Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 105, Skoldags!



21:50
Godkväll!

Blir inte så långt inlägg idag eftersom inget i mitt liv leker just nu, allt känns meningslöst :( aja sitter på min mamma data i mitt gamla rum just nu, av någon andledning så funkar inte min mus och mitt tangenbord :S konstigt, när jag väl byter mus så går inte tangentbordet :S så ja fick damp & gick upp hit istället. Aja ska snart tvätta bort sminket och smörja in mig med cream och sedan borsta tändrna för att sedan gå och lägga mig. Ska bli skönt då slipper man tänka på J & allt annat som bekymrar än.

Aja hur som helst så kollade jag precis klart på shrek - den tredje hade inte sett den någon gång så då var det ett bra läge att se den, ett bra tidsfördriv! så man får lite annat och tänka på  iallafall.  Annars idag så har jag vart i skolan som vanligt, och det rullade på som vanligt, började som vanligt med svenska, och sedan matte - man vart inte så mycket gjort ;P snackade mest med Emma. Sen efter matten så hade vi boende då vi gjorde lite taco så underbart gått. Sen så gick jag på stan en snabbis jag skulle nämligen köpa ett nytt headset eftersom mitt försvann - tror jag tappade det när jag var ute på krogen så jag var tvungen att köpa ett nytt för ett headset måste jag ha! sen så stack vi till IV valet, då vi fick göra en alla hjärtansdag bukett, den vart jätte fin jag vart riktigt nöjd faktiskt :) så jag gav den till mig själv eftersom jag fyller år på lördag.

Men konstigt nog så känner jag ingen glädje alls åt det :( jag önskade jag kunde få den jag ville ha om han visade lite mer intresse så skulle jag vara glad & lugn dessutom :/ jag ska träffa honom imorgon för att han ville snacka om något och jag är rädd för att han ska säga nått sånt här " jag har fått jobbet utomlands, så vi kan inte ses mera" eller "jag vill hellre vara kompis med dig för jag vill inte ha något förhållande" . Det låter som att det är något viktigt eftersom han har vart konstig sedan i fredags!! jag blir knäpp på det! om han hade sagt sluta skriv med mig, jag orkar inte med dig längre" så skulle jag inte ha vart så orolig och rädd, visst skulle jag bli ledsen av att höra dom orden av en sån fin människa. Men då skulle jag iallafall fatta vad han vill! så imorgon direkt efter praktiken så jag gå ner till stationen för att fixa biljett.
Får se hur länge jag stannar där, återstår att se!

Men nu ska jag gå,!
Godnatt!
// M




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?