Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Sportlov



21.07
Godkväll!

Har precis kollat klart på "du är vad du äter" andledningen till det var att "idol" kocken var med idag. Han som vart mobbad över att han var för kraftig. Som fick ett kontrakt till slut, skiv kontrakt alltså. Kul att se att han klarade av gå ner några kilon iallafall (: annara så har jag inte gjort så mycket. Har ganska ont i huvudet förtillfället, vet inte vad det kan bero på?  kanske druckigt för lite vatten idag eller så kanske det är för att jag håller på att bli sjuk? det får vi hoppas att jag inte blir, för jag pallar inte att bli sjuk igen.

Aja det återstår att se men idag så har jag iallafall vart duktig. Gick upp skapligt, gick inte och sova längre pga att syster skulle upp tidigt. Så jag tänkte "ah fan jag går väl upp då"  och så vart det. Så jag åt frukost och sedan tyckte jag att det var så stökigt här hemma så jag la in smutsdisk i diskmaskinen och sen så plockade jag undan lite annat stuff. Sen damsög jag också, för det var så mycket stenar och skit i hallen. Så man såg ju skillnad efter  damsugningen. Jag  gjorde även rent toan och tvättstället! :) jag är en sån som vill ha ordning och reda, ska vara fräscht och fint! :D annars så trivs jag inte!

Sen efter några timmar så åkte jag ner till gymmet och tränade lite, först så var det tänkt att Anna och jag skulle träna individuellt, men sen så kollade Anna med damen i receptionen om det var möjligt att vi kunde vara med på step/mbl som Christine hade och de kunde vi faktiskt. Snacka om att jag hade svårt för stegen. Men man lär väl sig stegen till slut antar jag, bara man har tålamod. Kanske höll på i 30 min med just stepen och sen så jobbade vi mest med magen, & låren snacka om att det kändes, men det var skönt! :)  vi ska ju till gymmet imorgon också (: wie! peppad.

PUSS!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?