Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

H.EL.G

Tid
: 23:57
Datum: 6 Devember

Godkväll!
Har precis glott klart på dokumentären om Britney spears. Intressant och se hur hon lever. Men är inte så lockande får inte ens gå ut från sitt eget hus innan det kommer 20 jornalister och fotar än & interjuvar än sånt liv skulle jag inte vilja ha. Visst skulle det vara häfigt att vara känd o vara sångerska och tjäna miljoner! men inte att man inte kan vara ifred för en stund men men så är det att vara känd.

Aja annars ikväll så Johan & Anna vart här vi hämtade upp dom när jag & mamma hade varit på maxi. Köpte med oss mc dondlas :) sen vart efter så satte vi oss och fikade & drack glögg :) riktigt julkänsla! sen så fastande alla vid Narnia - Häxan & Lejonet, grymt bra film, dock lite sorligt när de dödande lejonet :/ men efter ett tag så levde han igen, konstigt nog!  men den var bra! :D nu måste man bara se 2:an också när vet jag inte :P men det krm väl nån gång.

Annars iförmddags så fixade jag lite i rummet och lite i pannrummet, kunde knappt gå in där för att var så mycket saker ivägen. Men nu är det skillnad iallafall, fyllde den bruna bokhyllan med aparater, kläder och lite annat smått och gått! känns mig rikgit dukigt (a) annars så finns det inget och säga förutom att jag är trött, även fast jag vakande tjugo över 10men gick inte upp förens vid kvart över 11, kan bero på att Toppis log hos mig och mös :) gosgos!

men nu ska jag dra, imorgon föresten så ska jag & syster baka lussebullar, och mamma ska förhoppnigsvis färga håret och klippa lugg, men återstår att se!

PUSS!





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?