Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

130430 - Kär i en kändis

Dessa grabbar uppträdde i fredags på norrköpings nattklub, puls.
Denna låt är ganska bra, men kommer nog vara rätt så tröttsam efter ett tag!
 
 


130426 - Bowling!

 
 
Hej!
Sitter lyssnar på Emmelie de Forest, hon som ska sjunga för Danmark i Eurovioson om drygt en månad. Medans jag lyssnar på den så gör jag mig iordning för en kväll på hugo. Min vän Therese frågade nämligen om jag ville hänga med och bowla och det säger man ju inte nej till. Sen var det länge sedan jag träffade henne och dom andra som ska vara med och bowla :) that will be awsome!
 
 
en väldigt gammal bild på mig och Thess, jag var 18 och tess var 17, haha!
 


 
 
 


130424 - NY "SÄNG"

 
 
Hej!
Sitter just nu och lyssnar på en gammal låt av "Yohanna - miss you" en riktigt fin låt. Annars så känner jag hur mitt hår doftar nytvättat, me like! Annars så har mina föräldrar varit här en liten snabbis efter jag hade slutat jobba. Dom har beställt en ny säng till dom så då fick jag deras säng stomme. Vart hur fint som helst. Sen borrade min pappi upp en "stor mobil" i vardagsrummet. Det vart hur fint som helst. Har varit så tomt i hörnet så det var pricket över iet :)
 
 


130417 - TRÄNING!

 
Hej!
idag så började dagen med att jag stack till gymmet (friskis och svettis) med min syster och vårans brors tjej, Malin. Vi började med att träna crosstrainer i tjugo minuter och fan jag var helt slut efter det. Jag kanske borde börja träna, så jag orkar mer? iofs så har jag inte tränat på FYRA år. Så det inte så konstgt. Jag brukar ju oftast gå power walk, till jobbet och hem från jobbet.
 
 
och så fort mitt bakhjul på min cykel är lagad så blir det cykling till jobbet. Så jag får träning trots att jag inte gymmar allt för ofta men jag funderar faktiskt på att binda mig i ett halv år på friskis eftersom jag vet många som tränar där. Svårt att bestämma sig lixom.
 
Nu ska jag släcka ned och sedan krypa ner till bädden. Vi hörs!
 
 
 
 
 


130412 - Finaly Friday!

 
Hej!
Sitter här och har precis packat väskan för min resa. Jobbar från 11:30 till 16.00 idag. För idag drar jag äntligen tillbaka till Stockholm för att träffa Jonte. Vi har inte setts mer än 2 veckor och det känns faktiskt. Så vi har tid att ta igen. Drar med tåget som går 16:45 och då är jag framme i våran vackra huvudstad 18:10. FUNNY! <3
 
 
 


130411 - Caribbean blue

 
 
 
wonderful song. When im lissing to this song i drem i bath with many dolphins! <3


130410 - Vår?!?

Är våren på väg nu? :D


130409

 hej bloggen!  nu sitter jag i klassrimmet på komvux och väntar på att lektionen ska börja. Har ju varit påsklov så var där inte där förra veckan. så idag är det dags igen.


130408 - Här var det dött minsann

 
 
 
Hejsvej!
Här var det inte livat här inte Men eftersom jag bloggar för min egen skull så spelar det ingen roll hur många som läser min dagbok på nätet och åt andra sidan så har det inte funnits så mycket att skriva heller för den delen. Men just nu så känner jag att jag behöver skriva av mig lite.
 
Idag så började dagen med att jag vaknade upp i soffan hos mamma & pappa. Satte på en tvätt runt halv nio. Sen la mig igen och drog i soffan tills kl var halv 11:00. För att hänga upp tvätten och slänga in den andra tvätten. Var mest underkläder som jag tvättade. Sen runt halv tre hängde jag min lilla syster ner till stan för hon skulle ta hål i näsan. Vad fint det vart!
 
Sen så kollade vi olika klädbutiker för att fördriva tiden lite. För kl 16.00 skulle jag träffa Diia. Vi började med att käka på Istanbul kebab. Behövde fylla magen lite. Sen så gick vi in på Cubus för Diia skulle kolla lite. Hon hittade en jätte fin "militär" jacka. Riktigt snyggt! sen satte vi oss på Expresso house för att jag behövde ladda på min mobil. Sen så drog vi hem åt varsit håll och nu sittter jag här i min ensamhet och ska snart lägga mig..
 
 


130404 - I can be you hero!

 
 
Startar denna soliga torsdag med att lägga upp ett live upprädande utav Enrique inglesias - hero. Den är dock gammal i know. Men den beröde mig så mycket så en liten tår kom! <3