Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

130331 - The last day in Mars

Tid: 22:57
Temperar ute: -4
 
Godkväll och god fortsättning på er!
 
Kom nyss hem till min lägenhet och har precis borstat tänderna och smort i mig med qlinque och nu lyssnar jag på Agneta Fältskog - When you love someone. Väldigt fin låt utav henne. Annars så har jag varit hemma hos päronen och ätit lite mat och sedan så körde vi även Bingolotto - påskspecial och som vanligt är man rikigt nära att kamma hem en vinst. Men den turen har man ju aldrig eller? thats sucks realy. Today im was close to win one million!!!!
 
"en trött vovve som tittar på bingolotto <3"
 
Annars idag så har jag varit hemma och tagit det lungt. Pratat med Jonte i öv 2 timmar i förmiddags. Rekord för oss, hehe. Sweetnes. Båda två var sega efter vårat festande. Dock på varsitt håll. Jag var med min syster hos Vicky med deras killkompisar och Jonte var hemma hos sig with he´s friends. Vi drack, spelade spel sen så drog vi till K7 ett nytt ställe som har öppnat på nya torget. Dock var det inget drag där typ inget folk där. Men kan nog bero på att stället är nytt. Ge det några månader bara så är det nog mer populärt. Men vi tog varsin cider där sen drog vi vidare till WASA och där var det däremot folk, för mycket folk nästan. Synd att det ska vara så litet och trångt där, dock så stannade jag bara i kanske en och en halvtimme.
 
one pics from yesterday, more pics comes anotherday!


130330 - Happy Easter!

 
 
Good morning!
Sitter här och lyssnar på Zaras nya låt. Sjukt så underbart bra hon är. Det kommer bli en stor stjärna av henne i framtiden.  Vill också vara lika bra på att sjunga som hon. Snart ska jag fixa iordning mig för att runt 11.00 så kommer min bror o hans tjej förbi mig för att sedan hämta upp min pappa och min systeryster för att sedan rulla enda till Västerås för lite påskfirande.
 
 
 


130329 - Good friday!

 
 
 
Hej!
och snart har denna dag lidit mot sitt slut. Idag så har jag jobbat hela dagen. Trodde att dagen skulle gå långsamt idag med tanke på att det var lång fredag men där hade jag fel. Dagen har rullat precis hela dagen. Bra för resurangen ekonomiskt. Hörde att resturangen säljer lika bra längre som förr. Inte så roligt att höra. Men det kanske vänder till sommaren, på våran högsäsong.
 
Nu ska jag sova för imorgon blir det att bege sig till Väserås för att fira påsken lite!
Happy Easter!
 
 
När jag skulle lämna lite bestik och tallrikar i personalrummet så fick jag se detta stora påskägg på bordet.
GOTT!


130227 - Jobb and jobb

 
Tid: 10:22
Temperatur ute:  1+ sunshine
 
 
Hej!
'ännu en dag av skolsken. Underbart att vakna till solsken. Hoppas det kan forsätta att vara soligt. Man blir så himla glad av det. Nu är det bara dom där höga temperaturerna som fattas. Nu ska jag snart packa ner min matlåda i min väska för att sedan gå till jobbet. Jobbar som vanligt till sju. Sen blir det en fika med min barndoms vän Sanna, long time we have seen!
 
One picture from 2005
 


130326 - Solsken

 
 
Godkväll!
Nu sitter jag i bara min morgonock. Tog en varm dusch för inte så länge sedan. Kände att man behövde fräscha upp sig lite efter jobbet. Man känner sig inte så fräsch när man jobbar på mc dondlads. Fast idag så har jag bara jobbat i tre timmar för att jag har vanligtvist brukar ha engelska på förmiddagarna på tisdgarna. Men idag gjorde jag ett undantag.
 
Drog ju till stockholm igår till Jonte så kände att jag jag hellre ville ha lite extra tid med honom. Vi kommer ju inte ses på ett tag nu. Men vi har haft det trevligt. Igår mötte han upp mig på t-centralen sen drog vi hem till honom. Lämnade min väska. Sen kom hans vän Johan och hämtade upp oss. För vi skulle luncha med honom. Det vart mexekanskmat på ett ny resturang som precis har öppnat upp. Very nice. Sen drog vi ut till en sjö, där dom brukar hänga på sommrarna. För igår var det ju så fint väder solsken och plus grader. Wonderfult!
 
Sen lite senare på kvällen drog jag och jonti till ica för att köpa ingridienser till våran varma smörgåstårta som vi skulle göra. Han hade aldrig smakat det förut så det var en upplevelse för honom och han älskade det som tur va! =) sen kollade vi på film resten av kvällen. Good start of this week!
 
 


130325 - Stockholm here i come!

Tid:  08:49
Temperatur ute: -4 sunshine
 
Hej!
Idag gick jag upp kl 07.00 för att jag ville åka med mamma så hon kunde släppa av mig i min lägenhet. För ska ju med tåget till stockholm 10:25 för att träffa Jonte. Har inte träffats på en vecka så ska bli härligt at få träffa honom igen. Eftersom jag ska till Västerås på lördag så kommer vi inte kunna ses då. Då fick vi ses idag och halva dagen imorgon. Bättre än inget! <3 OCH IDAG ÄR DET LÖNING OCKSÅ. Inte för att jag fick en sån bra lön 2000 tusen fattigare är vanligt. Men hoppas jag får lite pengar i påsk ägget på lördag. Det är ju påsk i helgen ju!
 
 
 
 
 


130323 - EARTH HOUR

 
 
För ett tag sen så var det Earth our hemma i sverige. Släckte ni? jag tycker det är bra att finns såna här dagar. En dag då vi tänker extra på miljön. Tycker dom det ska finnas flera såna här dagar. Det skulle nog jorden må bra av. Själv så släckte jag givetivs min lägenhet. Här kommer det några bilder somjag lånat utav expressen.
 
 


130320 - Taylor Swift

 
 
Hej!
Under dom här dagarna så har jag fastnat för Taylor swift nya låtar i hennes album. Första gången jag hörde henne så tyckte jag inte att hon inte alls var så bra. Men när jag har lyssnat på hennes senaste låtar så börjar jag faktiskt gilla henne skarpt. Hon är så naturlig och inte uppgjord som vissa andra kändisar är!
 
 
 
 


130319 - Jayessle

Hur bra är dessa söta tjejer? :) man får ju gåshud!


130314 - only teardrops

Denna låt sägs kunna vinna hela Eurovion song contes 2013 i Malmö i vår. Skulle inte förvåna mig om den kommer ligga bra till för den är jätte bra! =)


130311 - Otto knows

Million voices


130311 - Nyköpings trip

 
 
Hej bloggen!
idag så började dagen med att min lilla syster kom upp till mig ett liten sväng. Hon valde ut ett diverse bilder som hon ska ha till ett kollage som en av hennes kompisar ska få i födelsedagspresent. Sen så skjutsade hon mig ner till Norrköpings tågstation för att jag skulle ta tåget upp till Nyköping över dagen för att träffa min tjejkompis Matilda och hennes llilla Eleanor.
 
Har inte träffat hennes dotter eftersom sist vi sågs i sommar låg hon i magen. Sjukt lik Matilda och väldigt söt. Vi tog en fika och sedan kollade vi lite i affärerna där. Hon köpte lite fint till Eleanor. Tycker det är så himla mycket att kolla på bebis kläder. Sen gick vi upp till Matilda och kolla på lite tv. En trevlig dag! =)
 
´She ´s name is Eleanor


130310 - Stockholm calling

 
 
 
Hej bloggen!
Nu sitter jag i mitt vardagsrum och känner hur jag känner doften av nytvättat hår. Obeskrivlig doft! Behövdes en dusch kände jag. Har ju jobbat hela dagen och det vart tungt.  Med tanke på att söndag är veckans lungnaste dag på jobbet. Men fan vad skönt känsla när man har stämplat ut och veta att man är ledig imorgon & har en ledig helg att se framemot. I lika this feeling!
 
annars innan jag tog en dusch så snackade jag med Jonte i över en timme på mobilen. Så skönt att få höra hans röst. Har ju inte pratat något med honom denna helg eftersom han har varit på party kryssning den lyllo sen. Jag vill med åka, haha! men är glad över att han hade det awsome. Men nästa helg blir det ingen fest för då ska jag dra till honom igen, thats gonna be a good holyday! <3
 
för övrigt så var jag hemma hos pappa och mamma igår tillsammans med bror & Malin. Mamma hade gjort till sig och gjort två tacopajer och sallad eftersom vi ville äta lite gott till melodifestivalen. Ibland så har man så fel. För ingen kunde ana att Robin skulle vinna hela skiten. Alla trodde ju att Yohio skulle vinna eftersom han vart segtippad. Men jag är glad övver att Robin vann för han verkar vara en sån fin kille, han är värd detta! :)
 
 
 
 


130309 - Saturday

Grattis till min "lilla kusin" som blir 19 år idag!
 
HeJ!
Nu har jag precis dragit på mig lite make up och borstat tänderna. Är snart daga att bege ge sig till jobbet och tjäna lite pengar, haha det enda jag verkar göra om dagarna är att bara jobba, "roligt liv". Jobbar fram till sju då kommer pappasen och hämtar mig för att sedan rulla mot dom.
 
Ikväll är jag, bror & hans tjej bjuda på lite tacppaj och sallad framför melodifestivalen, det är ju final idag. Hoppas Youhio vinner hela skiten. Hoppas folk inte är så himla yttliga bara för att han har sin stil! egentligen spelar det ingen roll vem som vinner, ingen låt är bättre än Loreens låt!!
 
 


130307 - Panncakes!

 
- Godkväll!
Nu har jag precsi gjort mig irodning för att snart hoppa i sängs. Är trött efter denna långa dag. Började ju med  komvux och idag fick vi pröva att sätta några nya ord i meningar. Det var kul och lärolikt. Sen drog jag till jobbet och dagen har väl rullat i ett, som alla andra dar.
 
Sen efter jobbet så kom Erika hem till mig vi lagade pannakakor och till det hade vi jordgubbs sylt och grädde, vadå tjocka? haha, nu kommer det dröja år innan det tillagas igen. Men gott var det! tur att man ska promenera till jobbet imorgon så man inte behöver ha allt för dåligt samvete för vad man har proppat i sig denna kväll ;)
 
 
 
 


130307 - Sunshine

 
 
Hej!
Nu ska jag snart ta mig en promenad ner till komvux för att lite engelska lektion. Sen blir det att raska till jobbet och vara där enda till 19:00 då blir att skynda sig hem för att sedan få besök av min barndomskompis Erika :) kan nog bli en bra dag!
 
 
 


130306 - JALLA DANSA SAWA!

 
Hej!
Sitter just nu och lyssnar på den glada upptempo låten. Grymt bra faktiskt. Men börjar faktskt bli lite uttjatat eftersom jag har lyssnat på den ett antal gånger. Ska snart ta mig en promenad till NETTO för att köpa lite mat så jag har något att med mig till matlåda imorgon.
 
För idag så har jag varit ledig all day long. Då har jag passat på att tvätta & städat så nu är det rent och fint  som det kan bli här hemma. Behövs ibland!
 
Nej om man ska sätta på sig vårjackan och dojjerna och dra sig till Netto då. Idag känns det verkligen som vår, +6 plus och solsken. Hoppas det håller i sig nu!
 


130304 - blogtorka

 
 
Hej bloggen!
Nu har det snart gått en vecka sedan jag skrev här. Men har faktiskt inte brytt mig om min "dagbok på nätet". Det är ju endast för mig själv att jag har denna blogg. För att själv ska kunna gå tillbaka i tiden och läsa mina händelser genom åren.
 
Men nu är jag här igen för att få skriva av mig lite tänkte jag. Jag sitter i min längehet med min mamma som sitter och pluggar på sin lappis sen är även lilla Leia här. Systern är ute på sina äventyr men hon ska komma förbi mig sen för att hämta sötnosen. Mamma ska sova här för första gången i min lägenhet. Alltid trevligt med sällskap.
 
Annars ihelgen så har jag varit uppe i Stockholm och hälsade på min killkompis Jonte. _Kom till honom i fredsgskväll då hade vi en lugn filmkväll. Sen på lördagen så åt vi middag med hans kompis o hans tjej och drack lite. Sen kom även några kompisar till Jonte. Det var trevligt. Kom inte i sängs förens 04.00 så var rätt trötta igår jag och jonte. Tog några bilder på mobilen men dom tänkte jag lägga upp imorgon för nu orkar jag inte. Hade en rolig helg iallafall <3