Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Julllov - Annandagjul.

Tid: 22.42
Datum: 26 Dec

Hellu Hellu
Gör inte så mycket just nu faktiskt, ska väl snart gå och lägga mig, något tidigt på en fredagkväll men ändo.Önskade att jag var på dansgolvt på OTTEN nu och såg MASKINEN. Men så blev det inte. Jag fick inte tag på Mikaela, vilket är synd. Men åt andra sidan så är det ganska skönt att bara vara hemma och vila eftersom vi har vart uppe i  Västerås hela dagen idag, hälsat på mormor och morfar & hämtat mamma. Var väl kul att träffa dom eftesom man knappt träffar dom så ofta. Men i längden så är det ganska tråkigt, eftersom mormor är sjuk - ELÖVERKÄNSLIGHET.

Alltså så tål hon inte el :/ hon har vart sjuk sedan jag föddes om inte innan? jag har aldrig fått reda på det. Jag tycker det är så synd om henne. Varje gång vi kommer och hälsar på så kommer hon fram till dörren och hälsar på oss och kramar om oss. Sen så orkar hon inte stå på benen och måste lägga sig i sängen, där hon ligger resten av kvällen. Man blir så depprimerad när man kommer in till huset där det inte finns någon elektroniska grejer. Så fort det blir mörkt så tänder dom ljus, vilket gör så att man blir trött och ont i huvudet :(
 it´s feel so bad, but what can i do to make it better?

NOTHING. Får bara acceptera som det är, finns inget annat göra, tur att man har en morfar som är frisk. Men jag önskade att jag fick känna att de var min mormor och morfar, genom att träffa på på födelsedagar, julafton & sånt så som vissa andra har, som en extra mamma om det skulle vara något, med andra ord EN FRISK mormor & att de bodde här i närheten lr vi i Västerås.

Om man bara kunde önska...





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?