Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- 080514, Onsdag



image93
Emman o mallan
- Hej på dig du!


Sitter här och försöker vara lite socail med grabbaran på msn :P hihi. Känner för att jag inte orkar skriva så mycket här idag, är så jävla trött :/ ska nog gå & lägga mig tidigt idag. Annars så har det inte hänt så mycket. Den här veckan är ju inskolningsveckan, så de nya som ska börja i höst är på besök den här veckan.
Så har inte haft någon praktik idag ska dit nästa torsdag, eftersom nästa onsdag går bort, eftersom vi ska på studie besök i linköping på en skola. Aja rätt så kul att se nya ansikten i skolan faktikst (: roligt! men gick lång dag i dag, började 10 över åtta till halv 4. Slutade med idrott - brändboll (: jätte kul! förutom att jag är säms på att skjuta bollen iväg :D kanske typ krm 50 min bort :P haha! men men thats life, man kan faktikst träna ;) hööh!

aja imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, funderar faktiskt på att gå till skolan imorgon (: eftersom vi börjar 10 över nio. Kan man gå vid åtta (: blir perfa, men hoppas det inte krm och bli regn imorgon. men men. Det är så kul & gå när man har mp3 spelare med bra musik :D hehe!

men nu ska jag dra mig.
Hörs imorgon, beror på om jag orkar :P hehe

kiss and good night.






Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?