Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- 080314, Fredag

Hejhej!

blir ett hastigt inlägg då :) åt precis fruskot. Krm åka om en kvart ungefär.
Förstår inte att det är idag vi ska åka :D planet går halv 5 :) men men, blir jobbigt o sitta på ett plan i ca 11 tim :/
Men om man vill till paradiset så man lida ;) hehe!

men nyu ska jag kissa!
pusshej

Miss you girls!


image44


- 080312, Torsdag



Tjoo!

håller på att packa det sista nu :) såhär dags imorgon så är vi långt uppe i himlen, rättare sagt, flygplanet :) blir nästan rädd när jag tänker på att IMORGON ÄR DET DAGS! :) ska bli så skönt. Har alltid velat åka till Thailand, typ en dröm! som går i uppfyllelse :) haha! annars så har det väl inte hänt så mkt, skulle egentligen ha träffat Jossan & Emma idag efter min praktik, men Emma orkade inte, hon var så trött :/ synd! vill ju säga hejdå till min sötnosar innan jag drar, aja inte hela värden är ju inte borta i en månad heller :D hihi! idag på min praktik så var det en tjej som var med & jobbade idag :) krm inte ihåg vad hon hette men trevligt & se nytt ansikte, men vart inte så mkt & göra idag, så dött. Är väl pga att det är så dåligt väder :/ tråk! men men, skönt & få ta det lite lungt med! men slutade kvart över 2 idag, skönt! eftersom jag inte får se dom förens efter påsk så fick jag godis av gultan :) snällaskapelse :) hoppas ni klarar er utan mig tills jag krm hem :D men men!

har egentligen inte tid o sitta här och snacka "skit" men men!
Skriver väl imorgon innan vi tar våran kära bil till Arlanda :) hihi!

puss & kram!
image42
Hotellet :D



image43
stranden


- 080312, Onsdag

Tjoo!

Har precis kollat på rent hus, väldigt lärorikgt program tycker jag : ) iallafall om man vill lära sig hur man ska städa & hur ofta :) hihi! sen så har jag väl inte gjort så mkt, letat efter några "sommarskor" som jag ska ta med mig till Thailand :) hittade nästan alla, men saknar bara systers svarta . Vetinte vart de är :/ tråkigt! men ska nog köpa nya sen, till sommar, lr om jag inte hittar några när vi är där ner :) annars så har min faster vart på besö hos oss, tycker det är synd att hon inte kan hänga med till Thialand, roligt när hon är med! :) brukar ju alltid åka utomlands med henne och Frida :) men men, var kul & träffas. Men men, ananrs så har jag vart på min prakik. Vart itne så mkt o göra idag, var skit lungt, så slutade lite tidigare, då träffade jag EmmaLinderoth, gick med henne o hennes kompisar ett tag, sen så drog jag hem.

Annars så finns det väl inte så mkt mer & säga, ska väl sova snart, är rätt så trött. Imorgon efter praktiken så ska ajg förhoppningsvis träffa Jossan & Emma :) kul ! :)

men nu ska jag dra!
puss&kram

Hittade den på internett, rätt image39så fina lr vad tycker ni? :)









                                                   Hemma hos Joppe, Joss, jag & Emma en lyckad kväll :)

image41


- 080311, Tisdag

Hejsaaan!

kollade just på andra avenyn på datorn. Tycker det är skit bra att man kan se alla avsnitten om man någon gång har råkat missat, Men tycker det är tråkigt att de krm ta bort alla avnitt, vecka efter vecka. Memmen, sitter & snackar lite med nåra på msn, ska väl snart packa lite tror jag, åker ju om 3 daar, så skönt det krm & bli :) annars idag så har vi tagit vaccionspruta, skönt & ha tagit alla sprutor nu, innan man drar iväg. Så slipper man göra dt nästa gång man är ute och far i världen :D hatar sprutor! men det går, lite känns det ju speciellt idag? :O sen när vi hade gjrot de, så gick vi till grekiska resturangen, gott med grekisk mat :D vill någon gång besöka Grekland, verkar vara så fint! sen så drog vi hem.

annars så finns det väl inte så mkt mer & säga, är jävligt trött.
Och imorgon så är det prakik, kul! :)

image38
Grekisksalllad :)



- 080310, Måndag



- Siter och väntar på att Emma & Sofie ska sluta sin matte, så vi kan dra ner till bussen eftersom vi har IV, börjar halv två. Annars så har vi precis ätit lunch jag Diia, Jenny & Ida. Blir inte så mycket skrivet nu i skolan men skriver säkert mera när jag krm hem .

Hadtbra, så länge!!
kel// M


Nu är man tillbaka igen då :) sitter o lyssnar på Ellen & Perra - let is pray fick den förut av Gaz. förut :D jätte fin låt (Y). Annar så sitter jag o dricker grönt te :) gott! blir väl inte så mycket o skriva om egentligen. Gick bra på IV idag ialalfall, hade ett jäkla vägmärkes test. Men gick inte så bra direkt, men men, det är ju bra & se vad man behöver träna mer på :) hihi! är bara 4 dagar kvar tills man lämnar staden,o krm till paradiset :) längtar som faaan! känns inte verkligt. Men krm sakna alla här hemma. Mem är bara borta två veckor så . :) annars så har jag haft en bra helg, var ute o festade lite med Emma o co hemma hos kenny, vart trevligt :) åkte lite med bil med Björna också :) kuligt :D
kul & träffa mina pinglor också, Jossan, Tarro, Matilda & Angelka :) krm sakna er!





               Jag & Emma <3                



Jag o Tarro, min älskling! <3


image35
Jag o Kenny, haha!

THAILAND HERE WE COME!! < 3

image37


image30

så underbaart!



- 080306, Torsdag



Hej!

kollade just på " du är vad du äter " första gången jag har sett det. Rätt så bra program faktiiskt man lär sig de ena och de andra (Y) så det är bra! annars idag så har ajg inte gort så mycket, vart på min praktik, gick bra kom mkt folk o så :) var väl för att det var så fint väder idag :D vårkänslor verkligen. Så då kunde jag inte motså att gå hem. Gick först till folkparken sen uppåt mott marielund och sen svängde jag in mott sthlms vägen, så jag kom upp mott vidablick, var jobbigt, men nödvändigt :) får väl se om ajg går hem imorgon med, men men imorgin är en annan dag. ;P skönt med fredag imorgon också, får se vad den dagen har o bjuda på :)

men men, pusshej!


- 080305, Onsdag


Satt precis & kollade på "renthus" fy fan, förstår inte hur folk villl kunna bo sådär. Men de det vart ju fint tills slut =) annars så hängde jag med mamma och handlade på maxi, behövdes fyllas på lite. Annars så har jag inte gjort så mkt, vart hemma & vart ute å gått, handlat näspercing/ögonliner, sen vart på min praktik,

Hart vart som vanligt helt enkelt, blir inte så långt skrivet idag heller, är ngt trött. Ska väl sova snart tänkte jag


pusshej!


- 080305, Tisdag

image30


Hej!

är alldeles slut. Blir inte så många rader idag känner jag. Håller på att skicka över bilder till Emma på msn, ifrån lördags. Annars så har det väl inte hänt så mkt, skolan har vart som vanligt inga konstigheter, men kallt är det! :/ ursch! vill ha thailand/vår/sommar. Då är jag nöjd!!

hej!


-080302, Söndag

image27


HÄNT I HELGEN ^.^




Fredags:

rjade kvart över 10 som vanligt, började med adm satt och skrev excel på datorn, tråkigt i längden, hade lektion fram till tjugo över 11. Då vart det lunch, jag & Emma väntade på Karro & EmmaW. Var väl inte den godaste maten precis. Sen så hade vi lunchrast fram tills 10 över tolv. Satt & kollade Jeanbanan ifrån floorfiller, så sjukt roligt, sen så kollade vi på björn gustavffsson, han är för goooo :) sen så hade vi Karin, i boende. Då gjorde vi varma mackor och citrondryk. Den vart ju ganska goood (Y) kan bero på att det var ajg som gjorde den. Sen  efter den lektionen så
hade vi Klintan, som var sista lektionen. Vi har ju börjat med hur det är och bo i längeheter nu. så då fick vi gå in på datorn o leta efter någon billig lägenhet. Sen när skolan var slut så drog jag & EmmaL till stan för att jag skulle tanka på mitt kontant kort och köpa batterier till digitalkameran som jag skulle ha andvänd för ikvällen. Sen så drog vi upp till bibloteket för att Emma behövde ladda sin mobil. Satt kanske där i 30 min, Sen tänkte vi dra till mc för att köpa något fast det var så jävla lång kö så vi sket i det, sen när vi var på väg upp mott gotto så mötte vi siss, sofie & Tarro <3 Så då hängde vi med dom ner till new yourker, anna skulle kolla efter ngra kläder som hon skulle ha till maskeradfesten. hon hittade en jätte fin tröja :) wiee! sen så gick vi ner till lustbåden för att de skulle köpa någon slags sexleksak åt deras klasskompis som fyllde år det vart en jätte stor barbare :d haha! sen så efter de så tog vi spårvangen hem.

Sen när jag kom hem så tog jag det lungt och försökte hitta ngn fest till kvällen, var rätt segt med fester. Men sen så vid kanske 20.00 så drog jag till EmmaDavidsson hos kenny i vidablick. Skulle förfesta där lite. Sen gick jag ut och mötte Jossan & Sandra. Jossan ville hellre dra till pillan. Han visste också fest. Så jag, Sandra & josasn och sen Tarro drog dit ett tag, fast det var så tråkigt där, så vi drog tillbaka till vidablick, då var Henkenöjd, JohanNöjd, Annabrohman, Emeliekarlsson, Micke, Tarro, Lollo, m.fl. Var rätt så lyckad fest iallafall :) drog väl hem någon runt 3 lr nått. Sen när jag kom hem så gick jag & la mig.


412565-23
                                                                      Anna, Emma, jag,Tarro & Henke :)


LÖRDAG

Var rätt seg dag, eftersom jag kom hem så sent. Var väl hemma tills halv sju hängde med syster till enebycentrum för att hon skulle tanka på sitt kontakt kort och så skulle ajg köpa lite godis, var sååå sugen! :) sen så gick ajg hem satte mig vid datorn och frågade Emma, och frågade om de skulle festa och om jag kunde hänga med. Då gjorde jag iordning mig och gick, kom väl dit vid halv nio. Det var bara kenny där, vart väl rätt så segt o vara där ett tag, efterwom vi väntade på Johan. Sen så gick vi till lagerlunda, eftersom alla andra var där. Var inte så kul i början men sen så vart det fart :) hehe, sött vovve :D sen runt halv tre så kände emeliekarlsson att hon hade ont i ryggen, sen när hon skulle gå så föll hon ihop och inte kunde röra på sig, då så ringde ngn tjej ambulansen så då kom doen, sen efter ett tag att hon hade åkt så drog jag hem, hoppas du mår bra nu gumman :)


412565-25

SÖNDAG:

har knappt gjort något idag, suttit här ett tag o kollat på tv. Finns inte så mkt o berätta. Men ska försöka komma på något o skriva. Tyckeer söndagar är så tråkiga, kan berr på att det är skolan dan efter. Ursch! men men går ju bra nästa och nästa sen så åker vi på fredagen :) ska bli sååå skönt o komma ifrån allt ett tag.... :) men nu ska jag sluta skriva, orkar inte mer! skriver imorgon!!

pussheeeejje!
image29






image28