Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

131114 - ost och kex!

 
Godkväll!
Så har man nyss fixat min spotify så nu kan jag promenera imorgon. Jag kan lixom inte pw:a utan musik. Musiken peppar mig! Mitt sällskap gick för ett tag sedan. Vi kollade på 2012 och åt ost och kex och lite onyttig cola också. Mysigt att ha någon hemma.
 
När man bor själv så uppskattar man varje sällskap man får. Egentligen kanske jag ska skaffa mig en papegoja för då kan jag jag ju prata med den när jag känner mig ensam, skämt och sido. Skulle hellre vilja ha en mysig kisse eller varför inte en hund. Dock så har jag inte tiden till det. Räcker med att päronen har en kisse och syster en hund så jag har ju allt redan.
 
Nej nu ska jag stänga av datorn för att ladda om inför tre dagars jobb. Har varit ledig hela dagen idag. Synd att man inte har någon som kan jobba för än då kan man ha mer tid för sig själv och sina nära och kära. Jag är bara 24 år och jag längtar redan tills jag blir penisonär. Få göra precis vad man vill om dagarna. Fast när jag väl är så pass gammal så kommer jag väl längta tillbaka till just den här åldern. Svårt det där! ;)
 
 
<3 MINA BÄSTA DJURKOMPISAR!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?