Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- 080530, Fredag


Hej hej!
image96


sitter i skolan just nu, ska snart ha boende, får vi vad vi krm hitta på för roligt. Börhar om 10 min.
Sen så ska vi ha svenska, slutar 14.30. Då ska jag hem & så. Funderar på att dra hem till Ems, hon ska ju ha fest ikväll (: roligt kanske. Har ju aldrig vart hos henne men ska inte dricka något, alkohål är inte allt :) krm säkert bli kul!

men nu ska jag dra
puss!image97


- 080529 Torsdag


Tjo!

har precis tagit av mig sminket, & borstat tänderna. Ska väl snart lägga mig & sova lite kanske. 
Är skapligt trött. Annars idag så har jag knappt vart hemma någonting. Har ju vart på min praktik för sista gången. Tråkig & lite sorligt. Speciellt när dom säger " vi kommer & sakna dig" aja fick 200 kr för att jag hade hjälp till så mycket, lite pengar jag vet. Men tanken som räknas :) glad att man får något iallafall (: slutade vid 1500 som igår då. Lika fint väder :D sen så drog jag & träffade Jossi & Matilda :) kul & träffa er tjejer!  vi gick o kollade på kläder & vi var en sväng på NewYoruker,  lyckades hitta en grön/vit tröja, väldgt fin (: o Jossan hittade ett par solbrillor :D är ju det som gäller nu framöver ;) ska tydligen bli svin varmt ihelgen också, upp till 30 grader på vissa ställen :D underbart! aja sen så gick vi till fräcka fröken (: gott! men ovanligt mkt folk :D är ju marknadsafton till lördag.
Idag så ska ju Patrik Isaksson & Charlotte perelli uppträda. (: halv åtta & åtta, :) kuul! kommer fler artister imorgon & på lördag. Iallafall sen när vi hade fikat på fräcka fröken så hängde jag med matilda hem till henne för att göra iordning oss & äta lite. Skulle till folkparken. Men vart inte så för min del, Gurra & dom skulle till någon Kalle och fortsätta att festa där. Men jag tyckte det kändes onödigt o sitta & vänta på spårvangen igen, plus & att jag var så trött.

men men, fredag imorgon då, får väl se vad som sker då, no idea!
men nu ska jag dra
puss&kran


- 080528 Onsdag


image102
Hej hej!


gör inte så mkt just nu, sitter vid msn och snackar med Hannabänni & MickePicke på msn (: sweet!
annars så har jag precis damsugat & dammat rummet. Behövdes verkligen, sjukt dammigt :O förstår inte, Aja annars idag så har jag vart på min praktik, nästsida dagen, tråkigt men ändo skönt (:  men idag så vart det ovanligt mkt o göra :D är säkert för att det år fint fint väder (: (Y) inte nått o klaga på. Så när jag kom hem innanför dörren så la jag mig direkt i solen (: jag älskar när solen värmer kroppen :D

men nu ska jag dra
Puss!


- 080526 MåndagHej på dig!

sitter här och rensar listan på msn, har så sjukt många som jag inte ens snackar med


- 080523 FredagGodmorgon!satt just och läse expressen :) ska bli kul & se vem som vinner imorgon i Belgrad :) hoppas inte vi kommer ligga en av de sista o tävlingen imorgon. Men men, Charlottes låt är ju bra (: så det är nog inga problem (: aja fredag idag då, skönt som fan! (: idag så ska jag träffa Emman & Natha, vad jag vet än? :) hoppas på fler. Kanske skulle träffa Wiklund o hans vänner, också :)  i hope so they are funny :) aja inna det är det ju skolan, börjar kvart över tio idag, skönt som fasen. är ju ännu skönare när det är fint väder också :D blir nog ta min cykel (: måste utnyttja den innan jag köper en ny :D


men nu tror jag det räcker med skrivandet.
Hörs sen eller imorgon :)

Take care of you! <3


image97


- 080521 OnsdagHejsan!


Gör inte så himla mycket just nu, mamma var precis här. (i mitt rum) hon behövde låna lite skit tills jobbet, de ska göra nåt  skoj :) annars så gör jag inte så mkt. Ska väl snart ta & lägga mig i min sköna säng. Skönt att man har praktik imorgon och det betyder, sovmorgon! Börjar 10 och slutar 14:15 - 14.30 så det blir skönt :) är ju bara imorgon och nästa ons & tors, sen är min praktik slut. Blir väl skönt iofs. (-) nnars idag så har jag vart på stan med Matilda (: vi gick & kollade på kläder som vanligt, hittade en jätte söt tröja :) på nya klädaffären "monky" frän affär, men blir yr :D haha sen så gick vi in på Coffie house som vanligt, ( toest med grönsaker & den underbara currydippen) i like it! (: ananars mendans jag väntade på att matilda skulle komma in till stan så fördrev jag tiden med att vara med Diia & Oscar och lite med Emma o ngra töntar :D haha! ursch! annars idag så har vi vart i linköping med klasen, vi skulle besöka "Ljunkan" (: kuuuul! ( verkar det som iallafall) om jag cisste om den skolan för 3 år sen så skulle jag ha sökt till den direeeeeeekt! (: finns alla linjer som jag skulle vilja veta mer om :)  "Media, Makeup & maniky) m.m. Men men, finns såna kurser på fritiden om det skulle vara så :)

men nu ska jag sätta punktiii..

Kiss and goodbye


image100
- När ska vädret bli som för två veckor sen? (:

image101
Matilda & jag :) < 3- 080520 Tisdag


Love is beauty.
image99 - Nu sitter jag i skolan med Karro, Diia & Sofie och så sitter Valle i ett litet hörn också :d haha!
har precis haft lunch (: kyckling wok, inte det godaste percis, men det gick. Fick Karro & Sofie att garva iallafall :P så att ngra kollade mott oss, så det var kuligt (: men men, börjaar om 10 min, då ska vi ha engelska :/ tycker det är tråkigt, men vill lära mig bättre egenlska, hur går det ihop? :O haha! får väl försöka sed et positivt :P hööh!


men nu ska jag sätta punkt.

skriver kanske sen, om jag orkar :O var ju så trött igår.

Puss!


image96
- bli den du vill vara


- 080519 MåndagHejsan.

Blir inte så långt inlägg idag, har huvudvärk ( inget ovanligt va?) plus att jag är svin trött :/
vet inte vad det är med mig, kanske har sovit för lite? men isof trött har jag ju vart ihelgen med :/ ska nog sova snart tror jag, & hoppas på att jag är piggare imorgon :) annars så har min skoldag vart lång började halv nio till halv 4 :/ slutade med IV som vanligt (: var en annurlunda lektion idag, för att ena trafikläaren hade bjudit en tant ifrån omsorgsprogrammet. Hon skulle lära oss hur man gör första hjälpen (: var rätt kul och lärorikt (: nu vet man om man vill rädda liv :) så det var skoj!  Är rätt skönt och veta att sista IV är nästa vecka (: och snart är det sommarlov om 3 veckor, ska bli skööööööööööönt (: hihih!

men nu ska jag sätta punkt

kiss and goodbyeimage98


- 080518 SöndagHejhej!


kollade precis på Sanning ögonblick med sis & mor. Rätt så spännande progrma faktiskt (: men jag skulle aldrig vilja sitta i den stolen, så nervöst o pinsamt det skulle vara.  Annars så kollade vi på andra avenyn, det är ju säsongavslutning på tis, tråkigt, krm sakan o se på det, nu när det är så spännande o allt.
Men får vänta tills i höst sen :D skådespelarna måste ju också få sommarlov (: hihi! 

annars idag så har jag vart med Emma, hon har vart här sedan i fredags :) kuul! men ändo rätt segt. spec igår o mitt på dagen. Men hade jävligt kul i fredags (: hängde med Jossan till simonstorp, Mattes polare hade hyrt en stuga där mitt i skogen (: skit fint verkligen :D bastu o allt (: först när vi kom dit så var det rätt segt. Men sen när vi bastade så vart det fart :D höhö! skönt som faasen (: skulle vilja hyra det stället själv någon gång.

Fast jag skulle nog inte ha råd att hyra den själv (: aja fick skjuts hem ungefär vid 00.00. Då drog nästan alla. Så kändes inte lika kul. Så då skjutsade Wiklund hem oss till mig,  mig o Emman asså (: gick o la oss nästan var så trötta (: hehe! vart rätt lyckad fredag iallafall (: ångrar inte att jag hängde med dit .

men nu ska jag sätta punkt o gå & lägga mig.

FRÄSCA BILDER:
- 080516 fredag


image96


Schooolsitter i skolan just nu, har precis käkat men åt inte så mkt, var pottisbullar & blodpuddning BLÄ!  så åt flimjök. Aja ska snart ha boende, sen så slutar vi :D skönt! ska hem o städa lite, sen så krm emma (: kul.. får väl se vad vi hittr på för bus, tträffa lite folk o dricka lite kanske (:  skriver nu istället för sen, tror att jag inte krm ha tid att skriva senaer

puss!

image64
emman o mallan


- 080515 Torsdag


 

image96


Tjena
Sitetr i skolan just nu, har precis  ätit lunch, men åt inte så speciell god mat, fiskgratäng med kaviar :O blä! hatar fiskgratänger. Men men, ska snart ha engelska om ca 5-10 min lr nått, vet inte riktigt när vi börjar. Men det lär väl märkas lr nått. Sen slutar vi dagen med idrott, hoppas det blir något kul vi ska göra :D hihih! annars så ska jag hem direkt efter skolan, kanske städa lite i rummet.


men nu ska jag sätta punkt.

Imorgon fredag (:
är ju den där gymnasiefesten imorgon, vill dra dit! men ingen som kan/vill dra dit med mig. Vilket är synd. Men lär säkert träffa Emma o co festa lite som vanligt (: så jag krm ha kul ändo (:

kiss


image94- 080514, Onsdagimage93
Emman o mallan
- Hej på dig du!


Sitter här och försöker vara lite socail med grabbaran på msn :P hihi. Känner för att jag inte orkar skriva så mycket här idag, är så jävla trött :/ ska nog gå & lägga mig tidigt idag. Annars så har det inte hänt så mycket. Den här veckan är ju inskolningsveckan, så de nya som ska börja i höst är på besök den här veckan.
Så har inte haft någon praktik idag ska dit nästa torsdag, eftersom nästa onsdag går bort, eftersom vi ska på studie besök i linköping på en skola. Aja rätt så kul att se nya ansikten i skolan faktikst (: roligt! men gick lång dag i dag, började 10 över åtta till halv 4. Slutade med idrott - brändboll (: jätte kul! förutom att jag är säms på att skjuta bollen iväg :D kanske typ krm 50 min bort :P haha! men men thats life, man kan faktikst träna ;) hööh!

aja imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, funderar faktiskt på att gå till skolan imorgon (: eftersom vi börjar 10 över nio. Kan man gå vid åtta (: blir perfa, men hoppas det inte krm och bli regn imorgon. men men. Det är så kul & gå när man har mp3 spelare med bra musik :D hehe!

men nu ska jag dra mig.
Hörs imorgon, beror på om jag orkar :P hehe

kiss and good night.
- 080511 Söndag
Hej hej!


  • nu är jag här igen (: kollade precis på Sanningens ögonblick, första gången jag såg på det, var väl rätt så bra. Handlade om att svara på personliga frågor, om man svarar rätt så kan man vinne en halv miljon är typ som vem vill bli miljoner.. innan jag glodde på det så kollade jag på alla avsnitt på "Andra Avenyn" annars idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt solat lite, och sen vid ungefär vid halv fem så drog jag mammi & pappi till sörping o köpte glass på smultronstället (: YUMMI! :D måste åka dit flera gånger i sommar, så sjukt gott :) annars så har man ju inte något annat att berätta. Min helg har vart hyfsat bra (: men synd att det inte det fina vädret fortsätter, ska ju bli kallare :/ men men.

men nu ska jag sätta punkt

kiss and good night.

 

LITE FRÄSCHA BILDER SOM VART TAGNA I HELGEN:


 


 

- 080508, Torsdag-blablabla!


- 080507 Onsdag


Tjena tjena!

gör inte så mkt just nu, hjälpte mor & far precis med att ta ner ngra lådor. Har ståt en blå skänk bakom min dörr. Så de har tagit ner skänken ner till källaren (: skönt. Slipper man inte ha någon skäng bakom dörren sen (: bra bra! annar så har jag inte gjport så mkt, skrivet ner lite recept in i min nya bak-matbok (. trevlig! tog massor med recept på bakelser från internet somjag aldrig ha prövat :) så blir kul & baka de sen. :D annars idag så har jag solat (: "spang" direkt till haltanen när jag kom hem ifrån jobbet. :D  vart rätt mycket o göra på jovvet idag, mkt folk o mkt disk, & slit :P hehe, men sånt är livet. Var tom kul när det krm mkt folk. Men kanske inte längen kanske. Aja om 3 veckor så slutar jag där. :/ ska bli både tråkigt o kul på samma gång, tråkigaste är att man inte får äta på den där goda maten, och de sköna är att det inte så långt kvar till sommarlovet :D men får se ifall jag krm dit i höst igen. Vill ju testa lite mer praktikplatser inna jag bestämmer. Ska ju sommarjobba på Matkompaniet (: ska bli kul det med! kanske till och med roligare (: who knows D:

men men ska sätta punkt nu.
Men som min gamla vana så lägger jag upp nya & fräscha bilder!


kiss and have a good night.
image7


- 080507 Onsdag


Tjena tjena!

gör inte så mkt just nu, hjälpte mor & far precis med att ta ner ngra lådor. Har ståt en blå skänk bakom min dörr. Så de har tagit ner skänken ner till källaren (: skönt. Slipper man inte ha någon skäng bakom dörren sen (: bra bra! annar så har jag inte gjport så mkt, skrivet ner lite recept in i min nya bak-matbok (. trevlig! tog massor med recept på bakelser från internet somjag aldrig ha prövat :) så blir kul & baka de sen. :D annars idag så har jag solat (: "spang" direkt till haltanen när jag kom hem ifrån jobbet. :D  vart rätt mycket o göra på jovvet idag, mkt folk o mkt disk, & slit :P hehe, men sånt är livet. Var tom kul när det krm mkt folk. Men kanske inte längen kanske. Aja om 3 veckor så slutar jag där. :/ ska bli både tråkigt o kul på samma gång, tråkigaste är att man inte får äta på den där goda maten, och de sköna är att det inte så långt kvar till sommarlovet :D men får se ifall jag krm dit i höst igen. Vill ju testa lite mer praktikplatser inna jag bestämmer. Ska ju sommarjobba på Matkompaniet (: ska bli kul det med! kanske till och med roligare (: who knows D:

men men ska sätta punkt nu.
Men som min gamla vana så lägger jag upp nya & fräscha bilder!


kiss and have a good night.
image7


- 080506 TisdagTjena tjena!sitter i skolan jsut nu, ska strax ha engelska :/ tråk! annars så händer det väl inte så mycket.  Siter helt ensam nu förtillfället, i datsalen. hiih! blir en lång skoooldag idag, slutar 16.00 får väl se vad som händer då. Kanske ska städa lite i rummet.


pusshej


- 080505 MåndagHejsan.

Gör inte så mycket just nu sitter och nördar framför msn. Men ska snart dra mig ner till badrummet och tvätta bort sminket och bortsta tänderna, och sen krypa ner i sängen (: skönt. Annars idag så har jag vart hemma o tagit det lungt. Har vart i skolan också, lika segt som vanligt.

känner mig jätte seg idag, så blir inte så jätte långt inläg idag. Men lite kan jag ju skriva iallafall (:


men men, fint väder är det idag iallafall (:

men nu sätta jag punkt

kiss and goodbye!- 080504 SöndagShu kvällan!

Gör inte alls så mycket just nu, ska snart gå och fixa i ordning mig inför sängen. Dags att gå och lägga sig tidigt igeen då, skola tommorow :/ aja får väl se vad veckan har att erbjuda. Aja skönt o vart ledig i 4 dar nu, önskar att de var så jämt (: vad bra det skulle vara! (Y) yeeayeee. Idag så har jag gjort lite allt möjligt. Gick upp ganska skapligt, kvart i elva, helt okej tid att gå upp på. Då käkade ajg frukost, sen så vid ugnefär 13.00 så hängde jag med syster & mor till Bahus, för att kolla på tapet till Annas nya rum, brorsan har ju flyttat till eget. Vart en svart vitt, randig. Skit snyggt :D nu är det bara och sätta igång ;) sen så sprang vi in på rusta, skulle köpa lite tvålartiklar  (: behövdes verkligen :O man vill ju inte lukta skit :P sen så sprang vi in på willys. Behövdes lite ingredienser till tacosen som jag & anna skulle göra (: vart svin gott! sen när vi kom hem så började jag direkt med att göra en  blåbärspaj (: vart jätte god (: sen ungefär vid 17.oo så träffade jag Emman & kenny, hängde med dom & köpte glass på mc dondlas, trevligt trevligt (: skulle egentligen ha vart med dom o grilla nu, men tiden bara rann iväg, får bli vid något annat tillfällle. Annars så har min helg vart bra.


Fredag: Gick på stan med Matilda, kollade lite på kläder och fotade :D kuligt, senare på kvällen så träffade jag anna o henkes polare.
Lördag: Var hemma på dagen, men senare på kvällen så drog jag hem till kenny. Skulle dricka lite o så, vart rätt så trevligt, var jag, emma, kenny, dala, micke, Natah, Elin, Chrille, Malin, dover, Henka, Micke, Micke, Anna, ryda, Josan, Sofie, Matilda, Gurra m.fl (: var ett gänt alltså (: mycke trevlig kväll (: synd att Emma smög iväg ;) hööh!

men nu ska jag nog sätta punkt.

Ska förstås göra som jag alltid brukar göra, ladda upp några fräscha bilder .

Goodbye and have a nice day!

image86

image87

image88


- 080501 Torsdag

GOD KVVVVVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄL!


ett nytt försökt då, skrev här för typ en timma sedan. Men då hängde internet ihop sig :s så får skriva om allt.
JÄVLA DATA HELVETE!, måste verkligen köpa en ny snart ,ja sitter på msn och skriver lite med en linköpingsbo. Men innan det så satt jag & snackade med Robin på mobilen. Kul att du ringde . Hoppas det blir av att vi ses på lördag. Tror att du krm glömma bort mig och hitta på något med dina polare istället, men får väl se! men men. Siter & lyssnar på musiken ifrån folketspark, vill dra dit. Men robin sa att det inte var nått värt. Han sa att det bara var 91:or där. Men lyssnar inte på honom så noga, han är ju något full också :P höhhö. (-) annars idag så har jag bara vart hemma och tagit det lungt, kollat på tv, bytt data bord, så är det fint i mitt rum :D haha nästa iallafall.

Gårdagen vart ok, jag & emma drog till Johan festade där ett tag. kul & träffa alla igen :) Dala, Dover, Henka, Anna, Ryda m.fl. Synd att ni skulledra på korgen bara. Aja när de skulle dra dit så var vi andra på väg till Q. Men när vi var vid folkparken, så ångrade jag mig så jag bad morsa komma & hämta mig. fick se lite utav en brasa iallaflal :) tyckte de var synd att vi inte drog dit och kolla på den, när den var som mest folk. satt mig massor av ungdomar när vi kom. Men nu ska ajg sätta punkt, får väl se vad morgon dagen har att erbjuda, kanske nått skoj :) festa skall jag göra, om det blir Q lr inte, är en annan sak.

Kiss and good night

image83image82

Min goda smultron vin :D i love it! speciellt när jordgubben får vara med ;)

image80
- Dala & jag,
 mitt egna lilla fullo :)

image84
- Anna, Emma & jag,
Snygga vi är bejbs!

image79
"gud så söt jag känner mig"


image85
-
Dover and me
gud så söta vi är ;D


image78
annat folk.
Bompo, Ryda, Anna, & Chrille.

/// by malin