Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110430 - Efter regn kommer solsksen



- Hej!
Nu har vi precis ätit grillat. Idag var hela familjen hemma och åt det tillsammans. Det är inte ofta kan jag säga. Nu blir det snart att gå upp till eneby centrum för att ta ut pengar sedan bege mig till Jenny. Tur vi fick det med vädret iallafall. För några minuter sedan var det igen mullet. Men nu har det spruckit upp. Det är nog bra när folket ska tända på brasan.

Vad gör ni ikväll?



110430



Inte visste jag att BB - Jessica var så duktig på att sjunga! (:


110430 - V.A.L.B.O.R.G



Hejje!
Nu har man kommit ut ur en välbehövlig ducsh. Så nu är man ren och fin tills ikväll. Dock så kommer det inte bli något partaj för mig. Men ska hem till Jenny ikväl och dricka lite vin och kolla på majbrasan. Kan nog bli lite trevligt. Annars idag så har jag vart ute och solat de få timmar det var sol. Kanske solade minst 2 timmar innan molnen tog över. Vilken tur att man tog vara på solen. (: Nu ska jag sätta på mig kläder och sedan fixa lite.



110429 - Bröllop i storbritanien








110429 - Tacos



Hej!
Nu har jag precis ätit taco som mamma höll på att steka så fort jag hade kommit hem ifrån jobbet. Så nu är man mätt och belåten. Nu blir det väl att bara vara hemma och ta det lungt. Fick en förfrågan om att dra ut ikväll med Tess & Emelie. Men jag pallar inte med puls alltså. Bara massa 18åringar ändo. Känner mig så gammal ;) så ikväll blir det tv:n som gäller, och vila för imorgon är det ju valborg! :) då händer det massa skoj.




110429 - Äntligen friday



Hej!
Nu ätit en räjäl frukost med min syster och Sofie. Trevligt med lite sällskap. Snart blir det att dra sig till jobbet, sista dagen på denna vecka, och måndad. Eftersom jag är ledig hela helgen! :) wihu. Hoppas det blir mycket att göra idag bara så tiden går fortare.

Vad ska ni göra idag?


110428 - Sunshine! :)


Godmorgon!
gud vad gott jag har sovit inatt, det är så underbart att vakna utvilad för en gång skull. Hade också sällskap inatt också nämligen min söta kisse ville tyckte att jag skulle ha lite sällskap. MYS! inte ofta han ligger där. Nu ska jag snart fixa något att äta.

Idag är soligt här i Norrköping också. Vilket är svin härligt. Vill ha dom där 20 graderna igen. Men 17 grader får vi iallafall och det är ju bra. Det blir att ta cykeln till jobbet idag. SWEET! föresten vad fort grönt det har blivit nu i naturen. Sommaren du är välkommen! (:



110427 - What is about my dreams?



Hej igen!
Nu har jag precis satt mig här igen efter att ha glott på kvällens avsnitt av BB, vad lyxigt av bb att bjuda på en tatuering till Krille som vann tittar tävligen, jag trodde först tjejerna skulle ha bäst foto men tittarna tyckte helt annat på bigbrother.se. Men det gör inte mig något. Krille har ju knappt vunnit någon tävling alls. Så det var ju kul för honom.

Så vad händer nu då? just nu sitter jag har skickar över lite bilder till Ida som håller på att fixa och trixa med min nya header och det kommer bli så grymt snyggt! får se när hon kan lägga in den här på bloggen. När hon har tagit emot alla bilder så blir det läggdags för jag grymt trött.

Här är mina inköp som jag köpte idag;


En topp från cubus hela butiken hade rea på allting, den här skulle egentligen ha kostat 130 kr men jag fick denna för 90 kroner, en rikigt sommartopp :)


och så gick jag även in på åhlens och köpte den bäsa mascaran ever och en ögonskugga, förjävla snyggt! (:


110427 - Tisdag



Hej!
Nu har jag precis tagit en paus från städningen. Jag har nämligen plockat lite i köket. Rensat lite "skit" i skåpen som jag tycker vi har för mycket för i köket så det ska jag gå upp med på vinden sedan. Sen så ska jag även sätta på en tvätt. Ja, det är fart på mig ikväll efter en lång dag.

Men den började ju inte som jag hade tänkt mig iallafall, fick hade nämligen fått en vatten läcka runt 10.00. Så när jag kom så hade vi stängt resturangen, och vi öppnade den inte förens vid halv 1. Förstår inte hur detta kan hända igen alltså. Men det var ju bra "bra" att det hände vid frukosten senare då vi har som mest gäster!

Nej om man ska fortsätta städa, kommer med en uppdatering senare när jag är färdig! (: då ska ni se lite köp jag köpte innan jobbet! (:

kraaam!



110427 - Regn behöver vi allt!





Godmorgon!
Nu sitter jag och har precis satt på mig arbetskläder. Snart så ska jag bege mig till jobbet. Men idag får det bli en gula spårvangen till jobbet. För det regnar nämligen här just nu, det är igen mullet. Så blir cykeln imorgon istället. Försten igår när jag och min mamma kollade på eurovision song contest (inför) så tyckte vi båda att denna låt var väldgt bra, tror ni den kommer komma högt upp i finalen? :) jag tycker faktiskt om denna!


110426 - oh my god





110425 - Andreas vann körslaget



Hej!
så har vi utsett en vinne i körslaget och det var inte mindre än Anderas. Men de visste vi ju redan. Han är ju mer känd än Gabriel. Jag tyckte Gabriel skulle vinna dom där pengarna. För Andreas har ju vunnit så mycket redan, typ melodifestivalen flera gånger? men men dettt är en tävling. De sjöng iallafall en bra slut låt. Hallejuah, den är så himla fin, man blir nästan lite rörd. Minns när Amanda jensen sjöng den i idol och folk började nästan gråta.  Do you remember? :) nu blir att sätta på torktumlaren och sedan tittta på big brother!



110425 - Solnedgång




Hej!
Tänkte uppdatera er lite, dock så har jag inget speciellt hänt. Idag så har jag bara solat och njutit av den varma solen. Dock så vart det ingen träff med Jenny idag. Ville hellre sola när vädret tillåter sol. Så vi får väl ses nån annan dag eller något. Nu har jag precis kommit hem. Jag hängde nämligen med min pappa och min bror och köpte mat. Det vart spicy hot och donken mat. Det satt fint i magen. Nu blir det snart att titta på finalen av körslaget. Undra vem som kommer vinna ikväll? we will se!



110425 - 22 grader



Hej!
Nu har jag precis kommit in från altanen har solat sedan 11.00 och nu ska jag snart fixa mig inför en träff med jenny. Vi ska först dra till stan för att J skulle köpa något cleas olsson sen blir det att dra till hageby och kolla läget. Man kan ju inte sitta inne när solen skiner och det är 22 grader, så underbart!



110424 - ENSAM I HELA HUSET

23:08
Hej!
Nu sitter jag i min ensamhet i vardagsrummet och har precis kollat klart på big big brother, och idag så åkte Roddan ut. Jag som var så säker på att det skulle vara brunteten som skulle dra ut idag. Men då drar Roddan istället. Nu märks det att ingen sitter säkert. Men jag vart glad över att snubben åkte. Han var klar i huset helt enkelt och BB produktionen är nog också trötta på honom eftersom de har vart tvungna att ge honom masssor med varningar hela tiden. Men nästa vecka drar nog Madde om hon blir nominerad.

Vad har ni gjort ikväll?


110424 - Påskdagen

Tid: 19:17
Temperatur ute: 17 + sol

Hej!
Nu har jag precis kommit in efter att ha varit ute på altanen och fikat med bror och hans fjälla. NICE! man kan inte tro att man redan kan sitta i bara t-shirt i april. Det är så underbart! life is damn god. Hoppas det här vädret är så här imorgon med. Då ska steka hela hela förmiddagen. Det är jag värd efter alla dom här 4 dagarna jag har jobbat. På tal om jobb, idag är ju en röd dag och det innebär ju att stan och all är stängt idag. Men det droppande in folk hela tiden. Är det vädret tro? i tihink so.

Nej nu ska jag gå ut igen och njuta av kvälls solen, sen blir det big brother!!



Dagens bilder, påskafton









110423 - La Bomba



Hej!
Back on track agian. Nu har jag precis kollat klart på körslaget och idag var det jakob som fick lämna körslaget och det innebär att det står mellan Gabriel och Andreas i finalen på måndag. Spelar faktiskt ingen roll som tar hem hela skiten, det är ju bara kul att titta på körerna.

Nu ska jag väl sitta uppe en stund till för att sedan hoppa i sämgs. Jobbdag imorgon igen. Sista dagen för denna månad, för nästa söndag är det första maj, tiden går fort. Föresten så har jag fått en låt på hjärnan och är LA BAMBA, första gången jag lyssnade på den igår var på jobbet och den är ju jätte bra. Den påmminer om när vi var i Puero rico i gran canaria år 02. Helt sjuk bra låt. Vi spelar nämligen 50 tals musik på donken nu!



110423 - Godis i mängder



Hej!
Nu sitter jag och äter godis och tittar på postkodmiljonären. Det är granyran i kristinastad idag. Kul att se alla människor så happy. Annars ikväll så har ju syster och bror vart här med deras respektive och ätit påskmat och delat ut påskägg. Och gud vad mycket godis vi har nu i detta hus.  Fick ett påskägg av min mamma & pappa o ett av min syter och en påskägg av min bror som jag och min syster fick dela på.


Så nu behöver vi inte köpa godis på ett tag, haha. kommer säkert må illa av allt godis, nevars. Man behöver ju inte vräka i sig. Påsken har ju precis börjat.

Nu däremot så ska jag titta på körslaget, bilder från dagen kommer senare!!! (:




110423 - Påskafton

 



Glad påsk! (:
Nu ska jag snart bege mig till jobbet och när jag kommer hem så kommer mina syskon hit med deras respektive och för att äta lite påskmat och det fina vädret verkar hålla i sig hela helgen. Vilket är underbart! (:



110422 - Underbart



Hej!
Nu har jag äntligen kommit hem efter den lååånga dagen på jobbet. Mycket att göra fastän det är en röd dag och det är ju bara ett plus. Det är ju då dagen "rullar" om man säger. Nu har jag precis satt och kollat på smhi väderprognos och det ska tydligen forsätta att vara 17-20 grader varmt. HELT UNDERBART! men dock så får jag inte njut av den eftersom jag jobbar så länge varje dag, suck! men på måndag om prognosen stämmer med 19 grader och sol så blir det att steka hela dagen!!!!



110422 - Lååååååååång fredag


09:58
Godmorgon!
Nu har jag precis smörjt in mig med qlinque. Snart är det dags att sminka sig lite för att sedan bege sig till jobbet. Många är ju lediga idag eftersom det är en röd dag och långfredag. Men jag ska jobba ändo och intjäna en mjukdag (en extra ledigdag) och det uppskattas ju längre fram senare. Så det är ju bra. Dock så kan det bli väldigt lungt på donken idag. Men vi får hoppas på att några är hungriga och sugna på lite hamburgare.

Nej nu måste jag dra och fixa mig lite, ska dra mig om en timma.
GLAD PÅSK!



110421 - Skärtorsdag



Hej!
Nu har jag precis suttit ute och ätit kebabrulle/pizza med min bror och min pappa ute på altanen. Det satt fick i magen. Annars ikväll så har jag träffat Matilda en ett tag. Vi satt på fräcka på kungsgatan och drack varsin kaffe/iste. Var trevligt! man vill ju bara vara ute så mycket som möjligt när det är sånt fint väder. Det har tydligen vart 22 gradedr och sol idag, fattar ni? 22 grader? och jag har bara vart inne och jobbat. Men det gör ju inget. Hade ju iallafall kul (:

_Kommmer lite bilder från dagen lite senare.
kisskiss






110421 - Påsk



- Hejsvej!
Nu har man vart ute i solen ett tag med min syster och våran katt. Gud vilken tur vi har det med vädret denna påsk, molnfritt och 18 grader. ME LIKE! önskar dock att jag kunde ligga ute och sola men jag ska snart sticka till jobbet, suck! blir min tur snart. Idag är det redan skärtorsdag och det inneber ledig för många. Men jag ska dock jobba hela påsken. Men det är ju bara kul (: man ska ju vara happy för att man har ett jobb.

Nej nu måste jag sticka, hörs!


110420 - Donken, filmstan,19/4

låt bilderna tala för sig själv,  inte undra på att man trivs på jobbet!













110420 - Born this way



Hejhej!
Nu har jag precis lagt in alla bilder från gårdagen. Vart ganska många bilder. Vilket är fun. Ikväll så har jag och mamma kollat på finalen av Sveriges Mästerkock, och rätt tös vann. Annars ikväll så har vi gått ett varv runt strömmen och gud vad mysigt det var, fåglarna kvittrade och bladen på träden börja komma fram och ett hav med vitsipporna och 17 grader. JAG GILLAR LÄGET! :) nu ska jag snart sätta mig och kolla på big brother.





110420 - Onsdag

16:25

Hej!
Nu har jag precis fixat ordning lite i källaren. Har legat massa kläder i soffan sen i måndags. Då både jag och syster valde ut kläder till igår. Hon skulle på studentkryssning och jag personalfest. Kul att båda gör roliga saker på samma dag. Annars idag så har jag kollat på KILLERS och sedan har jag vart iväg och handlat lite påskgodis som jag sedan har fyllt i påskäggen, dock så har jag ett ägg kvar som jag måste fylla. Men det får jag göra imorgon, löning imorgon!

Nej nu ska jag nog lägga lägga in alla gårdagens bilder i datorn. Ni ska få se senare!





110420 - Fest i hela klubben

00:29

Heeej!
Nu har jag kommit hem ifrån en fruktansvärt bra kväll med jobbet på roddklubben i norrköping. Vi åt buffé, drack, skrattade, lekte leker och dansade och för de flesta dansar fortfarande, kul hade jag. Men mina ben hade inte lika kul, AJ! jag är nog inte van att gå i högklackat. Men vad gör man inte för att vara fin?

Nu ska jag tvätta bort dagens make up för att sedan lägga mig, tack som fan att jag är ledig imorgon! (:



110419 - Tisdag

Tid: 09:07
Temperatur ute: 6+ sun


Hej!
Nu har jag precis satt på mig mina arbetskläder. Börjar lite tidigare idag än vanligt och det beror på att vi på hela företaget ska ha ett möte som börjar 16.00 till 17.00. Ska bli intressant och se vad de ska prata om. Sen därefter så blir det att åka hem snabbt för att sedan dra till hoodklubben för att spendera kvällen där. Ska bli kul! :)



110418 - Beslut ångest



Hejsan!
Nu sitter jag här i ensam i den stora villan. Syster drog precis, mamma och pappa är på en vårig promenad och jag sitter med beslut ångest, vad ska jag ha på mig imorgon? (personalfest). Jag funderar på en jeans och någon snygg topp till. Men jag vet inte. Varför ska det vara så svårt och välja kläder? Men hur som haver. Jag ska nog testa lite till.

Annars idag så har jag jobbat och det var såklart mot min vilja för idag så har det vart ett förjävla underbart väder, och när det är så underbart väder är det ju såklart inte många som äter på donkenm, och jag förstår dem. Jag skulle ha legat och stekt hela dagen. hoppas vädret är lika underbart hela veckan åtminstone på onsdag då jag är ledig.

Ner nu ska jag fortsätta att hitta någon snyggt plagg, men jag är säkert inte ensam om att ha svårt att välja kläder inför något speciellt, eller? :P




110417 - fest i hela huset



Hej Hej!
Nu har jag precis kollat klart på big brother och vad var det jag sa? Annie åkte ut och det var ju ganska bra gjort utav alla som tittar på tävlingen och idag så fick man även höra låten som de började jobba på i början av denna vecka, och vad ska man säga? den kanske växer i mina öron iallafall.

Nu ska jag gå och borsta tänderna för att sedan börja ladda om inför en ny kommande vecka. Blir säkert mycket att göra eftersom de flesta i sverige får påsklov från och med imorgon, jag vill med ha lov!!! men jag får pengar istället :)



110417 -

"Män är födda mellan en kvinnas ben, och spenderar resten utav sitt liv på att försöka komma in där igen.
Ska vi kalla det för hemlängtan?"

Hej!
Nu sitter jag och gör knappt ingenting är ganska mätt efter att ha ätit grillat med far, mor & bror. Det satt fint i magen. Nu sitter jag bara på att big brother ska börja. Är nyfiken på vem som kommer lämna huset ikväll. Tror faktiskt det blir Annie, men jag vill hellre få ut Madde, aja för mig spelar det ingen roll faktsikt. Vem tror ni åker?

Under tiden jag väntar på att det ska börja så kan jag passa på att lägga upp lite fina blommor som jag tog idag.







110417 - The hot Chick



Hej!
Nu har man precis kollat klart på The Hot Chick, en gammal komedi från 2004. Den är så himla bra. Var ett tag sedan man såg den. Så hade lust att se den. Men jag vet inte hur många gånger jag har sett den faktiskt, minst 7 gånger eller något. Undra hur det själv skulle kännas och vakna att man har en penis mellan bena. Skulle vara kul att se hur det är att vara en kille för en dag (: haha!

Nu är jag inte ensam hemma längre för min mamma och pappa har vart ute på landet en stund för att njuta av de fina vädret och träffa Nellie, min kusins nya tillskott! så söt så. Nu ska vi snart grilla ute på altanen, hur mys? :)



110417 - Sunny sunny!

Tid: 14:19
Temperatur ute: 14+


Hej sol stålar!
Nu har jag precis kommit hem ifrån en liten promenad i det härliga vår vädret, våren är allt härlig och det ska ju tydligen bli ännu varmare nästa helg upp till 20  grader, hur härligt är inte det? aja jag har även vart inne på supermarket en snabbis och köpte dusch kräm och sedan skölj medel så nu kan jag sätta på en tvätt igen. Wonderfult!

Nu ska jag kolla om det finns några bra filmer som man kan ladda ner och sedan kanske glo på en film eller två.
Vad gör ni denna dag?



110416 - Hemma igen.



Hej igen!
Nu är jag faktiskt hemma efter en kväll hemma hos Jenny. Vi har sett Knight and day och Mean girls. Jag hade med mig 6 filmer och utav dom som funkade bara en utav dem, dum dvd hon har. Men som tur så hade Jenny några filmer också. Vi åt popcorn, chips + dipp och sedan köpte vi godis. Så snacka om svullbarn. Men hur ofta lyxar man till det lite?

Nu blir det inte att äta söta saker förens nästa helg då det är helg. Men det blir nog inga problem eftersom man inte har några pengar förens på torsdag. Nu funderar jag på att tvätta bort dagens make up och sedan antar jag att det blir sängen. Men inte än.

Vad har ni gjort idag?



110416 - film kväll



Hej!
Nu sitter jag och har precis valt ut de filmer jag ska ta med mig till Jenny ikväll. Vi ska nämligen kolla på olika filmer all night long och till det ska vi förstås svänga förbi någon mat affär för att köpa lite chips och läsk. Man måste ju få äta god saker nån gång ibland! det blir säkert nice!

Men först så ska jag proppa i mig mammas goda fiskgrattäng! :)



110416 - Vårfika på altanen



Hej!
Nu har jag har jag tagit en paus i städningen och suttit ute på altanen och fikat med mamma, pappa & bror. Han kom och hälsade på lite. Det var väldigt härligt att sitta ute och prata lite. Men dock så blåste det lite för mycket. Men annars så har det vart skönt. Nu ska jag byta sängkläder sen är jag äntligen färdig med städningen för den här gången. Jag känner mig för jävla duktig! ;)



110416 - Saturday morning

Tid: 12:04
Temperatur ute: 12+

God förmiddag på er!
Nu har jag precis kommit ut ur en välbehövlig dusch. Härligt härligt. Nu ska jag snart sätta på mig leggins och sedan tänkte jag göra en rejäl vår städning. Det behövs ju nån gång ibland. Var väldigt skönt att sova ut idag iallafall!



110415 - I dont never forget


(Fest, sommar bilder, vardagsliv, studenten, konserter)

Hej!
Nu är jag här igen för en snabb uppdatering. Jag sitter med tandborsten i mun och ska ska strax lägga mig tänkte jag. Jag är grymt trött efter denna dag så ja snart är det sängen som gäller. Jag hittade ett roligt kollage som jag gjorde året slutet av år 2009 och jag har så många härliga minnen från just det året.

Minns alla roliga fester, alla roliga utgångar, alla härliga sommardagar , sommarflirt, & sist men inte minst studenten. Jag minns det som igår och jag minns så väl vilka låtar vi paratade till just runt studenten, BARAPAPA, och sen DESTINATION och jag fyllde 20.

Och jag minns förstås det tråkiga också när våran King of Pop dog någon gång i juni. Jag trodde jag läste fel först när jag var på min praktik 2 veckor efter studenten, rip sen hösten så fick jag jobb på donken och det var då mitt arbetsliv började och jag är kvar på samma ställe än idag.

Men jag som sagt jag saknar året 2009 det hände så mycket roliga saker som man nästan inte har tid med idag. Jag minns 2009 med glädje och om jag kunde så skulle jag vilja dra tillbaka tiden till just det året. :) Har ni minnen som ni önskar ni kunde dra tillbaka till?



110415 - Talang 2011



-Tjo!
Här var det inte livat här inte. Idag så har jag bara jobbat och slitit och det var det värt för nu är det helg. Så himla härligt. Men ikväll så blir det inget mer än att bara vara hemma och mysa. _Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på talang 2011, just nu så sjunger en gammal dam och det låter inte bra kan jag säga, fy fan säger jag bara. USCH! Vad gör ni ikväll då?, festar, filmkväll?....


110415 - Friday



110414 - April april



Godmorgon!
Har ni sussat gott? själv så har man sovit gott. Men var extremt trött när jag vaknade men tröttheten verkar släppa nu vilket är skit skönt. Nu ska jag snart smörja in mig med qlinque för att sedan sminka mig lite och det som jag brukar göra innan jobbet helt enkelt.

Idag så tar jag inte min cykel till jobbet för att mamma ska hämta mig idag efter jobbet för vi ska svänga förbi systembolaget för att jag ska köpa lite dricka till personalfesten som är på tisdag ska bli galet kul! sen så blir det väl att att köpa mat också på coop.

Nej nu ska jag fixa mig lite, ha en bra dag!




110413 -



Hej!
Nu har man precis kollat klart på big brother. Vilket jävla tjat om att Sara hånglade med Basshunter iförrgår. Vad spelar det för roll? det var ju lixom bara en kyss och Martin ska definitv inte vara sur/svartis på det Sara gjorde. Martin höll ju på Minela i oasen och där hände det ännu mer.

Jag kan förstå Sara också faktiskt. En "känd" kille komemr in och ska göra en låt med dom och festa med dom i några dagar och är man känd och snygg så tar man väl chansen. Det var ju ändo bara en engångsgrej. Tror många tjejer skulle göra samma sak om de fick chansen. jaja nog snackat om BB!

Annars ikväll så har jag legat och kollat på efterlyst och man blir bara så sur på att det finns folk som vill mörda. Vad tänker man med egentligen? vad mår man bra utav det? och en annan sak som min mamma läste upp från aftonbladet.

Det var en man som var ute med sina 3 barn, två söner och 1 dotter på fyra år. Pappan ville hämnas på sin fru för att hon fick vårdaden på sina barn. Så han stannade vid en bro och kastade ner sin 4 åriga dotter i vattnet! Jag blir så förbannad på att folk vill göra illa sina barn på det sättet! Jag vart lite små ledsen. Tur att han fick livstid fängelse! vi lever i en sjuk värd.

Nej nu ska jag stänga av datorn för att sedan göra mig iordning för läggdags. Redan torsdag imorgon. Livet går fort när man har roligt, inte sant? godnatt!




110413 - Onsdag



Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och har precis ätit lite mat. Nu ska jag snart koka makaroner som jag ska ha till matlåda imorgon och till det så blir det köttbullar. Enkelt och gott. Annars idag så har det vart en rolig dag på jobbet. Men dagen kunde ha slutat värre än så.


För innan jag började jobbet idag så handlade jag en pasta sallad så hade jag glömt min plånbok där vid kassan där man packar maten. Men någon trevlig själ hade lämnat in den till kassörskan. Gud vilken tur! tack gode gud att det finns ärliga människor! (:



110412 - Bildbomb!


Bilder från igår när jag var på min vår promenad! (:







110412 - Tisdags kväll



Hej!
Klockan har redan hunnit bli halv tio och de det enda jag gjort ikväll efter jag kom hem ifrån mitt jobb är att äta, kolla på "vem vet mest, och ett hus fullt av hundar på svt. Jag var så extremt trött efter min cykeltur till & från jobbet idag. Det känns lixom i hela kroppen att den har jobbat hårt idag. Men är lite små depp att dagen slutade med molnigt, för på morgonen så var det sol, it sucks!

Men det var jäkligt skönt att hoppa på min drottningholm igen. Blir att försöka cykla varje dag till jobbet från och med idag, härligt med lite motion!! det behöver min lilla kropp känner jag!



110412 - Time to work


Tid: 09:58
Temperatur ute: 10 + sol

Hej!
Nu har jag precis svarat på era kommentarer så nu ska jag snart föna håret och sedan lägga på lite solpuder och lite mascara och sedan dra till jobbet. Och idag så ska jag cykla för första gången i år. Det var ju sånt underbart väder igår så min farsa tog ut den ur förrådet och fixade den lite. Ska bli underbart och få cykla till jobbet framöver! dels för att man ska sova längre, slippa vänta på spårvangen, skönare, & man kommer hem fortare! (:



110411 - Längtar



  • Hej!

    Nu har jag och mamma precis kommit hem, medans vi såg på "mamma byter bo" så kollade vi lägenhet samtidigt. Och det var en lägenhet som lockade faktiskt, pga hyran. Så mamma kom med förslaget att vi skulle åka och kolla på lägenheten från utsidan och det var väldigt nära min gamla skola där jag gick gymnasiet. Fan vilken himla härlig känsla jag hade när vi var på väg. Jag längtar verkligen att skaffa mitt eget!

    Men jag vet inte om jag vill bo på den sidan av stan. Skulle hellre vilja bo på den sidan jag brukar hänga i dvs eneby, haga, vidablick. Det är nära till allting, och nära till några utav mina vänner som bor där också. Nog om det vi ska nog hitta min dröm lägenhet en vacker dag!





110411 - Ordning och reda!




- Hejsan Hejsan!
Nu har jag precis gått i genom alla mina örhängen i mina dagar. Gud vad många örhängen jag har samlat ihop. Många utav dom slängde jag för jag kände att jag inte använder dom längre. Men kanske lite onödigt att kasta när man kan skänka bort dem till myrorna. Men nu är de i papperkorgen. Men nu har jag iallafall fått iordning på mina smycken. Om man är en smycke & smink tjej så gäller det att ha ordning och reda så man inte slarvar bort det man har inskaffat sig.
Är ni också en smink och smyckperson? (: nej, nu ska jag kolla på mamma byter bo på tv4.



110411 - 18 grader

Tid: 16:09
Temperatur ute: 18 grader soooooooool!

Hellu igen!
Nu har jag precis kollat klart på lilla jönsson ligan "på styva linnan" eller vad den nu heter. Den började precis när jag kom in från altanen. Det har vart så varmt idag så man har kunnat ligga ute och sola idag, och snacka om härligt!! våren är verkligen här nu, låt det fortsätta så här!



110411 - Underbara vår!



Hejsan!
Nu har man precis kommit hem ifrån en promenad runt strömmen. Shit vilket härligt väder det är. Det är bara 16 grader men i solen känns det som 22. Jag till och med tvättdes i min nya vårjacka så det är tecken på att våren är här. Bara för det så ska jag ta liet glass och hälla upp ett glas cola och sedan sätta mig på altanen och njuta av våren och min lediga dag!




110411 - Grått och trist

Tid: 09:18
Temperatur ute: 10+ molnigt!

Godmorgon på er!
Har ni sovit gott? jag har sovit jätte gott. Jag gick väl uppp för en halv timme sedan. Då vart jag sugen på att göra muffins så det vart några stycken, 11 stycken. I några utav dem la jag i några blåbär från förra sommaren. Lika bra att man kan få andväning utav dom, det är ju så gott också. Nu väntar  jag bara på att ungen ska bli tillräckligt fram för att kunna sätta in dom på grädning.

Har ni sovit gott? (:



110410 - Suprise



- Hej!
Nu har jag precis satt mig nere vid min dator i källaren. Jag har nu tittat klart på Big Brother och jag visste att Patrik skulle lämna huset ikväll faktiskt. För det har ju varit roligare och kollat på Rodney än Patrik faktiskt. Ska bli kul att se imorgon när Basshunter kommer in och ska försöka göra en låt med deltagarna. Undra vem som kan sjunga utav dom, simon kanske? we lets see.

Föresten på tal om min rubrik "suprise" så fick vi ett oväntat samtal ifråm min kusin förut runt 20.00 och då berättade hon att hon hade fött sin lilla dotter 55 minuter innan hon ringde till oss. Så nån gång i veckan så ska vi hälsa på dem. Så roligt! ska bli intressant att se om hon är lik Kevin, alltid roligt med tillökning i släkten! (: det var nog den roligaste händelsen på hela dagen!!


Här en bild på min syster & kevin där kevin bara är några veckor gammal.
SWEET!



110410 -

¨

Hej igen!
Nu har man precis fått i sig lite mat. Det vart kyckling burgare med pomme. Det satt fint i magen. Nu ska jag snart sätta mig vid tv:n och glo på big brother fast det börjar ju inte förens en timme och 20 minuter. Hoppas Rodney drar hem ikväll fast jag tror tyvärr att Patrik åker hem idag. Fast egentligen gör det inte mig något eftersom han är så tråkig.

På tal om något helt annat. Vad "varmt" det har varit idag. Solen skiner, fåglarna kvittrar, allt grus på vägarna är "rena", krogarnas uteplatser börjar byggas, halvars och öpnnat, Fräcka Fröken har tagit ut sina ute möbler & blommor och löven på buskar börjar titta fram, det är bara ett tecken på att det är våren på ingång, and i love it!



110410 - Denna helg avklarad

Tid: 17:11
Temperatur ute: 14+

Hej!
Nu är äntligen denna jobbhelg avklarad. Vilket är hur skönt som helst. Det är jätte skönt att veta att man är ledig imorgon plus en ledig helg att se fram emot, det är så himla wonderfult! men mindre bra är att jag kom hem med en rejäl huvudvärk så det blir väl att ta och lägga mig och vila ett tag tror jag.

Föresten så är det konstigt med min statisik "sida" för det står inte dagens datum utan 8 april. Nått fel på blogg.se, kanske? hoppas dom löser det snart! (: någon mer än jag som har fått så?



110410 - Sunday morning!



Hej!
Har ni sovit gott? de flesta av er ligger säkert och sover just nu. Men dock inte jag för jag ska vara duktig och jobba istället. Ska väl gå till spårvangen om 10 minuter så detta blir ett litet hastigt inlägg. Jag satt inne förut på Rozas, blogg, ni vet nog vem det är vid det här laget? kul att hon bloggar hon med! :) http://rozas.se/

Nej nu vart det helt still i huvudet, bäst attt jag går och packar ner matlådan i väskan, hörs ikväll!



110409 - Att köra på fel körbana



Hej!
Nu har jag kommit hem ifrån en trevlig förfest hos fröken nadja. Min systeryster var så himla go att hämta mig och Jenny. Men så fort vi hade släppt av Jenny så hade vi råkat köra på fel sida av vägen. Där vi stog skulle en bli precis passera och han stog och väntade. Ruskigt pinsamt! :) men sånt kan ju också hända.

Hos Nadja så spelade vi iallafall ölspel, lyssnade på musik och tog lite kort. Men dock så kunde jag ha haft det trevligare. Vart var festen? jag drack ju inte nästan någonting, kanske varit därför? om jag får gemföra denna lördag med förra så hade ju betydligt rolgare förra gången. Men det var iallafall kul att få träffa tjejerna igen efter några år. Vi gick ju tillsammans i skolan på kungsgård.

oj ,vad klockan ruser iväg, nu måste jag göra ordning mig inför läggdags så man är hyfsat pigg imorgon när man ska jobba, härliga söndag! ;)



110409 - Att köra på fel körbana



Hej!
Nu har jag kommit hem ifrån en trevlig förfest hos fröken nadja. Min systeryster var så himla go att hämta mig och Jenny. Men så fort vi hade släppt av Jenny så hade vi råkat köra på fel sida av vägen. Där vi stog skulle en bli precis passera och han stog och väntade. Ruskigt pinsamt! :) men sånt kan ju också hända.

Hos Nadja så spelade vi iallafall ölspel, lyssnade på musik och tog lite kort. Men dock så kunde jag ha haft det trevligare. Vart var festen? jag drack ju inte nästan någonting, kanske varit därför? om jag får gemföra denna lördag med förra så hade ju betydligt rolgare förra gången. Men det var iallafall kul att få träffa tjejerna igen efter några år. Vi gick ju tillsammans i skolan på kungsgård.

oj ,vad klockan ruser iväg, nu måste jag göra ordning mig inför läggdags så man är hyfsat pigg imorgon när man ska jobba, härliga söndag! ;)






110409 - Partybarty



Hej!
Nu har jag precis ätit mammas goda tacopaj som hon gjorde enbart för min skull. Gullig mamma jag har va? Nu ska jag snart dra till vilbergen för att fira Diiia som fyllde år i mitten av veckan. Festen är hos Nadja, nice utav nadja att ha festen hos henne, skulle nog vara jobbigt för folket att pendla till finspång lixom.

Annars idag så det vart full rulle på jobbet idag fast det gick bra och det var nice! (: Vad gör ni denna dag då?


110408 - Hemmamys



Hej!
Nu sitter jag vid vardagsrummet och tittar på nyhetena på tv4. Eftersom de blåste så mycket igår har det blivit problem med sj som vanligt. Fast idag så har det inte blåst så mycket, eller iallafall inte imorse när jag gick till jobbet. Men nu blåser det rätt kraftigt, suck.

Annars ikväll så har vi precis här hemma ätit kött, potatisklyftor, sallad med fetaost och lite potatis sallad. Värsta sommar maten ju, skit gott var det! det är inte långt kvar tills man kan sitta ute och grilla på altanen och landet! jag längtar! annars ikväll så blir det inte så bra, blir väl att vara hemma och titta på tv, talang 2011 och big brother! (: Lika bra att vara hemma eftersom man jobbar imorgon,



110408 - FREDAG!


Hej!
Nu sitter jag och lyssnar på den här mysiga låten här uppe, den är så fin! man blir faktiskt glad över att lyssna på den. Nu ska jag snart sätta på mig arbetskläderna och sedan föna håret för att sedan bege mig till jobbet. Äntligen är det fredag. Blir väl att ta det lungt efter jobbet idag, ta ut cykeln. Funderar på att ta cykeln imorgon till jobbet eftersom man jobbar helg!



110407 - Sova, sova sova!



Hej!
Nu har nyligen sett på kvällens avsnitt av big brother, vad har egentligen Rodney för rätt att hälla rödvin på patrik? det var jäkligt taskigt av honom. Jag hoppas att han åker på söndag! vad hade patrik gjort lixom? det får vi nog se imorgon.

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sedan hoppa i sängs. Jag är super trött så jag kommer nog somna direkt! (: så jag säger godnatt till bloggen nu!





110407 - Jäkla blåst!



Hejsvej!
Nu har man precis kommit hem ifrån jobbet. Gick ifrån hagaskolan idag som jag gör varje dag jag jobbar. Men idag var det faktiskt jobbigt att gå. Kallt och blåst! jag invigde nämligen min blåa jacka från lindex idag. Det var kämpigt! trodde nästan att jag skulle blåsa omkull ;)

Hoppas det inte blåser lika mycket imorgon för jag hatar när det blåser så kraftiga vindar, någon som med gör det? nu ska jag äta köttförsås och sedan sätta mig vid tv:n och imorgon är det redan fredag, tiden går för jävla fort!



110406 - Efterlyst




- Hej!
Nu sitter jag spänt och kollar på efterlyst på tv3. Det är sällan jag kollar på det men idag så är det inte var det inte så bra på tv:n så det får duga. Förstår inte hur det kan finnas människor som inte har några känslor alls. Hur kan man vilja skada någon annan människa?

Hur kan man ha roligt åt det? blod, blod och ännu mer blod! man vinner ingenting med att slåss. Men men finns ju idioter till allt. Hoppas att dom får ett bra straf. Jag blir så irriterad på sånt där, någon mer än jag som håller med mig?
Suck, vi lever i en sjuk värld!

Nej om man ska fortsätta och kolla på programmet tills Big brother om 20 minuter. Deltagarna går ju i skolan den här veckan, ganska kul faktiskt!



110406 - 1092

Tid: 16:54
Temperatur ute: 11+

 


Hej igen!
Nu har jag precis kommit innaför dörren. Jag och mamma har nämligen gjort på stan och gjort lite ärendet. Hon hängde med mig till banken för att jag skulle växla in alla mina mynt som jag har sparat sedan förra våren och det vart så mycket som 1092 kr. Tänk er så mycket pengar det är egentligen. Så efter det så kollade vi lite på butikerna och som vanligt så kommer det där shoppning suget, så det vart en jacka på lindex för 600 kronor. Kanske lite dyrt men jag tyckte den var värt det priset!


(klicka på bilden för att se bättre)´

Annars idag så har jag vart hemma och bakat pizza bullar och glott på skilda värdlar, me love! :) jag är på avsnitt 35 och då fick man reda på vem som hade mördat killen på gymmet. Men jag säger dock inte vem. Kanske inte så roligt att veta om man inte ens har sett avsnitten så det får bli en hemlis.


( Kanske tog för mycket chilisås och för länge i ungnen, men smaken är inget fel på)


110406 - Renging onsdag

Tid: 10:18
Temperatur ute: 8+ regn!



Hej!
Har ni sovit gott? det har jag gjort iallafall. Vaknade vid nio och la mig vid tv:n och kollade på plast kirugerna på tv11. Skulle ni vilja göra om er? jag skulle inte vilja göra det faktikst. Man vet ju aldrig om man blir sjuk eller dör i förtid. Nu har jag precis smörjt in mig qlinque och snart ska jag börja baka lite.

Det passar ju bra att stanna inomhus idag och det är ju alltid mysigt speciellt när det regnar utanför fönstret.
Nej om man ska få i sig lite frukost nu! (:



110405 - Tisdag kväll



- Hej!
Nu har man precis kommit innaför dörren. Mamma och jag har vart ute och handlat lite mat som behövdes här hemma och lite till bakningen som jag ska göra. Jag är ju ledig imorgon så då ska de bakas! (:


110405



110404 - Time to sleep

ännu en dag av mitt liv avklarad, hur blir nästa?

- Hej!
Nu har jag gjort mig iordning för att börja ladda om till en ny arbetsdag. Jag börjar nu efter att smörjt in mig med det bästa ansiktprodukterna, QLINQUE, bra skit! (-)nnars ikväll så har jag som skrivet kollat på lite tv program som En unge i minuten och sedan Big brother. Gud vad kartiga Vanessa och Sonia är. De påmminer faktikst lite om hur man bete sig i högstadiet faktiskt. Tur att vanessa åkte igårkväll!

Nej om man ska hoppa i sängs, varje tjej behöver ju sin skönhetssömn! (:



110404 - Vardag igen



Hej!
och så har vardagen dragit igång igen, och det betyder jobb. Var inte alls länge sedan jag kom hem ifrån jobbet. Tog en liten promenad som vanligt när jag slutade. Vilket var välbehövligt. Det märks att man har blir piggare när det är ljus ute och det gillas.

På jobbet idag så har det vart bra, två nya ansikten dök upp på jobbet idag, en praktikant och en ny medarbete. Alltid kul! så idag fick jag ta hand om praktikanten. Det tråkiga som hände idag är att våran diskmaskn har gått sönder. Så idag fick vi tvätta allt för hand istället för att han en som gör jobbet åt en ;) haha, stackars nattpersonalen! hoppas den är lagad innan helgen bara.

Nu blir det ta det lungt framför tv:n som vanligt på måndagar!



110403 - Bror och Anna!

...

Hej!
Nu har vi precis ätit mat med Anna & min bror som kom hit för 30 minuter sedan. Det var kul att se dom igen. Det var ju ett tag sedan. Nu blir det väl att umgås med dom ett tag och sedan blir det väl att ta en dusch och sen titta på big brother. Ska bli kul att se vem är tvungen att lämna huset ikväll. Jag hoppas på Patrik. Han är så tråkig i tv!



110403 - Söndag och regn



....
Hej hej!
Nu har jag precis dammat av lite här nere i källaren och det behövdes kan jag lova. Nu är det bara golvet som ska göras rent, massa dammråttor här och var och det är ju inte så fräsht.  Det är ju ett ju ett allterntiv att städa och dona när det är mys-regn-dag. Då är det ok att städa och vara inomhus, eller hur? (:



110403 - SLAPP SÖNDAG!

Tid: 11:36
Temperatur ute: 15+



Heeeeeej!
Gud vilken blogg torka det har blivit här. Men jag har haft fullt upp. Igår så orkade jag knappt göra något pga att jag var så trött efter fredagens händelse, vi var först så var jag, matilda, Nelly och Jasmine på texsas long horn för att äta lite god mat. Jag tog en green chili burgare vilket var skit gott men dock lite för starkt.

Sen drog vi upp till matilda & jakob för lite förkrök med matildas pojkväns killkompisar som hade kommit från flen. Sen därefter så drog vi vidare till Cromwell. Vilket var trevligt. Men dock så stannade vi inte där så länge. Kanske tog en öl eller två där. Sen drog vi till Vinkällaren första gången jag var där, mysigt! :) dock så skulle vi ha vart fler tjejer men de bangade ut i sista sekunden, dålig stil!

Och igår så var jag ju hemma hos Tess och förkrök med ett antal personer. Sen drog vi ner till puls. Viket bra roligt i början men sen så ville alla hem runt 01.00. Vilket var lite tråkigt! slängt ut 100 kr på att bara vara där i en timme. Men jag hade iallafall kul.

Nu idag så ska jag bara slappa och ta det lungt och det får man göra när det är söndag! (:
Bilder från helgen kommer snarast!





 



110401 - Grattis matilda 20år!

April april jag kan lura dig vart jag vill

Hej!
Nu har man äntligen kommit hem ifrån stan först tog jag spånkan ner till hagebycentrum för att köpa lite dricka till helgens party. Kollade  och efter lite nya kläder som ma kan ha på sig ikväll och imorgon men det var svårt med det. Så jag gick av vid stan och då hittade jag en jätte fin top på vero moda (: jätte fín.

Nu ska jag kolla lite på skilda värdar innan det är dags att göra en makeover!