Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120407 - Glad påsk!

Temperatur ute: +0
Tid: 21:11

Hej och forsätt glad påsk på er!
Denna dag började hemma hos Mattias och Moa. Jag drog till dem direkt efter jag hade slutat igårkväll. Vi kollade på Evan den allsmäktige och busade med Moa. Väldigt fint att träffas igen må jag säga.  Inte ofta vi ses tyvärr så man får ta vara på tiden man har.

Idag var jag dock tvungen att lämna dom redan tio i nio. För att hinna med spårvangen hem för att jag skulle fixa mig innan bror & min far hämtade upp mig för att ta bilen till Västerås. För att hälsa på mormor och morfar och Lady förstås, mamma var ju redan där. Vi åt påskmat/porter stek. MUMS!  Dock så gjorde vi inget mer än att äta, prata, leka med Lady och så läste morfar lite gamla dagboks minnen. Han har skrivit dagbok varje dag i mer än 40 år snart, sancka om flitig och det är så kul att minnas tillbaka på vissa dagar. Så det var kul :)

Nu sitter jag hemma i min längehet och tittar på "kvällen är din" egentligen skulle jag ha dragit hem till Jenny och druckit vin med henne men huvudet bråkade med mig så jag hamnade hemma. Tråkigt!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?