Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 103, Skoldags!



18.50
Hellu Hellu (:
Sitter och lyssnar på Hanson - Mmm pop den är så gammal men fortfarande lika bra, alltid kul att lyssna på 90 tals musik. Annars så sitter jag och snackar med Becka på msn, trevligt eftersom vi inte har pratat på jätte länge. Annars så umgicks jag lite med Anna och Thes vi satt och kollade på film klipp på youtpube, bland annat Next3. Tycker det är tufft att det är några man är bekanta med ska vara med i melodifestivalen, det är ju Claudios lille bror och Jimmy har jag festat tsm med för 3 år sen, var inte jag som kände honom, utan det var syster &  Sofie som kände honom, jag hängde bara med ;) men lite tufft är det allt. Men ska bli intressant och se hur långt de kommer i melodifestivalen, om det kommer vidare till globen lr bara till andra chansen, återstår att se med spänning och självklart kommer jag att rösta! :D



aja annars idag då? vad har jag gjort? jag har ritat i mitt barbieblock :D haha. sen vart på min pratik ^^ som vanligt.
- Packa grönsaker, grilla kyckligklubbar, märka matlådorna, och sen städning, yes så har min dag sätt ut. Igår så skrev jag ingenting eftersom jag fixade biljetter till Katrineholm dit och hem, sen så stack jag hem o fixade mig för att sedan gå till tåget, var lite nervös över att jag stog på fel sida. så jag chansade på ett tåg och när jag såg att tåget stannade vid Katrinehoml så var jag lugn sen när jag kom dit så kom Jonas och hätmade mi vid tågstationen :) en riktigt goding! vi drog hem till honom och pratade och hade det trevligt, åt mackor och drack te :) sen så la vi oss i sängen (:  och då så sa han att skiter i den där bruden som han var intresserad av först, jag övervägde henne sa han (: han gillar alltså mig men att vi inte ska gå så fort fram, ta dagarna som de kommer, så en vacker dag kanske det är vi 2 på riktigt men återstår att se. Så länge han vill ses så är jag nöjd mer kan jag inte begära. Men vi ska ändo ses på löradg tror jag :) får se vad vi hittar på för skoj.

Men nu ska jag kolla lite på orden vi har i läxa tills imorgon
puss o hej.

Min fredag; Skola. träffa Emma på stan - fixa något mer till jossan, sen hem och göra sig iordning för att sedan dra till Jossan i krokek och festa. sen så blir det utgång :) hoppas det blir kul, jag förväntar mig inget.





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?