Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120227 - Some die young



- Hellu!
Nu sitter ja och lyssnar på Lisa miskoviskys låt som hon spelade i lördags i melodifestivalen. Den är gudomligt fin. Påminner lite om Enyas musik. Är väldigt glad över att hon kom till globen som är nästa lördag!! wieehu. Annars idag så har jag varit ihageby och köpt lite stuff. Lök, schampo/balsam, smör o lite annat. Nu har jag precis gjort köttfärsås med spagehtti som jag tänkte ha med mig till jööbeeeeeeeet imorgon. Har nämligen varit ledig idag. HÄRLIGT! och snart så ska jag tillbaka till hageby för att träffa Matte och Moa.



120227 - Estelle, våran prinsessa!



Hellu!
Var nyss inne på nt.se hemsida och såg denna goda nyhet. Som de flesta vet så har Vicktoria och Daniel fått sin dotter nu och se här så här ser våran framtida prinsessa ut. Lilla lilla Estelle. Så fin hon är!


120226 - Så himla bra hon är!!


Hej, har precis lyssnat på låtarna från melodifestivalen på spotify och gud vad älskar Loreens låt! Jag hoppas hon kommer ta hem hela skiten om två veckor.


120221 - Trevlig dag!


- Godkväll!
Nu sitter jag och lyssnar på denna himla fina låt. Som en tjej från jobbet delade igår på sin logg på facebook. Fastnade direkt.  Grym röst helt klart. Annars ikväll så har jag bara legat och latat mig framför tv:n efter stan förut med Sanna så fick jag grymt ont i magen efter att ha käkat en toast på Coffie house by Geroge. Synd! Men vi hann ses ett tag iallafall. Han ju kolla i affärerna och köpa med oss ett par smycken från UR&PEN.  Nu ska jag bara lyssna klart på låten sen hoppa i sängs. HAPPPPY NIGHT!


120221 - Semeldagen plus födelsdagsbarn



- Hejsvej!
Nu har jag precis kommit innan för dörren. Har nämligen varit på maxi med min syster en snabbis. Vi shoppade loss på cubus. Som vanligt så räknar man inte med att man ska köpa något. Men vips så köper man alldelles för mycket. Vart en tröja, ett par jenas, ett linne och två par bh + underkläder. NOT GOOD! Men man måste ju spendera pengar på något eller hur? sen gick vi in på ica för att handla lite saker som ska vara i min köttfärsgratäng som jag ska göra imorgon. Får se hur det går.

Nu om ca en timme så ska jag ner på stan och möta upp min vän Sanna som jag inte har träffat på rätt länge.
Ska bli nice. Kanske bli en fika och idag är det ju semeldagen. Har ni ätit någon semla ännu? sen är det ju en annan som fyller år idag nämligen min goding. HAPPY BIRTHDAY TOO YOU!! nu måste jag dra.

kisskiss



120220 - Måndag



Hej!
och så har veckan satt sitt sprut. Idag har jag jobbat från halv tolv till sju och idag så har dagen rullat på bra med tanke på att ungdomarna har påbörjat sitt sportlov o sen att barnbidraget har kommit. Så äntligen lite fart på jobbet. Förra veckan var ju "dött" eller dött kan det ju aldrig vara på mc dondalds. Hehe men denna vecka blir det nog myckert o göra varje dag. Iofs så är jag ledig imorgon och på onsdag. Men sen är jag igång igen.



120218 - 22årsfest



Godkväll!
ida blir det att fira min vän Tess som har fyllt 22 år. Så snart blir det att dra sig till hageby för partaj. TAGGA!











120216 - Familjemys hos mig



- Hej!
För några timmar sedan så var min familj + Leia här på besök. Pappa och min bror kom nämligen och hämtade upp mig efter jobbet för att sedan åka hem till mig. Sen kom mamma, min syster & Leia. Min syster hade gjort en jätte fin tårta till mig eftersom jag fyllde år i tisdags. Så det vart lite tårta och så lite paket fick jag även öppna. Av min syster fick jag en jätte fin plånbok och utav Johan fick jag hörlurar till min mobil och så fick ja även lite godis och sen fick jag oväntat ett usb minne utav min far. Så denna födelsedag fick jag allting jag hade önskat mig.

Djupa tallrikar + bestik
Strykjärn och strykbräd
Plånboken
Hörlurar till mobilen
och ett usb!!
Tack tack o ännu mer tack!

 och eftersom hela familjen var samlad så fick min bror fixa att koppla in vårat gamla 98 två spel. Det tog ett tag att få in den rätta kanalen men när det funkade så körde ja o Anna supermario. NOSTALGI!! :) trevlig kväll med familejn och den söta lilla Leia <3 NU SKA JAG SOVA, BILDER FRÅN DOM HÄR DAGARNA KOMMER VÄL IMORGON. Nattinatti!






120215 - Toscakaka



Hej!
kommer med ett hastigt inlägg om vad som hänt idag. Dagen började med att min syster och hennes vovve kom upp och väckte mig. Leia la sig brevid mig och tyckte att det var dags att gå upp genom att pussa mig på näsan. Hur gulligt är inte det? så jag fick gå upp då helt enkelt. Sen åt vi lite frukost sen begav jag mig hem till lägenheten för att lämna lite presenter som jag fick utav föräldrarna.

Sen så träffade jag Matte och Moa en stund, eller ah. Han ville vara så gullig och skjutsa mig till jobbet. Snällt är det allt. Skulle ha träffat han ikväll med men hade huvudvärk så drog hem och vilade. Och sen när det vart lite bättre så försökte jag göra en tosca kaka. Den ser okej ut. Men hoppas att den smakar tosca okså. Sånt som märks. Nu ska jag tvätta bort sminket för att sedan hoppa i sängs, natti!



120214 - Many years ago



Hej!
Idag har det inte varit någon vanlig idag för 23 år sedan så fick min mamma mig. På självaste alla hjärtansdag. Känns väl inte sådär egentligen. Känner mig inte ett dugg äldre. När man var liten så var man alltid spänd när familjen skulle komma in i rummet och sjunga den tradiotnella låten "ja må hon leva". Det var så himla kul att öppna presenterna i sängen.

Men eftersom alla mina syskon har flyttat hemifrån så blir det lite svårt och få kaffe på sängen. Men idag så vaknade jag ju inte ensam iallafall. Sov ju hos Mattias och hans lilla Moa. Så lite kärlek fick man i morse iallafall :) mys!! synd att Moa skulle gå och bli sjuk, stackarn! :/ annars idag så har man jobbat all day till sju som vanligt. Då kom mammsen o hämtade mig för att sedan dra hemm till villan. Där jag, mor & far firade mig lite. Mina syskon kunde tyvärr inte komma idag så dom ska gratta mig på torsdag :) <3

Jag fick strykhjärn/brädda, bestik & djupa tallrikar och ett presentkort på Gina för 300 kr och 200 kr utav mormor och morfar :) som kom i ett kuvert i igår. Jag säger HIPPHIPP HURRA till mig själv och tacka mig själv att jag fick uppleva min 23årsdag. TACK GUD!!



120213 -



- Hej!
Nu har man precis brynt köttfärs till tacon jag tänkte ha med mig till jobbet imorgon. NAM NAM. Annars idag så har jag ju varit o lucnhat med min mor på hageby cenrum. Det vart Lindhals goda köttbulle macka. Åh så smarrigt det var. Sen till efterrätt så vart det även en semla. Sen shoppade jag ett par snygga jenas på cubus också för 199 kr. billigt. Sen var vi ju och på Acent och bytte väska och det gick hur bra som helst.

Annars så hängde jag med min syster och Leia till stan för hon skulle göra en fotanalys så jag satt och höll lilla Leia sällskap, vem kan inte säga nej till en sån söt varelse? :) mosters lilla gull. Nu ska jag fixa iordning mig för att sedan avsluta denna måndag hos min pojk och hans dotter.





Ha en bra dag!!



120213 - Ledig idaG!



- Godmorgon godmorgon!
Hur mår ni idag? Jag mår fint. Förutom att jag är lite trött bara. Snart ska jag bege mig till hagaskolan för att ta  spårvagnen mot hageby där jag ska möta min mamma i värdenscentrum. Vi ska luncha och sen försöka få pengarna tillbaka på en väska från acent. Jag fick en väska där ifrån i julas och redan har tragkedjan pajjat. Dålig skit helt enkelt efer bara 2 månader! :/





120212 - R.I.P Whitney!



120211 - Ansiktet




Du o jag undertäacket baby, det har gått flera veckor baby!


120208 - Hårfärgning och tårtbakning



Hej!
Har ni haft en bra dag än så länge? jag har precis läst en artikel på expressen då en kvinnan hade 38 kattungar men hon kunde ej ta hand om de små liven. Så istället för att lägga upp alla kattungar på blocket eller någon anonns sida så la hon dom i frysen där de kunde frysa sig till döds. Snacka om självisk kvinna!!!! och hon ska inte få något straff mer en 30dagars böter. Personligen så tycker jag inte sånt här är okej!

Annars idag så hämtade min syster och Leia mig vid 10.00 på morgonen för att sedan bege mig hem till föräldrarna där jag fortfarande sitter. Min syster skulle göra 4 tårtor till min mammas jobb efter hon fyllde år för en månad sedan drygt så jag hjälpte systrami och vispa grädde till dessa tårtor. Två choklad tårtor o två rulltårtor. Såg verkligen smarrigt ut!!!

Sen när det var färdigt så färgade hon färget på mig som vart en röd färgning från Garnier. Kanske för rött i min smak men man kanske vänjer sig vid tiden och tycker det är skit snyggt. Vart ju inte skrik röd iallafall. HEHe!




120207 - En gång i phuket



Hejsvej!
Nu är man hemma ifrån efter ha varit med min vän Erika i ett par timmar. Först så möttes vi upp vid haga skolan då vi skulle ta spårvangen ner till stan för först lite käk på Burger & co. Sen för att fördriva tiden så gick vi även in på Åhlens. Där jag hittade en jätte fin plånbok som jag gärna vill ha. Tur man fyller år om exakt en vecka. Sen gick vi vidare och kolla på andra  butiker innan det var dags att gå på SF. För lite bio time. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så skulle vi på bio och se "en gång i phuket" väldigt bra film kan jag säga. Myckett humor.



Nu sitter ja och har precis tagit ut rotfruktsgratängen som jag gjorde. Får se hur den smakar. Har aldrig gjort den förut. Men men. Tur att man gör den till sig själv om den nu skulle smaka skit rent utsagt. Kvällen slutar hos min goding. Saknat honom! :)



120207 - Hundvakt åt lilla Leia



Hej!
Nu sitter man hemma hos föräldrarna för att vara hundvakt åt min syster lilla valp Leia. Systrami är iväg och tränar med sin vän Tess och jag som är ledig både idag och imorgon. Kunde vara hundvakt åt henne. Hon har nyligen fått lite mat och hon var duktig och åt upp allt. Men hon saknar sin "matte" väldigt mycket. Gnäller och gnäller :/ dumpen.

Annars så har jag precis satt på andra tvätten som är igång just nu. Tur man har nära till sina föräldrar så man kan tvätta när man vill. Underbart. Annars idag så ska jag i eftermiddag träffa Erika. Vi ska först käka något smarrigt och sedan gå på bio och se "en gång i Phuket" får se hur den är.


Nytagen bild på lilla valpen <3


120205 - Städ, skratt & kärlek



Godafton!
och visp så var det söndag igen. Denna söndag började med att städning. Damma, damsuga & torka golv. Lagom till jag vart klar så skickade Matte ett sms (han var iväg och hjälpte till med en bil) att han var klar med meckandet. Så då gjorde jag mig snabbt för att sedan gå ut och träffa honom. Vi drog först till Skärblacka för att han skulle kolla på hans väns bil. Kanske tog 10 min.

Då drog vi vidare till Max för att lunch. Alltså gud vad älskar deras dip Sourcrem peppar. Slår alla diper på mitt företag (mc dondalds). Hehe. Sen efter det så drog vi hem till mannen där vi la oss och kollade på film och såklart det vart "våran" film. Jönssonligan ;) innnan vi drog upp till honom så hörde vi någon som ropade mitt emot där han bodde.

Det var Sanna min barndoms vän som ropade glatt och där var även min syster och även syrrans hund Leia. Så jag kunde inte motstå så jag drog dit i ett par minuter. Om jag inte har berättat det så har syrran och hennes pojkvän skaffat sig en hundvalp på 15 veckor eller mer. Vet inte exakt. Men sjukt söt är hon iallafall!!  Efter filmen  så drog jag och min kärlek och gled lite bil i några timmar och sen så slutade denna kväll hos mig ett tag. Innan han skulle hem och sova. Låg i sängen o pratade om allt möjligt :) fina människa!





120204 - Melodifestivalen 2012



- Godkväll!
Nu har man kommit tillbaka i lägenheten efter ha varit hos föräldrarna och myst och kollat på melodifestivalen.
Kul att Sean Banan kom till andra chansen. Inte för att jag tycker att han gör så bra låtar egentligen. Men man gillar ju honom för att han är så himla knasig och roligt. Däremot så gjorde vi svenska folket bra val att skicka Lorren direkt till Globen i mars. Det förtjänar hon verkligen! Grym låt, grym tjej! på tal om grym så tycker jag att Gina passar perfekt som programledare verkligen. Hoppas vi kommer få se mer av henne i tv rutan efter melodifestivalen. Nu ska jag tvätta bort dagens make up för att sedan vänta in Matte, ha en trevlig kväll!



120204 - Melodifestivalen 2012



Heeeej!
Nu sitter jag hemma vid datorn igen efter att ha stått i min kök och försökt göra en tacopaj. Jag misslyckades hela jäkla tiden med pajdegen. Förstår inte vad som gick fel. Kanske tog fel slags smör. Jag tog lixom SMÖR. Men ja borde kanske ha tagit margarin istället. Fast på receptet så stog det att man kunde ta vilket om. Men nu är pajen iallafall gjord. Får se om den är kanon eller om det har gått åt helvete. Tur att man ska bjuda den till sin famil om ett par timmar framför melodifestivalen 2012 som börjar idag! Så kul! Annars idag så har jag varit och handlat med min syster på maxi, alltid lika trevligt :)


Förra året så jag, mamma & pappa och kollade på melodifestivalen live i Linköping. Då Eric Sadde kom vidare till globen, trevligt tyckte vi eller? :)


120203 - Bra låt!!


Hej, här var det dåligt uppdaterat som vanligt. Men nu är här igen och tänkte dela med mig en musik video som jag hittade på sidan www.eastfm.se för att antal veckor sedan. Jag tycker låten och tjejen är grym, och det är ett plus att hon bär en tröja med Musse Pigg på. Hihi! nu ska jag sova. Har varit en lång dag på jobbet idag!