Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120331 - Vinter, vår, vinter?



HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Nu har jag varit så dålig på att uppdatera er som vanligt. Men har inte tilllräckligt orkat. (typsikt att man alltid kommer med samma ursäkter). Men så är det. Dom här dagarna jag ej har loggat in på bloggen så har jag bara jobbat och jobbat lite till och hunnit med att träffa  M. Idag så är jag vaknade jag hemma hos föräldrarna. Idag var det tänkt att jag och mammasen skulle till min lägenhet för att ställa ut utemöblerna som hon köpte igår åt mig från JYSK. 300 kr för både två stolar och ett bord. Kompispris? Men när jag vaknade så hade folk skrivit att de hade kommit snö (dock väldigt lite) men där försvann min vår känsla. Hur ska vädergudarna ha de? nu är det bara på med vinter jackan igen.


Nu skulle man vilja ligga där igen efter ha varit där i Janurari i år.


120321 - Vår



Hej!
och så är man här igen efter några dagar igen. Idag så började dagen med att jag vaknade upp hos mina föräldrar och då var med min syster hemma och hennes valp. Alltid lika roligt och träffa min lilla ögonsten(ar). Hon städade och lagade mat åt föräldrarna. Sen ville hon hänga med mig hem till mig för hon ville baka med mig. Så vi åkte förbi ica och köpte det jag behövde till bakningen. Det vart vaniljbullar med kardemumma. MUMS!! sen tog vi en varsin glass på min balkong eftersom det har varit över 10 grader idag närmare bestämt 15+ o sol.

Så sen vid halv tre ungefär drog min syster iväg och tränade då vart jag själv med Leia. Så hon o jag busade och sen så tvättade jag rent "staketet" på balkongen" för på måndag så ska jag iväg och köpa ute möbler, kanske växter. Vill ju ha vår&påsk fint!! :) man såg skillnad. (-)nnars så händer det väl inte så mycket. Min mammi kommer snart så får bjuda henne på bullarna & lite kaffe. :)

bilder från dagen kommer senare!
kisskiss!









120318 - Love love love


20:15
- Godkväll!
Idag så började dagen med att jag drog till hageby centrum för att köpa lite saker till tacosen som jag gjorde runt 17.00, sen vart det lite godis också. Sen så dammade jag, damsög och moppade hela lägenheten så nu är det som renast. Hihih.  Nu sitter jag och glor på någon film som jag hade på datorn med Jennifer Aniston. Ganska roligt film faktiskt.





Så här ser det ut hos mig just nu...


120317 - Lördag

Du kanske trodde allting bara var på lek
För varje chans jag gav dig
Så blev det bara svek
Men nu har tålamodet faktiskt tagit'slut
Jag måste stänga dörren
Jag orkar inte mer


. Hej mina läsare!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos mina föräldrar från igår kväll tills idag. Idag så har jag bara tagit det lungt. Tvättat en tvätt, glott på film, gått ett varv runt skroten med mammi sen så kom min bror med två calzone och en kebab pizza till oss. GOTT VAR DET! smakade fint.

Annars så har det väl inte det hänt något speciellt på dessa dagar jag inte har varit inne i bloggen. Men igår så bjöd mitt jobb oss medarbetare på en stor fin tårta. För vi har utsetts till Sveriges bästa jobb. STOLT! tårtan var jätte god föresten. De gjorde bagarna bra ;)



120312 - Våren är här!



Godkväll!
Nu har jag vart så där dålig på att uppdatera er igen som vanligt. Har varit ganska upptagen hela helgen. I lördags så var jag och jobbade hela dagen lång och sen när jag slutade så drog jag till hageby för att åka hem till Sanna och Sofie två ungdomspolare. Vi satt och kollade på melodifestivalen och åt lite snacks och drack läsk och jag säger bara "EFORIA". Båda jag och Sanna skrek av glädje när hon vann. Hon kommer gå så långt Loreen i Azerbajian. Sen igår så jobbade jag också och efter jobbet drog ja hem till mor och far för att kolla på big brother och igår så drog ju Hanna W ut frivilligt från huset och istället så kom Rodney in. Goa grabben!

Annars idag så började dagen med att mamma hängde med mig upp till sjukhuset för att jag hade fått kallelse till en cellprovning. Alla kvinnor från 23 år och uppåt brukar få en kallelse för att se om en livmodehalscaner är på g. Men jag hoppas förstås att det inte är något allvarligt där nere. Men lite obehagligt var det när hon stoppade in sina verkyg i en. Men nu är det gjort iallafall!

Annars efter det så skjutsade hon hem mig till villan igen och jag vilade lite sen kom Leia & Anna och gud så glad man blir när man ser dom, speciellt när Leia kommer springande och hoppar upp o slickar en i ansiket. Går inte att inte tycka om henne. <3 sen gick vi ut för att syster skulle tvätta hennes pojkväns bil. Det är bara ett vårtecken. För idag har det inte varit lite skönt ute, bara 15+ och soool!!! jag älskar sveriges årstider! Sen lite senare på eftermidagen så drog ja ner på stan för att träffa Erika och vi åt mat, shoppade på Cubus och New yourker! nöjd är jag med mina kap!! :)



120307 - somke weed everyday


När jag hör denna blir jag sugen på att stå där på palace dans golv och shake as


120307 - Köttfärslimpa och egen sås



- Godkväll!
Nu är jag här igen för att uppdetera lite. Dena afton har jag försökt att göra köttfärslimpa och egen sås och det gick bra faktiskt. Dock så skulle jag ha kryddat limpan mer salt och peppar och ja skulle tagit lite mindre soya i såsen. Men det går ju att äta. Nu vet jag ju hur jag kan göra det bättre till nästa gång. Man lär sig av sina "misstag". (-)nnars idag så har jag varit en sväng i hageby för att köpa lite grejer till bland annat maten som tillgjordes idag. Sen så kunde jag inte hålla i plånboken då ja gick in på CUBUS. Där jag hittade en fin t-shirt och ett bar rosa underkläder. Annars ikväll så blir det väl att träffa Matte om kanske ca en timme. Ska bli trevligt!



120306 - Min dag i bilder


Hellu!
istället för att skriva vad jar haft för mig idag så tänkte jag istället lägga upp bilder.
Leia & hennes "matte" hos min bror.






120304 - Sunday



Hejsvej!
och så har det varit en dålig uppdatering här precis som vanligt. Men är lätt hänt så när man har annat i tankarna. Men nu har jag faktsikt lust och skriva av mig lite. Nu sitter jag hemma hos föräldrarna eftersom det var big brother var ikväll. Live sädningen är ju alltid på på söndagarna och denna helg var Siban, Jessica och hanna W nominerade och Jessica var tvungen och vara den tredje som fick lämna i ordningen.

Annars idag så har jag varit med Matte ett tag på morgonen sen när han drog så stog jag mig en promenad till stan i solskentet. Man ska ju passa på när det känns som våren är på gång. Jag tog en runda förbi ica för att köpa lite grönsöker och köttfärs till tacosen som jag gjorde förut. Medan jag kollade på skilda världar. Det är ju så himla bra alltså.  Nu ska jag hoppa i sängs. En ny arbetsvecka väntar! Godnatt!


120301 -