Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

111126 - Lindsay Lohan


- Godkväll!
Nu har jag precis kollat klart på Frikay friday med Lindsay Lohan. En riktig bra film tycker jag. Fast har sett den hur många gånger som helst. Hon är en riktig bra skådis tycker jag. Synd vara att hon gör kriminella saker. Sist jag läste något om henne så hade hon stulit ett arban så polisen tog henne. Man blir lite besviken. Hoppas hon blir bättre så hon kan sköta sitt liv.

Annars idag/kväll så har jag, min mamma & min syster vart på tre olika affärer. Först drog vi till öb för att köpa lite stuff, bland annat så köpte jag en ljusstake och en julstjärna eftersom jag inte har hunnit skaffat mig julsaker ännu. Sen drog vi även till RUSTA för att mammsen skulle kolla på tapet till ett av rummen nere i källaren och de kommer bli så fint där nere efter översvämingen i mitten av juli i år.

Sen det sista av allt vi gjorde var att åka till en djuraffär och kolla på lite hundsaker för min syster ville kolla på det. Vart en hundleksak åt lady

Här kommer det liet bilder som jag tog nyss:





Ida Tallhed

tack för kommentaren. jodå det är helt okej frånsett att jag r förkyld sen tre veckor tillbaka! :( men de går över ;) hur är de själv?

2011-11-27 | 08:24:46 | http://idatallhed.se
Emelie

älskar den filmen! =)

2011-11-27 | 13:10:56 | http://emellay.blogg.se/



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?