Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 60, Skoldags

Klockan justnu: 18.27
Hellu!

Gör inte så mycket just nu, klippte precis bort prislappen på kläderna jag köpte idag på stan med Emma <3 (: varT en armtröja från newyourker 99 kr, och en party topp på Wear it för 400 kr. Jag hade världens tur eftersom  det vara den som hängde kvar och de var precis min storlek och allt :D plus att jag hade 400 prick (: så snacka om fynd :D ^^ annars så händer deti inte så mkt, ska snart dra hem till Anna&Johan och fira Anna :) hon fyller ju år idag :D 27 år! (: så vi ska äta tårta och så, mums! (:  ska även köpa hennes sista filmer jag har lagt undan (:






För örvigt så fick jag sluta tidigare efter som vi inte hade nått IV idag (: tråkig, men ändo skönt :)  håller ju på med julkransar nu (: ruligt :D sen så kom Marie Louise med den goda nyheten att jag redan nästa vecka krm börja på tempo.
tis, ons & tors dagar, 08.00 - 14.00 (: hoppas att jag trivs och tycker det är roligt så kanske jag får jobb där efter skolan :)

Om något helt annat vart inte att träffa Kristian idag, som vanligt känns det som. Först verkade han vara jätte på att ses vid 15.00 men sen så tyckte han att det var onödigt eftersom vi ska iväg vid sju. Men så tror jag han säger bara för att inte vill/orkar träffas, så nu har jag beslutat att försöka skita i honom lr tom glöma honom helt. Så får vi se om han hör av sig
själv. Har inte emot att ha honom som vän, dö snäll kille. Men om han inte är intresserad så är han inte.


Men nu ska busa lite med toppis :D
lägger in bilderna ifrån ikväll & plaggen senare när vi krm hem.
HEJ!





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?