Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

121230 - Grattis bror 26 år!!

Tid: 23:30
Temperatur ute: +3
 
 
Godkväll!
Här sitter ag i min ensamhet i min lägenhet. Ska snart hoppa i sängs. Men först så ska ag uppdatera bloggen lite. Var ju t tag sedan eller?!? sen ska ag byta säng kläder i min säng. Kanske lite sent påtänkt så här runt midnatt. Men ska nämligen tvätta imorgon runt lunch. Så lika bra att jag slänger in mina skitiiga lakan/påslakan så det blir rent och fint!
 
Annars ikväll så har jag jobbat fram till 19:00 och idag så har det gått bra. Förutom att våran tvättmaskin på jobbet har gått sönder. Den har varit trasig i två dagar nu. HURRA! det ställer ju till lite problem för mig som är ute i lobbbyn eftersom det inte fanns några moppar, eller trasor. Eller jo lite fanns det ju. Men som tur är har vi ju flera ett mc dondalds resturant i Norrköping så vi ringde till donken i haga och dom tvättade upp våran skit tvätt! "lättad". Då klarar vi nog oss över natten... Ställer ju till det för oss nu när det är nyår och storhelg och allt!
 
 
Efter jobbet idag så kom pappi och hämtade mig för att sedan åka upp till min bror som blev 26 år idag. Vi åt smörgårstårta/hallon tårta och kollade klart på hans och Malins resa från Gran Canaria. Man blir så sugen på att åka iväg till varmare bredgrader!! åh!
 
 
en rätt så gammal bild på mig och bror från 2007, på en kryssning!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?