Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120531 - Agnes heta video


Denna kunde man lyssna på expressen igår. Riktig bra låt utav våran Agnes!


120530 - Promenad i kvällsolen



- Godkväll bloggen min!
Har nyss tagit en kvällspromenix med Mamma, Syster & såklart Leia. Vi möttes först hemma hos syster o Henke. För att sedan gå en promenix över himpa fältet så Leiabus fick springa av sig lite. SÖTNOS! sen gick vi även ett halvt varv i himpa spåret. 

Annars idag så har jag varit hemma hos mamma och pappa och tvättat lite. Behövdes. Hade nästan inga trosor eller strumpor rena. Hehe. Skönt att man har nära till föräldarana så man kan dra hem och tvätta när det behövs. Men snart så kommer jag hem på heltid. Eftersom min lägehet kommer renoveras och de blir inte klara förens i höst igen, kommer sakna min fina lägenhet! Men kommer bli finare sen.

Nu ska jag ta det lungt innan simpa kommer och hämtar upp mig efter en arbetsdag i Linköping.

Här kommer de två bilder på min familjs ögonsten som togs i fredas!
Fina du!




120527 - TRÖTT!



- Hejsvej!
och så börjar denna söndag och min lediga helg gå mot sig slut. Denna kväll har jag glott på film och varit för mig själv för har känt mig jätte trött hela dagen idag. Dagen började med att Erika väckte mig genom att skicka ett sms. Vi skulle spela mini golf idag och det gick faktiskt bra för att vara första gången för i år. Fast såklart så vann Erika med sina tre spikar. Men det är ju nöjet som räknas. Sen tog vi en varsin glass och sedan gick ett varv runt himpa när vi ändo var där lixom.  Sen lite senare så drog vi hem till sig. Sen hämtade Simon upp mig för lite umgänge med honom. Vi gick en promenad i vrinnievi som tog ungefär 45 min. Så fläsket har fått jobba idag! var trevligt! :)



120527 - Loreeen ägde alla inatt!!!!


Inatt kammande våran sångfågel Loreen hem segern i Baku. Fick tolv 12:or i rad!! fick ponäng från alla 41 länder utom ett. Så jävla bra!! Hon är bäst!


120526 - Hejja Loreeen!!!



- Hejsvej!
Nu sitter jag nyduchad i längeheten och ska när som helst ta min drottningholm till föräldrana där de blir grillning första gången för i år faktiskt. Sen så ska vi faktiskt sätta oss bänkade framför tv:n och kolla på Eurovioson song contest finalen som är om tre timmar. Hoppas det går bra för våran folkkära LOREEN!!! hon lär ju komma bland topp 6 iallafall!!



120525 - Doften av syrener


Heeeeeeeeej!
Nu har jag precis kommit hem till en varm lägenhet. Denna fredag spenderades hemma hos föräldrana tillsammans med syster, Henke, Leia & föräldrarna. Vi åt tacopaj och kollade på Gambia filmen som äntligen är färdig. Vi var ju där i janurai i år. Så det var ett tag sedan. Det var en trevlig film men lång. Gambia ångrar jag inte att jag åkte till men däremot skulle jag inte vilja åka dit igen på ett bra dag för det fanns knappt något och göra förutom utflykter och solning o badnig förstås och mata de vilda små aporna som hängde på hotell området! :)

Nu ska jag hoppa i sängs, efter en hel dag på jobbet med mega hela dagen så förtjänar jag det!
Godnatt!






120522



- Hellu Hellu!
Nu sitter jag är med mina arbetskläder och ska snart ta cykeln ner till staden för lite jobb. Får se om det blir mycket och göra eftersom det verkar bli  lika bra väder som igår. Fast imorse var det molningt och jag vaknade av åskan. Åskan och regnet påmminer mig om den natten vi fick översväminng i hela källaren. USCH! Hemsk händelse. Sen ikväll blir det att dra hem till mor o far för att se första del tävlingen av EUROVISON SONG CONTEST fast dock så tävlar inte Sverige förens på torsdag. Men jag har faktiskt några favoriter som tävlar ikväll. Bland annat Findland och Island, go island!! :)




120521 - Sun is up, the summer is here!

Tid: 20:03
Temperatur ute: 19+


Godkväll!
Nu sitter jag hemma i mitt place och känner hur doften av köttfärsgratäng. Jag var sugen på att göra en gratäng så jag drog till hageby C förut och handlade lite ingredienser till denna och jag tror jag lyckades denna gång. Tummen upp för mig.  Annars idag så vaknade jag hemma hos föräldrana imorse. Eftersom väderguden tillät värme och sol denna dag så la ja mig i solstolen på altan. Sen efter några timmar så kom min syster och Leia också. Tänk er det är sommar nu. Det har varit 24+ grader om inte mer. Jag tackar och bokkar för detta väder på min lediga dag!! :) och fick jag äntligen cykla på min drottning holm som har varit trasig som pappa fixade igår kväll! ÄNTLIGEN!!

' Nu ska jag slå på en film.
kisskiss





Bidlerna är tagna för två veckor sen och då var det bara små knoppar på träderna och nu har det slagit ut helt. Tänk vad fort det går!!



120519 - He makes me wanna



Hej!!
Här var det livat ser jag (NOT). Nu sitter jag i mörktet hemma hos pappa och kollar på gamla bilder och lyssnar på musik. Tänkte eftersom mamma är i Västerås och kommer hem imorgon så tänkte jag ge pappsen lite sällskap. Så nu har jag sett onsdagens avsnitt utav Big brother. Såg att alla är nominerade tills söndags livesändningen. Hoppas innerligt att Marcelo eller Lars drar.

(-)nnars idag så har jag bara jobbat och slitit. Idag var det betydligt lungnare än vad det var igår. Igår var det mega helad agen. Många som var sugna på att svulla lite ;) kan bero på att det var en klämdag också. Så igår efter jobbet så kom Simon och hämtade upp mig för att sedan dra hem till honom. Vi kollade på två filmer o umgicks. Det vart först Bröderna karlsson och sedan Go with it. Riktiga bra filmer. HIHI! :)



120517 - We found in love


Hej på dig blogen!
Nu sitter jag här i min ensamhet i vardagsrummet i min lägenhet. Ska väl snart sova tänkte jag. Inte så mycket sömn inatt då jag har hostat nästan hela natte. Försvinn äckliga bakterier. Annars så började dagen med att jag vaknade kl 04.00 då S skulle till jobbet. Men jag låg kvar i hans sköna sköna säng. Sen ringde kl halv åtta och då var det dags att bege sig till min lägenhet för att hämta mina arbetskläder för att sedan bege sig till joooobbet.  Eftersom det är en röd dag så trodde jag att det skulle vara lungt. Men de kom drällde in folk.

nu ska jag hoppa i sängs och hoppas på att man kan sova bättre denna natt. natti!



120515 - nu grönskar det i dalens famn



Hellu!
Idag började dagen med att jag umgicks med min systrami. Sen bestämde jag mig för att göra kärleksmums. Passar ju bra eftersom mamma och pappa kommer hem ifrån Kreta idag och de kommer hem när som helst. Så innan lunch så gick jag till affären och köpte det som behövdes sen var det dags o baka och goda vart dom. Sen vart det lite städning så nu är det klenande rent hos oss. :)

Föresten har ni tänkt på hur varmt det är nu och hur grönt det börjar bli nu? underbart!!!


120514 Emty room, emty heart.



 - Hej!
Här sitter jag hemma i villan med Henke & Anna. Dom hämtade upp mig efter jobbet ochh hämtade mat. Jag tog grekisk mat och de andra tog spicy hot. Jag var så himla sugen på grekiskt. MUMS var det. (-)nnars idag så började denna vecka hemma hos S. Drog hem till honom igår kväll. Vi satt och kollade på en film på tv4. Den sista semurajen tror jag den hette. En ganska dålig film i min smak iallafall. Nu började big brother så ska kolla på den nu. skönt att Bobban åkte igår eller vad han nu kallas.


120507 - ...



Hejsvej!
Här har det inte hänt något ser jag men nu är jag tillbaka igen ialalfall. Idag så har jag varit hemma hos föräldarana. Men var hemma en sväng till lägenheten för att snabbt packa kläderna jag skulle tvätta. Sen kom syrran och hämtade mig för att dra hit igen. Vi kollade på turkiet filmen från 2007 och gud var fin form man hade på kroppen sin då. Man blir ju väldigt sugen på att se ut sådär igen. Men om man skulle se ut så så skulle man behöva gå ner högst 10 kilo, or more. Men ska jag försöka bli motiverad till det att försöka gå ner i vikt. Men ingenting är omöjligt. Nu ska jag hänga upp tvätten och sen får jag se vad jag gör. Är jätte trött. Kan vara för att jag har gått och blivit förskyld :S.



120503 - PERSONAL FEST!




Hellu!
Här sitter jag med mitt smultronvin i handen och taggar inför persoanlfesten som sker om en timme o tio minuter. Så kul det ska bli!!!! denna gång har vårat fest gäng hyrt hela deli hela kvällen och natten. WIEEHU!!!
Kommer nog bli skoj det brukar ju det bli! :)









120502 - Lady Gaga



Justja, imorse så vaknade jag av ett sms där det var ett sms till Sanna. Vi hade ju tänkt att kolla på Lady Gaga den 30/8 men vi fick inte tag i några biljetter då. Men sen några dagar efter så kom det upp en nyhet att Lady Gaga skulle göra en extra konsert dagen efter och imorse var det biljett utsläpp av den konserten och vet ni? vi fick tag i biljetter!! snacka om glada, 3 år har gått sen vi såg henne sist!






120502 - Vår!?!


Hellu bloggen!
Nu sitter jag i hemma i lämgeheten o  har precis kommit ut ur en skön dusch. Har inte varit hemma så länge faktiskt. Har varit hemma hos föräldrarna hela dagen. Andledningen till det var att det var så fint väder ute idag så jag tänkte dra hem och sola. När jag kom hem så var min syster där och lilla Leia. Så jag fick sällskap i solstolen idag och lite färg har man fått är det sommar nu?

Sen när förädrarna kom hem så satt vi och åt middag ute på altanen och myste första gången för i år och efter om och men så hängde jag med mamma ut till himpa spåret för att få lite motion. Behövs alltid. Var väldigt skönt och gå där idag. Varm luft, solen sken, & fåglarna kvittrade och det bästa av allt. Vitsippor! :) underbart! våren är allt härlig eller hur? nej nu ska jag sätta på mig kläder för kommer få besök troligtvis snart!







120501 - TACATA



Föresten igår när vi var mitt på dansgolvet så spelades denna braiga låt. Men konstiga låt? det sägs att denna låt kommer bli en sommarplåa vad tror ni?


Bra drag!!




120501 - Första maj



Hejsvej!
Här sitter jag i tystnaden hemma i mina lägenhet. Har precis kollat på reprisen utav big brother som sändes i söndags. Skönt att svensk folket röstade hemma TennyJenny. Först så trodde jag på något sätt att han skulle vina hela skiten. Men där ser man att man kan ha sån fel. Ska bli spännande och se vem som tar hem hela skiten i Juni.

Annars idag så har jag jobbat hela dagen lång och dagen har rullat i ett. Eftersom det var första maj (massa demostranter) sen här i Norrköping så har jag förstamaj tåget dvs massa bilar och motorcyklar samlas och sedan kör så alla norrköpingsbor skall se. Gästerna började redan komma runt 12 och sen forsade det mer o mer. Sen vid 17.00 så vart det lungt. Så mycket slit idag. Men det är bara roligt. Nu har jag två dagar och vila upp mig på så det är gött. Nu ska jag lägga in bilder från kameran som jag inte har lagt upp ännu. Exempel som igår när jag hängde med Tess och hennes killes killkompisar till hugo. Var evigheter sen jag var där!