Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- Dag 112, Skoldags!


20.49
Hellu Hellu

Sitter och lyssnar på Rollergirl - Superstar, håller på att rensa låtarna från mammas dator som jag har renstat klart ännu. Men jag tycker om den här låten svin mycket även om den var mest populär på 90 talet eller var början på 20? svårt att säga exakt när den gjordes. Men men bra är den som sagt iallafall.

Annars så sitter jag och snackar med Pellut på msn, och väntar på antingen Kevin komma in eller Sebban. Men tur att Pellut gör mig sällskap iallafall. Vi snackar om vad som är snyggaste silverring eller guldring i örhänget. Båda kom överens om att guld är inget fint.

Idag annars så har jag vart på min praktik idag behövde jag inte gå till praktiken utan mamma skjutsade mig dit (: skönt att vila bena ibland även om det är skönt och nyttit att gå. När jag kom dit så gick packade jag sallad som vanligt. Sen så fick jag en uppgift utav Gunnar att jag skulle torka av en stor frysdisk eftersom de ska byta frys disk. Så ajg fick göra rent självaste hyllorna och sen så kom Åsa och hjälpte mig. Fast hon gjorde rent & damsög den innuti den, snällt för då behövde jag inte göra det.  Snacka om att det vart en stor skillnad, de luktade gott och glänsde. Det var roligt att få sysselsätta sig med andra uppgifter ibland, inget kul om det är samma uppgifter precis hela tiden, dag in och dag ut typ.

Hur som helst sen så släpte de iväg mig 1o i två åd gick jag hem tog en extra runda :) skönt emd tanke på att jag åt smela igår och prinsesstårta på fikarasten. Så lite bra är det väl? :) ^^ när jag kom hem så fixade jag i köket och plockade undan lite. Var snyggt ett tag tills far min lagade mat.

Men nu gott folk så ska jag fortsätta min rensning av låtarna, puss!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?