Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

130304 - blogtorka

 
 
Hej bloggen!
Nu har det snart gått en vecka sedan jag skrev här. Men har faktiskt inte brytt mig om min "dagbok på nätet". Det är ju endast för mig själv att jag har denna blogg. För att själv ska kunna gå tillbaka i tiden och läsa mina händelser genom åren.
 
Men nu är jag här igen för att få skriva av mig lite tänkte jag. Jag sitter i min längehet med min mamma som sitter och pluggar på sin lappis sen är även lilla Leia här. Systern är ute på sina äventyr men hon ska komma förbi mig sen för att hämta sötnosen. Mamma ska sova här för första gången i min lägenhet. Alltid trevligt med sällskap.
 
Annars ihelgen så har jag varit uppe i Stockholm och hälsade på min killkompis Jonte. _Kom till honom i fredsgskväll då hade vi en lugn filmkväll. Sen på lördagen så åt vi middag med hans kompis o hans tjej och drack lite. Sen kom även några kompisar till Jonte. Det var trevligt. Kom inte i sängs förens 04.00 så var rätt trötta igår jag och jonte. Tog några bilder på mobilen men dom tänkte jag lägga upp imorgon för nu orkar jag inte. Hade en rolig helg iallafall <3

hannahlinnea.blo.gg

-ja, fast det skulle du veta om du läst inlägget.............

2013-03-05 | 08:08:21 | http://hannahlinnea.blo.gg/
Caroline Nilsson

Sv: Ja, det kan du väl få göra, om du hittar med där :)

2013-03-06 | 16:24:32 | http://iamcarro.blogg.se/
Caroline Nilsson

*hittar mig där :)

2013-03-06 | 16:24:52 | http://iamcarro.blogg.se/



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?