Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120728 - Stockholm i mitt hjärta

 
 
- Hellu!
Nu har man tillgång till en dator efter en lång dag i storstaden. Började dagen med att jag gick upp 06.00 för att göra iordning mig för att sedan möta upp Erika vid tågstationen. Vi tog tåget som gick 08:30 och vi var i huvudstaden runt halv elva.
 
Det första vi gjorde var att kolla efter bussen som skulle ta oss till kaknästornet och vi hittade ju det galant. Det var jätte kul att ha varit i kaknästornet för man såg verkligen hela stockholm. Sen tog vi även en liten fika uppe i tornet. Väldigt trevligt, man kunde ju inte motstå alla bakelser som låg på bordet så fint. HAHA, vadå kakmonster? ;)
Sen så tog vi bussen tillbaka och då gick vi o shoppa lite, jag har hittat svarta jeans, en tröja, en bh & tjocktröja på CUBUS.
 
Sen gick vi även en sväng in i gamla staden, hur mysigt som helst. Sen runt halv fem mötte vi upp Juho o hans vän på trappan.Vi tog en fika på Coffie house och pratade o hade trevligt! =) sen hann vi med och äta på ett ställe med. Många resturanger i en byggnad. GÖTT! undra när nästa besök i stockholm blir, förutom den 31 augusti.
 
 




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?