Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 61, Skoldags!

klockan just nu: 12:41

Hellu.
Sitter i skolan just nu och sjunger med "Lady Gaga - Poker face" så jävla bra. Sitter med Jenny o några till. Vi var precis vid Caféterian, köpte två klubber och en mini kexchoklad :D mums! ska snart ha handel - Linda. Undrar vad vi får göra idag. Annars så började min dag med att gå och duscha o sen sminka & äta frukost. Sen när jag var på väg att klä på mig yterkläder & skor, så såg jag att Toppis inte mådde bra :/ han spydde på mattan, stackars raring! Hoppas att han mår bätre nu.

  
  

Aja slutar kvart över tre idag, då blir det att ta 2:ans spårvagn hade tänkt som vanligt att promenera till eber och ta trean där och gå av vid haga men just nu så rengar det som fan :/ & kallt är det ute också. Nu önskar man att  låg och stekte vid poolen i THAILAND! <3

Men nu ska jag avsluta detta kapitel, skriver mera när jag krm hem & lägger in bilderna jag tog förut (:
Föresten så träffade jag Tarro idag vid matsalen :D allibaba! <3 JAG SAKNAR DIG SÅ! vart glad när du sa att vi kanske skulle festa nån dag :) jag saknar våra stunder, tsm med tildan & Josis!



Oh, så fina underbara minnen!
vill dra tillbaka tiden.
Jagsaknardig<3




U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G



Kl: 22:44
Hellu!
Kom precis innanför dörren hart vart i eneby centrum och köpt godis, festis, choklad & tuggumi med Anna. Eftersom jag fick pengar idag så tog jag ut pengar till morsan, då tänkte jag köpa lite på eneby också, så nu är man inte lika mycket skyldig mamma.  Annarss  så har jag plockat undan lite i rummet & damsugit. Så nu är det mys! förut så luktade doftljus :Dmen nu har det gått bort. Finns inte så mkt annat o skriva. Så tänkte lägga in bilderna ifrån igår & idag!

Skirver imorgon!
pöss!







Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?