Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

121125 - SEN UPPDATE

 
 
Hej Hej!
och så ännu en söndag av livet avklarat. Denna helg har gått så himla fort. Även fast jag inte har gjort så mycket. Idag började dagen iallafall med att jag började storstäda hela lägenhet, och det behövdes verkligen. Eftersom jag jobbar till 19.00 varje dag när jag väl jobbar så hinner man inte med att städa. Så då får man passa på när man är ledig. Så nu är det rent och fint lagom till nästa helg då det är första advent!
 
Annars idag så har de väl inte hänt så mycket, fick ett snabbt besök tidigare idag, 10 minuter. Det var trevligt.
Sen igår så sov jag hos mamma och pappa. Ville vara med dom för att dom skulle vara hundvakt åt lilla Leia för att hennes ägare skulle till Örebro på någonting på systers killes jobb.
 
Så igår gick vi en långpromenad jag, mamma, pappa & Leia, vi gick runt skroten som tog ungefär en och en halv timme. Brukar bara ta en timme om man går själv men när man går med fler och en nyfiken hund som måste lukta på allt så tar det lite längre tid <3  sen när vi kom hem igen så var det bara och byta till jeans och hämta panten och sedan dra väg till WILLYS för storhandling. Så nu klarar jag mig en stund!! hihih!
 
här kommer det lite bilder som jag tog när vi gick promenixen.




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?