Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Jullov

Tid: 22:45
Datum: 30 Dec
Brorsan 22 år (Y)


Godkväll!
Sitter och gör knappt ingenting just nu, sitter och snackar med tre killar på msn, Pelle/Henke & någon ifrån Nyköping. Annars så sitter jag och lyssnar på SPOTIFY. Har inte suttit vid datorn så mycket. Har kollat på Eldsjälvgalan på tv4 där man kunde vinna resor åka utomlands 5 år i rad :O snacka om att man blir avis på den som vann den. Jag skulle bli så lycklig, så det sved i hjärtat. Sen ikväll så har vi vart hos Johan & Anna, han fyller ju år idag, så vi satt där och mumsa i oss tårta och annat mums.

Och tidigare idag så har jag vart på stan med Emma & Matilda, jag kom till stan ungefär vid 10 i två som berkäkat (jag promenerade) jag & Matilda gick direkt till Coffie House för att invänta Emma, hon kom ungefär kvart över två. Så vi satt där ett bra tag, snackade om himmel och jord :) sen så var vi på jakt efter en klänning till Emma som hon ska imorgon. Men hittade ingen? återstår att se imorgon :D

Jag ska fira min nyår med Middag hos Matilda, kl 16.00 sen så ska jag & Emma dra vidare till Dehli. Hoppas på att det blir ett bra slut av detta år. Men vill inte ha så höga förhoppningar, vill ju inte bli lika besviken som jag vart förra året.

Men nu ska jag gå.
Puss!



Jullov

Tid: 23:52
Datum: 29 Dec

Godkväll!
vart precis färdigt med kollaget 2008, vilket jobb. Vet inte hur länge det tog för att göra den. Men nu är jag färdig iallafall.
Idag så har jag tränat med Anna på Athena :) svin skönt. Kom dit vid elva och gick därifrån vid 13.00 :D så nu ska vi få igånfg träningen igen. SEn efter det så gick vi på stan, shit va mycket folk. Men hittade en mascara och en tröja som jag ska ha över min klänning på nyår. Annars så har det inte hänt så mkt.

nu ska jag sova, godnatt :)
Puss!


Jullov

Tid: 23:37
Datum: 28 Dec

Hellu!
Att ha en
ny dator är så jävla bra, min bror fixade till den idag som jag sa igår. Svin skönt är det allt går så snabbt. Som det inte gjorde min gamla dator. Så nu skag jag bara föra över mina bilder, lite musik från pappas externa (: annars så kom jag precis hem ifrån Matida. Vi kollade på två filmer. först så såg vi House of  Vax ( En skräckis med Paris Hilton) och sedan ARN 2, men bästa filmen var nog House of vax. Inte för att den var särskilt läskig men ändo. Sen annars idag så har jag bara tagit det lungt., bytt min skärm. Sen så pysslade jag lite med Annas pussel, som kan ta åratal att slutföra.

Men nu orkar jag inte skriva mer.
Puss, imorgon ska jag & Anna träna :D i miss this place!


Jullov

Tid: 22.51
Datum: 27 Dec

Hellu hellu.
Gör inte så mycket just nu, sitter i mitt gamla rum nu. Eftersom min dator som jag köpte idag inte är färdig installerat så vill inte surfa med den när den inte har något virus program. Men vad olyckligt att inte min dator skärm funkar :/ så imorgon så ska vi åka tillbaka till Media Mark för att försöka få en ny. Vart lite orolig för att min dator också var fel på. Eftersom det var något fel på datorn, det hände en liten olycka när vi skulle installera sjävla grundprogrammet på datorn. Så snacka om att jag har vart jävligt besviken idag. Men min bror fixade det till slut, så imorgon så ska han installera resten, word, msn, virusprogram, limewire, & media player och SPOTIFY. Annars idag så har jag inte gjort så mycket. Kollat på körslaget, kul att det har börjat igen, massor med roligt börjar ju nu.

Förörigt så vill jag ha VÅR&SOMMAR, jag saknar liksom ljuset, men känner skillnad på vinter & sommar. Man är glad & piggare och mer aktiv. Men nu på vinter så är man mest inomhus, tröttare & mer ensam & ledsnare. Blir jag iallafall Det är ju från person till person. Men visst vinter är ju ocskså rätt så mysigt, mörket, snön, ljus, julafton & nyår. Men man tröttnar fort. Men en sak kan man ju glädjas åt iallafall att ljuset är på väg hitåt igen.

men nu ska jag gå
PUSS!


Julllov - Annandagjul.

Tid: 22.42
Datum: 26 Dec

Hellu Hellu
Gör inte så mycket just nu faktiskt, ska väl snart gå och lägga mig, något tidigt på en fredagkväll men ändo.Önskade att jag var på dansgolvt på OTTEN nu och såg MASKINEN. Men så blev det inte. Jag fick inte tag på Mikaela, vilket är synd. Men åt andra sidan så är det ganska skönt att bara vara hemma och vila eftersom vi har vart uppe i  Västerås hela dagen idag, hälsat på mormor och morfar & hämtat mamma. Var väl kul att träffa dom eftesom man knappt träffar dom så ofta. Men i längden så är det ganska tråkigt, eftersom mormor är sjuk - ELÖVERKÄNSLIGHET.

Alltså så tål hon inte el :/ hon har vart sjuk sedan jag föddes om inte innan? jag har aldrig fått reda på det. Jag tycker det är så synd om henne. Varje gång vi kommer och hälsar på så kommer hon fram till dörren och hälsar på oss och kramar om oss. Sen så orkar hon inte stå på benen och måste lägga sig i sängen, där hon ligger resten av kvällen. Man blir så depprimerad när man kommer in till huset där det inte finns någon elektroniska grejer. Så fort det blir mörkt så tänder dom ljus, vilket gör så att man blir trött och ont i huvudet :(
 it´s feel so bad, but what can i do to make it better?

NOTHING. Får bara acceptera som det är, finns inget annat göra, tur att man har en morfar som är frisk. Men jag önskade att jag fick känna att de var min mormor och morfar, genom att träffa på på födelsedagar, julafton & sånt så som vissa andra har, som en extra mamma om det skulle vara något, med andra ord EN FRISK mormor & att de bodde här i närheten lr vi i Västerås.

Om man bara kunde önska...



Jullov. Juldagen/Annandag jul.

Tid: 00.23
Datum: 25/26

Hellu.
Andledning till att jag har skrivit Juldagen/Annandag jul är för att jag inte har uppdaterat något. Har inte orkat skrivit något ikväll plus att jag kollade precis klart på Pirates Of Carribean - Sjömans kista på tv4. Den är så bra (: och så var det så länge sedan jag såg den, så passade på nu när jag hade tillfälle och allting. Annars idag så har jag inte gjort så mycket.
Har inte haft ork till att göra någonting, plus att det inte finns så mycket och göra. Mamma åkte ju till mormor och morfar  igår (Torsdags) vi ska ju till dom imorgon över dagen bara, hoppas vi inte kommer hem så sent bara, ska ju ut på krogen direkt med Emma :) lr Mikaela och Jenny, men återstår att se.

Men nu ska jag dra ska upp tidigt imorgon.
Pusshej.



Jullov - Julafton.

Tid: 22.26
Datum: 24 dec
JULAFTON

God jul på er!
och så var det är det julafton igen då,dagen började väl med att hela familjen gick upp ca 09.50 för att äta gemensam frukost med julskinka, risgrynsgrött m.m, mys :) men ingen julkänsla alls tyvärr. Sedan kvart över 10 så slängde jag & syster framför tv:n för att kolla på "Finding Nemo" på svt, haha vilken passande film :P men den är så bra (a) filmen var ju så där en och en halv timme lång. Direkt efter filmen så gick jag ned och duschade av mig nere i källaren. Sen efter några timmar så satte samlades vi vid vardagsrummet för att dela ut några julklappar, jag fick bland annat två filmer, ARN 2 och High School 2, överkast, smycken, presentkort,  och ett bidrag (mamma och pappa ska betala halva priset av min dator) det var nog den bästa saken av alla julklappar jag fick idag. Aja sen efter det så gick jag ner till rummet och sminkade mig och så. Sen vart efter så kom Tony, Tina & Miranda, satte oss vi tv:n och väntade på att Kalle Anka skulle börja. Sen så kom Annika (Faster) och Frida (kusin) och några minuter efter så kom Thomas, Lena, kusinerna (Linda & Sara) och sen så kom Ola & Peter. Då började vi värma på maten, medans vi "barn" kollade på Kalle Anka. Sen så var det dags att käka, gott. Men fy fan så fort man blir mätt :P så det vart bara en potion. Sen efter någon timme så kom Pappa som var utklädd till Tomte, haha! då fick jag bland annat Wii - Singstar, Smink, Påslakan, Bestik, Present kort ifrån H&M och förstås lite mer. Sen efter det så vart det fik, kladdkaka, Risaltamalta, bullar & pepparkakor o ja, det var väl lite om min julafton. precis som vanligt. Men inget pirr i magen som man alltid hade förr efter man hade käkat klart maten, på väntan på jultomten. Men det har väl med åldern kan jag tro, eller det är så dvs.

Men nu har jag skrivit några rader, ska lägga in dagens bilder också. Men det gör imorgon för nu är jag så trött. Ska väl snart slänga mig i sänge för att sova. Ska bli såå skönt att sova ut imorgon :)
God jul


B.I.L.D.E.R









Jullov

Tid: 17.56
Datum: 23 Dec
Dan förre Dopparedan

Hejsan!
Blir inte ganska kort inlägg idag, känner jag. Har lite och göra, hjälpa föräldrarna inför imorgondagen, iallafall fråga om det finns något JAG kan göra. Har ju redan gjort en massa idag redan, jag & syster har ju dammat, damsugit och tvättat golvet. Så den punkten är ju redan klar.Bror & Anna kommer ju hit också om en stund. Vi ska förhoppnignsvis kolla på BINGOLOTTO om det finns tid dvs.

Annars idag så har det inte hänt så mycket, jag & Anna gick förbi Henke för att lämna hans julklappar.
Men nu måste jag rusa, mamma ropade precis på mig att jag kunde Strycka :)
Så hej på er!
kram.



Jullov.



idag har vi klätt granen (: jag & syster.
mys! skriver mera imorgon
Godnatt!



H.E.L.G

Tid: 23:39
Datum: 21 Dec
Fjärde Advent

Godkväll!
Såg precis klart på Heartbreak hotel på 4:an. Så jävla klockren film alltså (: man blir ju så sugen på att dra ut på krogen när man se dom där galna kvionnorna alltså, hehe! annars ikväll så har jag o Anna gjort knäck :) mums! annars idag så har Johan & Anna vart här (igen) ska man väl säga. De var här och åt som vanligt på söndagarna, men gör inte mig något (: alltid kul att ha storebror och hans flickvän här.

Annars idag så har jag faktiskt vart på stan med Matilda, vi möttes vid tjugo över elva. Vi hade bestämt att se på idolerna (Kevin, Alice & Rovbin) trevligt att se dom live för en gångsskull. Medans vi väntade (började kl 12.00) så fikade precis nedanför de skulle uppträda, alltså linden, vet inte vad fiket hette, men bra såg man iallafall plus sittplats. Vart dock inte så bra bilder. Men fick en bild av Matilda som hennes mamma tog igår, när de uppträde där :P så en bild kan jag väl trösta mig med ;) haha nevars. Så viktigt är det inte :P aja sen när de hade uppträtt färdigt så gick vi in i kläddbutikerna.Hittade faktiskt en jätte fin klänning på Vero Moda för 264, billigt :D så nu vet jag vad jag ska ha på nyår (a) feel good!så nu behöver jag inte tänka mer på det, men ska väl shoppa kläder på mellandags rean :D det är ju ett måste (Y) men får inte glömma bort att jag ska köpa en dator också...

Men nu ska jag gå.
Ha det bra alla!
Puss!





H.E.L.G

Tid: 21.16
Datum: 20 Dec
Julmys hos kusin i skärblacka.

Hellu!
Satt precis på tv:n ska kolla på Love Actully, var länge sedan jag såg den och jag inte har inget annat för mig. Så jag tänkte faktikst kolla på den ikväll, just nu så är det paus. Annars så har jag inte varit hemma så vansinigt länge. Har vart i Skärblacka hos Tina, Tony & Mirandra. De hade bjudit hem oss, och resten av släkten, mys :) de bjöd på knäck, pepparkakor, Paradis & nån rulltårtaktigt bakelse, trevligt! kul att få göra något annat för en gångs skull. De har ju flyttat dig nu, vi pratade om jul m.m :) jag vill ha jul nu! :D

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, tagit det lungt (: min bror klarade teoriprovet idag också :) äntligen!
nu är det bara uppkörningen kvar :D

Men nu ska jag kila, lägger in dagens bilder sen efter filmen.
Puss


Dag 82, Skoldags!

Tid: 23.24
Datum: 19 Dec
Jul Avslutning

Redan gått 82 dagar i skolan, helt sjukt så tiden går fort. Tycker redan att det inte var så länge sedan vi började skolan i höst. Snart är det dags att ta studenten också och vissa säger att tiden går långsamt? fan heller. Aja hur som helst så hade vi julavslutning idag på renströmmen, sista julavslutningen. Näsa gång man sitter där så har man en vit klänning och en vit svart mössa på huvudet, wie :)  aja var rätt så mysigt Tarro sjöng idag :) snacka om att hon var nervös innan hon sjöng och så vart förstås andra som sjöng också, Claudios bror och en släktning :) så fint! sen efter avslutningen så drog jag & syster upp till Coffie house för att vi var hungriga, så bjöd Anna på en baguette och själv så tog jag det jag alltid brukar ta nuförtiden -Toeat medcurry dipp :D fantastikst gott (: sen annars idag så har jag o mamma vart och julhandlat på maxi (: jag längtar faktiskt (A) sen så hämtade vi upp Anna & Johan för att ta en fika, trevligt med sällskap :)
& nu sitter jag här..ska väl snart tvätta bort sminket & borsta gaddarna så har man det gjort sen.

Godnatt.






Dag 81, Skoldags!

Tid: 21.49
Datum: 18 dec

Hellu Hellu!
Sitter och snackar med Sebastian på min gamla msn just nu, var länge sen man snackade med honom så man ska ju passa på när han är online. Annars så sitter jag inloggad på min bank. Har precis fört över 100 kr till mitt sparkonto. Så nu har jag 8500 kr där :D men kommer dras 1500 + 600 också men funderar faktikst på att skippa 600. Annars så kommer jag bara klara mig på 900 kr till den 18 Jan. Så får hoppas att man får pengar av mor & far, och mormor & morfar i julklapp,men äterstår att se. Imorgon så skall jag iallafall köpa en klänning som jag hittade på Wear it idag som jag tänkte  ha på nyår :) får se om jag köper den direkt efter avslutning med syster.

Annars idag så har jag vart i skolan från 09.00 till 11.00 städade lite och glott på en tråkig julfilm. Jobbigt var det eftersom jag satt med mensvärk :( men hade tagit tablett. Skulle träffa Jossan också, så jag gick till stan från kungsgård (inteså lång men ändo) det hjälpte faktikst :) så jag var utan värk under den tiden på stan, inte så kul om jag gick med verken. Men men, var kul att träffa Joss ialalfall, hon skulle köpa julklappar :) mys! jag är ju redan färdig med alla, så jag unade mig själv lite saker, näspirecing, ett par silver örhängen (runda) och ansiktskräm och sedan en röd tröja från Newyourker :) så nu har man inhandlat lite..

men nu ska jag gå.
Puss!


Buy or not?


Dag 80, Skoldags!

Tid: 18.19
Datum: 17 dec

Hellu Hellu!
Satt precis och kollar lite på beställnings sidan av student mössor, kläder m.m. Var nämligen och prövade mössorna i dag i skolan, kul! men svårt och välja men har kommit fram att det ska stå Handel och årtalet på framsidan. Blir säkert nice. Ska också köpa lite annat stuff, blandannat tjejpaketet då man får visselpipa, skampange glas, trosor hiih.  Så det kommer ju gå åt lite money, men man tar ju bara student en gång i livet. Annars idag så har vi bara haft utvärdering så vi fick sluta kvart i elva, sköönt då gickjag hem och slog på Svanprinsessan & sen Den otroliga vandringen 2 :D roligt! Mår ju inte så där jätte bra heller, har blivit smittad av Sis! dumma unge ;)hoppas att man mår bra till julafton iallafall.

men nu ska jag gå.
Pöss!






Dag 79, Skoldags

Tid: 21:07
Datum: 16 December

Hellu!
Satt precis klart på Sunes jul med mamma, jag hittade den på VS i söndags så jag vart sugen på att slå på den förut.
Så roligt och se på det igen, snacka om att man får julkänslor & ett gott skratt åt pappan - Rudolf :D så kul speciellt i julbaket, pulkabacken, snöbolls kriget :D det är en av Sveriges bästa kalendrar som har gjorts tror jag. Den i år är tvärt om :s ingen julkänsla alls <3 <3

Annars idag så har jag faktiskt bytt sängkläder & dammat av lite. Tänkte damsuga och tvätta golvet också, men eftersom vi slutar vid lunch imorgon i skoaln, så tänkte jag göra det då istället :) så jag har något att göra imorgon. Imorgon så har vi ju utvärdering och alla 3-4 mössprovning :D häftigt


Men nu ska jag gå och göra annat
I written more tomorrow, see you so!




Dag 78, Skoldags!

Tid: 21.25
Datum: 15 December


Hellu!
Kom precis ut ifrån en varm skön dusch, ska väl snart sätta på mig underkläder och smörja in mig med hudlotion. Så man känner sig ännu mer fräschare. Sen så funderar jag faktikst på att gå och lägga mig, känner mig något trött, har känt mig trött hela dagen iofs, ont i huvudet och nere har jag med vart. Inte min dag helt enkelt.. men alla har väl såna dagar, i think? aja annars idag så har jag gått på stan med Matilda & Emma, vi träffades vid gototeket, pappa skjutsade mig :) när vi var på stan så fikade vi på Coffie House och sen så gick vi till Parfym affären, Matilda skulle köpa en parfym till Gurra i julklapp sen så gick vi till Lagerhouse, sen så kom Björna och hämtade oss.

Aja det är vad jag har sysslat med idag, inget kul som har hänt med andra ord.
Nu ska jag sluta, skriver mera imorgon med ett glatt humör hoppas jag!
Pusshej!








H.E.L.G

Tid: 19.54
Datum: 14 December
Tredje Advent

Hellu Hellu!
Gör inte så mycket just nu, har precis tvättat bort ansiktsmasken som mamma köpte till mig o Anna förut och så kom hon hem me WII spelet :D kul :) så senare ska jag o mamma spela bowling på Wii alltså :) Johan & anna kom hit för en stund sedan, ska väl adventsfika :) mys! för övrigt idag så har jag bakat ut pepparkaksdegen :) hoppas de blir goda.
Innan det så kollade jag och Anna på Tom&Jerry, "pengar är så underbart ord" haha, Anna är ju sjuk :( så vi mös lite i mitt rum :) alltid trevligt!

men nu ska jag gå, skriver mer imorgon efter jag har träffat Matilda & Emma.
Puss!




H.E.L.G

Tid: 22.32
Datum: 13 December
Lucia

Lucia.

Hej!
Blir ett kort inlägg idag, tyvärr! är så himlans trött :/ sitter här och lyssnar på en gammal klassiker med Christina Auguilera -The Voice Wishin, den är så fin, men ganska gammal men kan vara kul & lyssna tillbaka. Annars ikväll så har  jag glott på Harry Potter - Hemlighetens kammare. Har inte sätt den förut. Så tog chansen att den. Johan & Anna var också på besök hos oss ett tag.

För övrigt idag så har jag inte gjort så mycket, gjort pepparkaksdeg tills imorgon. Annars så har jag väl inte så mycket mer att säga, lägger in bilderna ifrån igår imorgon, då jag hoppas att jag är mycket piggare!

men nu ska jag gå, blir nog att lägga sig skapligt ikväll.
Ha en bra kväll!
Pus!


Dag 77, Skoldags!

Tid: 17.39
Datum: 12 December

Hellu Hellu!
Fixade precis håret, tjejerna kommer snart om ca en 50 min. Ska snart gå ner och tända lite ljus :) så det är mysigt när dom kommer :) ska bli kul att träffa alla igen, var så länge sen vi sågs alla 4. Sist tror jag det var på Augustifesten :O tiden går så fort, annars idag så har jag & Anna träfat På Athena igen :) brabra! men den här gången kände jag att jag inte orkade lika mycket, men men, nästa gång ska jag fan kämpa mer :D hhihi! ^^


Sen i skolan då så började det att vi skulle kolla på skolans lucia, mys! :) sen så efter det så fikade vi & åt julmus o pepparkaka, sen seanre så hade vi prov i hindu, tror jag får godkänt (a) sen på idrotten så  körde mig stjäppsbrott (vet inte hur man stavar) och Emma L gjorde illa sig :/ stackare!


ajja nu ska jag dra, puss!







Dag 76, Skoldags!

Tid: 21:09
Datum: 11 December


Hej Hej :)
Sitter just nu på High School musical från det nya programmet som jag fick av Sanna igår kväll. Är ett musikprogram, alltså ett program som jag kan lyssna på vilken musik jag vill, direkt utan att ladda ner den, sjukkkt bra! :D tacktack!
Annars så kollade jag just på "Du är vad du äter" så bra program! Nu ska jag fan börja med min VIKT! på tal om det var ju på  gymmet idag, på Yogan, inte min grej! men var kul att pröva det :) men imorgon så ska jag Anna köra hårt som vi gjorde igår, eftersom ajg slutade så pass tidigt så ska vi dra direkt när jag har slutat :) vid kvart över ett, så snacka om att det krm vara lungt imorgon på gymmet :)

Annars idag så har det sett ut som vanligt på praktiken Marie Louise kom & besökte, hon ville kolla hur jag hade det o så.

Men nu ska jag gå, puss!
skriver mera imorgon, ska försöka iallafall (a)


Dag 75, Skoldags!

Tid: 20:40
Datum: 10 december

Hellu alla glada!
Har precis duschat, lr för 20 minuter men ändo sitter fortfarande i morgonrock, ska väl snart smörja in mig i kropps lotion. Har ju köpt en ny lotian en från H&M`s så nu är det dags att smörja in sig med den. Annars så har jag baravart hemma i ca 1 h. Har vart på Athena med Anna, vi var ju på spinnings passet som var kl 18.00. Kul men ändo skit jobbigt, trodde jag skulle ramla av stolen, men jag klarade mig! sen efter en halvtimma så hade vi cirkelträning (olika stationer på överkropps) vilket var inte så jobbigt om man jämför med det passet som vi hade idag. Och imorgon så ska vi på Yoga (: har aldrig prövat det så får se om det är roligt lr tråkigt. Man ska ju passa på när man har frivecka. Träffade Även på Jossan & Becka, Jossan jobbar ju kvällar där :) så imorgon så krm vi ses på Yoga passet :) kul!

annars så har det väl inget hänt så mycket egentligen praktik 08.00 - 13.45, fick göra som vanligt börja med att grilla klycklingarna (klubborna & hel kyckling) sen rebenspjll sedan packa grönsaker, packa matlådorna, blandfärsen/nöt, yes it is all i can do.

Men nu tänkte jag dra
redan torsdag imorgon, dagarna går snabbt när man HAR roligt :)
Puss!



Tack syster för att du tjatade på mig i måndags kväll!
jag är skit taggad!


Dag 74, Skoldags!

Tid: 19.22
Datum: 9 december


Hej Hej!
kan direkt tala om att det inte blir långt inlägg idag, är så jävla slut efter första dagen på Gymmet idag, jag & Anna var nämligen på Athena idag, ska nämligen börja gymma där, skit bra ställe alltså, eftersom vi inte hade vart där någon gång så fick vi en gratis vecka + en som förklarade alla maskiner :) o det säger man ju inte nej till. Sen när hon hade förklarat färdigt så satte vi igång med träningen, ska dit imorgon också, fast då ska vi på Spinning :) kl 18.00 bra! :)
måste passa på när det är gratis vecka o allt :) men får se om vi köper ett 10 kort sedan.

Det var så skönt när vi kom för då var inga personer där, så jag & Anna hade salen för oss själva i 2 timmar,. innan det krm några tjejer :) skönt! vi skulle ändo dra då så det gör ju inget :)

men nu ska jag gå.
skriver mera imorgon!
Puss!


Dag 73, Skoldags!

Tid: 20.18
Datum: 8 december


Hej!
Sitter och inte gör någonting just nu, funderar faktikst på att sättta på ett av veckans avsnitt av AA. Men återstår att se ska rippa alla 17 skivorna som är på datorbordet först, hade jag tänkt. Annars så kom jag inte hem för så länge sen, ifos för kanske 2 timmar sedan. Hade vart på stan med Matilda & Emma. Vi fikade på Coffie House, och sedan skulle Matilda köpa julklappar :) trevligt :) kul att Emma var med också. Vi bestämde nämligen att vi 4 tjejerna skulle ha en liten filmkväll på fredag hemma hos mig :) första gången vi gör något, utan alkohol eller? kul ska det bli iallafall.

Annars idag då har jag vart i skolan, idag var det precis som alla andra dagar, svenska, matte, boende då jag lagade kycklingsoppa, även fast jag gjorde maten så tyckte jag att den var äcklig! och så gjorde grabbarna lusekatter till Lucia på fredag :D så mys, nu vill man ha snö. Annars så hade jag  Utvecklingsamtal också, gick bra som alltid. Sen när vi slutade så gick jag & Jenny till mc för att köpa en varsin hamburgare och en liten cola på den. Sen efter det gick så gick vi till IV. Där vi fick göra en juldektration, kul :) och nästa vecka så ska vi få göra en julkrans :) ännu mysigare!

men nu ska jag gå
puss!


H.E.L.G

Tid: 19.48
Datum: 7 December
Andra Advent.



Hej!
Sitter just nu här med färg i håret, ska väl om ca 16 minuter gå in i duschen och torka ut det, hoppas det syns något!
Återstår att se. Mamma klippte även av lite hår, och klippte lugg. Så nu är man ganska korthårig, vilket är ovant att se :P men man vänjer sig eller? ^^ iofs så har jag haft kortare än det här.

Annars idag så har jag faktiskt bara sutit här, har haft fullt upp med att rippa alla skivor på datorn, och sedan ska jag lägga in dom på min andra hårddisk som jag ska köpa av far, mellan jul & nyår :) blir säkert bra! för då kan jag lägga in alla bilder, filmer & låtar där, om min dator går sönder någon gång, så har ju iallafall hårdisken kvar med alla minnen :) brabra!

Annars så har jag väl ingenting att berätta förutom att det är måndag imorgon & det betyder skolan, och IV :D riktigt kul faktiskt! bästa på hela måndagen typ, Sen så ska jag ha utvecklingsamtal också, näst sista överhuvudtaget.

men nu ska jag avsluta, skriver mera imorgon!
Pusshej



H.EL.G

Tid
: 23:57
Datum: 6 Devember

Godkväll!
Har precis glott klart på dokumentären om Britney spears. Intressant och se hur hon lever. Men är inte så lockande får inte ens gå ut från sitt eget hus innan det kommer 20 jornalister och fotar än & interjuvar än sånt liv skulle jag inte vilja ha. Visst skulle det vara häfigt att vara känd o vara sångerska och tjäna miljoner! men inte att man inte kan vara ifred för en stund men men så är det att vara känd.

Aja annars ikväll så Johan & Anna vart här vi hämtade upp dom när jag & mamma hade varit på maxi. Köpte med oss mc dondlas :) sen vart efter så satte vi oss och fikade & drack glögg :) riktigt julkänsla! sen så fastande alla vid Narnia - Häxan & Lejonet, grymt bra film, dock lite sorligt när de dödande lejonet :/ men efter ett tag så levde han igen, konstigt nog!  men den var bra! :D nu måste man bara se 2:an också när vet jag inte :P men det krm väl nån gång.

Annars iförmddags så fixade jag lite i rummet och lite i pannrummet, kunde knappt gå in där för att var så mycket saker ivägen. Men nu är det skillnad iallafall, fyllde den bruna bokhyllan med aparater, kläder och lite annat smått och gått! känns mig rikgit dukigt (a) annars så finns det inget och säga förutom att jag är trött, även fast jag vakande tjugo över 10men gick inte upp förens vid kvart över 11, kan bero på att Toppis log hos mig och mös :) gosgos!

men nu ska jag dra, imorgon föresten så ska jag & syster baka lussebullar, och mamma ska förhoppnigsvis färga håret och klippa lugg, men återstår att se!

PUSS!



Dag 72, Skoldags!

Tid: 21:47
Datum: 5 december


Hej hej!
Siter just nu & lyssnar på Beyoncé - I wish a boy & snackar med några på msn. Annars så kollade jag precis på idol 2008, gud så spännande det är nu, det är ju bara 3 kvar, Alice, Kevin & Robin. Jag hoppas att att Robin åker ikväll, men jag tror det är  Alice som åker ikväll, synd som fan! vill att Kevin & Alice ska tävla mott varandra om exakt en vecka, då det är final. SHIT, vad fort tiden har gått men men, återstår atts om 40 min :D håller tummarna (a).

Vad har malin sysslat med idag då? jo var i skolan till 13.00 sen så mötte jag syster vid eneby centrum, för att vi skulle dra till maxi, egentligen så var det planerat att vi skulle promenera dit, och att pappa skulle hämta oss sen. Men vart att vi tog bussen ner till resecentrum för att sedan ta 117, eftersom det regnade vilket var synd. Men Anna hittade några julklappar ändo :) skönt att jag är klar med alla julklappar för i år (A)

men nu ska jag kila, skönt med helg iallafall :)
Puss!



Dag 71, Skoldags!

Tid:15.29
Datum: 4 december

Hellu Hellu
Har precis städat lite i köket, & anna har börjat med maten (: blir köttfärsås och makaroner. Kul att överaska pappa när han krm hem och kanske även mamma lite. Sen när jag har käkat så ska jag ta en dusch känner mig så jävla ofräsch att ha vart vid en grill hela dagen. Sen så runt 5, så ska jag ta spårvangen till ljura. Ska till Jenny &  Mija, vi ska ju på Carros uppvisning ikväll, i aulan. Ska bli kul

men nu ska jag kila.
skriver mer ikväll maybe :D

pöss!


MODEVISNINGEN - Fantasy!
Detta var så jävla grymt, både sminket, kläderna, & musiken!
JAG GILLADE LÄGET, helt enkelt!








Dag 70, Skoldags!

Tid: 21.26
Datum:  3 December

Hej!
Gör inte alls mycket just nu, släppte precis in Toppis. Han har vart ute och rört på sig lite. Skönt kanske :) det är så bra att han har en pringelhalsband så man hör när han är utanför dörren. Mysiga varelse. När jag kom hem från praktiken så hade jag  ont i huvudet så ja la mig i sängen, och då efter jag hade legat där en stund så kom han upp och la sig vid mig :) sötnos!

Annars ikväll så har jag inte gjort så mycket, visade Anna några gamla filmer förut, det är så kul & ha kvar dom. Saknar den tiden,året 2004-2005. Det var något som var speciellt meddet, jag vet inte vad. Kanske för att man var 14-16, lr att man gjorde roliga saker? jag vet inte vad som gjorde de årerna så speciellt.

Aja nog om det, finns inte så mycket att säga faktikst & Imorgon är den sista dagenpå praktiken, för veckan.
börjar 08.00 och slutar runt 2. Då ska jag hem och fixa lite. Sen så ska jag träffa Jenny&Mija, vi ska kolla på Carros klass uppvisning i aulan, ska bli intressant och kul :)

men nu ska jag gå.
Grattis Jimmy & Lisa på födelsedagen :D
17 och 19.
 
Congrats <3



NU DAGENS BILDER:



Dag 69, Skoldags!

Tid: 18.45
Datum: 2 December

Hellu Hellu!
jag inte speicellt mycket just nu, är något trött så det blir inte så långt inlägg idag. Idag så har jag vart på stan med Emma vi skulle kolla efter de sista julklapparna, och det gick jätte bra :) vart en platttång till morsan från Claes Olsson :) så nu ärman klar med allting :D när de gäller julen. Fast ska köpa en julklapp till Jenny också, fast det får bli efter jul.

Annars innan praktiken så gick var jag på praktiken från 8 - 14. Sen efter prkatiken så tog jag en promenad till ljura, ville fördriva tiden lir eftersom ajg skulle träffa Emma vid halv 4 :) var skönt o få röra på sig lite.

& nyss så fick jag reda på att mamma har kollat på en resa nästa sommar 2 dagar efter midsommar :D det blir kreta isånafall :) wiee!! :D hoppas vi bokar så fort som möjligt :) jag längtar!

:):)
men nu ska jag gå, pusshej!

Blir förmodligen att åka hit den 21 Juni 2009
                                                                                         


Dag 68, Skoldags!

Tid: 21:03
Datum: 1 December
LEDIG pga Öppethus i lördags!

Hellu Hellu!
Kollade precis klart på Design Thomas & Peter på kanal 3, förstår inte var det får alla ideér ifrån, så sjukt snyggt. Jag skulle inte ha något emot om de kom hem till oss någon dag. Annars så gär jag inte så mycket faktikst funderar på om jag ska gå in och ta en dusch lr om det ska vänta tills imorgon bitti. Återstår att se hur som helst så ska jag skriva klart här.

Vad har jag gjort idag då? jo jag vaknade vid tjugo över 10.00 då satte jag mig vid min fars dator och laddade ner lite musik och sedan brände ut det på skiva. Sen så undrade Matilda om jag ville dra ner på stan med henne och shoppa julklappar, iallafall försöka hitta något. Tog spårvangen tjugo i tre, skulle möta henne vid gotto klockan 15.00. Då var hon med två snubbar, de skulle hänga med oss ett tag på stan, de första vi gjorde var att gå in till H&M för att träffa Jossan, Martin & Martins barn :) snacka om gullig! :) stog där ett tag och snackade sen efter ett tag så gick vi ner till en tatuering affär, Matilda skulle välja ut en tatto och boka tid. Redan imorgon ska  hon taturera sig så snacka om att hon är nervös nu. Men det går säkert bra.

Sen efter vi hade vart där så gick vi till Coffie House och fikade, jag tog en Vanilj te & en chockladboll på den. Satt där ett tag. Sen så sa vi goodbye till grabbarna och gick våran runda :D matilda skulle hitta en julklapp till sin mor, två muggar.
& jag hittade en julklapp till både sis & Anna, en ljus grej som luktar & ett halsband till Anna :) så nu är det bara en julklapp till mamma i första hand och sen en julklapp till Jenny.

Men de ska jag köpa om ca 2 veckor då jag får mitt aktivitetsbidrag, har bara 200 kr kvar att leva på tills dess. Men känns skönt att man har köpt nästan alla nu.

Men nu ska jag duscha, puss!