Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110227 - Rulltårts bakelse





Hej!
Nu har man allla låtar av melodifestivalen 2011 och det är ju ganska bra låtar som var med i år. Det kunde man dock inte tro i början av tävlingen. Men alla låtar växer ju mer man lyssnar på dom. Och en låt som verkligen växer i mina öron är denna sångfågel, Linda. Så jäkla bra! jag hoppas hon kommer till globen på lördag för den är bäst i andra chansen och Love Generation förstås!

Annars så har jag, mamma o papa precis fikat lite och ätit mammas goda rulltårsbakelse med jordgubbsgrädden på toppen, men jag skulle gärna ha ätit utan grädden faktiskt. Smakade som när man blandar jordgubbs sylt och grädde när man äter pannkaka så nej den var ingen hit. Men sjävla rulltårtan var super god. Nu sitter jag och väntar på Solsidan ska börja och sedan big brother.

Om ni har sett big brother så finns det två personer som är ett par och det får inte berätta det till någon inne i huset och om dom gör det så blir dom nominerade. Men igår kväll så bestämde de sig att lämna tävlingen. Kanske därför två personer från glashuset skall komma in ikväll. Ska bli kul att se vilka som ska in! :)



Malin - En musikblogg

Sv: Ja! :)

2011-02-27 | 21:09:02 | http://mallemusic.blogg.se/
Jennie

Sv: Jag hade det grymt kul igår :) hoppas du hade en trevlig kväll oxå ^^

2011-02-27 | 21:52:07 | http://jenniemariajohansson.se
Alexandra

gott med rulltårtsbakelse :D

2011-02-27 | 22:33:50 | http://alexandrareichert.blogg.se/



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?