Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- Dag 110, Skoldags!




21:37
Godkväll Godkväll!

Sitter här och snackar med Emma och någon Kevin på msn och så väntar jag på att Sebbe ska svara. Han ligger och vilar nu, fast det är ju inte så bra med tanke på att han kommer vara pigg senare ikväll. Då blir det ju svårt för honom att somna sen. Så är det iallafall för mig. Men han bestämmer ju själv den där godingen. Det jag tycker är kul är att vi har haft varandra på msn i två år, och snackat lite då och då. Men nu har vi fått tillbaka kontakten igen. Då säger han att han är storebror åt Emelie Perrnu. Snacka om att världen är liten (: kuligt värre. De är inte ens lika :p iallafall inte vad jag kan se på bild, i verkligheten kan det ju vara helt annat.

Aja hur som helst snackade precis med Matilda i luren, hon frågade mig om jag ville dra på stan med henne imorgon och såklart säger jag ja, eftesom jag inte ska träna imorgon eftersom syster är sjuk, IGEN!. Så idag vart det heller ingen träning, skulle på Crikelträningen idag.  Lite synd, men eftersom vi är medlemmar där så gör det inget ^^ hoppas på att dra till gymmet längre fram i veckan, återstår att se...

Annars idag så har jag vart i skolan, kul att träffa alla efter en veckas lov, dagen har väl nästan vart som alla andra dagar förutom att jag var tvungen att sticka lite tidigare än vanligt pga att jag & mamma skulle på möte vid vårdcentralen kl 14.00. Så då stack jag hem och la mig en stund. Vi snackade om jag behöver ett läkarintyg mer vill jag inte säga här på bloggen tyvärr. (fråga om ni undrar)  mötet kanske tog 45 min. Då skjutsade mamma ner mig till polistationen för att jag skulle hämta ut mitt nya legg som jag tog förra månadgen. Så nu har man nytt :) feel good.

Men Hörreni så ska jag gå och tvätta bort dagens make up.
Puss!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?