Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

140225- BRA DAG!

 
 
Hej!
Har nyss kopplat ut min trasiga data skärm. Vilken tur att jag har en fungerande laptop som jag kan ha tills jag har råd att köpa en ny data skärm, höhö! annars idag så har jag nu ikväll varit hemma hos Malin med Anna & Leia. Vi kollade på filmen från London sen snackade vi lite skit. Var kul :) annars idag så har jag varit med min syster. Vi var ute och gick en timmes promenad runt himpa med Leia. kul! :)


140224 - Efter regn kommer solsken

 
 
Druckit lite chockladshake efter en timmes runt strömmen, (Y). Idag var det över 9 grader ute och det solksen det betyder VÅR!!! nu ska jag hem till föräldrarna och umgås med syster & Leia, Leia kom till oss i morse. <3


140223 - That is a shit!

Tre bilder som jag tog nyss, nu ska jag hoppa i sängs. NATTINATT!
 


140222 -Tumme upp/ner

 
 
Tumme ner vill jag säga till att min data skärm på min stationära är typ trasig och sedan en tumme ner till mitt nu varande jobb.
Tumme upp vill jag säga för att det solen skiner och det är plus grader (HELLO SPRING FELLING) och sedan är det melodifestivalen ikväll!
 
 
 


140217 -

Tid: 13:36
Temperatur ute: +6
 
Three Pictures i took about 10 minutes ago. (rätta mig om jag har skrivit fel) ;) nu har jag precis vart nere i tvättstugan och hängt upp min tvätt på torkning så nu ska jag koka upp en soppa från Viktväktarna. Magen känner sig lite hungrig. Har ätit massa skit i London så nu är det bara att komma in i sina gamla rutiner igen. Ska ju gå ner till 70 innan midsommar, o väger 78 nu. Så bort med fettet på magen!!!
 
 
 
 


140216 - London <3

 
 
Nu som ni märker är jag hemma i tråkiga & trista Sverige, Norrköping. Det har vart skönt att ha vart iväg lite.
Under dessa tre dagar så har vi hunnit sätt London Bridge, vart på madame tussods, vart uppe i London Eye sätt Big Ben, Buckingham Palace, Vart o handlat på PRIMEMARK, åkt Underground & varit  Notting Hill och gått på Marknad & gått igenom High Park. Nästa gång jag åker dit ska jag åka dit på sommaren då jag får se den vackra sidan av London. (vi hade regn & blåst nästan varje dag)


140212 - Leiamys!!

Hej
Just nu har jag min fyrbenta vän här på besök. Snart kommer syster och hämtar oss och vid 15:00 sticker vi mot Skavsta Airport och nu börjar jag verkligen få resfeber!!! London see you sooon!!!
 
 


140211 - .

Two pics i toook right now. Snart dags o jobba lite sista passet innan London. För imorgon flaxar vi iväg!!
 


140210 - Promenad & städning!

Hej!
Vart precis med städningen i lyan. Nu ska jag bara ta det lungt. Vart trött efter min 60 minuters promenaden som jag tog runt strömmen för ca 2 timmar sedan. Var skönt att röra på fläsket. När jag kom efter från promenaden så kokade jag upp en färdigburk av soppa, grönskaks soppa från viktväktarna och den var ju hur god som helst. I fredags när jag var o handlade med mamma så köpte jag olika soppar från just vikväktarna ska bli intressant hur de andra smakar! :) exitched!!!
 
 
 
 


140209 - Three days left!!

 
 
Hej
och så var denna låna dag snart lidit mot sitt slut och det betyder att det är måndag imorgon o snart onsdag!
För onsdag drar jag, mamma, systter & Malin till LONDON! börjar få lite travelfeeeling nu!!!!
 
 
 
 


140208 - Mellomys ikväll!

 
Godmorgon!
idag gick jag upp med tuppen, jag gick upp 08:00 trots att jag vakande flera gånger om. Jag trotsade min trötthet och tog en 50 minuter promenad. Duktig tjej, sova kan man göra ikväll ;) sen när jag kom hem så lyxade jag till det lite. Åt kvarg med jordgubbar, blåbär & hallon. BARA NYTTIGT! ikväll blir det dessväre lite mer onyttigt. Ska hem till föräldrana och äta mammas goda tacopaj framför mello ikväll :) efter snart 2 veckor så är jag värd att unna mig lite "skit" :) sen visade ju vågen idag, 78,3 :) går neråt iallafall!
 


140207 - Härdan efter!

 
 
Efter en dag med promenad, jobb, handlat mat med mamma  & gjort rump & lår övningar så säger jag godnatt och välkomnar nästa dag!
 
härdanefter ska jag vara bra, ska  vara bra för dig!
 
 
 


140206 - Sommar

Sitter o kollar på gamla bilder från tidigare somrar. Vill ha sommar nu!!
 
 
 
 
 


140206

 
 

Godmorgon bloggen!
jag känner mig glad så som jag ser ut på bilderna för jag har lyckas gått ner tre kilo på mindare än två veckor. Egentligen är det inget att hurra för men det är ju ett tecken på att jag kan lyckas och att jag är på väg åt rätt åt! Nu ska jag ta mig en promenad o sen blir det att ta sig en shake o fixa lite hemma. Skönt att vara ledig fan!


140203 - I wish i found a new job!

Godmorgon!
Har nyss kommit hem efter att ha sovit hos mamma o pappa. Åkte med mamma när hon skulle till jobbet. Idag är det måndag igen och det betyder jobb. USCH. Så trött på mitt jobb så det inte är sant. Önskar att det var lättare att få jobb så jag kunde jobba nån annanstans. Men men bara se glad ut och låtsas som man trivs ;)
 
 


140202

 
 under "ombyggnad!!" till sommaren lär kroppen se annurlunda ut. Min plan är att gå ner 10 kilo till midsommar. sen från midsommar till jul ytterligare 10 kilo. Kommer gå fint om jag kan styra  över mitt sötsug! :) peppad till max. Nu ska jag dricka min grönsaksbuljong! tjäna tjäna!


140202 - filmmys i sängen!

 
 
 
Godmorgon!
 
Nu ska jag lägga  mig och glo på film i sängen sen blir det en promenix! :)


140201 - Melodifestivalen start!

jag & tomatbuljongen efter promenaden  från föräldranrna
Tid: 23:17
Temperatur ute: +1
 
 
 
Godkväll!
Har nyss druckit upp min tomatbuljong "soppa" usch så äcklig den var men går man på diet så gör man. Annars ikväll så har jag varit på 40 min promenad och kollat på Melodifestivlalen som började idag, KUL! Annars idag så har jag varit med föräldrarna och min morbror och Cilla dom besöker oss denna helg :) kul.
 
Nu ska jag tvätta bort mascaran o hoppa i sängs men först skriva upp vad jag har käkat idag.
 
Frukost:
Chocklad shake
 
Mellanmål;
Grönsaksbuljong
 
Lunch:
Carbonarna & kiwii
 
Mellanmål
Bar, chockladpudding, & tomatbuljong ( vid olika tillfällen)