Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 65, Skoldags!

Tid: 21:09
Datum: 26 November

Hello Hello!
Gör inte så värst mycket just nu, sitter och kollat halft på efterlyst och sitter och snackar med Emma på msn, hon frågade just om jag ville komma hem till henne och Björna på fredag, vi skulle nämligen göra smörgås tårta och sen glo på idol  kan vara mys :)

Aja förut så satt jag och kollade på youtube glodde på "shebang" deras låtar är så braa! förstår inte hur de kan bli så bra efter att inte har lyssnat på dom efter några år.  Härär några av de som jag tycker är bra:

Romeo
Crash
Sk8terboy
Punkrocker
<3



Annars idag så träffade jag Kristian, kom till honom ungefär vid  halv 5, då gjorde vi spagetti och köttfärsås :) sen så satt vi mest vid tv:n och pratade (: mys! skulle ha viljat ha stannat längre, men han skulle hjälpa hans mamma med att byta vinterdäck, så då drog jag hem o då var klockan ungefär kvart över 7.  Innan så var jag bara hemma & fixade lite i köket. Sen så var jag på min praktik, fanns det behöver vi inte snacka om eftersom  jag fick göra exakt samma saker som igår.

Men nu ska jag sätta puntk, lägga in lite bilder för skojsskull, som göra detta inlägg mycket roligare att läsa. & imorgon är det torsdag, dagarna går fort :)
PÖSS!






Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?