Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 63, Skoldags!

Tid: 20.59
Datum: 24 November

Hej hej!
Gör inte alls så mycket förtillfället, pappa hängre precis upp ett kort på mig & Johan. Hittade den förut i en låda här nere  källaren, då tänkte jag att jag kunde sätta upp den på vägen eftersom jag de finns plats för flera tavlor :) det vart väldigt snyggt. Bättre än att ligga i en låda och "gömma" sig. För övrigt så snackar jag med folk på msn, på min gamla msn.

Men förut så var jag & mamma iväg på maxi ett tag, gick in på Weddins och kollade lite, de är ju rea där eftersom de skall skaffa en ny ägare (: kul! hittade ett par jätte fina faktiskt, så det var najs 400 spän ist för 600 :) nöjd de var varma och sköna, sen så köpte jag även en julklapp till Sis, lejopard tofflor :D i hope see will be happy for this (: återstår att se om en månad :D tänk er att det bara är en måndag kvar till julfton :O inte klokt så fort tiden går, snart är det 2009 också, då är det nedräkning till STUDENTEN :) jag längtar! aja sen så gick vi även in i mat affären, behövde grejer till min fruktsallad :) mums!

Annars idag så har jag vart i skolan, idag så fick vi baka bullar på Karin lekton till Öppethus på lördag, jobbigt. Men vi kommer ju vara ledig nästa måndag istället :) så det gör ju inte så mycket, öppethus håller ju ändö på i 4 h ungefär. Annars så var det ju dags med IV valet också, innan jag & Jenny drog dit så gick vi in på HM en snabbi. Jenny skulle lämna sin bh som var förstår? i gues? jag passade på att köpa rakgele behöver raka av mig lite :P haha! sen så gick vi och käkade på MC, gott! ^^ sen så gick vi till IV valet, idag så fortsatte vi med julkransarna, vart super nöjd faktikst :) höh!


En sak glömde jag att berätta, när jag kollade ut genom fönstret så var det jätte mycket snö utanför & även i luften. Snöade skit mycket, de första jag tänkte "ooh nej" men ändå "oh så mysigt" fick julkänslor faktikst :) men det värsta är allt det är så kallt :/ och hallt dessutom, var skit nära på att HALKA flera GÅNGER, men lyckades aldrig att ramla, vilket är tur :)


men nu ska jag sätta punkt, imorgon ärdet tempo som gäller, vilket jag är ganska nervös för, men de ordnar sig som allting annat :)


PUSS!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?