Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

131128 - Shopping igen, fy!

 
 
Idag när jag var och skulle handla mat på Mirum så kunde jag för tusan inte att hålla i pengarna så det vart en ansiktskräm, två nagellack på Willys och ett läppglans. Tomten ville jag ha med bara för att det skulle se lite "juligt" ut ;) sen vart det även en jätte fin glitter topp helt i min smak på VERO MODA. Svårt att motstå. Farligt att ha plånboken med sig när man går in i ett shoppingscenter, så nu har jag fört över lite pengar till mitt spar ifall detta skulle hända igen!
 

och jag handlade på Willys för att köpa ingridienser till detta:
 
Kasslerpanna vart det. Det som är i är: purjolök, två paprikor (en gul och en röd) sen kassler givetivs, cream freich, lite mjölk, tomat puré, och kryddorna då, curry, vitpeppar. JÄTTE GOTT! och till detta kan man servera ris till!
 


131127 - Bakat saffrans bullar!

Advent aktivitet!
Nu har jag precis fått ut sista plåten. Nu luktar det saffrans bullar i hela lägenheten vilket luktar så juvligt!
 
 
tidigare i morse så gick jag ner i källaren och hämtade upp adventljusstaken och mina stjärnor! snart är det jul igen!


131126 - Svårt svårt!

 
och då är det mindre än en månad kvar till jul och julhandeln har börjat smått och så är det första advent på söndag. Tiden går fort. Så idag köpte jag dom två första julklapparna för i år. När man inte vet man ska köpa så är det väldigt svårt. Men idag köpte jag till min mor och tll min syster. Bra början iallafall.
 
Sen kunde jag inte låta bli att köpa något till mig själv också, mascara, hårspännen & örhängen. Örhängerna köpte jag på ACCENT och de andra på HM! :) kul!
 
 
 


131124 - Hunger games 2


om ca en timme blir det det bio med Vicky och hennes bror. Tanken var att min syster skulle med men hon kände sig dålig, blir så kul. Såg ettan igår och filmen var helt okej!


131118 - Bio!

 
 
 
 
Nu är jag redo för att ta en promenad in till stan för att möta upp Diia. Vi ska äta och sedan gå på bio ;)
lyx!
 
 

 
 


131115 - Katy Perry!

ÖRON ORGASM! så bra!


131114 - ost och kex!

 
Godkväll!
Så har man nyss fixat min spotify så nu kan jag promenera imorgon. Jag kan lixom inte pw:a utan musik. Musiken peppar mig! Mitt sällskap gick för ett tag sedan. Vi kollade på 2012 och åt ost och kex och lite onyttig cola också. Mysigt att ha någon hemma.
 
När man bor själv så uppskattar man varje sällskap man får. Egentligen kanske jag ska skaffa mig en papegoja för då kan jag jag ju prata med den när jag känner mig ensam, skämt och sido. Skulle hellre vilja ha en mysig kisse eller varför inte en hund. Dock så har jag inte tiden till det. Räcker med att päronen har en kisse och syster en hund så jag har ju allt redan.
 
Nej nu ska jag stänga av datorn för att ladda om inför tre dagars jobb. Har varit ledig hela dagen idag. Synd att man inte har någon som kan jobba för än då kan man ha mer tid för sig själv och sina nära och kära. Jag är bara 24 år och jag längtar redan tills jag blir penisonär. Få göra precis vad man vill om dagarna. Fast när jag väl är så pass gammal så kommer jag väl längta tillbaka till just den här åldern. Svårt det där! ;)
 
 
<3 MINA BÄSTA DJURKOMPISAR!


131114 - Tacomys!

 
I köket hos mig!
Låt bilderna tala för sig själva!
 


131114 - Städa städa!

Hej bloggen!
Har nyss moppat och damsugit hela lägenheten. Det behövdes som sjutton. Det är sjukt hur det kan bli så mycket skit på bara några veckor. Men nu lukar det rent! :) ska vänta tills golvet har torkat för att sedan hoppa i en dusch. Sen blir det affären för att köpa lite mat. Tänkte laga lite tacos till mig idag. Var länge sedan. Annars idag så började dagen med att jag vakande upp hos fräldrarna så då tog jag en promenad som tog 40 min innan frukosten :) nu står vågen på 78,0 :)


131113 - ARUBA!

 
 
en plats jag vill till, hur vackert är det inte? 'det roligaste är att det pratas att resa till Aruba nästa höst då min morbror fyller jämt, hoppas det blir så!! :D


131113

 
 
Hejhej bloggen!
Nu har jag precis diskat och ätit en sallad som jag köpte i affären förut. Hur gott och nyttigt som helst. Är ganska trött i kroppen. Gick en pw innan frukosten imorse och det tog en timme ungefär, eller en timme och 10 minuter för att vara exakt, haha! Det var välbehövligt. Trots att det är kallt ute och blåste lite.
 
 
Nu ska jag snart fräscha till mig lite för att jobba lite. Om det inte hade varit för pengarna så hade jag aldrig jobbat på mc dondalds. Hoppas jag får/hittar ett nytt jobb till nästa sommar. För 'är så trött "mc dondalds livet"...
 
 
 
 
tänk att detta är så äckligt onyttigt!


131112 - En del av stängning!

 
Godkväll bloggen!
Idag började dagen med att jag trotsade regnet. Gick runt haga/eneby som tog ungefär 50 minuter. Sen tog jag en välbehövlig frukost. Sen tog jag det bara chill innan det var dags att promenera till jobbet. Idag började jag 15:00 till 21:00. Jag brukar inte jobba dom tiderna men idag fick jag det. Så idag fick jag stänga två delar av lobbyn. Tiden går så snabbt när man har mycket att göra så nu är man trött.                                                                                                                                                                                                     
 
Imorgon är det jobb igen fast då blir det ett glidar pass, 16:00 till 19:00, dumt att klaga på dom tiderna. NAHEPP om man ska tvätta bort sminket och hoppa i sängs då.
 
Gooodnight!
 
 
Efter massa onyttigheter på den senaste tiden så ska magen bort!!! jag har sagt det förr, men nu har jag bestämt mig för att skärpa till mig och inte fuska, jag har gått upp i vikt så nu väger jag 78,6, ångest, ska ju ner i vikt inte upp vikt! ÅNGEST som sjutton, men bara att börja om på nykula!
 


131112 - Lårbekymmer!

Om det är någon stanns jag vill tappa fett så är det mina lår. Hur fult är det inte när dom går ihop med varandra? usch. Kanske är bäst att fettsuga sig kanske, nej skämt och sido. Om jag tar fler promenader och skippar sötsakerna så kommer det nog försvinna mer fett därifrån, I hope!


131111 - Det aldrig vara över mig!



131110 - flytt=check!

 
 
 

Så var man hemma igen efter ha hjälpt bror & Malin och flyttat deras möbler till villan. Det gick snabbt idag. För det var jag, bror, far, mina farbröder, faster, syster, Lena och såklart var söta Leia med i ett hörn också ;) nu ska jag klä mig varmt för att gå ännu en promenad i kylan. BURR vad kallt och mörkt det är. Jag blir så trött. Sen blir det att gå hem till föräldrar för att fira pappa på fars dag! :)


131110 - Flytt dags!

 
 
Hejsan!
Har nyss ätit en god frukost efter en 45 minuter promenad. Så himla skönt att promenera samtidigt som man lyssnar på bra musik. Musiken gör ju en peppad. TACK OCH LOV ATTT MUSIK FINNS! så ska jag bara göra iordning mig sen ska jag gå ner till brorsan & hans tjej. De är en stor dag för dom idag. För idag flyttar dom in i  deras villa i Skärblacka! :) blir att hjälpa till.
 
 


131109 - Dagens outfit!

 
kvällens makeup och outfit!
 


131109 - Ja må hon leva!

 
 
Ingen vanlig dag idag för idag är det min syster 22års dag!! =)
 
Så om 2 timmar så ska vi dra ut och äta på en fin resturang. jag, mamma, pappa, syrran förstås, bror & Malin. Sen blir det att åka hem till föräldrarna och äta tårta, bra lördag!! :)


131104 -

 
 
Godkväll bloggen!
Denna måndag börjar lida mot sitt slut. Har nyligen gjort mig ordning för sängen. Ikväll så har jag vart hemma hos föräldrarna en sväng. Jag hade vägarna förbi när jag tog en promenad. Det var skönt att få komma hem till dom. Fast det vart bara en och en halv timme för sen hängde jag med mamma, pappa & Leia till Skärblacka för att foga borsans och Malins golv i hallen.
 
Det börjar bli hem trevligt sakta men säkert. Annars idag så har jag varit på lunch med en kille från Linköping. Han jobbade i Norrköping idag så då tog vi en lunch tillsammans på Gu Va Gott. Så himla lyxigt att börja veckan med en stor fet kebabpizza ;) dock så vart jag så mätt så lämnade kvar hälften, haha! sen vart det även en trip in till Lindex för att köpa vantar till mig, vart två par. Sen så köpte jag även en present till min syster som blir 22 på lördag!! :)
 
 
Här var Leia inte så stor <333


131103 - en sån karl!

<3


131103 - Ego pics from this moment!

 
 
Godmorgon!
 
 
 
 


131102 - Så mycket bättre

 
En Sån Karl
Han går som en karl
Han ser ut som en karl
Med en kropp som en karl
Och han kysser som en karl ska

Han har charm som en karl
Han är fräck som en karl
Nonchalant som en karl
Och han rör sig som en karl ska

Men djupt därinne
Har han ett barnasinne

Och jag ska ge allt vad jag har
Till denna underbara karl
Så han blir min för hela liv
 
 


131102 - My look today!

 
 
 

Så här ser jag ut idag nu ska borsta tänderna och sen gå till jobbet. BORRRRING!!


131101 - Första November!

 
 
Godmorgon bloggen!
Har nyss lagt in några ego pics på mig som jag tog nyss. Ska om 50 minuter ta spårvangnen till jobbet. Har vart ledig i två dagar så nu är det dags att tjäna ihop lite pengar igen. Hoppas det blir mycket att göra idag så man inte blir mer utråkad än vanligt ;)
 
 
before makeup
 
with makeup