Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

121129 - SEG.SE

 
 
Hejsan!
Nu sitter jag vid min dator i mitt sovrum. Nu har jag blivit lite piggare. Har legat framför framfr tv:n nästan hela dagen, pga att jag hade en sån himla huvudvärk imorse. Var nämligen ute på igår med Daniel. Han tog sig ner hit för han frågade om jag ville se en fotbollsmatch på tv på någon sportbar.
 
Så först drog vi och käkade lite, eller rättare sagt jag på Coffie house by George. Tog som vanligt min favorit där toast med skinka och ost och deras GODA curry dipp. Sen gick vi in på Olearys och drack lite och kollade matchen. Sen tänkkte vi gå till Wasa. Men vi hann inte upp dit förens vi möte några tjejer och dom sa att det bara var 4 personer på hela wasa. Så då tog vi taxin med dom till Hugo istället, mer folk, mer musik! =) träffade även min kusin där så det var kul =)=) hade en trevlig kväll.
 
 
 
 


121125 - SEN UPPDATE

 
 
Hej Hej!
och så ännu en söndag av livet avklarat. Denna helg har gått så himla fort. Även fast jag inte har gjort så mycket. Idag började dagen iallafall med att jag började storstäda hela lägenhet, och det behövdes verkligen. Eftersom jag jobbar till 19.00 varje dag när jag väl jobbar så hinner man inte med att städa. Så då får man passa på när man är ledig. Så nu är det rent och fint lagom till nästa helg då det är första advent!
 
Annars idag så har de väl inte hänt så mycket, fick ett snabbt besök tidigare idag, 10 minuter. Det var trevligt.
Sen igår så sov jag hos mamma och pappa. Ville vara med dom för att dom skulle vara hundvakt åt lilla Leia för att hennes ägare skulle till Örebro på någonting på systers killes jobb.
 
Så igår gick vi en långpromenad jag, mamma, pappa & Leia, vi gick runt skroten som tog ungefär en och en halv timme. Brukar bara ta en timme om man går själv men när man går med fler och en nyfiken hund som måste lukta på allt så tar det lite längre tid <3  sen när vi kom hem igen så var det bara och byta till jeans och hämta panten och sedan dra väg till WILLYS för storhandling. Så nu klarar jag mig en stund!! hihih!
 
här kommer det lite bilder som jag tog när vi gick promenixen.


121121 - TRÖTT TRÖTT!

 
 
Min dag har sett ut så här;
 
promenad till jobbet
- Jobbat
slutar jobbet
- Åt på gu va gott med en killkompis från Linköping
promenerat hem
- Glott på tv
låter det intressant? ;)
 
 
 


121119 - SEG DAG!

Var en vän på facebook som la upp denna på sin tidslinje tidigare idag så jag tyckte det stämde så bra så jag kopierande denna från facebook, tycker ni också att det stämmer? =)


121118 - Systrar kväll

 
Hej!
Klockan har just gått över tolv slaget och ja sitter här och uppdaterar bloggen. Ikväll så har min syster och Leia varit här hos mig. Dom hämtade upp mig när jag hade slutat så då drog vi direkt till ica för att systrami skulle köpa frukost tills imorgon. Sen hämade vi även en kebab pizza som vi hade beställt på VESUVIO. GÖTT! sen kollade vi på film =) riktig trevlig kväll <3
 


12113 - Blommor <3

Har inget vettigt och skriva så jag lägger in lite bilder på BLOMMOR som jag har tagit genom åren.
JAG ÄLSKAR JU BLOMOR och jag saknar sommren.
 
flowers i love it! =)


111112 - Emelie Sande

 
 
 
RYSER  AV DENNA =)
 
 
You've carried on so long
You couldn't stop if you tried it
You've built your wall so high
That no one could climb it
But i'm gonna try


111111 - FARS DAG!

 
 
HejHej!
nu sitter man hemma i sin lägenhet efter att ha varit hemma hos Syster & Henke. Vi har fikat lite och sätt Anna öppna sina presenter eftersom hon fyllde år i fredags. Hon fick bland annat en hårinpackning och platttong och lite annat smått och gott sen så har vi ju firat pappa också eftersom det är alla fars dag idag <3
 
Annars idag så har jag bara tagit det lungt, mamma och pappa kom hem hit tidigare ida och hjälpte mig och sätta upp mitt nya matbord plus stolar och sedan en hylla. Så himla fint det vart! så nöjd! målning, montering hann vi med denna helg! TACK!
 
Nu ska jag sätta mig framför tv:N för att se E.M.A på MTV!
kisskiss
 
 
 


111110

 
GÄSP!
 
Godkväll bloggen!
Här sitter jag på min pall i mitt sov rum och har precis lagt in några bilder. Ska alldels strax fixa mig inför sängen för att sova. Kanske lite tidigt kan ju de flesta tycka. Men är faktisk trött. Ikväll så har jag varit på Hugo bowling med Sanna, Sofie, Sara & Josefine. Fy satan vad dåligt det gick för mig denna gång. Att det aldrig kan gå bra. HÖHÖ. Sen efter 55 minuter så åt vi mat på samma ställe.
 
Jag tog en plankstek och gud så gott det var, älskade "HUGOS" bearnise sås. MUMS. Annars idag så har jag sovit o tagt det lungt. Igår vart det ju en utgång för min fina syster. Först var vi hemma hos mamma och pappa för att försten skulle äga rum där och vi var väl kanske 15 personer. Vi drack, present öppning, charader, dans & musik, och massa massa fyllesnack med ;) sen drog vi till hugo... längen sedan man var där. Hade en trevlig kväll. Sen kom Bob och hälsade på mig efter krogen och då var kl 05.00, TRÖTT TJEJ!
 
 


121109 - SYSTER 21

 
idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lilla syster födelsedag!! :) idag för 21 år sen blir jag "storasyster" åt min lilla syster :) tiden bara springer iväg! minns när vi var små när vi lekte på vinden med barbydockor/ponny hästar. HAHA :P tur att man är liten en gång :P så ikväll blir det förfest och utgång för att fira henne :)
 


121107 - MÖHIPPAN

 
 
.. och se där..en sen uppdate.
 
Hellu!
Nu har man precis kommit hem från filmstan. Har varit och sett på bio med goa vän Erika. Vi såg på MÖHIPPAN. Den var helt okej :) var bara vi två och två andra tjejer i salongen. Har aldrig varit med om det att det bara har varit så några på en en film visning. Men dock så tror jag de nya "james bond - Skyfall" lockar mer oss tittare.
 
Innan bio så åt vi på POSEIDON, min vän var så himla sugen på grekiskt och dom gör ju god mat så varför inte :) dock så vill jag åka till GREKLAND och äta den maten där. Skulle vara så himla mycket bättre :) annars idag så har jag jobbat fullfart och lika lugnt som igår. Beror ju på att skolorna har börjat igen för förra veckan hade ju alla ungdomar höstlov.
 
bjuder på en ful bild på mig, haha! :p


121105 - Something borrowed

 
 
Har nyss sätt på en av mina favorit filmer och det är ju inte mindre än something borrowed (: den är så himla bra! =) dock är det tråkig handling med otrohet men som tur är det ju bara film :)
 


121101 - Never again

When the days are done
When you and I would take the world on
Yeah,to the  place where no one knows of
Now I can't stop thinking about you
I'm a  ghost looking for you
It hurts but it's true

 
 
Trey songz - Never ever