Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

H.E.L.G



Dåligt uppdatering så det sjunger om det, men har haft fullt upp hela helgen.

Så har inte haft tid helt enkelt. I fredags så var jag inte hemma någonting. För jag drog hem till Jenny direkt efter skolan, för Jenny skulle hem och duscha av sig & göra iordning sig, sen drog vi ner på stan, hittade två tröjer (: svin fina! sen så käkade vi på Gu va Gott, sen så gick vi på bio såg Patrik 1,5. Inte den bästa direkt men den var rolig! (: sen så tog vi spårvangen ner till resecentrum för att träffa Sofiah, de var hemma hos Chrisse, så var där ett tag (: vi drack och kollade på "singing bee" kul! men sakande mina tjejer!!! <3 var inte där så länge, kom väl hem runt halv tolv.

Sen igår så var jag hemma hela dan, men sen framåt kvällen så tog jag cykeln ner till haga för att gå på förfest hos Issa.
Johanna fyllde ju år igår (: så var där och festade sen framåt 23.00 så drog vi ner till Wasa. Första gången jag var där.
var tråkigt i början, men sen så började jag släppa loss lite ;) men tyvärr så kunde inte jag stanna där så länge pga att sista spårvangen gick tjugo över ett från klockartorpet, var lite synd.
 Men vad ska man göra om man inte har någon skjuts? taxi var ju ett allternativ men vill inte bränna bort pengar på det. (:
plus att mor hade bilen till strömstad. Men men, får se när nästa utgång blir (: kanske när Emma fyller kanske? :D
På tal om henne (:ska träfaf henne imorgon! ska bli trevligt" <3 SAKNAR DIG GUMMAN!

& idag var det en sån där slappdag (: och idag så fick vi Toppis (: var faktiskt en ren överaksning!! :d




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?