Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

DAG 20, Sommarlov!

30 juni 2008

godafton! (:

Gör inte så mkt, sitter & snackar med två guys. & så fick jag ett sms nyss av Alexandra, hon ska ha fest på fredag igen :D roligt som fan, då kan man ju ta med sig badkläder . Måste fråga de andra om de har lust & hänga på, annars så finns det alltid andra som är sugna (: speciellt när hon har pool o allt, ingen kan väl motstå det :D men nu ska jag dra & sova tänkte jag, har ju börjat jobbat, så måste gå & lägga mig ganska skapligt, idag har jag tjäntat 300 kr redan :d haha, inte så mkt jag vet, men blir mer sen :)

men nu ska jag sova!
puss!







Dag 19, sommarlov!


29 juni 2oo8


Är trött så lägger in bilder istället´


























Dag 16, Sommarlov!

26 juni 2008

Godafton mina kära läsare!

Gör inte så mkt just nu, sitter & rensar datorn med bilder, måste verkligen tas bort!
annars så gör jag inte så mkt, sitter vid msn också. Men just nu förtillfället så skriver bara Matte, my xboyfriend!
annars idag så har jag hängt med syster o handlat mat på ica & så pantade vi öl/cider som blev på midsommar, vart 30 kr, alltid något! annars så har jag vart med Ems ett tag också, hon sov ju över hos mig, men hon vaknade så jävla tidigt, kl 07.00, hon kunde ej sova. Då la vi oss nere vid tv soffan o kollade på tv,  somnade på direkten, men inte emma hon somadne väl nån gång vid 9 lr nått :p hehe!

hade ju rätt så trevligt igår föresten, skulle ju ha spelat bowling med Jossan & Emma som jag skrev på andra inlägget men planerna ändrades. vi gick på stan istället. Fikade o så :) gick in på CoffieHouse, skulle äta mn favorit,  toest med currydip! SVIN GOTT!  Alex, Lule & hans mamma kom också, trevligt! medans vi satt där så bestämde jag, Jossan & Emma att vi skulle festa. Så vi drog hem till mig för att jossan behövde låna duschen. Sen så drog vi till folkparken, Alex & Lule var redan där. Vi satt på en filt vid gräset och spelade kort och lyssnade på musik, & jag & emma lekte en snabbis i lekparken D: haha sen så kom wiklund, åkte lite bil med honom sen . Hade rätt  så trevlig kväll :)

Fredag imorgon undrar vad som skall hittas på då, kanske festa?
återstår att se

Men men kan lägga in lite bilder ifrån  igår

Godnatt



På väg hem till mig!
mina hjärtat <3


Alex (:


<3












DAG 14, sommarlov!

24 juni 2008

Godafton på er`

Gör inte så mkt just nu sitter o skickar över lite bilder till Ems var & träffade henne idag, vi bakade mockar rutor, men gjorde lite fel så de smakde inte som det skulle :P men vi gjorde det bästa av siuationen. Annars efter vi hade gjort de så var vi ute & träffade Björna en timme typ. Kul & få träffa honom igen, har ju inte träffats sen i maj nån gång (: satt utanför mig o snackade skit bara. Annars innan jag träffade ems så dammade jag lite i badrummet i skåpet :P behövdes.
Men ska väl inte skriva nått mer nu.

Imorgon ska jag förhoppningsvis spela bowling med Jossan & Emma, ska bli kul! jag som är så "duktig" på bowling :D men brukar gå rätt så bra. Men nu orkar jag inte skriva mer så nu lägger jag upp lite bilder

Ska försöka skriva imorgon, puss

Jag blir mer & mer förtjust i dig!




"våran såkallade mockar ruta" :D


Smakprov]

Jag, Björna & Ems[ tagen nån gång i april.


- Och imorgon är det dags & utmana de här pinglorna i bowling (:






DAG 11, Sommarlov!

21 Juni 2oo8

Gör inte så speciellt mycket just nu, sitter & snackar med Julia & Gaz också. Och så jag precis några av bilderna ifrån igår, var ju midsommar igår (: skitnice! annars gör jag inte så mkt. Ska väl snart lägga mig i think. Vart en sen fest inatt. aja idag så har jag inte gjprt så mkt, varit svin trött, Jossan, Alex, Tyhman, Emma & Kenny sov ju över här inatt, trevligt! (: men vart inte så mkt sovande, gick & la oss vid 5 och vaknade vi halv 10 iallfall jag ;P hehe.

skulle vilja skriva allt skoj om igår, men jag låter bilderna säga hur kul vi hade. (:

KISS så länge!


Danne & jag





jag, Jossan & sys


Jossan, Alex & Danne


Nisse, Kenny, Micke & snoken



Dag 9, Sommarlov!

19 juni 2oo8

Hej alla mina läsare, ifall man har någon som läser ifos, kollade precis på thailands filmen som pappa har gjort iordning min inlagd musik o allt :´) när man ser filmen, så längtar man bara tillbaka, vilket paradis! :D sol varje dag! man behövde inte frysa nån gång, vilket var underbart, medans det var snökaos hemma :D tyckte synd om alla här hemma då, men som tur var så smälte den ganska fort. Aja nog om Thailand nu <3 idag så har det vart en ganska låång dag, började med att jag damsög & torkade golvet,  i hela övervåningen. Sen så fastande jag vid en film, LASSIE, en ganska små rar film (a) men men, sen ungefär vid halv 4 efter att Vivvi, min mammas kollega kom o hämtade de söta djuren som vi har vart djurvakt åt i ca 1 vecka (: sötaunderlatjävlar! sen så drog vi till maxi, jag, anna & mum. Behövdes köpa lite inför imorgon. Men vart skit mkt folk :O så snacka om att man vart lite förvirrad. Sen när vi kom hem så grillade jag, Anna & Henke, o mamma åt rester (: MUMS, men mådde illa :/ FY! men nu är det bättre :) skulle egentligen träffas Ems idag, men hade ingen skjuts men om jag visste att min far skulle komma hem så tidigt, så skulle jag ha kommit ett tag :) men vi kanske ses imorgon på midsommar :) hoppas det blir skoj! vill inte ha så höga förhoppningar, får väl bli som det blir...Ska iallafall åka till landet, o träffa mina underbara släcktingar ett tag, äta mat & umgås (: kan bli trevligt!

men nu ska jag avsluta inlägget, Puss & kel hjärtegull.







Dag 8, sommarlov!

18 juni 2oo8

Japps kom precis upp till datorn, har vart nere vid vardagsrummet o kollade på fotbollen med far, farbror & min bror. Förstår inte hur Sverige kunde spela så dåligt, inte ett enda mål :/ men iofs Ryssland såg ju ut vara så svåra men ändo, svenskarna såg ju rätt stela ut, men men lifes goes on, tur att det bara är en lek :) men tråkigt att vi inte kom vidare till finalen, men nog om fotbolls, som jag förövrigt inte är intresserad av. Idag har det vart en hemmakväll/dag. Bara vart hemma och tagit det lungt med sis (: spelade kort och åt vitlöksbröd framför tv:n och så förstås så lekte vi med våra underlater, som åker hem imorgon, krm kännas tomt i hörnet där buren stog.

aja igår så skrev man ju inte här, hade inte tid, började med att gick upp kvart i nio, la mig vid tv:n och kollade på fullpott, sen så vid typ vid lunch, så bakade jag bullar (: ( vart goda kan jag lova) :D sen typ vid halv 5 så tog jag cykeln upp till gotte, för att möta jossi <3 vi gjorde inte så mkt, vi satt oss på altanen och drack vinbärs saft och mina nybakata bullar. Sen senare vid 7 så drog vi ner till donken för att Jossan var så jävla sugen på KOLASÅS (: träffade Alex där också. Sen efter typ 15 min, så drog vi upp till Alex ett tag, kollade på Simpson och sen kom även Danne :) kul! satt o kollade på någon film som gick på kanal 6. Som var småkul.

Sen så drog jag hem ungefär vid kvart över elva när Jossan skulle hinna med sin buss, hoppas vi ses på midsommar guys! (:

men nu ska jag dra, vart ett jävla inlägg idag :D men det bjuder jag på.


Jossan, jag & bakom sitter då Danne, dock bilder ifrån fredags :´)


DAG 6, sommarlov!

16 juni 2oo8


Yes så har man nästan haft sommarlov snart en vecka. Tiden rullar på. Men sommarlovet började inte så rätt så bra, vart tog det underbara vädret vägen? :/ idag har det vart regn & oska. Så finns inte så mycket kul man kan göra. Men nyss så gjorde jag & Anna en broccoli gratäng, får se hur det smaker :`) annars de närmaste dagarna så har jag inte gjort så mycket, men ifredags så träffade jag Jossan, vi drack lite uppe i mitt rum & lyssnade på bra musik, sen så tog drog vi till haga där vi skulle möta Alex & Danne vid mc dondlas, sen när vi kom upp till Alex så hoppade vi in i någon film som dom kollade på innnan vi kom, så man förstog inte så mycket av filmen, när man inte hade sätt början :) men det var trevligt! sov över där också, ja, Danne, Jossan. Men gick inte så bra med sovandet, gick o la oss vid 5 ngn gång kanske, kuligt vare :) så snacka om att man var skapligt trött på lördagen, somande nästan till sverige-Spanien. Synd att Spanien gjorde mål :/ men äre spel så är det. Tyckte dom gjorde bra ifrån sig iallafall :) 1-2 till spanien..

men nu ska jag sätta stop, skriver säkert imorgon.

pösshej



Det var kul att träffa dig iallafall jossan i fredags, vi måste umgås mer!! <3 :)


- 8/6 Söndag

Hejhej!

var mer än en vecka sedan jag skrev här, så nu tänkte jag fan skriva lite. Aja sitter o snackar med 4 st killar på msn :) trevligt. Aja har inte vart hemma så länge har vart hemma hos krille med Ulma, Krille, Emma, Malin, Pillan, & några andra som kom precis innan vi skulle dra, drog för att Emma & Kenny skulle dra hem till Emma, så kände att de var onödigt & stanna när man inte känner någon ändo så pass som jag gör med Emma & kenny. Men var trevligt ändo :)

blir inte så långt inlägg idag, får väl se om ajg skriver imorgon. Måste fan börja skriva mer. Annars är det ju ingen idé att ha blogg :P ehhe


men godnatt på er!!
pusshej