Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110131 - time to sleep!



- Hej!
Nu ni bloggvänner nu ska jag nog gå in i badrummet och smörja in mig med min olay kräm och sedan göra tänderna rena sen så tror jag att jag går lägger mig så jag är skapligt uvilad imorgon. Dags och jobba imorgon igen och det är ju bara roligt.

Godnatt så hörs vi imorgon för alla er som vill!



110131 - TV!



Hej!
Nu har jag precis ätit lite saltiner med vitlökost på. GOTT SOM SATAN! nu ska jag bänka mig framför tv:n och glo på halv åtta hos mig, familjen annurlunda och sedan spårlöst. Så denna kväll blir det mest tv tittande precis som vanligt. Ska ni kolla på något utav det? :)



110131 - IKEA


Godkväll boys and girls!

- Nu har precis kommit hem ifrån bilfärden till IKEA med systeryster och mamma. Vi kollade på kök och sedan lite annat smått och gott. Fick hem, ett nytt påslakan, lampa till mitt barskåp, tre olika ljus, en krukväxt av plats och några glas som jag tänkte ta med mig när man flyttar hemifrån! alltid trevligt med nya saker, eller vad tycker ni?






Köket jag vill ha!


110131 - Time to IKEA!



Hejsan!
Hur mår ni idag? Jag mår bara bra. Hostan har försvunnit helt nu och det är bara så skönt att inte ha en retande hals! och idag är man ledig så idag blir det IKEA med mamma och min syster. Vi åker väl efter 12.00 nån gång. Mammsen slutar ju vid lunch idag så det blir najs! hoppas man hittar något andvänt bara :) skönt att man är ledig!!!




110129 - Time to sleepp!



Hej igen!
- Nu har man kommit hem ifrån en trevlig kväll med både skratt, musik och dricka hos Hassel med ett gott sällskap. Dock så hade jag gärna hängt med dom ut men eftersom man jobbar imorgon så kan man inte fortsätta att ha kul. Men livet har sina andra roliga dagar! är ju ledig nästa helg då jäklar!!! :) nej mén om man ska tvätta bort kvällens make up och sedan hoppa i säng och ladda inför en ny arbetsdag 11:oo - 17:30! det är bara roligt!

Godnatt babys!



här kommer det lite bilder från kvällen:





110129 - Lördag kväll!



- Hejsan!
Nu sitter jag och håller på att dricka upp mitt glas med malibou ska snart dra hem till Henke och syster. Vi ska festa till det lite. Vi ska dra hem till Henkes vän Hasel som han kallas. Men dock så kan jag inte dricka så mycket  eftersom man jobbar imorgon fast börjar inte förens 11 :) så det är gött!

Hoppas ni har en great lördag!
kramisar!



110128 - Time to work baby!

Tid: 10:00
Temperatur ute: -5 sol


Godmorgon!
Tänkte få ihop ett ett snabbt inlägg innan det är dags för jobb. Idag är det äntligen fredag och det betyder helg och denna helg är det min jobb helg så det blir att gå lägga sig tidigt ikväll. Men jag är glad att jag har ett jobb som vi på jobbet brukar säga, haha! men gud så fort veckorna går! Man borde ha roligt hela tiden eftersom tiden går så fort jämt ;) haha

Nej men om ska röra på fläsket nu, hörs ikväll!
kram!




110127 - Ana Gina Show



Hej!
Nu har man precis sett kvällens avsnitt av Ana Gina Show och det är så himla underhållande tycker jag. Ana Gina är en sån rolig tjej, speciellt när hon klär ut sig till dom där som som är med på programmet. Ikväll så gästade ialalfall blogg paret pow och hugo. Läser ni hennes blogg? jag tycker att Ana Gina borde vara med i något humor program på tv:n för hon är så himla rolig, eller vad säger ni har ni sett hennes klipp på youtoube?

Nej nu ska jag göra mig iordning inför sängen och sedan gå och lägga mig!
Sov gott! kram





110127 - Sveriges värsta bilförare




- Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och glor på premiären av Sveriges värsta bilförare. Förstår inte hur folk kan köra så pinsamt dåligt alltså. Jag skulle aldrig våga åka med dom iallafall. Men det är ju ändo rätt underhållande att se så det kommer jag nog följa iallafall. (-)nnars idag så har jag jobbat och slitit som vanligt. Ganska mycket och göra idag och det är ju bara roligt. Nej nu ska jag glo vidare på tv -tittandet, snart så börjar ju Svenskt maffia också, det ska bli intressant!

Vi hörs sen agian, kram!


110127 - BURR BURR

Tid: 09:50
Temperatur ute: -10

Godmorgon finningar!
Hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort men dock så drömde jag att jag vart jagad inatt av ett gäng, haha! vilka lustiga drömmar man kan drömma. Nu sitter jag och har precis borstat tänderna och nu ska jag snart föna håret och sedan packa väskan för att bege mig ut till kylan och när jag kollade på termometern så visade den att det var 10- kallt!!! jag vill ha somamr snart, men kylan ska ju stanna kvar enda till april, hejuda mig :(




110126 - Sveriges mästerkock



- godväll!
Nu har man precis ätit lite mat. Jag och mamma var iväg förut och handlade på citygross det behövdes fylla på lite i kylskåp och frys, så det var välbehövligt kan jag lova. Sen direkt efter så drog vi och köpte lite donken mat och nu ska jag sätta mig i framför tv:n och glo på sveriges mästerkock och sen fuskbyggarna.

Hoppas ni har en fin onsdag!



110126 - Sunny sunny



- Hej igen!
Nu har jag precis satt på en tvätt, det är ett helt berg inne i tvättstugen/badrummet här nere i källaren som vi måste tvätta. Det är ju såna här saker man måste ta tag i när man är ledig som jag är idag, har ju inte tid och ork annars. Blir väl att byta säng kläder när man ändo är igång. Men först så tänkte jag lägga i bullarna i fryspåsar och lägga in i frysen. Föresten så vart de jätte goda! MUMS!








110126 - Ledig idag

Tid: 11:53
Temperatur ute: -7


Godmorgon!
Nu sitter jag här i vardagsrumet med mammas stora laptop i knät och lyssnar på Alicia keys - sleeping without you på mtv. Jag har nyss kommit hem ifrån affären. Jag tänkte faktiskt baka bullar men vi hade inte socker hemma så då är man ju tvungen att gå och handla, köpte även mandelmassa så det ska jag ha i fyllningen. Det blir säkert gott så nu ska jag nog sätta igång, det tar ju ett tag för degen och gäsa.


Hörs sen!




110125 -




  • Hej!

Nu har man precis gjort sig ren och fin i ansiktet och i munnen. Snart blir det att lägga sig i en varm skön säng.
Men först så tänkte jag få ihop några rader innan. Jag läste en sak förut på aftonbladet att det har blivit ett nytt terrodåd i europa, i rysslands största flygplats och denna gång var det en kvinna som hade en bomb och skadade flera stycken. Vart är världen på väg? snart vågar man ju inte vara utomhus alls. Människan borde fan vara den dumaste som har skapats på denna jord, håller ni med mig?


Dom här produkterna köpte jag innan jobbet tidigiare idag, billigt och bra!



110125 - Sofias änglar



- Hejsvej!
Nu har man precis kollat klart på på tv:n. Glodde på premiären av sofias änglar som visades på kanal 5 för drygt en timme sedan. Det handlar om att sofias tv team försöker hjälpa olika familjer som har råkat ut för en olycka eller något liknade och de hjälper dom att göra om deras hus och ikväll så var det en man i 38 ålder som inte kunde göra om huset själv för han hade ingen ork eftersom han har har en obotlig tumör i hjärnan och han inte många år kvar att leva. Ganska sorligt faktiskt, han kommer ju inte uppleva sina döttras student, bli morfar. tråkigt!

Glodde ni på det idag?



110125 - LÖN


Godmorgon godingar!
Hoppas ni har sovit gott, själv så har man kunnat sova inatt, tack! förutom att man vaknade till en gång i natt och mådde illa men det gick över sen men ändo, så utvilad är man iallfall idag och det är ju huvudsaken och jag tror det kan vara mycket och göra idag eftersom det är lön idag, och för en liten stund sedan så betalade man alla räkningar inte för att jag har så höga räkningar men ändo, glad att ha betalt dom nu så man vet hur mycket man själv kan göra av med :)

Nej nu ska jag packa väskan, ha en bra dag så hörs vi ikväll!




110124 - Dags och lägga sig kanske



Hej!
Nu har jag precis gjort mig iordning för sängen. Jag är skapligt trött eftersom man inte har fått sova något idag tack vare basilurskerna man har i halsen. Jag hoppas att jag kan sova bättre inatt för det måste jag.  Ikväll så har jag iallafall glott på tv:n och busat lite med våran älskade kissmiss. Som är tokig i ett rött litet snöre.

Ja ni ser själva här nedan:
Ibland så förvandlas han till en busig kattunge som bara vill busa hela dagarna! =)




110124 - Time to new week



Hejsan!
Nu sitter jag i vardagsrumet och har precis glott på halv åtta hos mig och jag tänker vara kvar vi tv:n och glo på familjen annurlunda och sedan spårlöst. Annars idag så har jag jobbat, jag var så frisk så kunde kunde jobba några timmar idag iallafall. Men dock är den förbannade rethostan fortfarande kvar. Inatt så sov jag nästan ingenting för jag fick såna host attacker. Hosta är nog bland det jobbigaste när det gäller att vara förskyld! eller vad säger ni?

nej nu blir det tv:n! :)


110123 - Solsidan



Hejsan!
Nu har man precis glott på tv lite, glodde först på handboll och det är så himla gött att Sverige vann på Kroatsien sen efter så kollade vi på solsidan och det är ju så himla bra. Sen efter det så kollade vi på time out. Johan och Anna var också här ett tag, åt middag o efterätt, himla mumsigt var det allt. Men eftersom jag är förskyld så kände jag tyvärr inte smaken, haha stackars mig! men det var trevligt att dom kom hit ett tag iallafall.

Nu ska jag gå in i badrummet för att borsta tänderna och sedan smörja in mig med ansiktskräm sen gå och lägga mig. Jag är så himla trött, kan det vara pga min förskylning tro?

Godnatt så hörs vi imorgon!





110123 - Söndag



- Hej på er!
Hur är det med er idag? med mig är det som det var igår, snorig och hostig. Usch! hoppas jag mår bättre imorgon för jag vill ju inte vara hemma från jobbet imorgon och förlora massa pengar. Men vi får hoppas på det bästa att jag mår lite bättre imorgon.

Så idag blir det bara och göra så lite som möjligt. Göra allt för att försöka bli frisk. Har ni haft en bra helg? =)



110122 - Kallsvettig



Hejsan!
förlåt för en så dålig uppdatering men när jag slutade jobbet igår så drog jag och min syster till bolaget. Sen när vi kom hem så åt vi ma och sedan hamnade man i soffan resten av kvällen med pringles och godis och tittade på lets dance så jag orakde inte skriva något igår för jag var så himla trött och idag så har jag typ bara legat på soffan och kollat på två filmer med min syster sex and the city 2 och nån annan.

Känner mig inte så speciellt fräsh idag, snorig, hostig och nu är jag kallsvettig, funderar på att ta en dusch för pigga upp mig lite tror jag. Hopps eran dag har vart bättre än min!



110121 - Friday in love!



Godmorgon kära ni!
Har ni sovit gott? själv så har man hostat 50 procent av natten, jobbigt som fan. Så det har blivit lite sömn inatt. Men det gör inget för jag kommer säkert bli piggare under dagen, much to do today because it is friday! :) härligt som fan. En riktigt fredag för mig idag ialalfall. Eftersom man jobbade helg förra veckan. Så i helgen så ska jag njuta till 100 % av min lediga tid!

Idag börjar man halv 12 och min syster är ledig idag så hon ska skjutsa mig till jobbet idag. Tackraradu!
Vi åker nog 10 över elva :) vad ska ni göra denna fredag? utgång eller helt enkelt en myskväll? :)

bjuder på en bild från turkiet - 10


110120 - Att drabbas av cancer



Hej!
Nu ska jag snart tvätta bort sminket och sedan borsta tänderna för att sedan lägga mig och ladda om inför veckans sista arbetsdag imorgon. Men först vill jag säga att jag läste på expressen och aftonbladet att Marie Picasso har drabbas av det värsta av allting som en människa kan drabbas av och jag pratar naturligtvis om cancer. Hon har en tumör i hjärnan och hon ska snart opereras. STACKARS MARIE! usch. Hoppas att det inte kommer sprida ut sig i flera delar av kroppen. Hoppas hon blir frisk!

Detta kunde man ju inte tro när hon vann idol -07



110120 - Barnbidrag



HejsanHejsan!
Har ni haft en bra dag? jag har haft en bra dag för min huvudvärk släppte innan jag började jobbet. TACK! men dock så har jag ju kvar hostan men dock inte förskyld och feber. Konstigt alltid när jag får hosta så har jag alltid haft en rinnade näsan eller så har det alltid kommit efter förskylningen om ni förstår vad jag menar?

Iallafall så har det vart lite och stå i på jobbet idag och det är ju för att det är barn bidrag idag och det är ju alltid roligt när det är full rulle på donken eller hur? våran resturang är ju rätt så stor också, och mitt i city. Så det är ju aldrig dött förutom när det är stor helger förstås.  Men jag jag trivs på mitt jobb, för det som gör att man trivs är ju att man har så trevliga och roliga med arbetare! (y)





110120 - Torsdag



Godmorgon kära ni!
Har ni sovit gott? själv så vaknade man med en rejäl huvudvärk. Att det inte vill släppa någon gång. Så det första jag tog var en huvudvärks tablett och hoppas att det går över under dagen. För jag ska ju jobba då är det inget kul och ha ont i huvudet.  Skönt att det är torsdag idag då är det långt kvar tills det är helg!då ska jag försöka få bort min jobbiga hosta jag fått!

Nej om man ska gå in till badrummet och fixa sig lite då. Take care!




110119 - Fuskbyggarna



Godkväll!
Nu ska man snart göra sig ordning för sängen för jag är sjukt trött idag och jag känner mig lite hängig. Har fått en hosta, jag vill inte bli sjuk igen. Men jag får se till att klä mig varmt och äta mycket frukt som innehåller c-vitaminer. Så ikväll så har jag bara legat framför tv:n och kolla på bra program dvs, halv åtta hos mig, sverige mästerkock och sedan fuskbyggarna och jag skulle bli så jävla förbannad och deppad om det hände mig. Tänk om mitt dröm hus skulle vara sådär? inte klartgjort? men vi får hoppas att det aldrig kommer hända mig.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas att det är en bättre dag imorgon
Godnatt och hej på er!



110119 -

Godmorgon!
bjuder på en bra låt så här på morgon kvisten, ha en toppen dag så hörs vi ikväll!



110118 - Attans

Tid: 22:06
Temperatur ute: +0

Hej!

Nu har man lite engergi till att skriva lite och underhålla er lite. Jag har precis sett lite av handbollen idag spelade ju sverige mot Argentina och de vann med 2 mål. SYND. Men sverige ska inte vara deppiga för det för de har ju vunnit de andra matcherana. Så det är ju något positivt!

Annars idag så har jag bara jobbat och jobbat ännu mera. Det var inte så mycket och göra idag som jag skrev imorse. Men det är ju ganska skönt när det inte är så många som är hungriga. Men vi får se hur det blir imorgon för det är ju trots allt roligt när det är full fart.

Nej nu ska jag glo lite på nyheterna på tv4 innan jag går och lägger mig!
Ha en bra kväll!
kramis!




110118 - Time to work and work

Tid: 09:53
Temperatur ute: 2+

Godmorgon!

- Har ni sovit gott? själv så har man sovit gott. Snart ska jag packa min matlåda för att om ca 15 minuter bege mig till jobbet. Jobbar som vanligt til 18.00 och kommer inte hem förens kvart i sju drygt. Så då kommer jag säkert uppdatera igen om jag inte är för trött förstås. Men det kommer säkert inte vara så mycket och göra idag för jan är våran sämsta månad.

Nej ha en bra dag så hörs vi ikväll!



110117 -



Hejhejhej hallådagboken!
Nej nu kära läsa ska jag nog ta och tvätta bort sminket för att sedan ladda om inför en ny arbetsdag imorgon!
Hoppas ni har haft en bra dag och en bra start på denna vecka. Vi hörs imorgon! sov gott! kramis! : )

- It was when my dream comes true 16 mars -08.
But i will come back!!!


110117 - Overide



Hejsan!
Nu sitter jag och njuter av Olas - Override, den är så bra. När jag lyssnar på den så får jag en sommarkänsla när man ligger på en strand vid en sjö och ligger och njuter av den glödheta solen som bränner emot kroppen, oh! den kommer nog spelas mycket i vår tror jag allt. Sen så har jag hittat andra bra låtar som jag tänkte lägga upp här tänkte jag, så jag kan dela med mig av bra musik ;) iallafall i mina öron.






110117 - High School Musical



Hejsan!
Nu har man sett klart på film, det vart high school musical 2. Många tycker inte om såna där musikal filmer men jag som gilalr musik och sång så gillar jag den, dels för att det är så många bra låtar med i alla filmer. Men trean är nog den bästa utav alla, den sista utav filmerna.

Zac och Vanessa är så söta i filmerna tycker jag, men dock så läste jag häromdagen att det är slut mellan dom för att han har tydligen vart otrogen mot henne som spelar Sharpay. Och Vanessa och hon skulle vara väldigt goda vänner, cat fight? om man är vänner så snor man inte deras pojkvänner.






110117 - Lediga dag

Tid: 14:19
Temperatur ute: 4+


Helly boys and girls!

Nu har man precis tömt diskmaskinen och stoppat in den orena i den istället. Jag har inte vart hemma så länge för jag har vart ute och gått runt skroten som tog ca en timme, gud så skönt det är att promenera, och gud så mycket roligare det är när när man har musik i öronen, det är ju lixom musiken som gör en peppad iallafall för mig. Så idag kan man ligga i soffan utan att få ångest, DUKTIGAJAG. Nu blir det att sätta på en film och bara njuta av min lediga dag!



110116 - Time to sleep!



- Hej!
Nu har min syster precis kommit hem ifrån sin killkompis och nu ska vi göra oss iordnig för läggdags och imorgon så får jag sova hur länge jag vill o kan eftersom man är ledig, wihuu! uppskattar att vara ledig efter en hel helg med jobb. Så vi får se vad som händer och sker imorgon.

Godnatt! : )




110116 - Call you girl friend

  • Hej igen!

Nu har jag precis kollat på solsidan som mamma spelade in medans mamma och jag spelade bingolotto och den här gången vann vi inget heller, man är så himla nära hela tiden. Så nu kommer jag intes pela bingolotto på ett bra tag för man vinner ju ingeting iallafall, vart är turen egentligen? men nog om det solsidan är ju bara för bra :)




110116 - HELG!

Tid: 17:06
Temperatur ute: 5+ slask!

Hejsvej!
Nu har man äntligen jobbat klart för ihelgen då. Men fan vad slaskigt det är ute. Jag gick från vidablick idag och fy fan vad slaskit det är. Vattnet läckte in i mina skor och sedan strumporna. Det är som en trasa bara och vrida ur så kommer det vatten. Men det väl bara och se positivt, snön kommer försvinna om det fortsäter så här.

Ikväll så blir det bara och vara hemma och ta det lungt framför tv:n jag och mamma ska spela bingo lotto igen och sedan blir det väl att kolla på SOLSIDAN som börjar idag, det ska bli kul :)




110115 - Melodifestivalen 11



Hejsan!
Nu sitter jag i vardagsrummet med mamams nya och stora laptopp och glor på fångarna på fortet. Annars idag så har jag inte gjort så mycket, mamma har bokat biljettter till deltävlingen i linköping den 19 feb. Det ska bli roligt, första gången man ser på sånt där. Så det ska bli något att se framemot.

Annars idag så har jag jobbat hela dagen och dagen har flytit på bra, mycket folk som var hungriga och det är ju bara roligt. Man ska ju vara glad över att man har har ett jobb och gå till där man får pengar.

Nu ska jag springa ner till tvättrummet och kolla om tvätten är färdig, puss!

: Bilderna ifrån ikväll: Bilden på mig och min syster kanske är lite för mycket uringning kanske.






110114 -


Hey baby hey baby!

Idag så har det vart en sån dag till att man inte orkat bry sig om bloggen eller velat skriva något pga noll fantasi om vad man kan skriva. Iofs så har ju jag bloggen enbart för min egen skull så egentligen bestämmer man ju själv när man vill skriva och vill minnas tillbaka , om ni förstår vad jag menar? det är ju trots allt en dagbok som nu kallas blogg. Men jag kan berätta att idag så har jag ju jobbat som vanligt och sen när jag slutade så kom syster och hämtade upp mig vid jobbet, tack systra mi. När vi kom hem så tog jag det lungt framför tv:n. Såg på postkodmiljonären och sedan lets dance undrar vilket par som kommar vara de första som åker ut. Inte för att jag har någon favorit men ändo. Nej nu ska jag hoppa i säns och ladda inför helgen arbetsdagar! hörs imorgon!

Godnatt!



110114


Klockren!


110113



Godkväll!
Dock lite sent och uppdatera kanske. Men idag så har jag faktiskt inte orkat skriva något, eller rättare haft något att skriva om. Men idag så har jag bara jobbat som vanligt, sen så kom syster och mammi och hämtade upp mig för de hade ändo vart i hageby och glott på skor så då åkte dom förbi och hämtade upp mig vid stan. Sen så drog vi förbi mc för att köpa med oss några hamburgare hem. GÖTT! men lite för mycket kallorier?

Sen lite senare så kom Johan och Anna med fyra semlor till osss, det var gött som satan men det är väl lite tidigt att äta det nu? eller är det någon som vet när semledagen är? medans vi åt det så glodde vi på halv åtta hos mig och lite av matchen "sverige - chile" dock vet jag inte vilket lag som vann. För jag och min syster höll på att rensa lite i badrummet här nere. Så nu är badrummet fint här nere!

Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska bli färdig så jag kan gå och lägga mig för det är ju en dag imorgon också. Fredag också, much to to on the work, and i like it! ( :

Nattinatti!


110112 -



Hej!
Ikväll så har jag bara legat och glott på tv, dvs halv åtta hos mig och sverige mästerkock, det var ju roligt att se. Det är ju nytt som inte sverige har haft tidigare och så klart har dom fått det ifrån utlandet. Mycket vi i sverige "snor" från andra länder. Men det gör inte mig något för alla har ju blivit populära, som idol, talang, biggest louser, big brother & nu sveriges mästerkock.

Nej nu ska man nog fixa sig inför läggdags, det är ju en dag imorgon med som man måste orka med.



110112 - Titanic



Hej Hej!
Nu har man precis satt igång både tvättmaskinen och torktumlaren. Innan det så åt jag mat och kollade på lite av filmen titanic den visades på canal +. Satt precis på tv:n när de hade krockat med isberget och det är alltid så himla sorligt när jack hade frysit till ihjälp när Kate släpper tagit om sin kärlek, usch jag blev lite rörd! och de gör ju inte bättre av att dom spelar sorlig musik. Titanic är nog en av världens bästa filmer!



110112





110112 - My back up plan

Tid: 15:40
Temperatur ute: -1

Hejsvej!
Nu har jag precis kollat klart på filmen, det vart the back up plan med jennifär lopez. Har inte sett den innan så den var bra. Det handlade om att var singel och att hon ville bli mamma o bilda familj till slut så gick hennes dröm i uppfyllellse. Den är något för er som romantiska filmer!


Back up plan



Här kommer bilderna jag tog tidigare idag:






110112 - Home agian


Hej igen!
Nu har jag kommit hem från staden. Först gick jag ett halvt varv runt strömmen sen så tog jag spårvangen till hageby centrum för att köpa med mig lite grejer hem. Nu ska jag sätta på någon film och fixa något och äta.
Har tagit en del bilder också men de kommer senare, för jag är helt slut nu! : )



110112 - Ledig!



Hej!
Har ni sovit gott
? själv så har man sovit gott förutom att man vaknade vid halv sju men lyckades somna om och vaknade vid halv tio istället och det första jag gjorde var att ta undan allt disk som var i köket så nu är det fint igen. Snart funderar jag på att gå en promenad och sedan handla med mig lite nödvändiga stuff till hemmet. Jag är glad över att man får vara ledig idag! :)



110111 - Sommar



Hejsvej!
Nu sitter jag och funderar på när jag ska ta semester i sommar. Man måste ju vara i god tid. Sista inlämingsdagen är i slutet av 31 mars. Så det är ju ett tag kvar. så jag har gott om tid och välja. Annars idag så har vi firat mamma lite med god mat och en god tårta. Och så har jag, mamma & min syster garvat åt några klipp på youtoube.se. Ett gott skratt förlänger livet! Nu funderar jag på att göra mig ordning för sängen för jag är sjukt trött.

: Bilder från ikväll dårå:





11011 - Grattis mammi!



Godmorgon!
Har ni sovit gott? själv så har man haft värsta marddrömmen. USCH! hur kan man drömma såna konstiga drömmar. Om man bortser ifrån den konstiga drömmen så har jag sovit som en bebis. Idag så ska jag jobba och sen så kommer min syster o hämta mig för att sedan åka hem hit och fira mamma för hon fyller ju år idag! :)





110110 - Ny design igen



- Godkväll!
Nu har man skaffat sig en ny design då, en vän ville göra en ny åt mig. Tack för att du ville lägga din tid på att göra den. Så nu får man se hur länge man har denna header. Jag ju min gamla kvar. Nu tänkte jag faktiskt fixa mig inför läggdags för det är ju en dag imorgon också, inte vilken dag osm helst, utan min mamma fyller år! :)

min gamla, vilken är snyggast? :)



110110 - Ny vecka igen

Tid: 20:11
Temperatur ute -1


Godkväll!
Nu sitter jag bänkat framför tv:n och tittar på familjen annurlunda. Det är ju rätt roligt program som jag skrev förra veckan. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha 10 ungar. Kanske 2-3 ungar men inte mer. Annars idag så har jag jobbat till 18.00 då tog jag en promenad ifrån haga skolan, men fy fan vad halt det är! man måste ta det väldigt försiktigt nu.

Nu har programmet börjat igen. hörs om en stund!
kramar


110109 - Nana



Hej!
Nu sitter jag och lyssnar på Towe Stryke - Elements, den är så fin. I do not know how many times I've listened to the song. Annars ikväll så kom min bror och Anna för att tacos med oss och det smakade bra. Sen så bjöjd vi även på min goda sverigekaka och snackade och kollade på en dokumänter på tv4 där barn åldrades i förtid. Det var små barn som kanske var 30 eller lite yngre, stackars dessa barn.

Sen så spelade jag och mamma bingolotto och det gick dåligt like always. Men jag var så jävla nära på att vinna resan till Thailand, ett nummer ifrån, bara ETT!! suck! jag som vill dit så himla gärna!



110109 - Små frallor



Hej!
Nu har vi vart påt igen nu har jag precis blivit klar med frallorna, mamma la precis in dom i ungnen. Hoppas dom blir goda, men det tror jag säkert. Sverige kakan vart iallafall dunder god! nu ska vi snart göra iordning tacos och sen blir det att spela bingolotto ikväll med mamma, tänk er om man kunde vinna resan till thailand för 30 tusen med fritidresor? jag skulle skrika av glädje men sån tur har man ju inte, det slutar väl med att man inte inte vinner ett skit som vanligt, haha!

some pictures



110109 - Sverige kaka



Hejsvej!
Nu har jag precis bakat, det var en sverige kakak, har aldrig gjort det tidigare så vi får se hur den blir. Kakan skulle ta ca 45 minuter sen så ska man dela den i två delar för att hälla vaniljsocker. Undrar hur det kommer gå. Men jag hoppas den blir god, sen lite senare ska jag även baka små frallor. Det ska bli roligt. Så idag är jag en liten bagare, och det kan man ju få vara ibland ;)



110109 - Låtar som påmminer 2010



Hej!
Jag har ingenting och skrivao m så här tänkte jag lägga upp några låtar som påminner mig om året 2010.




 

  

      

                


110108 - Fångarna på fortet



Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och dricker lite smultronvin och glor på fångarna på fortet. Rätt så spännande program. Men det var bättre på 90 talet. Haha allting var bättre förr. Annars ikväll så har vi ju vart hos syster och Henke och vart bjudna på mat och hon hade gjort jätte god mat, fläsk filé med pepparåts sås med vitlöksbröd och det var jätte god mat, och sen så hade hon gjort en jätte god efterätt parfait med blåbär o hallon. Tänk vad hon har gjort för oss! :) jätte gott verkligen!


110108 - Middag!

Tid: 16:46
Temperatur ute: 0 regn

Hej!
Nu har jag precis gjort iordning mig för kvällen. Jag, mamma & pappa vart bort bjudna hos min syster & Henke på tre rätters middag ikväll. Det ska bli gott som fan. Jag som är hungrig som fan nu. Undra vad hon har gjort för något gott. Det ska bli trevligt det är ju sällan man är hos syters pojkvän så det är något att se fram emot!

och så här fick man se ut idag/kväll


110108 - Thailand



Hej!
Nu har jag precis satt på en den andra tvätten för idag. När man är ledig så får man ju passa på och göra lite sysslor som behövs göras. Annars för en liten stund sedan så kollade jag o mamma på resor till thailand. Vi ska eventuellt åka dit när hon fyller 50 näsa jan. Det är bra att man kollar i god tid så man kan spara ihop pengar. Men dock är det inget bestämmt ännu. Men jag hoppas vi drar dit, för jag bara älskar landet!!!




110107 - Ny design



Hej!
Som ni ser så har jag en ny design på min blogg. Efter att jag hade gått in på en väns sida så vart jag med sugen på att göra en ny. Tack Anna för att du ville göra om min blogg. Nu tänkte jag borsta tänderna för att sedan krypa ner i sängen, jag är något trött har ju som skrivet jobbat hela dagen.

Så godnatt!



110107 - Lets dance



- godkväll!
Vad gör ni ikväll? utgång eller fredagsmys? för mig vart det en hemma kväll och det kan ju också vara skönt när man har jobbat hela dagen. Så ikväll så har jag glott på premiäern av letsa dance, det är ju inte det roligaste kanske, men det är ju iallafall lite underhållande.

Annars ikväll så hämtade mamma upp mig och vi åkte till city gross för att handla lite mat. Det vart en hel del kan jag säga. Så nu överlever vi några dagar till, haha!



110107 - Friday!

Tid: 09:46
Temperatur ute: -0


Godmorgon!
Har ni sovit gott? själv så har man sovit som en bebis. Nu ska jag snart gå in till badrummet för att göra tänderna rena sen bege mig till spårvangen för lite jobb. Gud så skönt att det är fredag, äntligen! uppskattas verkligen. Idag jobbar ju som vanligt till 18.00 då ska mamma hämta upp mig för att sedan åka och handla lite inför min bakning som jag ska göra ihelgen, jag ska nämligen baka matbröd (:

har ni något bra recept på ett gott bröd?




110106 - Varma mackor



Hej gummor och gubbar!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar lite på tredje filmen av göta kanal 3. Av alla dom tre filmer så tycker jag faktiskt att trean är sämst av dom. Annars så har jag precis ätit varma mackor som mamma gjorde till mig o far förut. Det satte fint i magen.

Annars idag så har jag jobbat hela dagen och dagen gick så långsamt för det är ju en röd dag idag. Så det var lungt, men som tur så vart ju sf öppet så vi fick lite och göra iallafall. Som tur är det en vanlig dag imorgon.

Vad har ni gjort idag?


110106 - Snön som bara öser ner!

Tid: 10:35
Temperatur ute: -4 snön vräker ner!

Trettondag!
Hej på er!
Nu sitter jag med tamborsten i mun o har precsi fönat håret. Snart så mamma skjutsa mig till jobbet för ännu en arbetsdag. Uppskattas att hon skjutsar mig idag för snön bara vräker ner här i norrköping. Snöar det hos dig? visst är det mysigt med snö, men det kan förstöra mycket, förseningar m.m,

Nej nu ska jag gå och till badrummet för att forsätta att borsta my teeth där. Hörs ikväll. Det kommer säkert inte vara så mycket och göra idag på jobbet eftersom allt är stängt idag, men vi får hoppsa att det är några som är hungriga iallafall...

Have a great day!


110105 - Trettondags afton




- Hej!
Nu sitter jag i vardagrummet med mammas nya laptop med min mamma och Anna. Vi tittar på göta kanal - kanal kampen på tv4. Det var ett tag sedan man såg den filmen så det är alltid roligt och se den igen. Man längtar ju till sommaren som bara den när man ser sommar filmer.

Annars idag så har jag jobbat och när jag slutade så kom pappa och hämtade upp mig då sprang han in på gu va gott och beställde en kebabrulle åt mig och sen så svängde vi till en kina mat och beställde till pappa, mamma och johan & Anna, jag är inte så förtjus i kina mat tyvärr.

Nu ska jag kolla spänningen av filmen, ha en bra kväll nu!




110104 - Matlåda



Godkväll!
Nu har jag precis gjort ordning min matlåda tills imorgon. Det var en lätt matlåda, köttbullar o spagetti. Gick snabbt och laga så jag tänkte det får bli min matlåda tills imorgon. Nu tänkte jag slänga mig i en varm dusch, För jag känner att jag inte luktar så färsht, dels för att jag har sått i ett kök hela dagen idag på jobbet och nu hemma. Så ja en dusch är välbehövligt!




110104 - Time to work!

Tid: 09:46
Temperatur ute: -12

Godmorgon!
Har ni sovit gott? det har jag gjort, men skulle vilja sova längre, jag är trött! men det är bara och vara vaken för om ett tag så ska jag bege mig till spårvangen för att sedan jobba lite. Så nästa gång jag uppdaterar är nog ikväll nån gång.

Vad ska ni göra idag? har ni lov, eller jobbar ni?

 -så bra låt
Alexandra Burke - sillence



110103 - time to sleeep!



Hejsvej!
Nu har jag precis smörjt in mig med en ansiktkräm som jag fick i julklapp och borstat tänderna. För nu ska jag snart hoppa i sängs. Innan jag satte mig här så har jag legat framför tv:n sen halv åtta. Jag såg Rena Rama Rolv, en gammal goding från 90 talet. Sen direkt efter så kollade jag på Familjen annurlunda, ena familjen har ju för sjutton 10 barn, hur orkar man med 1o ungar som skriker? jag skulle aldrig kunna ha så många barn. Kanske 2-4 men inte mera. Sen direkt efter så var det ju spårlöst, vilket alltid är känslosamt! denna kväll slutade med tv tittande

Vad har ni gjort ikväll då?




110103 - Kläderna kommit!



Hej!
Nu har jag precis prövat alla klädesplagg som jag beställde från bubbelroom förra veckan och allt passar bra. förutom tröjan som sitter lite för tajt. Men om man går ner lite i vikt så passar den nog perfect!

Nu ska jag forsätta att kolla på tre kronor serien


110103 -



Hej!
nu har jag precis satt på en tvätt och bytt sängkläder till det nya betsettet jag fick i julklapp, visst är jag duktig? ; Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske ska slå på en film kanske. Jag fick ju en del nya i julklapp. Kanske tre kronor serien kanske? vi får se vad det blir. Vad har ni gjort idag?





Visst är den vita fågeln söt? :)


110103 - Ledig!

Tid: 12:52
Temperatur ute: 8- soligt


Hej mina vänner!
Idag så började dagen med att jag gick upp 10 i tio, åt frukost sen så bestämde jag mig för att ta en promenad vid strömmen, jag tog självklart med mig kameran så jag lägger upp bilderna sedan. Sen på vägen hem så gick jag förbi en mataffär föratt köpa lite smått o gått, flingor med mera.

Nu tänkte jag slänga mig i en varm dusch, jag är rätt frusen efter den kalla promenaden.
Hörs om en stund igen!



110102 - Sunday!



godkväll!
Idag så har jag inte kunnat uppdera något för idag så har jag jobbat hela dagen. Sen när jag kom hem vid 17.00 så slängde jag mig i soffan och kollade på Tjenare kungen på femman. Sen efter ett tag så kom min bror och Anna och åt thaimat. Det är alltid så trevligt när de kommer på besök.

Annars så är allting som vanligt, nu ska jag lägga mig i soffan igen för att kolla om det är någon bra film på tv:n.
Skönt att man är ledig imorgon igen! :)



110101 - Nattinatt



Hej!
Nu har jag precis vart ute en sväng med min syster o vicky. Vi åkte först till max för att Vicky ville ha max mat. Sen direkt efter så drog vi till donken för lite käk till mig o min syster. Det var gott! men va fan inte likt mig att äta sån mat  så här sent, eller sent det beror ju på hur man ser det. Jag tycker det är sent för jag ska upp tidigt imorgon, work time! 

Nej om man ska stänga ner datorn nu, vi hörs imorgon!
pusspuss!


110101 - 2011



Hej!
Gott nytt år på er
måste jag börja med och säga. Hur var erat nyår? mitt var bra. Dock så drog jag hem halv ett för jag hade ju jobbat hela dagen. Men jag hade det trevligt vi var ju hos Henke, min syster kille. Vi sjöng, drack, spelade kortspel, sen vid tolv slaget så smällde grabbarna raketter. Jag hade det väldigt trevligt må jag säga. Idag så blir det att vara hemma hela dagen för att ladda upp inför en ännu en jobbdag imorgon, det gillar vi!















Mitt nyår 2010 -