Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 52, Sommarlov!



Godkväll !

Sitter här & sms:ar med Danne (: kul måste ses snart igen, sist vi sågs var ju i folkan med Alexandra o co :) hihi! annars så har jag precis kört monoppol med johan & mamma, men johan fölorade så jag & mamma körde ^.^ men vi vart trötta och inte orkade spela klart, men mamma skulle ändo vinna om vi skulle ha fortsatt. Annars så händer det inte så mkt, skulle egentligen suttit vid en öde ö just nu med Emma, Emelie, Björna & Figge vad jag visste. Men när vi väl var hemma hos Emma & skulle hämta tält & lite saker så ringde Figge o sa att hans morsa skulel ha båten till några kompisar, så snacka om man vart något besvikna :/ packat o grejer. Men men hoppas det blir så någon annan dag när båten är ledig, annars idag så har jag legat & solat :) hiih, skönt!! blir mer imorgon för då ska jag hänfa med Anna, Henke, Tony & Tina ut till mårengen för att sola & bada (: hiih, sköntskönt! krm åka rätt så tidigt, 10.00 :)

men nu ska jag sova så jag orkar imorgon

kiss!


Dag 51, Sommarlov!


Hej på er!

Nu är jag här igen, har inte skrivit på 11 dagar, har inte haft något sug till att skriva. Men nu känner jag att jag måste börja skriva igen :) satt precis o snackade med mamma i min nya mobil (: de är ute på landet och ligger över. Jag orkade inte hänga med dit den här gången, får väl bli någon annan dag.... annars siter jag här i min ensamhet & snackar med lite folk över msn :) skönt att msn finns ibland, så man har någon att snacka med, så man inte känner sig så ensam :)  annars så kom jag hem ifrån Västervik i måndags, väldigt skönt att komma bort ifrån norrköping ett tag faktikst ^.^ åkte dit i torsdagas, men nu orkar jag inte skriva mer..


kan lägga in lite VV-bilder för nöjets skull :)









Dag 39, Sommarlov!



Nu är jag här igen!

Japp det är jag. Har haft en riktigt bra dag idag (: träffade ju Matilda på stan ju. Vi fikade på fräcka fröken och sen så sprang vi in i H & M för att jag skulle köpa en mascara. Sen så gick vi till Europen (vet inte hur det stavas) det var ju stor rea där, köpte två halsband för 30 gånger två. Sen så köpte jag ett par örhängen också (: hihih! snacka om FYND! sen så gick vi ner till Newyorker hittade en svin söt topp där, en grön :) ska nog köpa den nästa vecka i think. :) sen efter ett tag så vart vi törstiga så vi gick ner till nån glassställe o bad om vatten, snackade om himmel & gjord, trevligt. Sen så hängde jag med Matilda ner till buss centralen, för hon skulle åka till Nyköping. Hon ska ju jobba imorgon, moneymoney! :D sen när jag kom hem så värmde jag på mat, Anna & Henke kom förbi ett tag, trevligt! sen när de hade dragit så satte jag på Pirates of Carribean :) men såg inte på hela, ville se på  SOMMARKRYSSET :D hehe, nöt jag vet men tycker faktiskt det är kul ibland. Sen så ringde Emma o frågade om jag ville hängam edh enne till Linda i Svärtinge, men orkade & så var det sent + att jag inte har någon dricka lr jo två cider men det måste jag ha imorgon! hoppas verkligen inte att regnar imorgon kväll :) hihi ! men återstår att se.!

men nu känner jag att det här inlägget får räcka.
Skriver imorgon!


Dag 39, Sommarlov!



Hej (:

Sitter & lyssnar på Chris brown - no air, väldigt bra låt (: o så sitter jag & snackar med brorsans Anna (: hoppas att hon kommer ner vecka 32 :D då ska vi hitta på något kul! mamma sa något om att vi kudne åka till sthlm :D o shoppa & kanske dra på grönan :) wiee! kuligt! annars så har jag precis gjort iordning mig, ska träffa Matilda nere vid söder tull kl 15.00, vi ska först köpa en mascara åt mig, sedan ska vi fika :) vet inte än vart vi ska fika, men det blir väl det vanliga stället, Coffie House :) :D blir väl att snacka tjejsnack som vanligt :D haha!


annarså s jar det inte hänt så mkt, sov hos Gustav inatt (: mysigt & kul med tanke att vi inte har träffat på 4 år :O shit.
men tråkigt var att jag var tvungen att dra så pass tidigt, vid halv 11. Han skulle hålla på med sin bil som han skall sälja imorgon. Men finns väl flera chanser att ses på :D aja innan jag träffade honom igår, så var jag med Jossan, vi var med Pilla & Danne först så var vi i krokek, var bestämmt att vi skulle festa där, men ingen var ensam hemma, så vi drog till Danne i haga, med Sofie & Madde. Men var inget roligt. :/  hoppas på att det blir roligare imorgon när Alxandra fyller år o allt. ska bli kul & träffa Dannne m.m Men kommer kännas i hjärtat han skulle ju dit med Natta & dom är ju typ tsm AJAJ!


men nu ska jag dra.
Skriver mera ikväll, om jag är hemma då eller så skriver jag imörra.
Puss & kram!



Dag 38, Sommarlov!



yes nu har man sommarlov igen i 4 veckor (: sköntskönt! :) blir inte så långt inlägg idag, skriver mera imorgon för ajg har lite bråttom nu.

Puss <3


Dag 37, Sommarlov!



Hejhej!

Sitter & gör absolut ingenting. snackar med lite folk på msn (: 
Emma mest förtillfället, vi bestämmer att vi ska ses & festa imorgon eftersom vi får semester sen :D ska bli så jävla gött. Kanske ska dra ut till jossan i krokek  & festa där. Kanske ska träffa Figge o dom också, jag vet inte riktigt hur det blir (: sen på kvällen så ska Gustav komma & hämta mig (: så ska sova hos honom ska bli kul, har ju inte träffat honom på 4-5 år :O så det blir kul !  annars idag så har jah jobbat min näst sista dag. Idag var det rätt så lagon folk :) vilket är skönt ^.^ igen dag har slagit förra måndagen :O shitshit!, kom vagnar efter minuter. Men snart slipper jag det :) aja efter jobbet så drog jag & pappa till banken uppe vid eneby. Kommer få mitt nya början av nästa veckan (: skönt då kan jag börja shoppa :D

men nu ska jag gå iväg...

skriver imorgon bitti
kiss and night!


Dag 37, Sommarlov!



JAG ÄR TRÖTT!

yes i am, sitter här med tandborsten i mun & ska snart väcka min far. Han ska vara hygglig att skjutsa mig till jobbet idag :) snälling!! näst sista dan idag :D ska bli så skönt att slippa att kliva upp så tidigt varje morgon! sen efter jobbet så ska vi till swebank för att fixa ett nytt  bankomat kort, & då ska jag ta med mint "pengar rör" som jag har sparat i ett år nu? tror jag det är. Har ju två rör, men ena är inte fullt ännu. Hehe


Igår då, drog jag ju till utebion med Jossan & Hanna. Mötte Hannis vid söder tull. Sen när vi var vid väster tull så träffade vi Tarro :D de satt utepå balkongen så hon gick ner & snackade med oss till Jossan kom med spårvangenn :) hoså nu vet man vart hon bor. Sen när väl Jossan kom då gick vi till utebion, var massor med folk, träffade Kimazo & Clad där (: kuligt! sötingar båda två (: men filmen sög ju, någon jävla japansk tecknad. Sen så träffade vi någon linus som körde oss med bil :P skulle till någon Andreas på kungsgatan, men drog aldrig det, var så trött plus att jag jobbar.... Vet inte om Jossan & Hanna drog dit efter att Linus hade kört hEM MIG?

aaja nu ska jag g
puss!


Dag 36, Sommarlov!



Hej hej :)


Sitter & snackar  med Hanna på msn, & sminkar mig. Ska till utebion idag, med Hanna & Jossan. för andra gången för iår. Hoppas denna film är något bättre än förra :D annars så gör jag inte så mkt, lyssnar på musik.  Ska väl snart kolla på spårvagn,

Aja imorse skrev jag ju att jag skulle kolla på mobil efter jobbet med mammi, men vart itne så. När jag skulle ta ut pengar så kom jag inte på vad min pinkod var, så jag tog det lösenordet som jag har på allting. Men de var fel, så jag spärrade det. Men så fort jag fick det beskedet så kom jag på vad min pinkod var, & den krm jag inte säga här :D haha, så jävla klant av mig, så jag o pappa lr vem det nu blir ska till banken & be om nytt (: hehe & så ska jag lämna alla mina små mynt som jag har (: nya mobilen får vänta tills nästa månad.... för då har jag ungefär 10 tusen :D:D jag blir RIK!! yeeah.

men 2 tusen ska mamma o pappa ha för att jag bor här...

men nu ska jag jalla.

skriver kanske senare ikväll.

Pusspuss!


Dag 36, Sommarlov!


Godmorgon!

Ska snart sminka klart mig det sista, sen borsta tänderna sen sätta på mig skorna & jackan o bege mig till spårvangnen. Två dagar kvar :D sen är det klart (: längtar! gu så trött jag är!! ville inte gå upp förut.

Hoppas att det är lagom mkt folk idag, på jobbet. Blir lixom jobbigt annars ^.^
& idag efter jobbet så blir att kolla efter mobil :) hihi!

nu ska jag dra

skriver mera sen, o meddelar vilken mobil det vart :)

Vad ska ni göra idag?



Dag 35,Sommarlov!



nu är jag tillbaka igen  ^.^ ska egentligen sova. Men fick glöd på fingrarna :D så vill skriva lite.
Kollade just på Tv4 nyheterna, shit det där om Liseberg, RainBow :/ jag skulle bli så jävla skrämd & Chockad.
Tur att alla klarade sig, speciellt när de var barn som åkte också,. Hoppas att dom krm på vad var för fel på maskinjävlen. Påminde mig om den där filmen jag såg på canal plus film, var att massor av ungdomar var på nöjespark & så skulle dom åka en berg & dal bana, & så låsnar en skruv, så alla flyger åt höger vänster :/ hehe, läskigt, men den var bra ändo (: filmen asså.

Men nog om annat, kanske ska till Västervik nästa helg :D hoppas att Emma följer med . Fan vad kul vi ska ha isånnaflall. Om hon inte kan, så ska jag fråga Jossan lr Matilda, om ingen utav dom kan så blir det väl att vara hemma i år igen, blir inte kul annars!!!

Men nu ska jag sova lite.... ^^

Kramkram

HEMSKT, lr nästan iallafall.


Dag 35, Sommarlov!

HEJ HEJ!



Sitter här & snackar med gaz på msn, & är lite smått irriteraf på honom som vanligt.
(-)nnars så gör jag inte mycket, ska väl snart gå ner & tvätta bort sminket & borsta tänderna, är rätt så trött.
Man blir trött av att  gå upp tjugo över sju för att jobba. Börjar inte förens vid halv tio men ändo. Det tar på kraferna att diska, skära upp grönsaker osv, men var inte så farligt ändo, som det var början av förra veckan, skit mkt DISK! usch! ^^ men snart slipper jag allt detta. Går bara imorgon, torsdag & fredag, sen så har jag sommarLOV igen (: 4 veckor. Sen så börjar skolan :) jag längtar faktiskt dit. Inte för att jag gillar skolan, men ändo (: känns bra att veta att man går sista året :D nästa år så här dags så har jag förhoppningsvis jobb (: wiee!  pengarpengar! på tal om pengar, imorgon får jag mina pengar (aktivitettsbidrag) på 5000 nånting. Då ska jag & mammi promenera/åka bil ner till maxi området o köpa en mobil (: äntligen! den som jag har nu suger, batteriet dör efter ett dygn.

men nu ska jag dra
Puss & kram

lägger in en bild som jag troligtivs kommer att köpa.

Vad tycker ni?


Dag 34, Sommarlov!



god kväll.

Sitter & snackar med Tobbe & Gaz på msn, ska väl snart gå & lägga mig i sängen :d ska bli skönt (a) blir nog inte så långt inlägg idag. Har knappt vart hemma nått idag, har jobbat till 16.00 sen så tog jag spårvangen till Matilda (: vi hyrde 2 filmer, en skräck & en komedi (: & så svullade vi oss massor av godis, yeeah! (y) svullon iknow (: var trevligt, med tanke på att det inte vart något igår.

Drog till utebion igår ialalfall med Tess, Josef & Nicke. Men var inte där så länge, så jävla sugande film & alla var typ trötta. Förstår inte at man har hängt där när man var 17, nu tycker man ju att alla dom som är där är fjortis, haha! ^^ men har massor med minnen därifrån som jag aldrig kommer & glömma (:

men nu ska jag dra
puss!


matilda & jag




Dag 33, sommarlov!



Hej gott folk

- kom precis ifrån duschen, skönt! skulle kunna duscha i flera timmar, om det nu var GRATIS :p hehe, ska väl snart sätta på mig legginso sen fixa mig lite, ska troligtvis till Matilda med Jossan :D <3 mina lovers (. sen väl vara där ett tag, sen så ska jag dra till utebion med Tess o hennes polare, blir nog najs ! :(y) vet inte  vad filmen handlar om så det ska bli kul ändo :D jag har haft SVIN KUL på utebion, som jag aldrig krm & glömma.  Hoppas att Hanna krm dit också, blir kul :D desto fler desto roligare, som jag brukar säga, men krm inte vara där så länge, jag jobbar ju . Men krm väl dra nån gång runt pausen,

nae nu ska jag dra mig


vill bara lägga in lite bilder ifrån utwebion 2oo5


Pöss så länge!

















'





Dag 32, Sommarlov!



Godkväll



Sitter här med filten runt om mig, o försöker hålla ögonen öppna är jävligt trött sovit 4 timmar inatt.
Jag & Emma har sovit hos Figge i krokek, med lite annat folk också, Cidermannen, NakenBilly, Björna, Gyllemo, o nån mer. Vi hamnade där igår tills slut i krokek asså (: först så var jag, Emma & Kenny på fest hos Sanna, var väl rätt så segt i börjanm när man inte har någon dricka men fick 4 öl till slut, då vart allt skoj. Sen vid 23,00 så kom pössa" o hämtade mig & Emma för vi skulle till Figge, roligt, väldigt roligt faktiskt (: kul att träffa nytt folk för en gångsskull.

Träffade nån tjej som kände tydligen igen Anna, hehe. Alicia, (: verkar vara väldigt rar tjej. Träffade även Vikky där, men kom lite senare, men var kul ändo (: vi satt där på balkongen o drack & lyssnade på musik. Trevligt! slutade med att alla gick  & la sig vid 07.00 på morgonen, Vissa drog tidigare. Jag somnade med Cidermannen & Figge (: mysmys! hehe


BLÄ vad trött jag är! :S ska nog sova efter det här, om jag inte lyckas bli piggare!

Stackars Matilda föresten, Gurra sa att han inte hade känslor för henne längre :/ sånt är hemskt. Känns som hela världen går under, när man blir dumpad & man älskar personene fortfarande. Ska hem till henne imorgon! (: <3 LILLA GUMMAN! inte för att jag gillade Gurra då men ändo, idiot han är & hans kompisar :S & så är jag glad för idag har Jossan kommit hem ifrån Krreta, min sockerpulla :D


men nu ska lägga ut lite bilder från igår

God natt!


Jag & Lollan hos Sanna



gubarna spelar öl spe.



Lollo & Ems












Dag 31, Sommarlov!



Godmorgon!


Sitter här i min enmsahet vid datorn, ska snart sminka klart mig, mascara osv. (: ännu en dag när solen skiner, jätte skönt! funderar på att gå till jobbet idag, i sånnagall måste jag gå om 35 min. Så måste jalla lite.  Idag är det äntligen fredag :) skönt & vara ledig sen, fan vad tiden går fort ^^ REDAN FREDAG!, är bara en vecka kvar på jobbet sen så får jag ledigt i 4 veckor, innan skolan börjar, shitshit. Men men, jag hoppas att det blir krokan idag med ems :) hon skulle ringa mig när jag har kommit hem ifrån jobbet, om inte det blir det så får jag väl vara hemma o mysa (:

skriver mer sen när jag vet mer.
& imorgon så kommer Jossan hem :D eller vare på söndag? saknar gumman!



VAD SKA NI GÖRA IDAG?


Puss&kram


För jag vill till Öland!


Dag 30, sommarlov!



godkväll

Kom precis innanför dörren, har vart ute i gransjönäs med Ems, Johan & Micke. Vi tänkte fiska, men gick ej så bra. Fick aldrig napp, gick ju inte och hitta ngn maskjävel heller, så nästan gång vi fiskar så ska vi ha mask med oss på direkten (: kan ju vara smart lixom. Även fast vi inte fick någon mask så var det jävligt skönt o åka ut till "landet" passa på när det är så underbart väder, o så är det skönt att tankarna går över till annat (: aja annars idag så har jag vart på mitt jobb, första gången de var LUNGT, då menar jag lungt. Vart stendött efter kl 14.00. Fick gå hem tidigare om jag ville, men stannade kvar och försökte sysselsätta mig vid något. Man vill ju inte gå hem o mista pengar, nevernever :) hoppas att det finns mer o göra imorgon, men om jag har hört så ska det bli lika fint som idag, hmm?

aja skönt med fredag imorgon iallafall, ska väl förhoppningsvis dra till krokek o festa med Emma till Figge, snobben! (Y) hoppas på att det blir najs!

men nu ska jag sprigna ner & hämta sladden till digitalkameran så jag kan lägga in lite bilder ifrån kvällan.

Kiss!


Dag 29, Sommarlov!



Tjuu!

Sitter & lyssna igenom alla låtar jag har fått av Becka & Anna, vissa är skit bra, vissa är mindre bra. Så ska nog kasta dom som är mindre bra tror jag. Annars så siter jag o snackar med Becka på msn, vi snackar hur bra det är med bdb o så :)  tror det inte blir så långt inlägg idag, krm inte på något att skriva.

Men är glad för att solen skiner iallafall :d hoppas att det hålleri sig till helgen :) för då LOVAR jag att jag ska steka!
innan jag drar till Linköping med Tess (y) söttsött.

men nu ska jag sluta, puss!

skriver väl imorgon eller?.... jo det gör jag :D

Kiss!

Varje gång så blir det samma sak.
I like you!


Dag 28, Sommarlov!



Tjo mina läsare, (om man har någon) sitter och gör ingenting. Sitter & glor lite på bilddagboken & är online på msn, vad kul, eller inte. Finns inte så mycket & säga om denna dag, lika grå & trist som vanligt. Var lika mycke folk idag igen, kan bli lite långt tråkigt i längden, disk disk hela tiden ^.^ men det är ju bra att den stället är populärt ! hmm, finns inte så mkt mer o säga, än att jag känner lukten av nybakat ^^ syster har ju bakat kladdkaka, filmade henne då. Fy fan vad roligt.
Hoppas att den smakar.

Aja skönt att det är onsdag imorgon, vad dagarna går snabbt! :O får väl se man krm hitta på ihelgen förutom linköping med Tess, hoppas att det blir kalsa kul :) men det krm det säkert bli, har alltid roligt med henne, o så ska det bli roligt o träffa nytt folk för en gångs skull :) men får se vad som sker på fredag, skulle vilja träffa Danne&Alex, men Danne ska väl träffa Natta, fick reda på igår att han gillade henne, sen förr förra veckan :/ kul för han att hitta någon att tycka om, värre för mig! men men, förstår aldrig att jag aldrig lyckas hitta någon kille som blir intresserad av mig :/ TYPISKT! men men, kommer iallafall inte sluta umgås med han iallafall. Kanske blir något i framtiden? :)

men nu ska jag sätta punkt.
Puss & kram // M


jag & syster, midsommaren 2oo5.
<3 <3 <3



Dag 27, Sommarlov



.... Sommarlov?!? är väl mer som en regnig dag på höstlovet. Varför kan det inte vara 29 grader o sol som det är resten av europa? Så jävla typiskt. Man blir ju mer avis när man vet att Jossan är ju nere i Kreta just nu, & solar & badar. Medans vi här hemma får sitta inne o inte göra nått :/ URSCH!  men iofs gör det ju inget att det är dåligt väder när man jobbar, man är ju ändo inomhus. Så man har ju inte dåligt samvete för det. Men man får mer & göra när det är sånt här väder. Blir väl så resten av veckan också, kan jag tro.


Annars så gör jag inte så mkt, är något trött. Vill inte sova, för då krm jag inte kunna sova sen.
Sitter & lyssna på en as fin låt, E-rotic - The power  of sex, sitter & tänker på en viss person när jag lyssnar på den :) :$'
Vill träffa dig! men medans så vill jag inte känna så som jag gör. Vill inte slösa bort tid på nått som aldrig krm hända.

Hade ialalfall en jävligt bra helg :)

- Fredags, var ju vi hos Alexandra i ektorp igen :) var ju där med  Danne, Jossan, Alex, Anna & Sofie. O så var det ju annat folk hos henne också. Hade jävligt kul spec när vi dansade, kul att Matilda kom också.  Sen lite senare runt halv tolv så hoppade jag, Danne, Alex & nåra andra i poolen & så klart är jag ju så jävla klantig att jag lägger min mobil vid pool kanten :/, märkte inte det förens en kille kom & frågade om det var min mobil som låg i vattnet :/ fy fan vad arg & ledsen jag vart, men det var ju mest för att jag var så onykter också. Sen så tjatade Matilda om att jag skulle hänga med henne hem till henne, så jag fick vara tvungen & göra det, men ville vara kvar!, hon som är tråkmåns inte jag :D

  
 



    
 

 
  

    
 

                                                                              


- Lördags, vaknade med att jag hade ont i huvudet hemma hos Matilda, men gick över ganska snabbt :) vi hade inget & göra, så vi bestämde oss för att dra ner på stan en sväng, o käka & kolla efter en mobil åt mig, hittade en faktiskt (: en lila på onoff, 1 800 kr, inte allt för dyrt va? sen lite senare så snackade vi om att vi ville göra nått kul än att bara festa, så då kom jag på den smarta idén att bowla, så då ringde vi till Alex & Danne och frågade om de var sugen på det också, det var dom, så dom hämtade oss utanför matilda runt halv nio. Körde bowling till halv elva ungefär, sen så skulle grabbarna hem till Alex & kolla på någon film & svulla i sig läsk & chips! :) mysmys. synd att vi inte frågade om vikudner hänga med. Men skulle väl ha blivit så om jossan var med.

                


nu har jag laft alldelles för många bilder, känns det som men det får duga,
Hoppas det blir ännu roligare nästa helg, för då ska man till Linköping på lördagen, men fredag då? (:


Nu ska jag dra, puss puss!

skriver mera imorgon!



Dag 26, Sommarlov!




Kollat precis klart på Thailand med kusinerna, dom har ju inte sätt den än :) så idag var det ett bra tillfälle.
Man längtar tillbaka! blir inte så långt inlägg idag, så lägger in bilder istället.






 



Dag 24, sommarlov!



Godmorgon!

ännu en vacker dag med solsken, i like it! men  synd att värmen inte stannar så länge :/ krm tydligen bli sämre ihelgen :| då man är ledig o allt, så himla typiskt, men ska bli rätt så skapligt imorgon, kanske blir skärgårn iallafall? (a) i hope! aja ska snart springa ner & torka håret, har duschat. Skönt att det är fredag idag! får väl se vad som händer ikväll. Jag hoppas att det blir att dra till Alexandra. Hoppas att alla ska hänga med. Annars så finns det ett alternativ att dra ut på krogen med Hanna, hennes pojkvän & hans kompis, från örebro (. kanske blir skoj? aja får se. Dagen har ju knappt börjat!

men nu ska jag kila.
Skriver mera sen.

Vad ska ni göra idag?
Puss

I like to be close to you.


Jag & Hanna, hemma hos Matildas mormor & morfar på nyår, haha jag ser ut som en jävla mupp :S


Dag 23, sommarlov!



Nu är jag tillbaka igen (: sitter & snackar med Becka, Dannes ex ^^ sitter & snackar om att Danne är så lättskrämd :D hehe! ^^ aja har inte vart hemma så länge, har ju vart ute i gransjönäs med flickorna. Var trevligt! var ganska mkt folk när vi kom dit, många satt på berget & solade, visa badade (: underbart! & vattnet var inte så kallt heller! synd att man inte kan bada (mens( jo jag vet att man kan bada ändo, men tycker inte det är så fräscht. Så jag, Sofie & Anna, satt o doppade fötterna. Medans Tina badade som en fisk. Men vi satt ändo vid bryggan & blötte fötterna, var inte så kallt :D sen lite senare så kom Henke & Tony o co. Så vart ett gäng där, roligt!


tänkte lägga in lite bilder, men dåligt kvalité tog med mobilen.



Anna & så är  det Tina i vattnet, satt & åt godis & drack läsk! ^^


Sofie, jo jag vet att det är dålig kvalité.


Mina fötter ^^


Bryggan


Så mysigt!








DAG 23, Sommarlov!



Älskade sol!



ja, visst finns det inget bättre än att kliva upp på moronen o kolla ut genom fönstret o se att de är molnfritt & solen lyser? :D me love it!  synd att man inte kan njuta av det bara, typiskt att sommarvädret kom lagom tills man börja jobba :/ men men är så när man jobbar, krm säkert bli många av såna dagar, det är 25 grader & sol ute & att man måste vara inne  & jobba. Mem men gick bra på jobbet idag också, men var mindre & göra idag, är ju knappt några som äter inomhus när det är sånt här fint väder. Skulle jag inte göra om jag var i kundernas kläder. Kul att träffa Lina idag ialalfall :D glömde bort att hon jobbade där, så det är kul! krm få träffa henne imorgon också (: wiee! ^^

Mindre kul är det ju att vakna mitt i natten av att man hade världens jävla mensvärk :/
- så jävla jobbigt var det, var tvungen att gå ner & hämta värmedynan. Men när jag väl var nere i hallen så var den inte där den brukade, den var tydligne hemma hos henke. Så gick upp igen & försökte sova! men det gick inte så bra. Kanske låg & led i ca en timme, nästan som man mådde illa. Det enda jag ville då var att  försöka sova. Tog ett tag, men det gick (:

Men Nu mår jag kalas,
men nu ska jag springa ner & äta kassler & ris, sen så ska vi åka ut till gransjönäs!
jag, sofie, Tina :) mysigt!

Fredag imorgon! (:
då krm jag träffa er! <3


pöss!


Lina & jag på en fest i eriksberg i jan.


Dag 22, Sommarlov!



God kväll!

gör inte så mycket just nu håller på att skicka över bilderna i från lördags till Danne :) <3 kul vi hade hos Alexandra, lik kul ska vi ha på fredag :D me like! aja har inte vart hemma så vansinigt länge, har vart ute på landet & njutit av det vackra sommarvädret som äntligen har kommit, men surt att man inte kan njuta av det på dan :/ då är man inne i ett kök, o jobbar!  men hoppas det blir lika fint i helgen :D för då ska vi förhoppningsvis åka ut till skärgårn, ja, sis, Tina, Snoken & Tinas syssling var det va? (: kul ska det bli iallafall. Aja var jätte skönt & vara ute på landet iallafall, & ganska trevligt. Var ju inte bara jag som var där utan, mor, far, sis, Sofie, farbror, kusin, syssling, faster, Ola - orvar (: så vi var ett gäng, & så får vi inte glömma den sötaste av allt, Toppis (: så söt!  alltid lika kul & träffa honom.


- Men nu ska jag gå & göra iordning mig inför sängen (:


Godnatt!
torsdag imorgon, sen fredag :D skönt! det uppskattas verkligen när man jobbar (:



- jag på landet för svin länge sen. Som ni kanske ner eller?





Dag 21, sommarlov!


hej igen!
skrev ju här i morse, men nu är jag tillbaka ^.^ ska väl inte skriva så mkt. Ska nog gå & lägga mig nu,
så man är pigg som tuppen imorgon (: hihi! idag har jag ju jobbat, andra dan gick bra, men man blir rätt så utråkad, Men vad gör man inte för pengar? (: slutade vid 16.00 då gick jag & la mig man blir så jävla trött i kroppen. Mem men. Dag 3 imårgon undrar hur den ser ut. Ska till landet efter jobbet, det ska ju bli så fint väder!

men nu ska jag springa ner och göra tändrena vackara!

see you around.





Dag 21, sommarlov!

1 juli 2008

god morgon!

ska har ingentligen inte tid & snacka här, måste snart gå ner & borsta tänderna och packa lite skit i väskan. Ska til jobbet, anadra dan, hoppas att det går bra som det gjorde igår (: me hope! sitter & lyssnar på Kate rayan - Ella Elle La, kan lyssna på den hur många gånger på den utan att den ska bli ut tjatat (:  hon gör så bra låtar! men nu ska jag kila.

kanske skriver mera senare
Vad ska ni göra idag? (:
Puss!


Kate < 3


Malin olsson