ju inget "kaffe" på sängen i morse, eftersom jag själv valde att sova, istället för att gå upp 40 min i onödan. Kunde lika gärna fira mig på kvällen istället. Men när jag kom ner till köket så hade mamma, lagt en paket och tagit fram talllrik & sked till min frukost, så gulligt <3 sen innan jag skulle kila upp till spårvangen så ringde både mor och far och sjöng för mig (A) <3 <3 NAW!.



412565-14 
Fick rosen av siss & hjärtarna av mamma.



Praktiken då, vart faktiskt skit lungt idag, när det är alla hjärtans dag o allt. Så jag fick slutade kvart över 2 :) så när jag kom hem så la jag mig i sängen och chilla. Sen när syrran & Sofie kom så hade Anna köpt en ros till mig, så jäkla sött :) min syrra betyder <3 ALLTID gjort det, och kommer alltid o göra :) kommer alltid vara "syskon"vänner.
Sen så när hela familjen hade kommit hem så åt vi smörgås tårta. Haha, längtat som fan efter den & snart så ska vi äta glasstårta med :) mums!

annars så finns det väl inget o säga, lr jo 19 är väl inget märkvärdigt o fylla :) men nästa år kommer det kanske kännas mer :) 20

MEN NU SKA JAG DRA, HA EN FORTSATT TREVLIG ALLA <3 DAG


one days left.

.....yeah en dag kvar tills jag fyller 19. Är väl inget speciellt med det egentligen. Kommer ju ändo känns som en vanligt dag, fast det är Alla <3 dag med :) hiih, aja hur som helst, har inte vart så länge faktiskt, kom precis in och vart o köpt lite gott till helgen o så :) annars så har ´det väl inte hänt så mkt idag, vart på min praktik, kom faktiskt skit mkt folk, så det vart lite o göra om man säger så.

Men snart när ag har skrivet klartd det här så ska jag & mor göra en smörgås tårta som vi ska käka imorgon :) gott!

men nu ska jag dra.

ha dt bra!


Tisdag

Hej, satt mig precis här. Har nyligen sätt på  bygglov, förstår inte hur fint de kan göra faktiskt =) när jag flytter hämifrån så får de komma och designa :D haha! anmnas gör jag imte så mkt, sitter & snackar med Angelika & Patrik på msn, trevliga individer :) hihih, annars så har det väl inte hänt så mkt, var ju rätt sen dag i skolan så är ganska trött, men gick på stan med Diia efter skolan, fick mitt lilla ryck, att jag ville gå på stan & shoppa kläder, speciellt när man vet att det är rea på "New Yourker" tog kanske 7 plagg l r nått in i provhytten, men bara en av 7 som jag vart "kär" i. kostade hundra på rean och skulle egentligen ha kostat 149, snacka om fynd :) så det blev de, får väl se ifall ajg köper något av det andra plaggen, någon annan dag. Men sen så gick vi till Gina och skulle se om det fanns något fint som dom hade fått in, men såg inget fint, men sen så kom jag på att jag tjatade om att jag ville ha bruna tights, så tog ett par, sen så såg jag gråa också, så då ville jag pröva den med, men den fanns i bara storlek m, men Diia frågade ifall det  Fanns large, men det fanns det inte, så då tog jag båda och gick in & prova. Båda satt skit bra. Så jag tog båa fastän de gråa vart en storlek mindre :P höhöh!

Annars så finns det inte så mycket o berätta, så ska väl snart lägga mig & Sova :) är så trööööt.  Skönt o veta att man kan sova till åtta imorgon :) har ju praktik.

men nu slutar jag, pussiiiiitja



Vaccion spruta.

412565-12
Vit sippor :D längtar till den tittar fram, det är ett bevis att våren är kommen : ´)



Yes
var iväg förut och tog sprutan med mor, far & siiis. Ska ju åka snart till Taii =D skönt o få veta att man har tagit den nu :) men ska ta en till spruta den veckan vi åker dit :) ska bli så kul!!  Slippa allt ihop här hemma och bara få koppla bort allting. Efter sprutan så gick jag o mamma hem till pryssgårn, skönt o få röra på sig, fastän jag gick hem
ifrån skolan (gick av vid haga) vill verkligen nå mina mål. Att gå ner kanske 10 kilo till nästa sommar =). Måste jobba på det. Annars så har dagen sett ut som vanligt, började med förjuptning (turism) och slutade med IV. Jag, Julia & Emma gick dit idag, för en gångs skull =) var ju så härligt väder ute :D wieeee! äkta vår känslor, me like! (A). Längtar bara tills den riktiga våren är här. Men var härligt att höra fåglorna =). Aja på IV var väl inte så jobbigt idag egentligen, slutade 45 min tidigare :) snäll gubbe vi har =) haha!  aja annars så har jag väl inget mer och berätta, fyller ju år snart :) på tors, 19 ett steg näramre 20 :D wiee!

men nu ska jag nog dra mig .


Puss puss :)


412565-13
Snart får jag pröva med denna bok också :)


Olika

me and tarro =)


LITE KORT OM HELGEN
=)



Sön: Japp idag så har jag inte gjort ett piss, skulle ha dragit ut ocb gått med Angelica men tyckte inte vädret var så bra så vi sket i det. Så jag har bara vart hemma. Suttit här Bl.a, bäddat rent min säng =) ska bli så skönt o få krypa ner i sängen när det väl är dags, känner mig ganska trött nu faktikst om jag ska vara ärlig. Men ska vara uppe ett tag till. Såg ju precis på " Se Upp För Dårarna " med mamma, sofie, & systrai. Annars så finns det väl inget o säga om idag. Men imorgon är det måndag, och det betyder nu vecka,m suck ^^ men får väl stå ut. Har ju sportlov sen :) ska ju ta vaccion sprutan imorgon också :) hatar sprutor men det går väl, är ju så duuuukitg :D haha ^^



Lörd: Då sov jag ganska länge, kanske till halv tolv lr nått maybe. Gjorde väl inte så mycket under dagen, gick ut gick med morsan, vi gick runt skroten :) skönt & få röra på sig lite. Annars på kvällen var jag bara hemma. Kollade på melodifestivalen med far. Det började ju igår, kul Amy kom vidare till globen den 15 mars :). Men var ju inte så bra bidarg igår faktiskt. Hoppas det är något bättre nästa helg :) me hope! sen efter de, så kollade vi på en film som min far hade fixat =) på mig, anna m.fl. Många minnen!


Fre: Gick ju till skolan som vanligt. började kvart över 10 till halv tre, då hängde jag med Emma på stan ett tag. Skulle köpa ett halsband som skulle vara åt Tess, men var onödigt att jag köpte, sket ju sig i lördags.Mem men. Tar det själv :) aja sen så träffade vi nåra folk vid gottoteket, Nicke bl:a . Sen när jag skulle dra til spårvangen så träffade jag matilda :) hehe, kul o se dig gumman. hon skulle till praktiken o jobba. Men hon behövde inte. Så då frågade hon mg om vi kiunde gå på stan o kolla kläder. Vi gick till Newyorker. Var ju rea där, 150 kr för jenas? :O o så fanns det toppar för 49 kr. Vart skit sugen på att handla :O men har man inga pengar så har man inte. Sen så gick vi till Coffie House för att vi skulle dela på en Toest :D så jävla gott :) hihi, sen så frågadegick vi runt och frågade om sommarjobb, Matilda ville söka :) till sommaren. Meng ick ej så bra. Anten så får man ej har piercingar lr att det inte behlvs nåra som arbetar på sommaren. Sen så kom Angelica :) sötnos! så då gick väl ett tag till på stan. Sen så drog vi  tll matilda, var väl nåra timmar. Sen så gick vi ner till pizzerian för att matilda skulle käka :) hiih, sen å drog vi till haga, dit Alex & Jeppe var. Sen efter ett tag så kom Tarro, Jossan, Malin & Hanna.  =) kul som fan att vi sågs iallafall :D alla tjejer =) men synd att tarro vart så onykter :/ var väl inte där så länge vqr så trött.


Maxi.

... yes kom precis hem ifrån maxi, har vart och handlat lite där, med siss & Mammis. Behövdes köpa lite. Men gick in på guldfynd också, hittade ett fint snyggt silver halsband/örhänge. Så ville ha :D hade ju rabbat kort så. Annars idag så har det väl vart lungt. Varrt på min praktik som vanligt, var ganska mkt folk :)

pusshej


Mobillös.

... yes så kan det gå.