Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- Dag 111, Skoldags!



21:09
Hellu Hellu
kom precis ur en skön dusch, så nu luktar känner man sig fräsch. Speciellt med det nya duschgel jag köpte idag  på Yves Rocher med Matilda idag. Ska väl snart smörja in mig med HMs lotion. Sitter vid msn också, sitter och väntar på att Sebban ska svara :) för jag har inte snackat nått med honom idag. Hoppas att jag hinner snacka med honom innan sängen. Återstår att se. Aja har haft en bra dag, först så gick jag till praktiken från 08.00 - 13.45. sen så gick jag hem snackade lite med syster och gjorde iordning mig för att träffa Matildan på stan vid 16.00. Shoppade lite, jag fick iallafall hem en piercing, två gel från Yves Rocher (som skrivet) sen så vart det att dra till guldfyn för att jag hade tillgodo kvitto så jag tyckte det var så bra att utnyttja det för en gångs skull. Vart ett par silver öghängen med hjärta på.

Sen vart det att köpa näspercing och ögonskugga på "make up store"  väldigt snyggt ett sån ögonskugga som man kan dra på när man ska festa eller nått liknande. Vart också att dra och käka på vårat ställe ^^ haha jag har gärn släpp kommer inte på vad namnet heter, jag som har suttit där flera gånger :D skum t skumt. Men det kommer jag väl på snart, eller just det nu kom jag på "Coffie House" hette det. Sådär vart det förut också när jag skulle betala med kortet, jag vet i vanligtvis min kod, men när jag väl skulle betala så kommer jag inte på vad det var för kod, så jag fick kolla på min "fusk" lapp i plånboken :) bra att ha!

aja sen så fick jag beslutånges också, jag skulle pröva en klänning på skoj på Wear it, som jag tänkte ha på studenten.
Den satt så fint, men visste inte om jag skulle köpa den eftersom det kan finnas finare klännignar så jag & matilda gick runt i alla som kan ha festklännigar men det fanns ingen. Dom kommer inte förens i april - maj. Då tyckte jag att det fick avakta. Jag kanske kommer ångra mig senare att jag inte tog den klänninge som ajg hittade idag, eller så blir att jag är glad över att jag inte tog den. Det får bli som det blir men det får avakta ett tag till iallafall. För det är ju lixom 3 månader kvar.

Men nu ska jag gå, puss!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?