Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

H.E.L.G



19.03
Hellu Söndag!

kom precis ut ur en skön dusch, ska snart smörja in mig med lotion, så man luktar ännu godare. Annars så har jag inte gjort så mycket, lyssnat på musik och för nån timme lr så så var bror och Anna här på besök för att äta söndags middag, och vet ni vad det var som vi åt? porterstek, så jävla gott! man kan ju äta så mycket som helst..så gott är det!! och det bästa med det är att det går inte att misslyckas med såsen som är till, mums!

Vad har jag annars gjort idag? matilda och hennes mormor kom och hämtade upp mig vid kvart i tolv för att sedan dra till mc för att hämta upp Jossan, för vi skulle nämlinge åka till Kolmården för att få träffa delfinerna, närkontakt. Det var min och Jossans födelsedags present eftersom jossan fyllde år igår och jag fyller nästa lördag. Visst så visste jag att Jossan skulle få den där presenten men inte att jag också skulle få den, så jag fattade inte i morse när Matilda ringde mig, hehe! men det var kul!, fick mata dem, klappa, pussa (: så nu har man fått pussa på en sån söt sak! :D jag har länge velat klappa delfiner :) så det var snällt! om inte Matilda kände ena som var där med oss så skulle vi säkert fått betala 3000, glad vart jag iallafall!




vad har hänt mer ihelgen då? igår så var jag hemma hela tiden, kollade  på melodifestivalen som har dragit igång igen. Men jag fattar inte hur svenska folket tänker/röstar, hur fan kan där Caroline of Ugglas komma vidare? den var lixom pisam. Då var fan Marie serdeholt betydligt bättre!! men jag är glad över att Alacar och Emelia kom vidare  till globen.


sen i fredags så var jag i skolan, sen så träffade jag Emma på stan vi skulle bara springa in på City life för att köpa en present till Jossan som fyllde år, sen så åkte vi hem och åt och gjorde iordning oss, sen så tog vi bussen till Krokek, där det redan var massor av folk vi åt, drack, lyssnade på ABBA/Gyllene tider, sen så drog vi till otten - Kul att träffa alla där!







såja, nu har ni fått lite bilder att glo på :P




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?