Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120428 - Saturday night



- Hejsvej!
Idag började dagen av att jag vaknade vid halv sju då fick jag ett ovanligt ryck att diska disken jag hade. Så jag diskade sen gick jag och la mig igen o sen vaknade jag igen vid 10.00. Då gick jag direkt och tog en dusch. Sen efter det så tog jag spårvangen till hageby. För att inhandla lite mat & skönhetsprodukter.

Var väldigt mycket mycket folk på världens centrum idag faktiskt. Kanske berodde på att våran svenska MARKOOLIO skulle uppträda där. Men dock inte när jag var där. Sen när jag kom hem så plockade jag lite. Sen damsög jag och sedan torkade golvet. Så nu är rent och fräsht hos Malins lilla krypin.

Efter några timmar så tog jag en promenad till mamma o pappa där jag fortfarande är. De skulle vara hundvakt för min syster och hennes Henke skulle dra på bio. Vi har ätit varma mackor och sedan en paj som Anna & Henke tog med sig. Nu sitter jag mamma & pappa kollar på filmen från GAMBIA som vi var i januri i år. På ett sätt vill man tillbaka dit men ändo inte.



120426 -



Godväll!
Nu har jag precis gjort iordnig mig för sängen. Men först vill jag spela en omgång på White bubbelsaga på facebook. Alltså jag vet inte hur många gånger jag har försökt klara denna bana. Jag klarar ju den aldrig. Annars idag så har jag nuyss kollat på "ica age 3" på trean. Den var ganska bra. Älskar teckande filmer!!! annars på schemmat så har det varit jobb och ännu mer jobb!



120425 - la la love


- Detta bidrag tävlar i år för cypern i år. GRYM!


120423 - Super mario


Hej!
Nu sitter jag här med en plopp bit i munnen. Ska snart gå in i badrummet och tvätta av mig lite och borta tänderna innan det är dags att hoppa i sängs. Dock är jag inte så trött ännu. Men det kommer väl så fort jag lägger mig i sängen. (-)nnars idag så har min systra mi hälsat på en stund här ikväll. Vi har spelat super mario från -98 och åt choklad och sedan kollade vi på gamla bilder från 08-09. Vad kul man hade då! :)

Annars idag så har jag varit ledig hela dagen så har slappat, handlat, och dammt hela lägenheten men dock inte damsugit och torkat golv. Det får bli i helgen då jag är ledig nätsa gång. Nej om man ska dra in till badrummet för fixelifix nu då. GODNATT! Men först en låt som tävlar för Rumänien i Eurovison song contest om bara någon månad. Rätt bra låt faktiskt! Man får en sommar feeeling!



120422 - American pie



Hejsvej!
och så börjar denna söndag lida på sitt slut. Kvällen slutade med att jag och min ungdoms vän Erika fick med mig på bio. Vi såg American pie. Var kul att se de orignella skådespelarna i filmen. Den var ganska bra men jag gillar mer dom andra filmerna. Annars idag så har jag bara jobbat och slitit. Imorgon är jag dock ledig och det ska bli så skönt eftersom man har jobbat varje dag sedan torsdags. Så förtjänar att vara ledig. hii!



120421 -


Hellu!
Sitter hemma hos mamma och papa och tittar på reprisen av mästarnas mästare som de har spelat in. Kul med såna tävlingar. Påminner lite om Robinsson fast med idrottare. Annars idag så har jag jobbat hela dagen. Mycket och göra idag med tanke på att det var barnbidrag igår och idag är det lördag också.

idag så promenerade jag även till jobbet, kändes så bra i hela kroppen när jag kom till jobbet. En bra start på dagen :) funderar starkt på att dra promenera imorgon också med tanke på att man börjar 1200. Fast då blir det 30 minuter längre en vad jag gick idag. :) hejja hejja mig!



120420 - Estelle dop 22 maj



Hittade ett par bilder på den nya kunga familjen och fick reda på att lillsessan ska döpas den 22 maj :)




sista bilden nedan ser ni kungen och Silvia och i famnen ligger såklart den Vicktoria :)


120416 - Fun with dick and Jane



Hellu!
och så var det äntligen dags för en liten uppdatering igen då. Var ju ett tag sedan eller? idag så har jag jobbat hela dagen och idag fick vi på jobbet reda på att vi fick våran 12:e nolla. Vi är så himla bra filmstaden! Fast idag var det väldigt lungt för att vara måndag. Förra veckan hade vi mycket och göra varje dag. Men det kan ju vara för att alla ungdomar *& barn hade påsklov. Så nu har vardagen gått även till dom. Får se om det är mer liv nästa gång jag jobbar då det är på torsdag.

Annars efter jobbet så hämtade Simpa upp vid bakom filmstan för att sedan dra och köpa något och äta för att sedan åka hem till honom. Vi åt pizza/kebabrulle och tittade på en film som visades på tv9. "fun with dick and Jance" med Jim Carrey. Den filmen var bra. Men inte bättre än Bruce den alsmäktige! Sen när filmen var slut så skjutsade han hem mig till mitt lilla krypin. Har haft en trevlig kväll! nu ska jag sovvvvvvvva!



120411

 LADY GAGA TILL SVERIGE!



120409 - BUS ÄR KUL!



lånade ett par bilder utav syster på hennes valp och Leias buskompis :)


120408 - Somebody that i used i know

Temperatur ute: 8+ sol
Tid: 14:13

Hej och god fortsättning på er!
Denna förmiddag har jag bara slappat och gjort i ordning lite i lägenheten. Snart så kommer mamma och hämtar upp mig för att sedan dra hem till mamma o pappa. Sen runt 16.00 så ska vi dra till min kusin för att fira hennes lilla Nellie som fyller 1 år. Vart tar tiden vägen? :-) hon kom ju nyss till den stora världen. Hipp hipp Hurra!


Nellie på systers student i sommras :) så söt!






120407 - Glad påsk!

Temperatur ute: +0
Tid: 21:11

Hej och forsätt glad påsk på er!
Denna dag började hemma hos Mattias och Moa. Jag drog till dem direkt efter jag hade slutat igårkväll. Vi kollade på Evan den allsmäktige och busade med Moa. Väldigt fint att träffas igen må jag säga.  Inte ofta vi ses tyvärr så man får ta vara på tiden man har.

Idag var jag dock tvungen att lämna dom redan tio i nio. För att hinna med spårvangen hem för att jag skulle fixa mig innan bror & min far hämtade upp mig för att ta bilen till Västerås. För att hälsa på mormor och morfar och Lady förstås, mamma var ju redan där. Vi åt påskmat/porter stek. MUMS!  Dock så gjorde vi inget mer än att äta, prata, leka med Lady och så läste morfar lite gamla dagboks minnen. Han har skrivit dagbok varje dag i mer än 40 år snart, sancka om flitig och det är så kul att minnas tillbaka på vissa dagar. Så det var kul :)

Nu sitter jag hemma i min längehet och tittar på "kvällen är din" egentligen skulle jag ha dragit hem till Jenny och druckit vin med henne men huvudet bråkade med mig så jag hamnade hemma. Tråkigt!


120405 - Big brother



- Hej!
Sitter hemma hos pappa nu och kollar på Big brother och jag förstår inte hur Marcel kan hålla på med Hanna j hela tiden. Om han inte gillar henne som han säger varför vill han då hålla på att diskutera barn med henne? helt onödigt. Tur att han har blivit autonomenering för hans dåliga beetende får se om han drar på söndag. Det har ju blivit ett ganska stort snack om honom på big brother sidan och facebook.

(-)nnars idag så har jag bara jobbat. Brorsan var här ett tag förut och då hade han med sig kebabrulle och donken mat. Tack bror. _Innan det så har jag jobbat och jobbat ännu mer. Idag så hade våran chef/er gett oss medarbetare ett stort påskägg fullt med godis. Det är ju snart påsk ju! :)  denna påsk kommer spenderas uppe i Västerås hos mormor och morfar och lilla Lady.


120401 - Bra skit

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember




120401 - April april!




Hejsan Hejsan!
Hur mår du/ni? jag mår bara bra. Dock lite trött. Men blir nog piggare senare. Nu har jag precis blivit klar med min vegetarika risotto som jag hittade i en kock bok. Kul och göra någonting nytt. I risotton så har jag rivit morötter och fin hackat purjolök och sen så hade jag i lite tomatpuré o lite kryddor. Ska bli gott o smaka de sen.

Annars idag så har jag min mamma varit här för hon skulle hjälpa mig med att sätta ihop mitt bord som jag ska ha på balkongen. Väldigt fint vart det och ännu finare ska det bli när jag har köpt lite växter och lite ute saker. Sen så hade hon även köpt påskris och lite påsksaker. Så nu är det "påskigt" hos mig (: nice. Dock kunde de ha varit sol denna 1april.