Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110630 - Earth




Såg nyss Earrth med mamma, pappa & min bror. En naturfilm i HD. En väldigt fashinerande film. Vi bor på en vackert planet. Men dock så förstör vi för några av jordens djur. Då snackar jag om Isbjörnen. Om vi inte gör något åt detta så kommer den inte finnas år 2030, känns sorligt!!


Tycker alla ska kolla på denna film, det är lärorikt!!!


110630 - Eric Sadde

hur bra gör inte Eric den här låten? låten är bra!



110630 - Sunny



24+

Hej!
Nu har man precis kommit in efter att solat lite på altanen. Man ska ju passa på när man har tid. Men det blir nog ingen mer solning för mig idag inte. Ska nämligen ta cykeln till jobbet om sisodär 20 minuter. Känns lite sådär vill hellre njuta av solen eftersom det kommer bli regn imorgon och i helgen....

Nej om man ska röra på fläsket då, have a nice day!



110629 - Halvars glass



Hejsvej!
Idag var vi som och sagt på besäk hos halvars glass. Och hur mättande och gott är inte glass? perfekt väder för en glass i den stekhetta solen. Sist jag var på halvars var i april förra året så det var ju ett tag sedan och jag tog som vanligt en gammal klassiker, nogathdröm!





110629 - Ågelsjön


12:33

27+ sol

Hejhej!
Nu har man kommit hem ifrån ågelsjön med min syster. Vi hade en liten piknik ute i naturen. Man ska ju passa på att åka ut till en sjö när man väl är ledig och väderguden ger oss sol och värme. Men dock så stannade vi inte där så länge. För systern min skulle dra till arbetsförmedligen. Så nu ska jag ska snart fortsätta att sola. Sen lite senare så blir det att dra till halvars och äta en glass. HEJ SOMMAR, HEJ LEDIGHET!









110628 - Skottdrama

24+ soool

Hej!
Nu sitter jag och tittar på Elisaberthtown på kanal 11. En ganska bra film. Det var jätte länge sedan jag såg på den så fastnade vi denna. Men just nu är det reklam. Då gick jag in på expressen och såg att det hade varit ett skott drama utanför deli en vart skadad, ska man gå omkring och vara rädd i sin egna stad? människan är vidrig! tur att man inte var i området just när händelsen hände.

Då skulle jag vara rädd....på riktigt. Annars idag så har jag jobbat och sen så har jag bara suttit hemma och kollat på allsång på skansen. Det var ju säsong preimär ikväll och jag tyckte Måns Zermelöf klarade sin roll som körledare galant. Det blir nog roligare eftersom han är så ung!

Ska nog  dra dit någon gång för att uppleva stämmingen som visas på tv:n.. nu började filmen.
PUSSBAJ


110628

- (det måste vara regn och rusk för att kunna uppskatta solen och värmen)

24+ sol

Godmorgon soliga tisdag!
Nu har man kommit in ifrån altanen efter att solat sen halv nio. HÄRLIGT. Hade gärna legat längre men det går icke. Eftersom man jobbar all day. Får bättra brännan imorgon när jag är ledig hela dagen. Underbart!

Nu ska jag gå och tvätta av mig lite och sedan sätta på mina arbetskläder. Ha en bra dag!





110627 - BENVÄRK!



19 +

Hej!
Nu har man precis kommit ut ur en varm dusch. Kände att jag behövde det efter denna långa dag. Har inte vart hemma så länge heller. Jag skrev ju i mitt tidigare inlägg att vi skulle till min brors lägehet för att spakla. Men det slutade med att vi drog til min lägenhet och satt och planera hur jag ska moblera och lite sånt.

Det ska bli kul att bestäma helt själv vad man ska ha på väggarna och var möblerna skall stå. Tycker inte ni det också? sen drog vi som sagt till min brosas lägenhet och det kommer bli så snyggt!

Nu ska jag hoppa i sängs för mina ben värker som fan. Märks att man inte har jobbat på ett tag. HAHA
Godnatt på er!



110627 - Reality



- Hej!
Nu har man precis fått i sig lite mat efter att jobbat första dagen på 7 dagar typ. Kändes skönt att komma tillbaka till medarbeterna. Men också för att få något och göra. Men det som var lite synd är ju att högtrycket kom nu när man börjar jobba och inte förra veckan. Men men... Nu ska jag snart hänga med mammasen till lägenheten för att spakla lite..




110626 - Time to bed




110626 - IKEA!



Hejsvej!
Nu har man precis vilat en liten stund. Vart så himla trött efter min och mammas trip till Ikea idag. Vi fick med de ena och det andra. Grejjer till köket, bokhylla, en jätte fin tavla med lampa i, eller vad ska man kalla det? ni får se den när jag har flyttat helt enkelt. Bästa köpet för idag.

Vi kollade även soffor. Men det fick vi inte med oss hem idag. Får bli nästa trip dit isåfall. Efter våran trip åkte vi förbi klinga för att köpa med oss lite mc dondalds mat hem. GOTT! men vi kanske fick vänta lite på maten kanske. Men eftersom jag jobbar på donken så har jag tålamod! ;)




Lite bilder som jag tog för en liten minut sedan!


110626 - Nostalgi

...

Denna goda kräm påminner verkligen när man gick i lågstadiet! (: När man alltid gick till gottoteket och köpte denna goda sak och tuggumi för 1 krona styck.


 



110624 - Dröm kåken



- Hej!
Nu har jag kommit hem igen efter en trevlig dag ute på landet med skratt och tips promenad. Dock var det synd att det började regna när vi skulle börja grilla ungefär en timme sedan. Men ska vara glad över att det inte regnade under dagen då vi åt lunch, tårta och gick tips promenad.

Och tips promenaden gjordes av min faster och hennes man. Jag gick med modern. Och frågorna var ganska svåra. Men jag och mamma kom 2:a iallafall och vinnaren var min pappa & min bror. Dom vann ett stort vinglas med massor med godis i och en lott som tyvärr inte var någon vinst på.

Nu ska jag väl kolla klart på dröm kåken som jag sitter ensamt i vardagsrummet och kollar på. Sen blir det nog att lägga sig. Lägger upp några av dagens bilder imorgon, när jag är piggare så att säga...

Glad fortsättning på er!







110624 - Midsommar afton


Nu sticker vi snart ut till landet för midsommar firande. Hörs when i come home!


110624 - Glad midsommar vänner




God midnatt!
Nu har jag precis kollat på en liten kort film när jag & mina vänner plus deras mamma och mina föräldrar plus syster var på Liseberg, väldigt kul att se hur man har förändrats. Jag var ju jätte smal då om man jämför med nu. Men det är bara och köra om man vill se ut så igen.

Iallafall man blir så sugen att åka till Liseberg när man ser på såna filmer. Vi var ju också i Tylösand. Skit fint ställe. Dock så var det ganska lite folk där eftersom vi åkte på låg sängsong. Men en vacker dag i framtiden är jag där igen! Nu ska jag nog hoppa i sängs, glad midsommar!



110623 - Kebab pizza


- Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på någon film på sf från 94. Tror den heter pillertrillaren... Vet dock inte vad den handlar om eftersom man kom precis mitten av filmen. Annars ikväll så har vi ätit pizza och kollat på lite saker till lägenheten...Jag vill shoppa nu! :)



110623 - LÖN!

Tid: 18:14
Temperatur ute: 16+

Hejsvej!
Idag så började vi med att hämta upp min syster för att vi skulle till hennes gamla skola för att hämta sin kära datorn och alla vi trodde att det skulle gå fort. Men icke sa nicke. Jag och mamma kanske satt i bilen i 30 min. Mem men, hon kom till slut.

Sen därefter så drog vi till maxi för att midsommar handla lite gott tills imorgon. Blir att fira midsommar på landet för andra året i rad. Men det ska nog bli kul. Iallafall på maxi var det massor med folk som köpte ivirigt mat, snacks och annat smått och gott.

Ber till vädergudarna att dom kan ge oss lite sol imorgon, så man kan sola lite!! känner mig jätte blek!



110622 - Pause

Innan jag lägger mig tänkte bjuda på dom här härliga låtarna
Man blir lite sugen på att dra ut och dansa!




110622 - Denna sommar också




- Hej!
Nu sitter jag här i källaren och känner hur det stinker från toaletten. Vi har nämligen fått något slags stop i toaletten igen. Precis som förra sommaren. Men dock kanske inte lika allvarligt. Vi får hoppas på det iallafall.
Mardrömmen är ju att gräva upp trädgården, det vill vi inte. Mycket onödiga pengar som går åt då.

Annars ikväll så har vi bara tagit det lungt, ätit taco och pratat inredning! :) oh det ska bli så kul att inreda precis i min smak!  nu ska jag hoppa i sängs. Är rätt trött. NATTI NATT!




110622 - LÄGENHET!!!



Hej!
Nu har man precis kommit hem ifrån olika ärenden för dagen. Först hängde jag och mamm syster till arbetsförmedlingen, (skriva in sig) sen gick vi till Priffa för att skriva på ett kontrakt. Jag fick ta över min brors längehet. WIEE!!! äntligen. Sen direkt efter gick vi till lindex för att shoppa lite och sen köpte vi med oss lite mat för att sedan bege oss till landet...

Vi tog det lungt, och fixade lite blommor till midsommar, blir nog en lugn midsommar i år. :)



110621 - Hageby centrum


Hejsvej!
Här sitter jag och har precis sett filmen the voice med Hilary Duff. Väldigt bra film. Förutom lite sorlig när hennes brorsa omkom i bilolycka. Annars idag så har jag hängt med mamma & min syster till hageby centrum "värdens centrum" vi åkte dit egentligen för att lämna ett halsband och byte det mot en ring och örhängen. Sen vart lite shopping på Gina tricot. Mamma köpte en rosa kofta för 100 kr och ett svart linne. (TACK) och så fick systra mi lite också... :) Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag har världens huvudvärk... suck!


Hittade denna söta länk på fokis blogg, katten låt valpen få lite mat med!

SÖSTSÖT!!


110620 - Gud vara med henne!

Chris Medina och hans fästmö var nyförlovade med bara veckor kvar till brölloppet när hans blivande råkade ut för en bilolycka och blev liggade i koma, efter drygt en månad vaknar hon men med en svår hjärnskada, Chris finns vid hennes sida och denna låten har han skrivit till henne!


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
<3



110620



110619 - Stjärna



Hej, nu har precis läst en ganska häftig artikel på expressen.se eller om det var på aftonbladet.se. Aja hur som helst så stog det att denna stjärna som sprutar vatten som är 1000 gånger mer än självaste amazonfloden. Ganska häftigt egentligen. Jag är ju ganska intresserad av hur det är uppe i rymden. Tänk att vi bor på rymden. Fast på en "bol" som snurrar runt!

Om ni vill läsa lite mer om denna artikel så kan ni gå in här "http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13197494.ab"


110619 - Chris Medina



Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
<3




110619 - Regn, regn och ännu mer regn!



Regnet öser ner, och vart är solen? den borde komma fram snart!!





110618 - Dop

...

Bilder från dopet idag (:







110617 - REGN



Hej!
Nu har jag precis satt på mig mina kläder. Snart blir det att gå ut i regnet och jag är så glad att regnet kom nu och inte igår. Vi hade tur alltså! (: jag ska ju till jobbet och jobba några timmar. Sen är det semester för min del. En vecka, fast jag har ju två veckor lite senare också :) gött!

Nej om man ska fixa matlådan, mycket gott vart över från igår, YUMMI! (:



110616 - Studentfest

Tid: 21:48
Temperatur ute: 16+

Hej!
och så var denna långa dag avklarad. De sista gästerna drog kanske för 45 minuter sedan. Så nu passar jag på att uppdatera er lite. Min syster tog som sagt studenten idag. Så idag har det vart full rulle all day long. Först förberedelse för mat, kolla på syster när hon sprang ut, (försöktei allafall) var skit mycket folk. Men vi såg henne iallafall.

Och snacka om glädje tårar när hon kom fram till oss. Vilken lycka. Sen så kollade vi på när hon åkte iväg på sitt flak. Jag ångrar att jag aldrig fick uppleva flakupplevelsen. Många säger att det var det roligaste på hela studentveckan. Men men. Glädjen smittas iallafall.

Sen medans hon åkte så fixade vi maten och donade till gästerna kom.... vilket var väldigt trevligt! nästa gång är min kusin som springer ut, maffit! (: nej nu ska jag tvätta bort sminket och sedan hoppa i sängs. Vaknade som sagt 06.00 i morse. TRÖTT TJEJ!









110616 - Sjung om studentens lyckliga dag!



Hej!
Nu har man precis satt på sig dagens outfit för denna långa dag. Snart ska jag och mamma dra och handla det sista och sedan köpa blommor åt syster. För klockan ett springer systern ut. Lycka!! sen så kommer släkten hit runt 16.00.

kommer ta massvis med bilder så kommer lägga in det här senare ikäll....

HURRA HURRA!!!



110614 - Stor handling



Hej!
Nu har man äntligen kommit hem ifrån en lång dag. Först jobb 11.30 till 18.00. Sen kom min kära moder och hämtade upp mig på jobbet. Vi skulle åka till maxi och köpa massvis med mat till torsdag. Då vi ska fira min lillsis på studenten. Men innan fick gick in där så gick vi en snabbis på Servera. För att köpa ännu en present till systrami, eller ett och ett, hon fick 2 stycken därifrån.

Och jag själv köpte ett pajsett, med olika storlekar. Bra att ha inför flytten! (: hihi! Nu ska jag försöka bli av med min dumma huvudvärk som kom efter 18.00. SUCK!!not fun!






110613 - Måndag!


Denna låt ger mig en engergi kick! :) tagga inför jobb!


110612 - Sunday evning



Hej!
Nu jag här igen efter några timmars låg bloggtorka. Jag har precis sett några avsnitt av skilda värdar. Om man ser på ett avsnitt så är det svårt att slita sig ifrån. Så det blir ett avsnitt till och ett till. Det är så bra och spännande. Längtar tills volym 3 kommer. Märks att jag älskar denna serie! kom ihåg att det alltid gick på onsdagar och när jag var i skolan då längtade jag hem bara för att det skulle visas på kvällen, och massa annat som gick på 20 talet, bland annat, kanan & vox pop, do you remember?

Annars idag så har jag legat och solat, och det ser faktiskt ut som jag har fått lagom färg idag. Härligt att det ger resultat. Dock kunde det ha blåst mindre och varit lite högre temperaturer. Men jag hoppas det blir lite varmare på midsommar veckan då jag har semester! :)




110612 - Rasmus på luffen



Hejsvej!
Sitter här i vardgagsrummet och tittar på Rasmus på luffen på sf kanalen. De är så himla mysiga alla Astrid Lindgrens filmer. Fast den jag gillar mest är nog Pippi och Saltkråkan. (-)nnars för övrigt så försöker jag med bli av med min dumma huvudvärk som jag vakande med idag. Det är dock ingen baksmälla, suck!


110611 - Studentstädning



Tjollahopp!
Nu har man precis satt på en ny tvätt och har precis damsugat klart. Har passat på att dammat & damsugat här nere i källaren eftersom vi får hit folk hit på torsdag på för att min syster tar studenten då så då kommer det komma lite folk, vänner till syster och några utav släkten. Det ska bli kul.... Alla vet ju att studenten är en av de bästa dagarna i ens liv.. så kände ilallfall lilla jag när jag tog för 2 år sedan. Tiden går fort!



På tal om student så var jag ju på sån här hudvårds party igår med Sanna. Vi fick pröva på olika krämer och lite foundation. Intressant! synd bara att Mary Kay som det heter ska kosta så dyrt, över 1000 kr. Sen efter partyt så drog jag upp till min syster för hon satt och drack lite med Sofie, Vicky & Tess. Sen lite senare så drog vi ut till deli. Och sancka om studenterna festade loss!! :)



110610 - Hudvårdskväll

´..





Hudvårdspary - hemma hos syster och hennes pojkvän - Deli



110609 - Kvälls promenix



Hejsvej!
Nu har man precis hängt upp lite tvätt som mamma satte på förut. Annars så kom jag precis kommit in. Jag och mammasen har tagit en liten kvälls promenix. Vi gick ett varv runt skroten som tog ungefär 50 minuter. Så nog har vi allt rört på fläsket denna afton.

Annars idag så har jag jobbat och styrt all day long. Runt lunch tid så vart det proppat med hungriga gäster. Vilket gör att vi får mycket att göra. Men jag gillar ju när det är fart och fläng. Tycker om att ha tempo. Men nu är jag ledig några dagar från jobbet och det är välbehövligt (:

Nu ska jag tvätta bort mascarna och kanske sätta på några avsnitt av skilda värdar, den serien som hade miljontals tittare varje dag på 90 talet! (:





110608 - Sjung om studentens lyckliga dagar




Idag var det full rulle hela dagen om the work, idag var ju mösspåtagning för norrköpingsavgångs klasser.
Så kul för dom, speciellt för mn syster som tar studenten i år! :) kul!



110607 - Tisdag



- Hej!
Nu har man kommit hem ifrån min bror längenhet och hängt där. Det verkar som jag kommer få ta över den i höst. De ska ringa! :) jag hoppas det på bästa. Jag vill flytta samtidigt som det känns läskigt. Men man kommer väl vänja sig med tiden. Kanske inte bara jag som känner så.

Men man måste ju passa på när ens syskon flyttar till ett annat place. Annars idag så började dagen med att jag mötte upp min syster för att sedan bege oss till swedbank för att göra ett konto för skatteåtebäring. Så nu hoppas vi på att vi hinner få pengarna runt midsommar.

Sen efter det så hämtade vi studenthäfta och lite annat kul. Kollade även på skor. Hittade ett par svarta med klack på din sko som jag funderar på att köpa. Annars så har livet rullar på!



110606 - Bilder ifrån dagen



Nu ska jag snart föna håret för att sedan hoppa i sängs för att sedan lada inför en ny kommande arbetsvecka. Dock en kort vecka, jobbar bara till torsdag sen är jag lite ledig igen. Hoppas det blir lika bra väder som idag.
För idag var det underbart, precis lagom varmt! Men innan jag stänger ner datorn så blir det ett antal bilder som jag tog på landet idag!









= sommar!!!


110606 - Sveriges nationaldag

Tid: 18:35
Temperatur ute: 24+ sol


Hej!
Och så har man kommit ut efter att ha ätit mammas goda köttgryta. (-)nnars idag så har vi vart ute på landet från lunch och kom hem runt 16.00. Härligt! låg på bryggan och stekte fram till halv 3. Härligt att man fick lite sol på sin lediga dag.

Nu funderar jag på att sätta på en tvätt och sedan gå ut igen, hej!



110605 - Simon vann big brother!



- Och så är finalen av Big brother varit, och detta år vart det Simon Danielsson. Tippade på att han skulle vinna hela tiden. Är så glad att folk ringde och röstade på en kille med ett hjärta av guld!!! GRATTIs GRATTIS!


DETTA ÄR KUL!!


110605 - Big Brother final



Hej!
Nu har man precis sätt på ett klipp från nyhetsmorgon där gamla deltagarna deltog för att prata lite med Tilde. Dom fick även prata med grabbarna i huset. På tal om dem. Undra vem som tar hem hela skiten om bara en timme. Hoppas det blir Simon. För han verkar ha ett hjärta av guld, iallafall vad man har sett av honom i huset.

Kommer vara ganska tomt att det är slut ikväll. Det var ju Big brother man har sett på snart varje dag 106 dagar, coh nu är det slut, vad ska man nu titta på? ifos så är det bara ett tecken på att sommaren har kommit. Hoppas det kommer bli en säsong till. Det är så kul!

Här kommer det några bilder ifrån bigbrother huset.







110604 - Värmebölja



- Hej!
Har nyss städat lite i köket. Så nu är det fint! Nu tänkte jag hälla upp ett glas isvatten och sedan kolla på Skilda värdar, den serien äger alltså. Egentligen så vart jag bortbjuden på fest hos Nadja som nyligen har fyllt år. Men tyvärr så kan jag inte komma eftersom jag jobbar imorgon och sedan har jag inga pengar.


På tal om jobb så har det vart ganska lungt idag eftersom det har varit 27 grader idag. Helt underbart! så när jag kom hem vid tjugo över 4 så log jag och solade lite med min syster på gräsmattan! :) kändes förjävla gött!



110603 - Summer night



-  Hejsvej!
Kom nyss in efter att ha ätit lite utemat på altanen med min bror och pappa. Mamma åkte till Ludvika tidigt imorse. Annars idag så har jag jobbat all day long. Kändes inte så kul eftersom det är högsommar värme. Typsikt att det ska vara fint hela helgen när jag jobbar, haha. Man vill ju passa på att njuta så mycket som möjligt när det är så här fint.

'Men fick lite sol på mig i morse iallafall. Nu ska jag koka makaroner till min matlåda. HEJS!



110602 - För två år sedan


2 juni 2009
- Spökboll med andra av norrköpings skolor. Minns att det var eber som vann. Detta år var det De Geer som tog hem segern!





'


110602 - Rabarberpaj är gött!



Hej!
Har nyss kommit in efter en fikstund med min bror, pappa & mamma. Vi åt en ny gjord raberpaj. Så himla gott det är alltså. Sommaren är här nu, äntligen! :) annars idag så har jag jobbat. Dagen rullade trots den röda dagen. Det gillaS! :)




110601 - Home agian



- Hej!
Nu är man äntligen hemma efter en förmiddag ute på maxi med lillsis. Vi åkte först till Media markt för att köpa ett present kort till pappa. Sen åkte vi in till maxi och kollade lite. Vart en fin topp från gina för 150 kr. Egentligen har jag bestämt att jag måste snåla som fan till nästa löning kommer.

Farligt att gå i affäer för då vet man bara att man köper. NOT GOOD. Sen vart det en blå bh från HM. Sen så även in på Jack and Jones fär jag köpte en t-shirt till pappa. Fin! sen handade vi lite fikabröd till kvällen. Sen åkte vi in till stan för att hämta en ving katalog. Men RESIA har lagt igen, eller flyttat? och Frididresor har också flyttat. OTUR.

Vi ska nämligen kanske åka till GAMBIA i JAN! :) härligt!!





110601 - Grattis pappa



Hej!
I väntan på min syster så sitter jag och lyssnar på den bästa någonsin, Lady Gaga. Hon är ju så bra. Hennes nya album är så himla bra. Jag måste se henne live en gång till. Jag såg ju henne året -09 på grönan och där var hon awsome!!

Aja jag och min systyer ska iallfall försöka hitta någon present till min pappa som fyller år idag, happy birthday!
sen blir det väl att gå ut och sola om sola om det är molnfritt då!