Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 34, Skoldags!



Hej fredagkväll!


yes det är fredag och jag sitter här vid datorn, inte det roligaste kanske? när man vet alla andra är ute och roar sig så här dags , men har faktiskt vart hemma mer än en timme. Har vart och träffat Matte en stund, vilket bra ett misstag. Vi träffades vid ljura sen så skulle vi gå em till matte men hans morsa var hemma så jag ville inte vara hemma hos honom då kanske låter lite knäppt men men. Så då gick vi till mc o käkade. Sen så gick vi in på Ica och köpte chips.
(jätte dåligt samvete för det) men ska väl förhoppninsvis gå ut och promenera med Anna imorgon.


Annars idag så har jag vart i skolan var på ett jävla studiebesök på NT fick kolla på 2 filmer och sedan göra en tidining.
Var väl inget och hurra för direkt. Sen så gick vi tillbaka till skolan och då var klockan ungefär 11.00 då gick vi och käkade.
Sen när jag hade käkat ett tag så fick jag en sån jävla magknip :/ så det kändes som jag var tvungen att gå hem. Men ville vänta och se om det gick över till idrotten började, och de gjordet det som tur var kändes lite men gick över sen när jag & några tjejer gick ner och gymade men hade ingen ork för att gymma, men försökte göra lite iallafall. Har ingen träningsverk iallafall, vilket är synd för då vet man att man inte har ansträngt sig lika mycket aja men men.. sen när vi slutade så drog jag hem till Björna där Emma var. Vi skulle ha promenerat till rusta och maxi men ingen utav oss hade ork.

men nu ska jag sätta punkt skriver mera imorgon!
Skönt med helg iallafall :):) får se vad som väntar!

Kiss!!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?