Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120312 - Våren är här!



Godkväll!
Nu har jag vart så där dålig på att uppdatera er igen som vanligt. Har varit ganska upptagen hela helgen. I lördags så var jag och jobbade hela dagen lång och sen när jag slutade så drog jag till hageby för att åka hem till Sanna och Sofie två ungdomspolare. Vi satt och kollade på melodifestivalen och åt lite snacks och drack läsk och jag säger bara "EFORIA". Båda jag och Sanna skrek av glädje när hon vann. Hon kommer gå så långt Loreen i Azerbajian. Sen igår så jobbade jag också och efter jobbet drog ja hem till mor och far för att kolla på big brother och igår så drog ju Hanna W ut frivilligt från huset och istället så kom Rodney in. Goa grabben!

Annars idag så började dagen med att mamma hängde med mig upp till sjukhuset för att jag hade fått kallelse till en cellprovning. Alla kvinnor från 23 år och uppåt brukar få en kallelse för att se om en livmodehalscaner är på g. Men jag hoppas förstås att det inte är något allvarligt där nere. Men lite obehagligt var det när hon stoppade in sina verkyg i en. Men nu är det gjort iallafall!

Annars efter det så skjutsade hon hem mig till villan igen och jag vilade lite sen kom Leia & Anna och gud så glad man blir när man ser dom, speciellt när Leia kommer springande och hoppar upp o slickar en i ansiket. Går inte att inte tycka om henne. <3 sen gick vi ut för att syster skulle tvätta hennes pojkväns bil. Det är bara ett vårtecken. För idag har det inte varit lite skönt ute, bara 15+ och soool!!! jag älskar sveriges årstider! Sen lite senare på eftermidagen så drog ja ner på stan för att träffa Erika och vi åt mat, shoppade på Cubus och New yourker! nöjd är jag med mina kap!! :)





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?