Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 68, Skoldags!

Tid: 21:03
Datum: 1 December
LEDIG pga Öppethus i lördags!

Hellu Hellu!
Kollade precis klart på Design Thomas & Peter på kanal 3, förstår inte var det får alla ideér ifrån, så sjukt snyggt. Jag skulle inte ha något emot om de kom hem till oss någon dag. Annars så gär jag inte så mycket faktikst funderar på om jag ska gå in och ta en dusch lr om det ska vänta tills imorgon bitti. Återstår att se hur som helst så ska jag skriva klart här.

Vad har jag gjort idag då? jo jag vaknade vid tjugo över 10.00 då satte jag mig vid min fars dator och laddade ner lite musik och sedan brände ut det på skiva. Sen så undrade Matilda om jag ville dra ner på stan med henne och shoppa julklappar, iallafall försöka hitta något. Tog spårvangen tjugo i tre, skulle möta henne vid gotto klockan 15.00. Då var hon med två snubbar, de skulle hänga med oss ett tag på stan, de första vi gjorde var att gå in till H&M för att träffa Jossan, Martin & Martins barn :) snacka om gullig! :) stog där ett tag och snackade sen efter ett tag så gick vi ner till en tatuering affär, Matilda skulle välja ut en tatto och boka tid. Redan imorgon ska  hon taturera sig så snacka om att hon är nervös nu. Men det går säkert bra.

Sen efter vi hade vart där så gick vi till Coffie House och fikade, jag tog en Vanilj te & en chockladboll på den. Satt där ett tag. Sen så sa vi goodbye till grabbarna och gick våran runda :D matilda skulle hitta en julklapp till sin mor, två muggar.
& jag hittade en julklapp till både sis & Anna, en ljus grej som luktar & ett halsband till Anna :) så nu är det bara en julklapp till mamma i första hand och sen en julklapp till Jenny.

Men de ska jag köpa om ca 2 veckor då jag får mitt aktivitetsbidrag, har bara 200 kr kvar att leva på tills dess. Men känns skönt att man har köpt nästan alla nu.

Men nu ska jag duscha, puss!






Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?