Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110731 - Bil åkning



- Hej!
Denna afton har jag varit med min goding, M. vi åkte bil och stannade vid max för lite käk. Båda hade hungriga magar. Gott var det iallafall. Men inget slår ju mc dondalds. Mitt kära jobb! oh vad det ska bli kul att få träffa alla om en vecka! :)



110731 - Landet


Hejsvej!
Nu har man precis vart en stund på landet och njutit av detta underbara sommarväder. Det var jag, mamma, pappa, syster, hennes pojkvän, faster & hennes kille och fasters ungdoms vän. Vi satt på brygga och solade o pratade om allt möjligt.  Sen så fick vi besök av ett gäng änder,  en mamma med sina elva "ungar". Så vi matade de med lite bröd. (: härlig dag tills det började spöregna. Men regn är ju mys det med!



110831 - Sooll



Hejsa hejsan!
Nu aka jag springa ner på altanen för lite solning, passa på att sola när solen vill synas! ;)


110730




såg en artikel på aftonbladet eller om det var expressen, inte hundra. Men  såg iallafall denna söta bild.
Tänk vad lik apan är lik oss, eller ska man säga att det är vi som är lik apan? ;P


110730 - Renget som bara öser ner



- Hejsvej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och hör hur regnet slår mot altanen taget. Det verkligen spöregnar. Vilken regning sommar vi har i år, suck. Men det är mysigt ändo på något sätt. Men man blir ju lite "rädd" för när det verkligen öser ner eftersom det var vattnet som orsakde fuktskadan i hela källaren. Nu är det en veckan sedan det hände, snacka om marddröm.

Ni som inte har vart med om det va glada för det, tänk er själva att ni ser hur vatten förstöra eran villa. Usch nog om det idag så har jag vart med M och hans söta lilla dotter. Snacka om charmig! tänk att en liten unge kan göra en på bättre humör! undra när nästa träff blir.







110729



- Hej!
Nu har man nyligen fått i sig lite käk. Har nyligen kommit hem från mig lägehet efter ha vart där hela dagen. Tiden bara sprang iväg. Vi lastade av mina grejer i lägeheten och sen så stannade jag och mamma kvar för att städa lite, fy fan vad damm det var. Men nu så rent som det kan bli.

Nu ikväll blir det att dra hem till M för lite umgänge. Får se vad vi hittar på denna gång :) ska bli trevligt få koppla av lite efter denna dag. Känner mig helt slut :P






110729


Underbara Lady Gaga


110728 -



- Hejsvej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och glor runt lite, ska väl gå upp till mitt gamla rum och sova snart. Är ganska trött efter denna dag. Idag så vart det inte landet för dels för att det började regna och att vi kände att vi behövde ta hand om villan liten. Vi rensade på vinden och sen åkte vi och slängde all skit på returpunkten i Åby.

Lite senare så kom syster o Henke hem hit för vi bestämde oss att grilla här hemma istället, vilket funkade lika bra.
Gott var det också, grillning tillhör sommaren. Nu ska jag snart göra mig ordning för sängen och hoppas jag kan sova inatt eftersom man inte somnade förens vid halv tre inatt!


110728


Hej!
Jag små ler lite när jag gick in på en sida nyss där en person skrev ner hur mycket den personen hatar vissa personer. Om man tycker så illa om några personer varför lägga ner en så jävla mycket tid på att skriva ner det på sin sida? det är ju ett tecken på att man fortfarande bryr sig på ett eller annat sätt, eller vad tycker ni? om man hatar någon så är det ju inte ens värt att nämna personerna i frågan. Sån är jag iallfall =)

Annars så sitter jag i vardagsrummet och ska snart ta mig en frulle sen tror jag att det blir landet med min kära familj. Man ska vara glad över att man har en familj som alltid finns där, i vått och torrt. Familjen är det viktigaste man har.Det finns ju många indivder i denna värld som varken har någonstanns och bo eller har mist sin familj eller släkt. Tänker på dom stackars barnen i Afrika, hur synd är det inte om dom? egentligen ska man skänka bort pengar till dom där nere så dom kan få äta och inte dör av svält.

Egentligen har ni tänkt på hur bortskämda vi här i eruopa är? vi behöver bara öppna kylskåpet och där kan man välja och vraka vad man vill ha en del får kämpa för sina liv för att bara få vatten? livet är allt orättvist!



110727 - Taco baby



  • Hej!

Nu har man precis gjort tacos till familjen som är och slänger skräpet som förstördes i lördags. Bra att vi får bort  skiten. Så nu sitter jag och väntar så man kan få något i magen innan man drar hem till en killkompis. Vi får se vad vi hittar på för kul. Kanske slår på en bra film kanske. :)



110727 - SOL!!



Hej!
Denna förmiddag har jag legat ute på altanen och njutit av den stekhetta solen. Sjukt härligt! något positivt av min semester :) och det verkar som det ska vara fint tills på fredag vilket är grejt! I love the sun!


110726 - I am happy!



- Hej igen!
nu har man precis fått i sig lite mat. Snart så ska jag & mamma dra till min lägehet och slänga bort allt billigt skit som är kvar där så man kan börja fixa och trixa med allt. Snart gör kommer den bli som jag vill ha den. Bort med gamla minnen och in med nya.  Egentligen skulle vi ha dragit för länge sedan. Men kom lite annat i vägen. Men nu ska vi ta en stor svart säck och slänga som sagt allt, för inget värde i det som är där ändo :)


110726 - Till min lägenhet



Hej!
och så ännu en dag startat. Vaknade för en liten stund sedan och nu har jag precis ätit frulle. Senare idag så ska vi till min lägehet och kasta allt billigt skit. Skönt och få bort all skit så man kan göra om lägenheten till min. Igår var man ju och kollade på tapeter till vardagsrummet, glad tjej!!



110725 -


Hejsvej!
Idag har man inte haft tid att uppdatera här. Vilket ni kanske kan förstå? Idag så började dagen med att jag och min mamma drog till öb & rusta för att köpa lite grejer bland annat torkställningar som vi kunde hänga alla kläder på. Nu är det stor det tre ställningar på altanen och på gräsmattan.

När vi kom hem så hämtade jag mina kläder från källaren eftersom ingen kan bo där nere för tillfället. Så jag fick ta en garderob på vinden, mitt gamla tonårsrum. (-)nnars för någon halvtimme så var jag och käkade med syster och hennes pojkvän. Trevligt!



110724 - Gamla rum



Hej!
Nu har jag precis satt mig här uppe i mitt gamla tonårsrum. Nämligen på vinden. Får ha mitt "rum" här tills jag tar mitt pick och pack till min lägenhet. Eftersom vi har rivit alla golv nere i källaren och börjat riva väggarna ser ut som som det såg ut när vi flyttade in för ungefär 20 års  sedan innan vi gjorde hem trevligt där nere. Så idag så har man samlat alla saker i kartogner, slängt alla kläder i olika påsar för tvättning som kommer ske hos min syster eftersom vi inte har vågat testa tvättmaskinen ännu.



Hittade några bilder när vi renoverade källaren år 2003
 då visste vi ej att vi skulle behöva ta bort detta efter
7 år.


110724 - Fuktskadad



Hej!

Länge sedan jag skrev här men det har hänt lite saker som man verkligen inte hade förväntat sig. Det började med att jag skulle lägga mig i fredags kväll. Men kunde inte sova pga att det åskade och blixtrade så oändligt. Sen gick jag klev jag upp till övervåningen för att prata lite med mina föräldrar. Sen efter ett tag gick jag ner och la mig igen.

Då hörde jag något konstigt ljud från badrummet så jag gick in och där och då hade det blivit översvämmat och det var så mycket vatten så det vart vatten i hela källaren. Jag skrek på pappa & mamma och det första vi gjorde var att ta bort alla saker och sedan ösa bort vatten, höll väl på hela natten.

Det var mycket saker som vart förstörd bland annat min kamera, mitt ljud till datorn, och min externa hårdisk. Men som tur var så klarade sig datorn. Sen vart det annat som vart förstört, massa kort, möbler. Vi var heller inte ensamna om händelsen flera av grannarna fick med vatten, vissa krogar fick stängas pga översväming och gator vart avstänga pga mycket vatten! vilken katastrof natt!

Och det som kändes surt var att jag, mamma, pappa & mammas vän skulle till kära göteborg och kollade på Roxette som spelar ikväll. Vi hade bokat camping plats till tisdag. Men det sket sig. Mycket pengar försvann i onödan. Bra start på min semster va?











110722 - TRÖTTHET



- Hejsvej!
Har ni sovit gott? det har jag fan inte gjort. Andledningen till det så är det det åskade rejält inatt och det precis över oss också. En blixt gav ju en jävla smäll så det kändes i golvet. Jag som inte gillar åskan när det är nära var livrädd precis när som man var när man var liten. Man blir ju ännu mer rädd när man har läst om pappan som dog när blixten tog han i friggebo. Läskigt! vädergudarna bråkade visst inatt.

Nu har det iallafall lungnat sig och det verkar som det kommer forsätta ikväll också, men vi får se. Idag blir det iallafall jobba till 18.00 sen dra hem till min bror för lite inflyttningsfika. Skönt för honom att han kan börja om på en ny kula i sin lägenhet! =)






110721 - one day left



 Hejsvej!
Nu har man kommit hem ifrån dörren efter en lång dag. Kom nyligen ut från en välbehövlig dusch eftersom man har stott vid pommen nästan hela dagen. Dagen har rullat på bra. Många hunriga magar ännu en dag. Är det för att det var barnbidrag igår kanske? aja känns i kroppen iallafall.

Annars ikväll så har jag träffat mitt ex igen. Vi åkte lite bil igen och sen så stannaade vi och åt glass. Det satt fint i magen och trevligt hade vi. Nu ska jag snart smörja in mig lite med min goda kroppslotion och sedan lägga mig. Kroppen har jobbat på idag, och det känns. Men vi får se om det är lika mycket imorgon eftersom det är fredag och min sista dag innan två veckors ledighet!! wihuu!! den som spar han har ;)



110720 - Sockerkaka



- Hejhej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och glor lite på soffor.  Behöver köpa en inom snar framtid eftersom man flyttar in i lyan snart. Nästa vecka ska jag försöka få hem mig en tv och en dvd. (-)nnars så jag jag precis gjort två sockerkakor, en med äpplen i och en utan., hoppas dom smakar bra.

Annars så har dagen rullat på, mycket och göra idag på jobbet eftersom det var barnbidrag idag. Många barn familjer som kom och åt och smutsade ner. Men vi är vana vid det så vi tar det bara med ett leende ;) men det känns i kroppen att man har ansträngt sig idag så det blir nog att lägga sig tidigt ikväll...



110719



Denna afton har jag spenderats i min lägenhet!! :)


110718 - Lotta på Liseberg


(från förra året)

Hej!
Nu sittter jag och tittar på det omyckta programmet "lotta på Liseberg". Jag som älskar att sjunga tycker om såna här tillställningar. Ska bli kul att få vara där på plats nästa vecka, IGEN. Var ju där förra året vilket var hur kul som helst! idag sjunger dom Cornelis låtar, den gamla trubaduren! och snart så ska fotbolls tjejerna komma upp på scen. De kom ju hem ifrån tyskland tidigare idag. Är stolt över att vi kom på tredjeplats!! BRONS!


110718 - REGN



Hejsvej!
Nu har jag precis gjort rent och snyggt i köket efter gårdagens besök. Mitt ex kom nämligen till mig igår. Så vi kollade på film och åkte lite bil. Känns konstigt att vi  möts igen efter 4 år. Mycket har hänt sen dess. Men kändes som vi bara hade varit ifrån varandra en vecka eller två. Kul att vi har fått tillbaka kontakten igen.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte ha bakat något men jag inte tillräckligt med mjöl för att baka något och jag vill inte åka och köpa det just nu eftersom regnet öser ner!!! låt regnet komma den här vecka för jag vill ju ha sol nästa vecka då jag har två veckors ledigt.  Vi får hoppas på det bästa.! 



110716


En låt i repris!!


110616 - Lördag



Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen för denna helg ska jag jobba. Men hade ju som vanligt hellre velat sova längre. Men sova kan man ju göra när man kommer hem (: man ska vara glad över att man har ett jobb och gå till. En del går ju arbetslösa. Tråkigt!



110715 - Friday



- Hejsvej!
Nu är det en vecka kvar till semester och kära göteborg!!


110714 - Shoppping



- Hej på er som läser!
Nu kom jag hem ifrån en trevlig shopping kväll med mamma. Hon hämtade upp mig på jobbet. Sen så åkte vi till JYSK där jag hittade två orginella lampor och mattor till lägenheten. Jag börjar smala ihop mig lite stuff nu, fun! sen därefter så gick vi in till Citygross för att fylla kylskåpet lite.  Sen hittade jag äntligen min efterlängtade silver ljusstake, som jag har letat. 300 kr, inte så dyrt ändo! nu blir jag mer sugen på att få hålla på i min lägenhet!



110714 - Back to work



Hejhopp!
Gud vad jag hellre ville stanna kvar i sängen idag. Men icke sa nicke. Nu ska man snart dra sig till jobbet och sen efter jag har slutat så blir det handla lite med mammasen. Det blir nog en bra dag ändo. Trots huvuvärk och trötthet, PEPP!



110713 - Halsband



Hej!
De kommande timmarna har jag försökt trasslat ut ett antar halsband som hade trasslat ihop sig med varandra. Fy satan vilken tid det tog. Tänkte ett tag ge upp men jag löste det till slut. Är det bara jag som har många halsband och örhängen?

Man har sparat ihop ganska mycket smycken genom årera och det lär ju bara bli mer eftersom jag älskar smycken. Nu ska jag damma lite sen ta en runda med med damsugaren!



Ja nu ser själva hur trassligt det var!


110713 - Ledig dag!



Godmorgon!
Nu har man precis tagit ätit en god frukost. Nu blir det snart att ta en dusch och sen städa lite. Man ska ju passa på när man är ledig och allt. Var ju ett tag sedan man städade ocskå så det får det bli! :)



110712 - Tisdag


ikväll är jag trött efter dagens jobbarpass så nu blir det sängen.
GODNATT! :)



110712 - Back to work



Nu sticker jag till jobbet, ha en bra dag!
Ska försöka uppdatera så fort jag kommer hem!



110711 - Best thing i never had!




Får en pirrande känsla när jag lyssnar på denna, sjukt bra BEYONCE!!!


110710 - MINI GOLF



- Hejsan!
Då har man tagit sin första mini golf match  på himpa fältet med min syster, bror & far. Min bror vann stort och jag kom sist, like allways. De förbannande sexorna alltså. Men det var kul, och man fick dom där sommar känslorna för en stund.


Annars idag så har jag vart på stan en snabbis och köpt sminkborttagnings medel. Annars så har jag varit rätt så seg idag, eftersom man var hemma hos Tess igår. Vilket var trevligt. Roligt med singstar!!






110709 - GLASS!



Hej!
Nu har man precis tagit en välbehövling dusch. Har inte vart hemma så länge. Har åkt runt lite med mammasen. Först drog vi till en möbelaffär för att kolla om man hittade någon fin sova. Hittade många fina. Men varför ska det vara så dyrt? suck.

Sen drog vi vidare till folkparken för att ta en glass ute i solen. För mig vart den en mjukglass med cola sås, gud så gott!!! perfekt väder. Sen drog vi till ÖB och köpte lite stuff till lägenheten. Snart har man allt. Och nu ska jag snart fixa iordning mig för lite fest hos TESS&KIM. NICE!








110708 - Munken in the park

...


Nu har munken satt igång igen, det pågor nu fram tlll imorgon, skål!
(bilden är från förra året satsning)


110707 - Djur kan irritera varandra? ;P


HAHA, gud så irriternade fågeln är! Men på något sätt är det gulligt. :)
Nu blir det grill på altanen passa på när solen lyser så fint!!


110708- Jävla polis!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13286779.ab


Att skjuta katten är var väl ingen bra lösning!!!


110708 - solning

 

  • Hej!

Nu har man precis kommit in efter ha solat ute på altanen i ca en timme. Vill ligga längre. Men tyvärr måste jag sticka till jobbet om sisodär 45 minuter. SEGT. Men hoppas det blir sol till helgen då jag är ledig. Men nu ska jag nog springa upp och ta en huvudvärks tablettt solen gav mig visst lite huvudvärk, suck!

Ha en bra dag!





110706 - Underbara sommarkväll


23+ sol
- Hej!
Nu har man äntligen fått sluta för denna dag och idag var det väl lite små segt emellan åt. Inte så många som var sugna på mc dondalds mat denna afton precis. Men det kan jag förstå. Det är ju så himla skönt ute. 23 grader och sol. Nu skulle man vilja åka ut till landet och sätta sig vid en klippa och se solnedgången! himla mys. Men dock så kan jag inte komma dit eftersom bilen inte är hemma så istället ska jag värma lite mat och sätta mig på altanen!



110706 - Let it go!





Allsång så här på morgonen, trevligt trevligt. Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Have a good day!



110705 - Hopp och spring



Hej!
Nu har man kommit ut ur en varm dusch. Härligt att få av svetten som kom när jag och mamma var ute på himpa spåret. Där vi mötte syster och pappa. Vi gick rask, joggade och ibland hoppade jag fram, haha! kanske det normalaste man gör i ett spår direkt. Men det tog på krafterna! egentligen så vill jag ha en studsmatta då behöver man inte skämas!!! hehe

Nu ska jag smörja in mig och sedan hoppa i sängs!



110705 - Sol



Hej!
Nu har jag kommit in från altanen efter att ha solat i några minuter. Man ska ju som sagt passa  när solen skiner. För när vet man när solen skiner igen? Det var iallfall dö stekt att ligga där och känna hur solens varma strålar kommer mot huden. Nu vart det tyvärr moln igen. Så då passade jag på att ta lite kort i trädgårn.







110705 - Styrketräning


  • Hej!

Nu har man kommit in efter ha klippt gräset på baksidan. Det behövdes kan jag lova. Massa med ogärs som egentligen ska vara där. Men nu har jag gjort gräset jämt och fint igen. Sen hjälpte jag även pappa med att kasta jord.



Vi ska fylla garaget så det blir högre platform så vi inte får översvämningar nere i källaren därefter så ska vi lägga fint grus ovan för. Men först måste vi ju sprida ut jorden liten. Inte det lättaste. Man kommer säkert ha lite ont i armarna ikäll så otränad som jag är, fniss!



110705 - Little did i know!


Denna låt hörde jag igår när de swingfly uppträdde på lotta på liseberg och jag fastande vid låten direkt!
Pauline har ju en sån fantasisk röst!!


110704 - Göteborg!



Hej!
Nu har mamma precis bokat biljetter för att se Roxette spela i göteborg om ca 3 veckor. WIHU.
De som är så bra!



110704 - Törnrosa



Den senaste timmen har jag sysslat med att kolla på en av disneys klassiker och då pratar jag förstås om törnrosa, så himla bra film! mina disney favoriter är nog Lejonkungen, Skönheten och odjuret, Djungelboken och den lilla sjöjungfrun!!!



110704 - Home alone



- Hej!
Nu har man precis fixat lite i hemmet. Har inte varit hemma så länge. Har ju som sagt varit på hageby centrum en snabbis. Har shoppat lite men tyvärr inte till lägenheten. Men det får bli en annan gång. Jag fick med mig ialalfall underkläder, hudvårdprodukter, en film, & en målar bok. HAHA. Tycker om att måla. Många kanske tycker det är töntigt att en tjej i 22 års ålder tycker om att måla i barnmålarbok men i själva verket. Vad är det töntiga i det hela? själva pennorna eller själva boken? jag tycker är dö kul! :) man ska ju vara "barn" så länge man kan ;)



110704 - Grått och grått



Hej!
Nu har jag precis kommit ut ur en varm dusch. Nu blir det snart att fixa sig lite sen tar jag spårvangen till hageby för att shoppa lite, kanske lite till min nya lägenhet? :) vi får se, vi får se. Det är ju väder för en shopping dag iallafall.




110703 - Det sommaren har att erbjuda









110702 - Spel kväll



Denna kväll så kom min syster hem för att spela lite spel med mig, mamma & pappa. Vi spelade först Galen panna & sen ett nostagli spel "resan". Mycket trevlig kväll!






110702 - STRÖMAVBROTT

17:27

Hej!
Det var runt halv tre då jag skulle moppa golvet då ett regnmoln kom över Norrköping city. Och det blixtrade till och sen näst intill så hörde man ett buller. Sen efter några minuter efter så stog man där i mörkret. Hela resturangen blev kolsvart och det var inte bara vi som vart drabbade utan hela Norrköping city. Så det första vi fick göra var att ta ut alla gäster.

Sen vart det bara att vänta tills elen kom tillbaka vilket den gjorde lagom till jag slutade runt 16.00.  Tur att ingen människa, eller annan varelse kom till skada. Men synd om dom som stog i hissarna, dom som shoppade, och till slut dom som hade handlat mat av oss precis.

Vädergudarna verkade inte vara speciellt glada på varandra idag. Men nu verkar de lugna ner sig. Vilket är bra. Har ni fått blixtrar och dunder idag?

Egentligen har ni tänkt på hur beroende människan är  utav elen? utan el kan vi varken kolla på tv, gå in på datorn, eller ha lyse, eller laga mat på en spis..... Vem uppfann elen?



110702 - Jobb



Dags att bege sig till jobbet nu då...



110701 - 1 juli


.Jag vill ut till skärgården