Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120130 - Mia på Grötö!

 
Godkväll!
Sitter hemma i min längehet och tittar lite på "mia på grötö" just nu är det paus så tänkte passa på att skriva ett inlägg. Denna kvinna är ju så himla härlig! Hon bjuder på sig själv och det gillas! Tycker det är kul att hon bjuder hem olika personer vid varje avsnitt. Undra vilka som ska besöka henne nästa vecka, väntar med spänning.
 
Annars idag så har jag jobbat hela dagen lång. Idag har dagen rullat hela dagen och det märks att folk har fått lön nu. Annars så har jag fått en blåsa under foten så har inte promenerat nått, bara i måndags.
VART FÖRSVANN MIN MOTEVERING? :/ imorgon ska jag iallfall tvinga mig själv till att gå till komvux!


130129 - Mardröm!

 
 
 
 
I måndag så klippte min syster mig, hon klippte mig till lugg och toppade håret också. Men igår hände  en grej som inte fick hända. Jag skulle locka håret och så fastande en del av håret i locktången. Så jag fick klippa bort. Alltså det gick inte få bort det på något annat sätt, ren panik och besvikelse! kanske ser lite ojämt u på ena sidan! tur att det växer ut!!!
 
 


130128 - Monday

 
 
 
Hejsan!
Har nyss precis blivit klart med att damsuga & moppa hela lägenheten. Så nu luktar det ny städat, me like och klockan är bara 10:23. Ska nog äta två knäckebröd sen blir det att sätta på mobilen på laddnig så man har en laddad mobil när man tar en promenad runt strömmen lite senare, kanske blir en vilostund innan. Vaknade ju vid 07.00 av att min "kille" skickade ett sms :) gulligt!
 
 
 


120127 - Sunday

 
 
Sorry för den tråkiga uppdateringen. Men har jobbat denna helg till 19.00 varje dag. Sen efter båda jobbpasset så har jag dragit hem till min pappa så har inte hunnit uppdatera er. Men nu sitter jag hemma hos mig i mitt sovrum och ska strax hoppa isängs. Men jag fastande framför IKEAS, hemsida.
 
Jag brukar oftast inte lägga upp såna här inlägg om inredning och sånt. Men jag behöver faktiskt en ny säng för min är gammal och sliten så nån gång måste man ju investera lite. Denna sängstomme kostade 1995 kronor. Inte så farlig dyrt eller? :) påminner om en sån som min mamma har!  vad tycker ni?
 
Nej nu ska jag sova, imorgon är jag ledig och då kommer jag säkert kunna uppdatera min "dagbok". Godnatt!
 
 
 
 


130126 - saturday morning!

 
 
 
Börjar dagen med att bjuda på en bra låt av Taylor Swift! hon är så naturlig!


130125 - One week left <3

 
 


130124 - suprice

 
Har precis fått massa bilder av en killkompis från 2004-2005. Har tydligen skickat massa bilder på mig till honom för masssa år sedan, sen båda gick i högstadiet. Bilder som jag inte ens har kvar på datorn. HAHA, vilken fjortis man en gång har varit, det var på den tiden man tyckte man var så sexig att ha urringade linnen.....
 
 
 


130124 - JAG SAKNAR DIG!

 
(taget precis nu)
 
Godkväll!
Sitter här i mitt doftande sovrum och har precis legat och kollat lite på en svensk film som gick på bio för drygt två år sedan, "jag saknar dig" heter den. En väldigt sorlig film. Vill inte säga för mycket för då blir det inte lika spännade för er som inte har sätt den ännu. (-)nnars ikväll så har jag plockat lite i lägenheten.
 
Sen har jag även gjort lite tacos som jag ska med mig till matlåda imorgon, yummi! säg någon som inte gillar tacos? ;) sen tidigare idag så har jag varit på min första engelska lektion på komvux. Har inte suttit vid skolbänken sen året -09 alltså fyra år sedan snart! vart tar tiden vägen? helt sjukt vad tiden går fort!!  Hade iallafall tänkt och gå den kursen i ett år eller längre. Beror helt på min utveckling i det engelskaspråket! :)
 


130124 - Melodifestivalen 2013

 
Eftersom ett nytt år har rullat in så är det ju snart dags för melodifestivalen 2013. Såg på ticknet att melodifetivalen första deltävling börjar redan nästan lördag. Ska bli kul att se vilka artister som ska spela då, programledarna vet vi ju redan vilka det ska bli. Danny & Gina. Jag önskar det blir en lika bra låt som Loreens Ephoria som representerar sverige i Malmo i maj!
 
ur en deltävling i Linköping vintern -11


130124 - It good to know!



130122 - Gyllene tider på sverige turne! =)

 
 
 
 
 
 
Gyllene tider kommer till Linköping den 17 juli, så himla kul!
säg någon som inte gillar deras musik?
 
 


130122 - petra marklund

 
Bäst är hon!!


130120

 
 
Tjo!
och så börjar denna helg lida mot sitt slut. Idag har man inte alls gjort för mycket. Men tog mig en timmes promenad runt strömmen på förmiddagen. Riktigt skönt vare :) annars så har jag bara varit hemma och tagit det chill. Lagat mat och så :)


130120 - BRA!

Grymt bra, de lyckas alltid!! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


130120 - Time of my life

Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I  swear it's the truth
and I owe it all to you
'Cause I've had the time of  my life
And I owe it all to you
 
 
Såg just denna fim som kanal 5 visade för en stund sedan. Bra film, bra låtar, men slutet är fan bäst av hela filmen! =) gillar skarpt dansen!  <3


130119 - IT´s cold in here!

 
Hej!
Idag är det verkligen kallt ute, i morse när man vaknade så visade termometern -21 grader. Så kallt att bilen slutade fungera när pappa skjutsade hem mig. Den bara la av! :/ tur att den inte stannade på spårvagnsrälsen. Då hade blivit mer problem. Som tur va så bor vi inte lång ifrån varandra. Kanske tar 20 minuter att gå
 
Annars så har det väl inte hänt så mycket har tvättat hela fömiddagen tog precis upp den sista tvätten ur torkrummet. Så nu väntar man på min barndomsvän ska höra av sig så vi kan ta en promenad i kylan så det blir att klä sig varmt, dock så är det "bara" -12 minus. nu, ska bli skönt att få röra på fläsket igen!
 


130118 - IT`S FRIDAY!

 
 
äntligen fredag, vad ska ni hitta på i helgen? :)


130117 - KRETA I MAJ

 

Hit ska man starten av sommaren, KRETA! min pappi fyller nämligen 60 =)
 
bilder är tagna från förra försommaren när mina föräldrar var   där, vi kommer antagligen bo i samma område :)Sälv så har man inte hunnit vara i GREKLAND så det ska bli spännande!! :D


130114 - LADY GAGA

Hej på dig som läser! =)
 
Nu sitter man och lyssnar på LADY GAGA the queen!! =) hon är så himla grym tycker jaf :)
Hon äger på scen och hon gör grym musik!! :D ångrar inte en sekund att man såg henne i globen den 31 augusti 2012 och 8 augusti 2009 :D man har alltså sätt henne två gånger och mer blir det (om hon kommer till sverige igen och om man har tur att få biljetter)
 
 


130113 - För ett år sedan

 
 
kollade igenom bloggen från förra året vid samma tid punkt som i dag så såg jag  att vi var i Afrika - Gambia
härligt med 26+ och sol varje, ha apor vid hotell området, gratis frukost/middag varje kväll :)
 


130112 - work and worket!

oh sommar sommar! längtar som fan till sommaren efter att lagt upp dessa fina bilder!! =)
 
 


130111- Grattis mamma 51 år!!

 
 
ikväll ska hon firas! :) hiphipp hurra!


130110 - Full rulle hela dagen

 
Tja!
Var ett tag sedan man skrev här. Men har inte haft tid eller lust att uppdatera. Men idag tänkte  jag uppdatera bloggen min lite. För i förrgår vart min blogg 5 år!! GRATTIS BLOGGEN, tänk att man har bloggat i 5 år på den här sidan ^^ kalas! många minnen och bilder har man här (:
 
(-)nnars idag så har det varit fullrulle. Började dagen med att jag sov hos mamma och pappa. Gick upp ca halv sju för att ag skulle hinna åka med mamam och lämna Leia på på hundagis, så stor bur hon har lilla valpisen! =) sen släppte mamma av mig hos mig och då var det bara böra med att städa, ta ner ulsakerna. Sen tog man även en promenad runt strömmen idag,härligt och röra på fläsket. Idag visade vågen på 77,2 :D det tar sig!!
 
Sen lite senare så drog jag till maxi med min syster. Vi skulle köpa någon present till mammi som fylle år imorgon. Det tog sin lilla tid att komma på vad kunde köpa men vi hittade tills slut :) hoppas hon blir nöjd. Sen handlade jag även lite mat på ica sen när man kom hem så lagade ag mat tills imorgon, det vart kasslerpanna med ris! mycket gott!                                                               
 
                


130613 - Slapp helg :)

 
 
Hellu!
Nu har man äntligen kommit hem till sin lya igen. Har nämligen vart hemma hos mamma och pappa sen igår eftermiddags. Vi träffade alla hos min bror för att kolla på sista halv leken av junior hockey. Sverige körde mot U.S.A och såklart vinner grabbarna från U.S.A. Sen efter matchen så tog jag och mor en promenad till Öb.
 
Vi köpte lite smått och gottt, sen drog vi hem till dom och åt lite tacos, en av mina favoriträtter. Sen lite senare på kvällen så drack vi vin/öl och kollade på "stjäronrna på slottet" trevligt. Direkt efter så visade SVT abbas musikal film "mamma mia". Man blir så himla glad av att se den filmen. Mycke bra musik, som denna exempel! =)
 
Annars idag så hängde man med föräldrana till elgiganten för att det skulle kolla på kök. Dom funderar nämligen på att göra om i köket. KUL! sen kollade jag på på en laptop som jag funderar på att köpa nån gång i framtiden.
 


131305 -I want you to stay!

Nytt och fräscht från Rihanna! =)


131304 - Fredag!

Tid: 10:15
Temperatur ute: +3 sunny!
 
 
Godmorgon bloggen!
Nu sitter man här och tänkte uppdatera innan det är dags att promenera till arbetet. Idag när jag ställde mig på vågen så visade vågen 79,7, wieehu! Då har man alltså gått ner tre kilo sen i somras. Kanske inget och skryta med. Men bättre att gå ner än upp ;) mer fett ska bort!!!!  jag är på väg ner det är huvudsaken! =)
 
 
 
 


130103 - Maldiverna

Drömmer mig bort en sekund!!!
 
 
I wish i have money to travel to this place!!


130102 - Årets första promenix

Tid: 11:33
Temperatur ute: +3
 
HelloHello!
Och så kommer årets första inlägg. Idag tänkte jag faktikst ta årets första promenad runt strömmen, behöver det känner ag efter allt man har ätit kring jul & nyår. Så peppa peppa! =) ska försöka hålla mitt nyårslöfte i år vilket är - LEV SUNDARE och TRÄNA mer.. Vill minst försöka gå ner 5kg till och börja med. ALLA KAN OM VILjan finns! =)
 
Här kommer det en fin vinterbild som jag tog 11 janurai 2011....
 


Ett gäng änder jag träffade på när jag gick runt strömmen idag! =)


130101 - Grattis 2013!!!

 
jag välkomnar året 2013 med ett leende!! =)