Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

121231 - NYÅR!!

 
 
Gott nytt år!!


121230 - Grattis bror 26 år!!

Tid: 23:30
Temperatur ute: +3
 
 
Godkväll!
Här sitter ag i min ensamhet i min lägenhet. Ska snart hoppa i sängs. Men först så ska ag uppdatera bloggen lite. Var ju t tag sedan eller?!? sen ska ag byta säng kläder i min säng. Kanske lite sent påtänkt så här runt midnatt. Men ska nämligen tvätta imorgon runt lunch. Så lika bra att jag slänger in mina skitiiga lakan/påslakan så det blir rent och fint!
 
Annars ikväll så har jag jobbat fram till 19:00 och idag så har det gått bra. Förutom att våran tvättmaskin på jobbet har gått sönder. Den har varit trasig i två dagar nu. HURRA! det ställer ju till lite problem för mig som är ute i lobbbyn eftersom det inte fanns några moppar, eller trasor. Eller jo lite fanns det ju. Men som tur är har vi ju flera ett mc dondalds resturant i Norrköping så vi ringde till donken i haga och dom tvättade upp våran skit tvätt! "lättad". Då klarar vi nog oss över natten... Ställer ju till det för oss nu när det är nyår och storhelg och allt!
 
 
Efter jobbet idag så kom pappi och hämtade mig för att sedan åka upp till min bror som blev 26 år idag. Vi åt smörgårstårta/hallon tårta och kollade klart på hans och Malins resa från Gran Canaria. Man blir så sugen på att åka iväg till varmare bredgrader!! åh!
 
 
en rätt så gammal bild på mig och bror från 2007, på en kryssning!


121228 - 2012 i musik

 
 
Snart har 2012 snart passerat.... men vilka låtar minns ni av detta år? här kommer ett litet klipp som jag hitta på youtoube alldelles nyss.. hon lade upp den 25/12 -12 och har redan  106 000 klik på youtoube!! =)
  
 


121226 - Västerås

Tid: 23:15
Temperatur ute: +3
 
 
 
Godväll!
Sitter och lägger in lite bilder från min mina pannasonic, DMC - GF3. Har ju inte lagt in bilderna från julen ännu. Så passar på nu. Annars så sitter jag och lyssnar på världsgruppen Roxette. Är nämligen en dokumänter på tv1 om gruppen, Marie pratade om sin hjärntumör som hon har vunnit över. Tur det för nu är dom på sin värdsturnering!
 
Annars idag så har jag med familj varit uppe i Västerås hos mormor och morfar och firat lite jul där. Dock så var inte min syster med pga sjukdom. Träligt! kul att min brors tjej var med iallafall. Vi åt porterstek/julmat. Mycket gott och trevligt var det :) synd att man ses så sällan.
 
 
 


121225 - KALLT!!

läste en atrikel på aftonbladet och där ståg det att ryssarna har - 60 minus grader där och att flera personer har dött! och vi som bor här  i Sverige klagar på att det är för kallt! :p
 


121224 - Nu är det jul igen!!!



121224 - God jul!!!

 snön faller ner över Norrköping på julaftons och  med det säger jag God jul!!! =)
 
 


121223 - Danföre dopparen dag!

 
 
Hejjjjjjjjj
Nu sitter ag och väntar på att min pappa ska komma och hämta upp min bror och mig. Vi ska hem och spela bingolotto, dricka must, och bara umgås hela family.. så här dagen före jjjul afton =) mys! får se om man vinner något på bingolotto ikväll då men det tror ag inte :P
 
 


121221 - Svenska hjältar galan 2012

 
Godkväll!
Har nyss satt mig vid min stationära data efter att ha sätt på Svenska hjältar galan 2012. Så otroligt fint att se att det faktiskt finns människor som verkligen har ett hjärta av guld. Tänk om det hade funnits mera utav såna då hade världen sätt så annorlunda ut på ett positivt sätt!  =) <3
 
Årets hjältar  2012


121218 - XFACTOR

 
 
Igår så var xfactor gänget på besök i Norrköping, dom singnerade skivor och uppträde .
Synd att man misstog tidern jag och min syser drog dit igår för att vi ville se J.E.M men när vi kom dit klockan halv sex så var det bara singering till halv åtta. De skulle alltså inte uppträda då förens vid 20:00. Men vi kunde inte vänta så länge :/ damn it, så jag lånade dessa bilder från Gallerians hemsida på facebook! =) kul!


121218 - <3

När du kämpar för något som du vill i ditt liv så känner du dig levande.  Och när du lever och känner dig levande i varje andetag som du  andas in, då blir livet en lycka och varje dag värd att leva
 
 


121216 - TREDJE ADVENT!

 
 
- Promenad till jobbet
Jobbat
- Haft adventmys hos föräldrana


121213 - Luciadagen

 
 
Tjjo!
Nu har man lite tid över för en snabb uppdatering. Har nyss ätit lite lunch och det vart enkelt. Fiskpinnar och potatis med fisk dressing och lite morötter brevid samt ett fulkronsbröd. Inte värdens fest måltid men nyttigt är det sen var det länge sedan jjag åt det så det var bra.
 
Annars idag så har man varit och städat hela lägenheten från damma till torka golv, Duktigt flcka Malin är, eller hur? :) sen tog hon även en promenad till stan för att köpa lite på apoteket och nu ska jjjjjjag ta en promenad hem till mamma och pappa.
 
 
 


121212 - Granen står så grön och grann i stugan

 
 
Godkväll!
Nu har äntligen lite tid och uppdatera er lite. Idag började dagen att jag vaknade upp hos mamma och pappa, Sov där inatt men drog tillbaka till min längehet när mamma stack till jobbet. Då la ja mig en stund och vila lite. Sen när klockan börja närma sig 10:00 så hällde jag alla mina mynt i en platspåse för att ja tänkte gå till swedbank för att växla in alla mynt.
 
 
Men när jag väl var där så står på en "AFFISCH" ur funktion. Då har jag slösat 20 kronor på spårvangen för att komma ner dit helt i ondödan. Så då var det bara och dra hem igen.. men svängde förbi mataffärn och handlade lite mat. Sen när jag kom hem så fixade ja lite grann i lägenheten. Sen fick jag ett ryck och tog en timmes promenad runt strömmen. Härligt och få röra på fläsket!
 
Sen runt 18:00 så kom min mor förbi mig för att vi skulle dra iväg till skopunkten vid Ingelstad för att försöka hitta ett par sköna "gå stövlar" men det vart inte bara ett par, utan tre par. Är det rea så är det!! =) sen vart det även en snabbis inne på ica. Sen åkte vi hem till mig och klädde min julgran :) nu är det jul igen!
 
 
 


121210 - Fika stund hos bror

Tid: 21:33
Temperatur ute: -6 
 
- Godkväll!
Nu har man lite tid för bloggen min. Har nyss kommit hem efter att ha hälsat på min bror ett tag som bor 1 minut från mig. Vi bor nämligen i samma byggnad. Drog dit direkt efter jobbet. När jag kom dit så var mamma och pappa där också. Vi fikade och hade lite andra adventsfika eftersom det inte vart något igår. Var kul att jag hanna se brorsan innan han flyger ner till Gran Canaria med sin Malin. Jag vill med till värmen! =) har varit i Gran Canaria tre gånger, sist jag var där var ja bara 16 bast..
 
annars idag så har jag jobbat hela dagen, och idag har det vart luuungt hela dagen. Kan ju vara skönt det med. Folk vill väl inte äta donken varje dag.. hehe! nu ska jag tvätta bort sminket och sedan hoppa i sängs,
TRÖTT är man
 
Bjuder på tre bilder från puero rico, Gran canaria, 2006, 16 år var man...


121209 - Vilken är bäst?

 
 
Bjuder på lite svensk hiphop innan läggdags, vilken låt tycker ni är bäst?
Båda två spelas för fullt på eastfm.se.


121209 - Vilken är bäst?

 
 
 
 


121209 -

Tid: 21:11
Temperatur ute: -5
 
HEEEEEEEEEEEEEEEJ igen!
Nu har jag precis sätt sista avsnittet av Hellinus Hörna och ikväll gästades inte mindre än våran svenska hollywood stjärna Malin Åkerman. Det var väldigt kul och intressant att hon gästade hörna. Hon berättade nämligen att hon är gravid och att den lilla babyn kommer i arpril nästa år, spännande spännande.
 
En bild från hörnan
 
Annars i dag så har jag ju som skrivet vart på stan med Diia. Vi kollade lite i butikerna jag köpte en sista julklapp till min syster så nu är jag klar med alla julklappar för i år, tror jag. Får se om jag köper något mer. Annars så hittade jag saker till mig själv, underkläder, ring, näspiercing, örhängen, Sen innana vi skulle dra så gick vi in på VILA och där hittade jag min framtida nyårsklänning, så himla fin!!! i love it! sen så lunchade vi även på kupolen =) vart en tacoshell =) mums!
 
Här kommer lite pics från dagen och sista bilderna är på klänningen ,vad tycker ni? =)


121209 - Andra advent!

Tid: 11:08
Temperatur ute: -17 minus, frost och dimma
 
 
 
God andra advent allesammans!
Nu har jag precis kommit hem till min lägenhet, håller på och fixa mig inför en träff  på stan med en gammal klasskompis. Det var ett tag sedan vi umgicks så det ska bli kul. Har nog massa att prata om, sen ska jag försöka hitta en sista julklapp till min syster. Får se vad det blir! =) nu måste jag jalla. Blir nog en uppdatering senare också =)
 
 


121208 - JULSHOPPING

Tid:22:46
Temperatur ute: -17 massa snö!
 
Hejsvej!
Nu har man äntligen tillgång till datorn igen. Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och kollar lite på Good luck Chuck, satte på kanalen precis. Min syster och Leia drog nyss. Dom var och hälsade på lite. Mycket trevligt. Annars idag så började dagen att jag sov hos Simon. Sen så drog jag hem till mig för att fixa mig lite innan jag skulle ta spårvagnen ner till stan för att träffa Sanna.
 
Vi tänkte kolla lite på julklappar och idag vart jag färdig med julklappen till mammi. Sen så hittade jag även en skit snygg topp till mig själv. Kan ta en bild och visa här på bloggen. Sen så mötte vi Sofie och min syster för att ta en lunch på chicken kebab. GÖTT! sen skjutsade syster hem mig. Har haft en väldigt trevlig dag! =)
 
 
 
 


121208

godkvälll!  idag så har jag jobbat hela dagen.Sen när jag slutade jobba så kom simon och hämtade mig. vi beställde pizza och sen köpte lite chips och dipp sen drog vi hem till honom. vi kollade på finalen av xfactor och kag är så glad för Awas skull att hon vann hela tävlingen :)) sötnos


121206 - Hej mitt vinterland

Vintern har nu kommit till Norrköping och det är så himla vackert!
 
 
 


121203 - Kusinträff

 
 
Godkväll!
och så börjar denna kväll nå sitt slut. Har precis diskat upp all disk som vart när jag har haft besök av Linda, Sara, Frida, Syster & lilla Leia. Vi bakade pepparkakor och gjorde knäck och bara var. För min ena kusin ska ju åka till Österrike nästa måndag och vara där föroppningsvis i fem hela månader. Så vi kommer ju inte fira jul tillsammans i år så det var jätte kul att alla kunde komma till mig denna afton =)
 
(-)nnars idag så har jag varit och lunchat med mamma idag på Mirum galleria. Sen vart det även lite julshopping på det. Hittade två julklappar till min bror och min far. Riktig trevlig dag! =) dock så har det vart -13 minus men vem bryr sig? bara och klä sig efter väder sås slipper de flesta klaga =) nej nu ska jag släcka ner, tvätta bort sminket, borsta tänderna föratt sedan hoppa i sängs, Godnat!
 
more pics comes sooon!


121202 - Första advent!

 
 
Godmorgon! =)
Nu har jag precis  gjort min matlåda för dagen. Det vart enkelt. Rottfrukter och blandat med kiniesik soja och lite nudlar på det. Kanske ingen festmåltid, men bättre än att käka på donken iallafall. Blir ingen långvarigt inlägg för jag måste snart börja gå mot jobbet. Föresten ha en glad första advent idag! =)=) så uppdaterar jag er när jag kommer hem till mamma och pappa där vi ska ha advents fika =) ikväll..
 


121201 - Första december....

 
 
Hejsan!
Nu har man precis blivit klar i lägenheten. Har vart o advenspysslat lite. Är ju första advent imorgon!! årets mysigaste månad är nu kommen. Jag har tagit fram ljustakar, advents stjärna, advents ljusstake, & lite tomtar =) och imorgon när jag är på jobbet så ska mamma komma hit och sätta upp julgradiner =) mys!
 
Annars idag så har jag jobbat hela dagen och mega precis hela dagen. Kanske lungade ner sig runt 18.00. Men annars så har det varit mycket. Är mycket nu eftersom julen är på ingång! och på tal om jul så började julkalendern idag, och för första gången på många år så ska jag följa det. för det är inte ju inte mindre än "MYSTIRET PÅ GREVEHOLM" nostalgi!! =)